Just the two of us #week35

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was mijn eerste echte vakantieweek, die vooral in het teken stond van de zorgen om en voor Benthe. Ze is al wel sterk verbeterd ten opzichte van de eerste verschijnselen, maar ze is nog steeds erg moe en lusteloos. Maar wat ik van de ervaringen van andere hondeneigenaren hoor, is dat vrij normaal bij GVS. Dus hielden we vooral ons gemak, sliep Benthe veel maar gingen we tussendoor ook wel lekker wandelen. In bejaardentempo, dat dan wel 😉 Kijk je mee naar onze vakantieweek?

Just the two of usJust the two of us #week35

We begonnen de maandag met een jurkje uit een oudere collectie van Tante Betsy en met blote benen. Die ik duidelijk al even niet meer in de zelfbruiner had gezet, hahaha! Zo wit blijven mijn benen dus vergeleken met mijn armen en nek.

Just the two of usDe eerste dagen wilde Benthe persé niet in de auto, en liepen we dus rondjes in de wijk. Maar maandagmiddag stapte ze opeens toch in (ik probeerde af en toe gewoon even) en gingen we lekker naar het bos.

Just the two of us Just the two of usHeerlijk om weer in het bos te lopen, lekker weer wat andere luchtjes opsnuiven 🙂 Ze loopt echt als een oud dametje, maar dat maakt helemaal niet uit.

Just the two of usUssie in het maisveld 🙂

Just the two of usIk had de week daarvoor de nieuwe collectie van Pink Gellac ontvangen, maandagmiddag heb ik de eerste kleurtjes geswatcht en op de foto gezet.

Just the two of usBenthe was ondertussen lekker in de tuin aan het struinen.

Just the two of usJe weet dat het najaar eraan komt als het IKEA boek op de deurmat valt. Ok, en als de kruidnootjes in de winkel liggen. Die ik overigens nog steeds niet gezien heb hier, hebben jullie ze al gespot?

Just the two of usOok eten gaat nog niet echt van harte, ze eet nog steeds alleen gekookte kip. Maar ook dat maakt niet uit, zolang ze iedere dag maar iets eet. Met kleine stapjes komen we er ook.

Just the two of usWoensdag gingen we samen kabouters zoeken in het bos. Uiteraard in stijl, in mijn groene kabouterjurk 😉

Just the two of usZie jij ze al Benthe?

Just the two of usTussen de wandelingen door sliep Benthe veel, heel veel. Lekker bij mij op de bank, terwijl ik blogartikelen schrijf. En samen met haar favoriete beer.

Just the two of usOf favoriete beren 😉

Just the two of usWoensdagavond besloot ik het tuimelspelletje eens tevoorschijn te halen, om te zien of ze dat leuk vond. Nou, dat ging best goed, ze vond het leuk! En lekker!

Just the two of usRode kool met hachee, lekker!

Just the two of usMijn lieve kleine zonnestraaltje! ♥

Just the two of usDonderdag had ik denk ik wel mijn meest fleurige outfit van deze week aan. Wat is de nieuwe collectie toch heerlijk, zoveel kleur! ♥

Just the two of usZoals je ziet, houdt Benthe haar hoofd nog best scheef, vooral als ze moe is. Wellicht trekt dit nog verder bij, maar het kan ook zijn dat het zo blijft. Afwachten maar…

Just the two of usEven samen theedrinken in het zonnetje. Ikke met een driedubbele onderkin door de manier waarop ik kijk, hahaha!

Just the two of us Just the two of usDonderdag was mijn moeder jarig, en gingen we op de koffie. Eerst liepen we een rondje in het wandelgebied waar we vroeger ook vaak liepen. Benthe kende de weg nog hoor!

Just the two of us’s Avonds aten we friet met een gehaktbal mee, en daarna gingen we weer naar huis. Het was toch best intensief geweest voor Benthe, gelukkig hadden we vrijdag weer een rustige dag.

Just the two of us

Just the two of usOndanks het feit dat Benthe nog helemaal niet de oude is, genieten we wel van het feit dat we weer lekker kunnen wandelen. Dit heb ik de hele zomer zo gemist!

Just the two of usToen we deze hond tegenkwamen, bleek dat ze zich nog best kan uitsloven, hihihi!

Just the two of us Just the two of usDit vind ik één van de mooiste plekjes in het bos, het licht is er zo mooi. Normaal is dit ook Benthe’s favoriete plekje om te drinken, maar daarvoor moet er nog flink wat meer regen vallen.

Just the two of usKijk vrouwtje, nog steeds geen water in de sloot!

Just the two of usDit weekend was Benthe bij haar baasje, en kon ik even bijtanken. 1,5 week intensieve zorg en zorgen hadden er best ingehakt. Ik begon met een afspraak bij de kapper, daarna wat in het huishouden gedaan en toen was het tijd voor koffie. Ondertussen belde ik met de osteopaat om te kijken of hij nog ideeën had over Benthe. Hij adviseerde wat voedingssupplementen, die haar ondersteunen bij het herstel. Volgens hem is wat ze nu heeft, vele malen zwaarder om van te herstellen dan de maagkanteling vorig jaar, omdat de hersenen een flinke optater hebben gehad. Het is dus helemaal niet gek dat ze nog zo moe en lusteloos is, ik moet gewoon wat meer geduld hebben.

Just the two of us’s Middags ging ik op stap voor de Happy Shopping Spots rubriek, het verslag zie je snel op Beautyspots!

Just the two of usIk had bij Mireille enkele items van de nieuwe Pupa Retro Illusion collectie besteld, kijk dan wat een mooi doosje!

Just the two of usWat vinden jullie van mijn nieuwe lamp? ♥

Just the two of us Just the two of usGisterochtend heb ik maar liefst twee make-up looks op de foto gezet, het is echt druk momenteel met nieuwe collecties! Je ziet de nieuwe producten van essence en Catrice binnenkort terug!

Just the two of usDaarna heb ik nog een inspiratie-video opgenomen met verschillende items van de nieuwe Tante Betsy collectie.

Just the two of usZaterdagavond had ik een cake gebakken, jammie!

Just the two of usGistermiddag ben ik even langs het tuincentrum geweest voor een paar nieuwe planten. Nu het niet meer zo extreem warm is, is het tijd voor mooie najaarsplanten. Het ziet er meteen weer gezelliger uit op het terras!

Komende week gaan Benthe en ik het dus nog lekker rustig aan doen. Volgens mij blijft het heerlijk nazomerweer, met prima temperaturen voor ons. En hopelijk kan ik dan volgende week melden dat het weer iets beter gaat met de Spikkelprinses. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

 

17 Comments on Just the two of us #week35

 1. Miranda Aerts
  8 september 2018 at 07:55 (4 jaren ago)

  Geniet nog van de laatste dagen van je vakantie en verdere beterschap voor Benthe ♡

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  5 september 2018 at 07:36 (4 jaren ago)

  Kruitnoten zijn er al. Mooie foto’s en geniet ze nog in je tweede week vakantie

  Beantwoorden
 3. Caroline
  4 september 2018 at 11:29 (4 jaren ago)

  Ik herken de zorgen om een ouder wordende hond. Je doet het heel goed. Ik heb het al eerder gezegd maar Benthe kan zich geen beter vrouwtje wensen dan jij. Heel veel sterkte en dikke knuffel voor Benthe.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  4 september 2018 at 08:38 (4 jaren ago)

  Arme Benthe, hopelijk knapt ze gauw goed op. Ja! Ik heb de kruidnoten al gezien haha. Ik maak me er eigenlijk niet zo ‘druk’ om, moet ik zeggen. Ik vind ze gewoon lekker! En ondanks de ‘driedubbele onderkin’ vind ik die foto van jullie tweetjes hartstikke mooi en lief.

  Beantwoorden
 5. Janny
  3 september 2018 at 22:09 (4 jaren ago)

  Dat jurkje van Tante uit een eerdere collectie staat je echt heel goed zeg! Zelfs met die wittere benen hoor. Wat fijn om zoveel foto’s van Benthe te zien, kunnen we goed zien hoe het met de spikkelprinses gaat. Ze treft het maar met zo’n lieve bazin. Fijne tweede vakantie week! Liefs Janny

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  3 september 2018 at 20:38 (4 jaren ago)

  Heftig hoor! Hopelijk herstelt ze snel, lekker rustig aan 🙂

  Beantwoorden
 7. Annelies
  3 september 2018 at 18:46 (4 jaren ago)

  Hoi. Wat een prachtige plaatjes van Benthe.
  Ik wens jou heel veel geluk met het herstellen voor haar.
  Een beter baasje dan jij kan ze zich niet wensen!!! Hopelijk hebben jullie nog een fijne week samen deze week

  Beantwoorden
 8. Cindy
  3 september 2018 at 15:44 (4 jaren ago)

  Fijn dat het weer wat beter gaat met Benthe, wel een anders dan anders vakantie zo, maar wel fijn dat je er voor haar bent nu. Hopelijk 2e week nog beetje genieten!
  Hier ook “vakantie” maar voelt beetje dubbel. Jij weet wat er aan de hand is. Gelukkig gaat het alweer iets beter, en had van werkgever toestemming om toch van mijn weekje Spanje te gaan genieten, dus dat ben ik nog even aan het doen t/m donderdag.
  Fijne week!
  Oh, had de kruidnoten al wel gespot, en klein zakje gekocht die ik in 2 dagen op had. Dan heb ik er altijd wel weer genoeg van, dus voor dit jaar alweer gehad 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 september 2018 at 17:07 (4 jaren ago)

   Ik hoop dat je toch een beetje van je vakantie kunt genieten Cindy! Ik wens je nog een paar fijne dagen!

   Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  3 september 2018 at 14:57 (4 jaren ago)

  Die lamp hopelijk knapt benthe deze week nog meer op en kun je genieten van je vakantie. Hier de meiden weer naar school. Ook wel weer goed zo. Oh ja hier liggen pepernoten bij de kruitvat, dus als ik wat op moet sturen
  Fijne week

  Beantwoorden
 10. Forever38.com (Vera)
  3 september 2018 at 13:43 (4 jaren ago)

  Fijn dat het wat beter gaat met de stippelprinses. Oh, en de chocolade kruidnootjes heb ik al gespot bij de Appie ! Hihi

  Beantwoorden
 11. Corine
  3 september 2018 at 10:45 (4 jaren ago)

  Toch een beetje bijkomen in zon week, gelukkig gast het met Benthe steeds wat beter. Leuke foto’s weer

  Beantwoorden
 12. Monique
  3 september 2018 at 09:40 (4 jaren ago)

  Wat fijn dat jullie weer lekker aan de wandel zijn samen. Gelukkig dat de temperatuur dit bu toelaat. Wel een andere vakantie dan je had gedacht maar toch ook wel leuk zo? Heb je nog een week vrij of ga je weer aan t werk?
  Je was weer leuk om te lezen.. ik ga ook de nieuwe producten volgen.
  Groetjes Monique

  Beantwoorden
 13. Julia
  3 september 2018 at 09:05 (4 jaren ago)

  Wat staat dat jurkje uit de oude collectie je goed en die witte benen vallen ook wel mee hoor .
  Ja het is veel geduld hebben met die oude hondjes, maar ik sta er zelf iedere keer verbaasd van hoeveel veerkracht die oude hondjes nog hebben. Fijne vakantie nog Natasja, wij genieten nu ook nog van een extra weekje Terschelling. Ik kijk uit naar jouw inspiratievideo!

  Beantwoorden
 14. Mireille
  3 september 2018 at 08:58 (4 jaren ago)

  Goed om te horen dat Benthe langzaam aan het opknappen is.
  Ben benieuwd naar de de nieuwe najaarsproducten.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  3 september 2018 at 06:45 (4 jaren ago)

  Zo fijn dat het steeds wat beter gaat met Benthe.
  Prachtige outfits had jij aan gehad de afgerlopen week.
  Prachtige najaarsplanten voor de tuin.

  Xoxo

  Beantwoorden
 16. Marije
  3 september 2018 at 06:14 (4 jaren ago)

  Wat fijn dat Benthe aan het opknappen is maar snap heel goed dat het je niet snel genoeg kan gaan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.