Just the two of us #week25

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het wat koeler weer, en dat vonden Benthe en ik heerlijk! 🙂 Op het werk was het razend druk, mijn collega’s en ik hebben bergen werk verzet. Zaterdag heb ik met hulp van Jori en Vincent de tuin afgemaakt, wat een heerlijk gevoel is dat! Kijk je mee naar deze week, die veel te snel voorbij ging?

Just the two of usJust the two of us #week25

Heb je net het kleedje lekker neergelegd voor Benthe, besluit ze dat het toch écht niet goed ligt hoor! En dus werd het vakkundig opnieuw opgeschud, tot ze met een zucht besloot dat het nu wél goed was.

Just the two of usNadat ik vier keer in de spiegel had gekeken, ging ik maandag naar het werk met mijn nieuwe sokken van Many Mornings. Jawel, twee verschillende sokken 😉 En dat ik dan precíes op die dag erachter moest komen dat ik mijn portemonnee thuis had laten liggen. Bij het tankstation, uiteraard nádat ik getankt had. De dame achter de kassa zal vast gedacht hebben dat ik ze niet allemaal op een rijtje had, als ze mijn sokken heeft gezien, hahaha!

Just the two of usMaandagochtend stond er onderweg naar de hondendagopvang opeens een auto stil, midden op de weg. Ik wilde al gaan toeteren (hallo, ochtendhumeurtje…), maar toen zag ik opeens iets lopen. Liep er zomaar een ree over de weg!

Just the two of usBenthe heeft deze week bijna iedere avond heerlijk op haar nieuwe kauwsnack gekluifd, lekker buiten in het gras. Ik kan echt merken dat het koeler is, ze zit veel beter in haar gespikkelde velletje.

Just the two of usDoordat het wat koeler was, kon de leuke Dress Lynn Circles ook weer eens uit de kast, wat houd ik toch van dit jurkje ♥

Just the two of usKersen, I love them! ♥

Just the two of usLekker even bijkomen na een drukke werkdag…

Just the two of usBenthe oefent haar meest coole blik ever 😉

Just the two of us Just the two of usDonderdag was de Dress Code Black and White. Wie heeft de mooiste outfit van ons tweeën?

Just the two of usPost op donderdag!

Just the two of usEn nog meer post! ♥

Just the two of usVrijdag was één van de meisjes op de hondendagopvang voor het laatst, ze had voor alle ‘vaste’ hondjes een snoepzakje gemaakt. Zo lief, en we gaan haar missen!

Just the two of usVrijdag was het behoorlijk fris, en dus precies goed weer voor rode kool 🙂

Just the two of usWeekend-outfitje 🙂 Het rokje heb ik nieuw, geruild met iemand op de Tante Betsy Facebook-groep.

Just the two of usWij hebben zo genoten van de koelere temperatuur van deze week. Het wandelt zoveel fijner als het niet zo warm is.

Just the two of usZaterdag heb ik het huishouden gedaan en ben bij de kapper geweest. ’s Middags heb ik deze nieuwe make-up look van Dr. Haushcka op de foto gezet, echt prachtige producten!

Just the two of usDaarna heb ik een en ander klaar gelegd, Jori en Vincent kwamen helpen om de tuin helemaal af te maken.

Just the two of usHet klusteam 🙂

Just the two of usRond half zes waren we klaar, en hebben we lekker pizza gegeten.

Just the two of usZondagochtend heb ik iets gedaan wat ik nog niet eerder had gedaan sinds ik hier woon. Ik heb verse broodjes bij de bakker gehaald. Het voelde net alsof ik op vakantie was 🙂

 

Lekker verse kaiserbroodjes met aardbeienjam, mmmmm!

Just the two of usNa het ontbijt heb ik eerst een make-up look (met meerdere producten) op de foto gezet, en daarna outfit foto’s gemaakt. In de nieuwe tuin 🙂

Just the two of usAan het eind van de ochtend ben ik even langs het tuincentrum gereden, ik wilde nog een paar bloeiende planten erbij hebben. Daarna heb ik de tuinmake-over foto’s gemaakt ♥ Binnenkort zie je natuurlijk het eindresultaat hier op Beautyspots!

Just the two of us’s Middags heb ik nog de auto gestofzuigd, de ramen gezeemd (op de luie huisvrouwen/drukke werkvrouwen-manier) en toen was ik er wel een beetje klaar mee eigenlijk. Ik ben op de bank geploft en heb een paar artikelen voor Beautyspots geschreven.

Komende week wordt het weer warm, bleeeegh! Ik heb besloten om maar beneden te gaan slapen, het is dan boven gewoon té warm voor Benthe. Hopelijk krijgen we snel weer het fijne weer van dit weekend terug, Benthe en ik kijken er naar uit 😉 Ik wens jullie allemaal een fijne week!

13 Comments on Just the two of us #week25

 1. Miranda Aerts
  25 juni 2018 at 21:38 (4 jaren ago)

  Ik zie een kortere coupe op de foto’s, of zie ik het verkeerd? 🙂
  Gezellige foto’s en vandaag gelukkig nog niet zo warm 😎

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  25 juni 2018 at 20:41 (4 jaren ago)

  Ik zoek de hitte juist op haha, oeps 😛 Maar heerlijk zeg die verse broodjes <3 En wat fijn zo'n klusteam 😉

  Beantwoorden
 3. Natascha - BeautyOpinie
  25 juni 2018 at 19:32 (4 jaren ago)

  Ik vind je fel roze vestje echt heel mooi, staat je zo leuk allemaal! Ik ben heel benieuwd naar het weer deze week, de regen van gister vond ik ook niets hoor 😉

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  25 juni 2018 at 19:10 (4 jaren ago)

  Tja dat warme weer hoeft voor mij ook niet. Maar je outfits zijn geweldig. Maar dresscode zwart en wit wint Benthe van je.

  Beantwoorden
 5. Marlou
  25 juni 2018 at 17:10 (4 jaren ago)

  Wat een heerlijke tuin! Van de week wordt het helaas wat warmer voor jullie. Hopelijk vinden jullie verkoeling. Dag mooie meisjes

  Beantwoorden
 6. Corine
  25 juni 2018 at 15:46 (4 jaren ago)

  Prachtige tuin en leule outfits!!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  25 juni 2018 at 11:12 (4 jaren ago)

  Van mij mag het wel iets Warner worden hoor. Vind het nu wel erg fris.
  Ben zoo benieuwd naar de foto’s van de tuin.

  Beantwoorden
  • Mireille
   25 juni 2018 at 11:12 (4 jaren ago)

   Uh warmer bedoel ik.

   Beantwoorden
 8. bychristiana
  25 juni 2018 at 11:05 (4 jaren ago)

  Leuk die black / white outfit! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van je tuin. Wat ik er zo van zie lijkt het me alvast een heerlijk en vooral super gezellig plekje.

  Beantwoorden
 9. Forever38.com (Vera)
  25 juni 2018 at 09:57 (4 jaren ago)

  Lekker weekje heb je gehad. En toch vind ik die 2 verschillende sokken helemaal niet misstaan hoor !

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  25 juni 2018 at 08:48 (4 jaren ago)

  Prachtige tuin! Fantastische boots! Ik hoop dat jullie deze week goed doorkomen als het wat warmer wordt!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  25 juni 2018 at 07:10 (4 jaren ago)

  Mooie nieuwe boots
  Het leek wel herfst de adgelopen week.
  Nu komt er moo weer aan.

  Een fijne dag ☀

  Beantwoorden
 12. marije
  25 juni 2018 at 06:37 (4 jaren ago)

  Wat is je tuin mooi geworden!

  Ik vind dit weer ook veel fijner.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.