Just the two of us #week26

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week keerde de zomer helemaal terug, waaaaah! Benthe werd donderdag ziek, maar is inmiddels gelukkig weer wat fitter. Dat, en alles wat wij afgelopen week nog meer meemaakten, zie je in deze nieuwe editie van Just the two of us!

Just the two of usJust the two of us #week26

Maandag was het nog niet zo warm, en kon ik mijn nieuwe laarsjes aan ♥ Ik vind ze zo leuk! Afgelopen week kwamen er verschillende filmpjes voorbij van de nieuwe najaarscollectie van Tante Betsy, ik denk dat ik de mosterdkleurige laarsjes ook écht nodig heb! 😉

Just the two of usIk mocht dit jurkje van de zomercollectie van vorig jaar overnemen van iemand, nu kan ik gaan twinnen met Benthe 🙂

Just the two of usPannenkoeken! ♥

Just the two of usik blijk een heuse appelboom in mijn tuin te hebben, af en toe vallen er al wat kleine appeltjes af. Ik ben heel benieuwd of ik ze straks kan eten!

Just the two of usHalverwege de week werd het al behoorlijk warm, maar Benthe en ik slaan ons er dapper doorheen. Alles een standje langzamer, het wordt vanzelf een keer herfst 😉

Just the two of usDonderdag had ik dit ‘Doe Maar’-setje aan. Wie was er vroeger ook fan?

Just the two of usBenthe was donderdagochtend een beetje ziekjes: rillerig en niet willen eten. Ik besloot haar maar een dagje mee naar het werk te nemen, ze heeft de hele ochtend geslapen onder mijn bureau.

Just the two of us’s Middags hadden we een afspraak bij de dierenarts, mijn vermoeden van een blaasontsteking bleek te kloppen. Ze kreeg antibiotica en pijnstillers mee, daarmee zou ze zich snel weer wat beter moeten voelen. En dat klopte gelukkig!

Just the two of usVrijdagochtend werd ik wakker met dit schattige tafereeltje naast me… ♥

Just the two of usVrijdag mocht ze nog een dagje mee naar het werk, zo fijn dat dat kan!

Just the two of usGelukkig voelde ze zich al wat beter.

Just the two of usDonderdag had mijn collega taart besteld, omdat we het momenteel zo ontzettend druk hebben en zo hard moeten werken. Héél erg lief (en lekker)!

Just the two of usWe liepen ons pauzerondje zoveel mogelijk in de schaduw, het was echt ontzettend warm.

Just the two of usOp weg naar huis hadden we keiveel file, bah!

Just the two of usTerwijl we in de schaduw zaten te wachten tot de boodschappen bezorgd werden, maakte ik deze té lieve foto ♥

Just the two of usEn daarna nog deze gekke foto, hihihi!

Just the two of us‘Achter het schuurtje’ heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op Benthe. Omdat ik bang ben dat ze vast kom te zitten, heb ik er maar een pot voor gezet. Maar daar is ze het eigenlijk niet mee eens.

Just the two of usZaterdagochtend waren we al lekker vroeg op, zodat we onze grote wandelingen nog een beetje koel konden lopen.

Just the two of usRond tien uur gingen we naar het bos, waar we op ons gemakje een rondje hebben gelopen. Het was prima te doen zo!

Just the two of usEn gelukkig staat er in sommige slootjes nog water, zodat Benthe af en toe wat kan drinken.

Just the two of usVoor de wandeling had ik een legging onder mijn jurkje aan gedaan, omdat ik anders helemaal lek gestoken word. Dat was best een beetje warm 😉

Just the two of usHalverwege dit maisveld is een wat diepere sloot, dus daar was het zaterdagochtend druk met viervoeters.

Just the two of usLekker he Benthe, even met je pootjes in het koele water!

Just the two of us Just the two of usTerwijl ik ’s middags de benedenboel stofzuigde en dweilde (boven had ik ’s ochtends al gedaan) deed Benthe een dutje. Lekker koel binnen!

Just the two of usRond een uur of vier zijn we met de auto naar het park gereden, waar we nog een rondje hebben gelopen. Hier is minder schaduw dan in het bos, maar wel een lekker verkoelende vijver.

Just the two of usBenthe durft normaal niet over de brug te lopen, maar zaterdag wilde ze er opeens persé overheen.

Just the two of usIk zag bij Albert Heijn deze leuke mini barbecue, en heb hem mee besteld met de boodschappen. De wegwerpbarbecues van vorig jaar waren niet zo’n succes, maar dit werkt prima!

Just the two of usLekker picknicken op ons eigen gazonnetje!

Just the two of usZondag was ik ook redelijk op tijd wakker, en na de eerste wandeling hebben we de dag lekker relaxed opgestart. Rond tien uur gingen we weer naar het bos, waar het heerlijk rustig was.

Just the two of usBenthe weet de weg…

Just the two of usBehalve drinken en afkoelen kun je bij zo’n sloot ook de beste modder vinden 😉

Just the two of usEven een beetje bijkomen in de schaduw voor we het laatste stukje naar de auto lopen.

Just the two of usGelukkig kwamen we vlakbij de auto nog een slootje tegen, dus weer even afkoelen!

Just the two of usNa de boswandeling heb ik mijn belastingaangifte gedaan, mijn nagels voorzien van een nieuw kleurtje en wat wasjes gedraaid. Daarna zijn we weer met de auto naar het park gereden, dat was zaterdag goed bevallen.

Just the two of usMooi plekje ♥

Just the two of usIk droeg op mijn nagels Paradise Blue uit de Vintage Chic collectie van Pink Gellac. Lekker retro kleurtje!

Just the two of usWarm he Benthe Krentie?

Just the two of us’s Middags is mijn zus op de koffie geweest en hebben we lekker buiten in de schaduw gezeten. Dankzij het windje was het daar goed vol te houden, al besloot Benthe op een gegeven moment om binnen in haar mandje een dutje te gaan doen.

En toen zat het weekend, en dus ook deze week, er weer op! Juni is voorbij, we zijn in de tweede helft van 2018 beland. Voorlopig houden de zomerse temperaturen nog even aan, dus blijven Benthe en ik in onze soort van vakantiemodus. En gelukkig hebben we in ons nieuwe huis airco, dat slaapt een stuk beter voor de prinses! Komende week wordt weer hard werken, en verder eigenlijk nog geen plannen. Ga jij komende week iets leuks doen?

9 Comments on Just the two of us #week26

 1. Miranda Sanders
  3 juli 2018 at 15:32 (4 jaren ago)

  Wat is Benthe toch een prachtige hond!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 juli 2018 at 07:22 (4 jaren ago)

  Groot gelijk om het wat rustiger aan te doen met deze temperaturen 😎
  Wat een lieve foto’s van Benthe, gelukkig dat het weer beter gaat!
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  3 juli 2018 at 06:13 (4 jaren ago)

  Prachtig en zo kleurrijk!

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Mireille
  2 juli 2018 at 13:47 (4 jaren ago)

  Hihi Totti heeft hele kuilen gegraven achter ons schuurtje.
  Sterkte met dit warme weer.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  2 juli 2018 at 13:16 (4 jaren ago)

  Wauw, dat nagellak kleurtje is gaaf! En wat een super schattige foto’s zitten er tussen hihi 🙂 De tijd gaat ZO snel, de tweede helft alweer, pff!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  2 juli 2018 at 09:22 (4 jaren ago)

  Ah wat leuk; appels uit je eigen tuin! Dat is pas cool, ik ben ook benieuwd of je ze kan eten . Lekker hoor bbq-en in je tuin; wij hebben zelf een gasbbq en hoewel veel mensen zeggen dat op kooltjes bbq-en lekkerder is vinden wij dit gewoon reuze handig (en lekker dus;-)), zeker als je gewoon maar met z’n tweetjes bent.

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  2 juli 2018 at 09:20 (4 jaren ago)

  Wat een heerlijke week weer. En ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe jij je het jezelf zo goed gezellig kan maken. Lekker in je uppie BBQ-en, doe je goed !

  Beantwoorden
 8. Pauline Delfos
  2 juli 2018 at 08:54 (4 jaren ago)

  Wat een leuke verhaaltjes en wat een hippe schuur/tuin. Daar word je vanzelf vrolijk van! Geniet van je vakantiemodus, dat zal je goed doen

  Beantwoorden
 9. Marije
  2 juli 2018 at 06:32 (4 jaren ago)

  Kan mij heel goed voorstellen dat Benthe last heeft van de warmte. Het is soms echt niet te doen.

  Ik heb zaterdag mijn eerste lipoedeem operatie

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.