Just the two of us #week28

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

En de hitte, ze duurde voort… Ik hoop maar dat alle zonaanbidders flink aan het genieten zijn, want Benthe en ik zijn het helemaal beu. We slaan ons er kranig doorheen, maar van mij mag augustus wel een flink stuk koeler worden. Gelukkig hadden we dinsdag 1 dagje om een beetje bij te komen, wat was dat heerlijk! Verder had ik een persevent in Amsterdam, en de rest van de week heb ik gewoon weer heel hard gewerkt 🙂 Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week28

Dinsdag was het (héérlijk!) een dagje iets koeler, en dus kon er weer eens een ander jurkje dan de mouwloze of luchtige jurkjes uit de kast. Ik had die dag een event in Amsterdam, en dat was leuk!

Just the two of usHeb je het verslag afgelopen zaterdag gelezen? We hebben zo veel nieuwe producten van essence, Catrice en L.O.V. gezien, heerlijk!

Just the two of usHet was de hele dag grijs en een beetje druilerig af en toe. Maar vlak voor ik weer thuis was, brak het zonnetje weer door. En dus kon ik lekker buiten eten, in een aangenaam (dus: niet heet) zonnetje ♥

Just the two of usBenthe offerde zich op om de restjes op te eten. Nooit geweten dat ze van gekookte aardappelen en snijboontjes houdt. Zij zelf waarschijnlijk ook niet 😉

Just the two of us

Just the two of usWoensdag was het ook nog redelijk lekker, maar heb ik het laatste restje van mijn eten toch maar in de schaduw opgegeten.

Just the two of usOndertussen, onder de tafel… Op de hondenopvang is het momenteel erg druk door de vakantietijd. Dat merk ik goed aan Benthe, ze is ‘s avonds best moe. Ik probeer haar de komende weken daarom af en toe een dagje mee naar kantoor te nemen, kan ze lekker een beetje bijkomen.

Just the two of usOnze vroege ochtendwandeling, wanneer het nog lekker koel is ♥

Just the two of usSuper, super, super leuk setje zo bij elkaar, al zeg ik het zelf!

Just the two of usDonderdag at ik lekker pannenkoeken, in mijn hoekje in de schaduw. Daar is het heerlijk rond die tijd, vlak naast het koele gras. Wat overigens nog steeds mooi groen is, en dat is best een prestatie in deze hitte en droogte.

Just the two of usVrijdag wilde ik het leuke circles rokje aan, en zag opeens deze rode top hangen in de kast. Deze heb ik vorig jaar op de Tante Betsy Fandag gekocht, en eigenlijk nog niet zo vaak gedragen. Maar dit staat echt erg leuk bij elkaar!

Just the two of usHet pauzerondje op een uitgedroogd industrieterrein 😉

Just the two of usZaterdag hebben we een beetje uitgeslapen, en na het douchen en aankleden was het tijd voor ons zaterdagochtendrondje door het park. Heerlijk, als de rest van de stad nog lijkt te slapen.

Just the two of usBenthe staat momenteel op pijnstillers, voor haar blaasontsteking kreeg ze die en daarop bleek ze ‘s nachts gewoon droog te blijven. Het zijn pijnstillers die geen kwaad kunnen voor haar nieren, in principe zou ze deze altijd kunnen blijven slikken. Komende zaterdag heb ik een afspraak met haar bij de osteopaat voor een behandeling, eens kijken of hij weer iets voor haar kan doen.

Just the two of usTegen half twaalf was ik bij mijn ouders op de camping, samen met mijn zwager ging ik ze helpen de tent op te zetten. Fijn dat ze al zo vroeg terecht konden, nu was het nog niet zo warm.

Just the two of usKoffietijd!

Just the two of usNa een paar uur stond alles, en konden ze gaan genieten van hun vakantie. Rond half drie was ik weer thuis, en heb ik het huishouden snel gedaan.

Just the two of us‘s Ochtends was ik langs Action geweest, onder andere voor nieuwe kledinghangers. In mijn kledingkast hingen namelijk verschillende kledinghangers, en dat zag er zo rommelig uit. En de mooie hangers die ik eerst had, die nemen gewoon te veel ruimte in beslag. Zie hieronder de voor en na foto’s:

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usVeel beter!

Just the two of usNa het rondje huishouden heb ik even lekker gedoucht en de rest van de avond rustig aan gedaan. Benthe was er dit weekend niet, en dat is toch altijd wel erg stil ‘s avonds. Maar ik was gewoon ook heel erg moe van alweer een hele drukke werkweek en een drukke zaterdag. Dus om half negen ben ik lekker naar bed gegaan.

Just the two of usGisterochtend was ik aan het twijfelen: zal ik een rondje lopen voor het ontbijt, of niet? Op zich vind ik het lekker om in de weekenden dat Benthe er niet is, rustig aan op te starten ‘s ochtends. Maar omdat het heel warm zou worden, wist ik dat wandelen er de rest van de dag ook niet meer in zou zitten. Dus besloot ik om toch maar even een half uurtje te lopen voor het ontbijt.

Just the two of usHet was om negen uur gewoon al héél warm…

Just the two of usMaar ik was wel blij dat ik wel was gaan wandelen, zo had ik toch een beetje beweging gehad.

Just the two of usNa het ontbijt heb ik eerst een video opgenomen, en daarna een hele serie nieuwe producten op de foto gezet. Tussendoor moest de batterij even opladen, toen heb ik wat kleine klusjes in huis gedaan. Lekker op het gemakje, fijn dat ik zaterdag het huishouden al gedaan had!

Just the two of usRond de middag begon de temperatuur aardig op te lopen, ik heb toen lekker de deuren dicht gedaan en de airco aan gezet. Hij heeft uiteindelijk maar een uurtje aangestaan, toen was het weer lekker koel in huis. Ik ben er zo enorm blij mee!

Just the two of usEn de tweede serie foto’s…

Just the two of usik bleek de deur precies op tijd dicht gedaan te hebben: vliegende mieren, bah!

Just the two of usDe rest van de middag heb ik lekker binnen doorgebracht, op de bank. Een video in elkaar gezet, een artikel geschreven en al mijn bestanden weer eens gebackupt naar de externe harde schijf. ‘s Avonds heb ik mijn mini barbecue aangestoken en heb twee worstjes van De Vegetarische Slager op.

Just the two of usMet dit heerlijke ijsje toe ♥

En toen zat het weekend er weer op, op naar een nieuwe week! Een week waarin de eerste levering van de najaarscollectie van Tante Betsy eraan komt, jippiedepippie! Om dat te vieren, komt er vrijdag (alweer) een leuke winactie online 🙂 En er staat al een prachtige winactie online, heb je het artikel van gisteren gezien? Ik wens jullie allemaal weer een mooie week toe! ♥

11 Comments on Just the two of us #week28

 1. Miranda Aerts
  20 juli 2018 at 12:46 (2 jaar ago)

  Wat een leuke outfit die je donderdag aan had 🙂
  De airco in je huis komt goed van pas deze zomer 😎
  Succes met Benthe bij de osteopaat! ♡

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  18 juli 2018 at 00:21 (2 jaar ago)

  Mooie week en op naar wederom een mooie week. Ik kijk uit naar de TB die gaat komen. Jippie!!!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  17 juli 2018 at 11:05 (2 jaar ago)

  Zo fijn dat het weer veel ruimte scheelt in je garderobekast met de nieuwe hangers 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  16 juli 2018 at 19:25 (2 jaar ago)

  Dat blauw staat je goed! En die vega worstjes zien er goed uit zeg 🙂 Oh en die hangers van Action, love them!

  Beantwoorden
 5. Petra van Gils
  16 juli 2018 at 19:21 (2 jaar ago)

  Pffffff ik voel met jullie mee. Van mij hoeft die warmte ook niet meer. Ik slaap er ook zo slecht van. Nog 4 daagjes en dan heb ik 3 weken vakantie.Lekker thuis in het mooie Oosterhout. Genieten van mijn huisje

  Ik hoop dus ook heel hard op ander weer….minder warm en koele nachten….

  Beantwoorden
 6. Annette
  16 juli 2018 at 17:56 (2 jaar ago)

  Die roze outfit is echt superleuk! Ik ben ook dol op snijboontjes, net als Benthe haha

  Beantwoorden
 7. Roos
  16 juli 2018 at 14:51 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat Benthe weer opgeknapt is en wat vind ik je haar gaaf! Staat je echt heel goed.

  Beantwoorden
 8. Ellen
  16 juli 2018 at 11:31 (2 jaar ago)

  Wat is jouw kast weer opgeruimd zo.Hoop dat Benthe weer verder opgeknapt is
  Lieve groetjes
  Ellen

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  16 juli 2018 at 10:34 (2 jaar ago)

  Dat is inderdaad een hele prestatie, dat je grasveldje nog zo mooi groen is! Je wilt niet wéten hoe ons grasveld er bij staat haha;-) Aaaaaah, wat zonde van je mooie satijnen hangers joh!! Maar ik snap het ook wel, zulke modellen nemen inderdaad veel ruimte in beslag. Ik heb ook allemaal dezelfde hangers in de kast, dat geeft toch ook wel een heel mooi en vooral netjes effect.

  Beantwoorden
 10. Wendy
  16 juli 2018 at 08:01 (2 jaar ago)

  Leuk zo’n overzicht. Wat heb je een leuke rose set aan met dat groen.
  Ben heel benieuwd naar je nieuwe producten en de video.
  Ik woon in limburg en hier was het de hele week warm, ‘s middags gewoon rustig aan doen en een beetje binnen blijven en ‘s avonds lekker een rondje fietsen.
  Fojne week gewenst.

  Beantwoorden
 11. Marije
  16 juli 2018 at 06:29 (2 jaar ago)

  Ik heb de warmte echt een beetje gemist geloof ik door vnl op de bank te zitten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.