Just the two of us #week24

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden Benthe en ik een vrij saaie week met weinig uitstapjes en afspraken. En dat was maar goed ook, want ik sliep een paar nachten slecht vanwege de zorgen om Benthe, en op het werk was het erg druk. Dus ik was blij toen het weekend was en we een beetje bij konden tanken!

Just the two of usJust the two of us #week24

Maandag, een dag die altijd wel een beetje extra power en aanmoediging kan gebruiken. In de vorm van een rode outfit bijvoorbeeld ♥

Just the two of usIn de loop van de dag kwam mijn pakketje met daarin mijn nieuwe Danafae jas binnen, ik ben er super blij mee! Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje, en nu kon ik hem met een leuke korting kopen. Laat dat najaar maar komen hoor! 😉

Just the two of usDinsdag gingen we uit het werk even langs het huis van Jori en Vincent, om de kliko aan straat te zetten. Zij waren een weekje op vakantie, en Benthe vond het eerst maar raar dat Lola er niet was. Daarna besloot ze om dan maar in haar eentje buiten te gaan spelen, met een piepspeeltje van Lola 🙂

Just the two of us Just the two of usEr is een enorme toename van ganzen hier in het parkje. Ik voel me altijd een beetje knullig als ik de poep van Benthe opruim, tussen de vele ganzenpoep die er ligt.

Just the two of usSleeping Beauty ♥

Just the two of usHet was afgelopen week wat koeler, zodat ik onder andere deze leuke Dress Sporty van Tante Betsy weer eens kon dragen. Die nu overigens voor slechts 65 euro verkrijgbaar is in de webshop 😉

Just the two of usWat doe je als je eigen drinkbak he-le-maal binnen staat en de beker met water van het vrouwtje binnen handbereik? Juist!

Just the two of usTime to play!

Just the two of usOutfit van vrijdag: het té leuke aardbeienjurkje van een paar seizoenen geleden, wat geweldig matcht met Sweatjacket Jacky

Just the two of usEven bijbruinen tussen de middag op het werk 🙂

Just the two of usHoera, weekend!

Just the two of usZaterdag hebben we een lekker rommeldagje in en om huis gehad. Maar we begonnen natuurlijk met een boswandeling, het was er echt heerlijk weer voor!

Just the two of usDe paden op, de lanen in…

Just the two of usTussendoor heb ik het hele huis gesopt, lekker om mijn hoofd leeg te maken!

Just the two of usEen tijgerboterham op een bord met tijgerprint #matching

Just the two of us‘s Middags gingen we weer naar het bos, en liepen we gewoon een ander rondje. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Just the two of us Just the two of usRara wat hebben we zaterdagmiddag nog meer gedaan?

Just the two of usJuist, geschilderd! Ik zag een leuk idee met een kleine pallet, en dat idee heb ik meteen dit weekend uitgevoerd 🙂

Just the two of usDaarna heb ik een heerlijk bakje aardbeien op, mmmm!

‘s Avonds heb ik een artikel geschreven, en zijn we lekker vroeg naar bed gegaan. We waren allebei erg moe, dus waarom zouden we dan langer opblijven dan nodig is?

Just the two of usGisteren waren we lekker uitgerust na een goede nacht slapen. Na de ochtendwandeling en het ontbijt heb ik een paar nieuwe producten op de foto gezet, lekker op mijn gemakje. Benthe was ondertussen lekker in de tuin aan het struinen. Ze is nu het gras er ligt, zoveel meer buiten te vinden 🙂

Just the two of usIk had nog een kadobon van mijn kerstpakket, die heb ik afgelopen week besteed bij Ici Paris CL. Ik bestelde onder andere Daisy Love van Marc Jacobs ♥

Just the two of usLekker bonte outfit tijdens het wandelen, ik houd er van!

Just the two of usBenthe had het enorm naar haar zin, die was ook duidelijk uitgeruster dan zaterdag.

Just the two of usNa de boswandeling heb ik mijn tuintafel verder afgemaakt. Komend weekend hoop ik de tuin helemaal af te maken, je ziet het eindresultaat dus snel!

Gistermiddag had ik de verjaardag van mijn zus, waar we tegelijk ook vaderdag vierden. En toen zat het weekend er weer op! Komende week wordt het op het werk weer druk, maar gelukkig heb ik voor het weekend buiten de tuinplannen nog niets op de agenda staan. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

8 Comments on Just the two of us #week24

 1. Jori
  22 juni 2018 at 09:04 (8 maanden ago)

  Wat zal je tuin perfect zijn als dit weekend alles afgemaakt gaat worden….Heerlijk die vrolijkheid.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  18 juni 2018 at 18:37 (8 maanden ago)

  War een gezelligheid in je tuintje.
  Dikke knuffel voor Benthe

  Beantwoorden
 3. Janine
  18 juni 2018 at 13:28 (8 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Ik lees altijd met veel plezier jouw blog
  Echt leuke combinaties maak jij met de tante Betsy jurken

  Beantwoorden
 4. marije
  18 juni 2018 at 11:51 (8 maanden ago)

  Lekker dat je wat rustiger aan kon doen met slechte nachten slaap. Kan mij goed voorstellen dat je je af en toe zorgen maakt, dat had ik ook toen die twee van mij ouder werden

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  18 juni 2018 at 10:36 (8 maanden ago)

  Soppen/opruimen/poetsen helpt mij ook altijd als ik zorgen heb. Elk nadeel heeft zo z’n voordeel, nietwaar 😉
  Ben benieuwd naar het eindresultaat van je tuintafel.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  18 juni 2018 at 09:40 (8 maanden ago)

  Je tuin wordt steeds kleuriger, het ziet er al zo mooi uit!
  Fijne week voor jou en Benthe 😎

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  18 juni 2018 at 09:32 (8 maanden ago)

  Haha dat poepverhaal heerlijk toch zo’n rustig weekie! Fijne nieuwe week gewenst

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  18 juni 2018 at 08:31 (8 maanden ago)

  Leuke foto’s!
  Ah gossie het is ook niet niks een hond die ouder wordt en ouderdomsklachten heeft.
  Ben heel benieuwd wat je met die pallet van plan bent.

  Fijne week 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.