Just the two of us #week27

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het weer aanpoten op het werk, en werd mijn energie door de warmte niet echt beter zeg maar 😉 Ik ben echt zó blij met de airco in mijn huisje, dat is echt mijn beste vriend momenteel. Zo is het ‘s avonds en ‘s nachts voor Benthe ook beter te doen. Kijk je weer mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week27

Dit super leuke setje van Tante Betsy had ik al even niet meer gedragen omdat ik dacht dat het kraagje te warm zou zijn met dit zomerse weer. Ik besloot het dinsdag toch eens te proberen, en wat blijkt: het draagt juist heerlijk! Zowel de blouse als de rok is in nog veel maten en alle drie de kleuren verkrijgbaar bij Tante, en nu in de sale!

Just the two of usZo lekker, om ‘s ochtends vroeg de frisse buitenlucht te voelen. Benthe heeft dezelfde gedachte 🙂

Just the two of us Just the two of us Just the two of usJust another day at the office 🙂 Donderdag trakteerden ‘s ochtends twee collega’s op taart. Daarna had mijn collega die haar laatste werkdag voor de vakantie had, ijsjes bij als verrassing. En ‘s middags trakteerden twee andere jarige collega’s ook op ijs. En ik me maar afvragen waarom de weegschaal gisteren een kilo meer aangaf 😉

Just the two of us‘s Avonds had ik een Mylène Homeparty bij mij thuis, en omdat het zulk heerlijk weer was, zaten we lekker buiten. Lekker in de schaduw met een verkoelend briesje ♥

Just the two of usDe nieuwe Lovely lijn is echt heerlijk! Ik vertel er binnenkort wat meer over.

Just the two of usBij de bakker had ik wat lekkers voor bij de koffie gehaald. ‘Tilburgse verleiding’: een bolus gevuld met Zwitserse room ♥♥♥

Just the two of usPauzerondje op vrijdag: helemaal alleen, al mijn wandelmaatjes hadden al weekend 🙁

Just the two of usIk kreeg afgelopen week maar liefst drie kadootjes van jurkenzusjes: twee mooie armbanden en een paar echte Benthe sokken ♥ Zo lief!

Just the two of usDe webshop Madame Lapoule had dinsdagavond opeens een Flash-sale: 40% korting op geselecteerde items. Waaronder een paar items die op mijn verlanglijstje stonden, zoals deze jar met lichtjes erin ♥ Vrijdag kwam mijn bestelling binnen!

Just the two of usDe Luna shirts met Bretonse streepjes van Tante Betsy zijn zo leuk om met andere printjes te combineren! Zaterdag trok ik de zwart-wit gestreepte aan, met een rokje van vorige zomer ♥

Just the two of usZaterdag hadden we een poets- en wandeldagje, zoals eigenlijk iedere zaterdag. In het bos was het ‘s ochtends nog goed te doen, alleen is het overal enorm droog en stoffig.

Just the two of us Just the two of us Just the two of usBenthe was zich enorm aan het uitsloven met andere honden, hihihi!

Just the two of us‘s Middags liepen we een rondje door het park. Inmiddels was het al weer aardig warm, maar in een iets lagere versnelling was het goed te doen.

Just the two of usMaar oh, wat een enorme troosteloze woestijn wordt het inmiddels in de natuur. Experts zeggen dat dat groen wel weer bijtrekt, maar ik vraag het me toch af hoor…

Just the two of usDaarna heb ik nog een en ander in huis gedaan, terwijl Benthe mijn laptop bewaakte.

Just the two of usDe temperatuur in huis is inmiddels natuurlijk aardig opgelopen, maar door zo af en toe de airco een paar uurtjes aan te zetten, houden wij het prima vol.

Just the two of usToen ik klaar was met het huishouden (heerlijk gevoel!) gingen we samen aan de chips en Radler. Nou ja, die laatste alleen voor mij 😉

Just the two of usTijdens het laatste rondje van de dag spotten we deze luchtballon die heel laag over de wijk vloog.

Just the two of usNa een goede nachtrust was Benthe weer klaar voor een nieuwe dag!

Just the two of usHoeveel konijntjes tel jij?

Just the two of usNa het ontbijt heb ik mijn nagels weer voorzien van een leuk kleurtje Pink Gellac. Ik vind het zo leuk om weer altijd nagellak te dragen!

Just the two of usDaarna was het weer tijd voor ons rondje bos 🙂

Just the two of usDaar is Willem! Benthe kijkt een beetje afwachtend, maar ze vindt hem leuk hoor! Daarna heeft ze zich ook nog enorm uitgesloofd met een Border Collie, wat een pret had ze in het bos 🙂

Just the two of usVan al dat geren en gestoei krijg je natuurlijk wel enorme dorst.

‘s Middags hebben we een rondje door het park gelopen. Het was op dat moment erg warm, we hebben verschillende keren in de schaduw moeten pauzeren. Zo kon Benthe weer een beetje op adem komen en afkoelen.

Kijk dan hoeveel bruine blaadjes er al aan deze boom zitten!

Gewoon, omdat het een mooi plaatje is 🙂

Daarna gingen we naar de verjaardag van mijn neefje en nichtje, ze werden 13 jaar. Alweer taart!

Benthe mocht ook mee, ze had het prima naar haar zin. We zaten heerlijk in de schaduw, en er kwam wat meer wind in de loop van de middag. Zo was het prima uit te houden!

We bleven nog frietjes eten, jammie! Ik denk dat de weegschaal er vandaag nog een kilootje bij doet. Vanaf vandaag maar weer even pas op de plaats!

Komende week krijgen we even een beetje afkoeling, jeeej! Morgen heb ik een leuk persevent in Amsterdam, waar ik met Ramona naartoe ga. En verder weer volle bak aan de slag op het werk. Heb jij nog leuke plannen deze week? Of heb je misschien al wel vakantie?

10 Comments on Just the two of us #week27

 1. Miranda Aerts
  11 juli 2018 at 22:11 (7 maanden ago)

  Mooie foto’s van jou en Benthe, lekker al die gebakjes! Fijne week 😎

  Beantwoorden
 2. Jori
  9 juli 2018 at 22:36 (7 maanden ago)

  Wat een heerlijke verkoeling was het vandaag al,morgen nog even genieten en dan maar weer gaan aftellen naar het najaar 😉 Veel plezier morgen bij het evenement.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  9 juli 2018 at 21:32 (7 maanden ago)

  Nu heb ik zin in chips haha… En wat geweldig die sokken, echt wat voor jou! Hopelijk heb je vandaag een leuke dag gehad 🙂

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  9 juli 2018 at 21:09 (7 maanden ago)

  Mooi weekoverzicht. Die party lijkt me enig in je nieuwe tuin en wat een lekkers kwam er voorbij. Smullen!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  9 juli 2018 at 10:43 (7 maanden ago)

  Wat gezellig zo’n Mylene party bij je thuis. Jouw tuin is daar nu ook wel de ideale plek voor;-)

  Beantwoorden
 6. Corine
  9 juli 2018 at 10:28 (7 maanden ago)

  Hihi, veel taart! Extra rondje wandelen dan maar. Volgens mij is het bij jullie veel warmer dan hier, wij hebben altijd nog frisse zeewind,scheelt echt

  Beantwoorden
 7. Marije
  9 juli 2018 at 08:24 (7 maanden ago)

  Kan mij voorstellen dat je het zwaar had afgelopen week. Hopelijk deze week wat verkoeling

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  9 juli 2018 at 08:19 (7 maanden ago)

  Leuke week hadden jullie 😉
  Prachtige foto’s.
  Fijn om te zien hoe Benthe had gespeeld.
  Gefeliciteerd met je nichtje en neefje.

  Een hele fijne en gezellige dag Xoxo

  Beantwoorden
 9. Mireille
  9 juli 2018 at 08:15 (7 maanden ago)

  Hier nog twee daagjes werken en dan VAKANTIE!
  Ik heb er zo’n zin in.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.