Just the two of us #week33

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week moest Benthe heel erg bijkomen van (ik denk) de warmte en de drukte op de dagopvang. Ik had het op mijn werk ook nog druk, vlak voor mijn vakantie. En dus plande ik een heerlijk relaxed weekend in voor ons beiden, maar dat begon niet helemaal zoals gepland…

Just the two of usJust the two of us #week33

Deze quote hangt op de deur van mijn kledingkast, ik vind hem mooi om iedere dag mee te starten ♥

Just the two of usMaandag werden er alweer nieuwe schoenen bezorgd, deze zijn zo gaaf! Je ziet ze morgen terug in een outfit-artikel!

Just the two of usBizar he, zo snel als het gras weer groene sprietjes tevoorschijn tovert sinds er weer wat regen is gevallen? Ik had echt niet gedacht dat we dit jaar nog groen gras zouden zien, maar de natuur herstelt zich toch blijkbaar heel snel.

Just the two of usBenthe was deze week moe, heel moe. Ik denk dat de langdurige warmte, in combinatie met de vakantiedrukte op de dagopvang, haar toch meer heeft gedaan dan ik in eerste instantie dacht. Ze was de hele week een beetje sloom en sliep veel, en at zelfs een paar dagen slecht. Maar gelukkig is ze inmiddels weer wat fitter hoor!

Just the two of usDeze foto van ons samen vind ik zo leuk! ♥

Just the two of usDinsdagavond spotten we weer een luchtballon tijdens ons avondrondje.

Just the two of us Just the two of usIedere ochtend is het weer een feestje om mijn outfit voor die dag te kiezen. Wat ben ik toch enorm blij dat Tante Betsy, nu ongeveer twee jaar geleden, in mijn leven is gekomen! ♥

Just the two of usDonderdagochtend moest ik tanken en zag ik bij het tankstation Oreo donuts liggen. Die moesten natuurlijk getest worden door mijn collega’s en mij! 😉

Just the two of usDit is de modus die Benthe zo’n beetje de hele week had als we thuis waren. Slapen, slapen, slapen. Gelukkig heeft het wel geholpen: eind van de week was ze een stuk fitter dan toen we de week begonnen.

Just the two of usVrijdagochtend was ze weer fit genoeg voor een ootd-foto 😉

Just the two of usDymo-ellende op het werk, aaaaaargh!

Just the two of usVrijdagavond, klaar voor een relaxed weekend… Tot vlak na het eten de overbuurvrouw voor de deur stond, of ik even mee kwam kijken…

Ik heb al een hele tijd, eigenlijk zolang als het warm is, altijd wel een paar wespen in de tuin. Niet genoeg om te denken aan een nest in de tuin, maar er vlogen er altijd wel een stuk of vier, vijf rond. Waardoor ik dus nauwelijks nog buiten durfde te komen overdag, want ik ben er doodsbang voor. Ik zei vorige week nog tegen een collega: ik denk dat er ergens in de buurt een nest zit. Ja, dat bleek te kloppen. Dat nest zat aan de voorkant van mijn huis, in de spouwmuur tussen mijn huis en dat van de buurvrouw… Echt, ik kreeg het Spaans benauwd toen ik die nare beesten zag zwermen, gelukkig zat de ingang van het nest wel helemaal aan de bovenkant van het huis.

Ik heb vrijdagavond meteen een bestrijdingsbedrijf gebeld, die zaterdag in de loop van de dag zouden komen om het nest uit te roeien. Maar jullie begrijpen wel dat ik niet best geslapen heb die nacht…

Just the two of usBenthe had gelukkig nergens last van, die sliep als een roosje ♥

Just the two of usZaterdagochtend heb ik eerst een paar kleine klusjes in huis gedaan, daarna gingen we naar het bos. We waren er voor het eerst sinds er weer wat regen is gevallen, en wat is het bos daar ook van opgeknapt! Het voelde er nu zoveel aangenamer om te lopen!

Just the two of us Just the two of usMe and my Best Friend ♥

Rond elf uur kwam de man van de bestrijdingsdienst, en al binnen een uur nadat hij het gif had ingespoten, was er nauwelijks nog een wesp te zien bij het nest. En het beste nieuws: in mijn tuin zitten ook nauwelijks nog wespen, ik kan weer gewoon buiten komen en de achterdeur open laten staan. Wat een opluchting!

Just the two of us‘s Middags hebben we een lekker grote ronde gelopen door het park, zo fijn dat we nu weer grotere wandelingen kunnen maken!

Just the two of usOmdat het zaterdagmiddag best koel was, en mijn haar die dag goed zat 😉 besloot ik om eind van de middag ootd-foto’s te maken in plaats van zondagochtend. Dus na de wandeling heb ik me eerst wat opgefrist, en heb toen twee outfits op de foto gezet. Met panty en vest aan, dat bleek toch nog wel een beetje warm, hihihi!

Just the two of usVrouwtje, gaan we nog meer foto’s maken?

Just the two of usDe rest van de middag/avond heb ik artikelen geschreven, met mijn mattie naast me ♥

Just the two of usWeekend: lekker uitslapen!

Just the two of usZondagochtend besloot ik om een mouwloos jurkje aan te trekken, omdat het best warm zou worden. Maar ‘s ochtends was het nog best fris, dus trok ik een vestje met korte mouwen, en een hoodie eroverheen aan toen we naar het bos gingen. Matchende kniekousen en mijn ZOO Adventure laarzen, en ik was helemaal in Pippi-stijl!

Just the two of us Just the two of usOverdag heb ik het wederom rustig aan gedaan: ik heb een paar artikelen geschreven en wat mail weg gewerkt. En ondertussen een paar wasjes gedraaid. ‘s Middags kwam de zon er door, maar gelukkig was het niet al te warm.

Just the two of us Just the two of usToen we terug waren van onze middag wandeling, heb ik een cake gebakken voor de medewerkers van de hondendagopvang. Dat was ik al de hele zomer van plan, maar ik vond het steeds veel te warm om te bakken.

Just the two of usHet lekkerste van de cake: de beslagkom en de lepels aflikken 😉

Just the two of usBest goed gelukt!

Just the two of usNa het eten heb ik buiten thee gedronken, wat heerlijk dat dat nu weer kan! Ik voelde me echt een beetje opgesloten door die nare wespen, wat ben ik blij dat ze nu vlak voor mijn vakantie weg zijn.

Komende week is mijn laatste werkweek voor mijn vakantie, echt aftellen dus! Het is nog wel even flink druk, maar dat hoort er een beetje bij. En dan: 2,5 week uitrusten, genieten en doen waar we zin in hebben. Ik kijk er naar uit! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

12 Comments on Just the two of us #week33

 1. Miranda Aerts
  21 augustus 2018 at 06:47 (11 maanden ago)

  Wat fijn dat je zo snel van de wespen af bent!
  Dat is niks voor jou, ik snap wel dat je er onrustig van wordt als je die ontdekking hebt gedaan. Nu weer lekker genieten van je mooie tuin 😎
  Veel succes de laatste week voor je vakantie, dan kun je samen met Benthe gaan relaxen (Benthe had besloten om al te beginnen) ♡

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  20 augustus 2018 at 20:54 (11 maanden ago)

  Wat fijn dat de wesoen weg zijn. Blijven nare beestjes. Hier is na 6 weken alles weer begonnen. Kids naar school en mams aan het werk. Zucht. Lekker rustig aan beginnen.

  Beantwoorden
 3. Donna
  20 augustus 2018 at 13:48 (11 maanden ago)

  Benthe doet het goed…..slapen is het beste medicijn. Fijn dat je van de wespen af bent en de vakantie er aan komt. Mijn plan voor deze week is starten met “Bella Italia”. Een kookboek van Sonja Bakker. Niet om af te vallen maar omdat ik haar recepten zo overheerlijk, gezond en makkelijk te bereiden vind. Fijne week!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  20 augustus 2018 at 10:48 (11 maanden ago)

  Brrrr, wespen. Hier laatst een hele opdringerige in de tuin. Ik ben maar binnen gaan zitten, ondanks dat het buiten veel beter was qua temperatuur. Nuttig zijn ze zeker, maar wat vind ik die zoemers eng!

  Fijn ook dat het voor de dieren weer beter is. Hier ook eindelijk weer normale wandelingen door het bos. En zelf voel ik me ook beter nu ik niet meer gelijk ga zweten als ik alleen maar dénk aan iets van beweging…

  Nog 1 week vrij, volgende week weer werken en de week erna begint school weer echt. Ik geniet nog maar even van deze week dus 😉

  Beantwoorden
 5. Angela
  20 augustus 2018 at 09:33 (11 maanden ago)

  Wat een heerlijke vrolijke outfit foto’s.
  Fijn dat benthe weer wat uitgerust is.

  Vervelend dat je een wespennest bij/in je huis had. Zonde dat de enige manier om hier van af te komen uitroeien is.
  Hoe akelig ik ze zelf ook vind. Het zijn enorm nuttige beestjes.

  Nog een weekje bikkelen en dan welverdiend genieten.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  20 augustus 2018 at 09:29 (11 maanden ago)

  Super goed zo’n morning quote 🙂 En ieeeuw wespen, wat fijn dat het is opgelost! Succes nog deze week 🙂

  Beantwoorden
 7. Caro Kuiper
  20 augustus 2018 at 09:13 (11 maanden ago)

  Heerlijk weekend dus en verlost van de wespen, waar ikzelf gelukkig geen angst voor heb. Deze week staat voor mij in het teken van herstellen van een ongelofelijk druk en pittige, maar o zo geweldige Lowlands-week! Samen met mijn sauna-team hebben we een fantastisch weekend gedraaid, zo trots op mijn mensen! Fysiek ben ik gesloopt maat dat weet ik onderhand na zoveel jaar wel. Daarnaast gaat deze week de slaapkamer van zoon Joris in de make-over dus de kluskleren blijven nog even aan.

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  20 augustus 2018 at 09:08 (11 maanden ago)

  Oh dat is inderdaad vervelend zeg, een wespennest bij je huis! Ik neem aan dat hij nu weg gehaald is? Leuk trouwens dat witte vestje over die groene jurk!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  20 augustus 2018 at 08:56 (11 maanden ago)

  Hier zit de vakantie er nu echt op. Back to normal. Boris begint morgen aan zijn avontuur op de middelbare school. Ik geloof dat ik het spannender vind dan hij.
  Succes met de laatste loodjes.

  Beantwoorden
 10. Mina
  20 augustus 2018 at 08:50 (11 maanden ago)

  Wat heb je een leuke blog! Je hebt er een volger bij. En ik heb gisteravond mijn eerste Tante Betsy jurkje besteld. Ben benieuwd. En fijn dat Benthe nu weer fitter is. En nu weer heerlijk in jullie achtertuin zitten zonder wespen!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  20 augustus 2018 at 07:25 (11 maanden ago)

  Brrr….
  Zo eng zijn wespen
  Veel mensen hebben last van een wespennest.
  Ik zou er zeker ook niet van kunnen slapen.
  Het tasje van dalmatierprint is zo mooi.
  Leuke outfit foto’s

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 12. Marije
  20 augustus 2018 at 06:25 (11 maanden ago)

  Wat eng dat wespennest. Begrijp heel goed dat je niet meer buiten zat.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.