Just the two of us #week35

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Joehoe, ik heb vakantie! De komende twee weken geen wekker, geen werk en geen lange dagen. Tenminste, niet voor mijn werk. Ik heb wel genoeg op de planning staan, maar daarover later meer. Eerst laat ik je zien wat ik de afgelopen week allemaal deed, en hoe ik mijn strakke planning helemaal sluitend kreeg, jeeej!

Just the two of us

Just the two of us #week35

Deze foto maakte ik dinsdagochtend vlakbij de hondendagopvang, toen ik Benthe net weg gebracht had. Het was af en toe een beetje mistig, en dat leverde dit prachtige plaatje op. Ik houd van deze tijd van het jaar, de natuur kan dan soms zo ontzettend sprookjesachtig zijn!

Just the two of us

Ik ontving deze heerlijke nieuwe Eau de Toilettes van Oriflame. Ik weet nog niet precies welke mijn favoriet is, ik twijfel tussen roze en groen. Uiteraard laat ik je het binnenkort in een artikel weten!

Just the two of us

Donderdagmiddag had ik een event in Amsterdam (en wat was het leuk, heb je het verslag al gelezen?), dus voor ik weg ging was ik vooral druk met wat wassen draaien en wandelen met Benthe. ’s Ochtends was het nog wat bewolkt, maar Benthe had er zin in, wat een lekker blij ei is het toch ook! ♥

Just the two of us

’s Middags klaarde het helemaal op, en werd het heerlijk weer!

Just the two of us

Wat loop je nou te treuzelen vrouwtje?

Just the two of us

Als ik deze foto zie, dan snap ik wel dat mensen vaak vragen of ze nog jong is, hihihi!

Just the two of us

Ik ga vaak samen met Ramona van Beauytnailsfun naar events, zij woont ook in West Brabant. We rijden dan om de beurt. Dit keer was het de beurt van Ramona, en ik kon dus lekker relaxed meerijden. Een stop bij Starbucks bij Meerkerk hoort er uiteraard bij!

Just the two of us

De meubelen in de kamer schilderen is één van mijn ‘projecten’ voor deze vakantie. De verf hiervoor kwam vrijdag binnen, ik kan dus aan de slag. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de vorderingen en komt er een voor-en-na artikel 🙂

Just the two of us

Benthe had de vakantie-modus vrijdagavond al snel te pakken.

Just the two of us

Het was vrijdagavond rotweer, dus gingen we lekker vroeg naar bed. Ik werkte nog wat aan mijn artikel van zaterdag, en Benthe zorgde voor de mentale steun 😉

Just the two of us

Mijn moeder was dinsdag jarig, ze werd 70. Ze vierde het zaterdag,in een klein zaaltje. En omdat mijn moeder heel veel dingen zelf maakt voor ons, hadden mijn zussen, broer en ik nu allemaal iets voor haar geknutseld. En als je weet dat ik absoluut niet de creatieve genen van mijn moeder geërfd heb, was dat nog best een dingetje, hihihi! Maar ik vind het uiteindelijk erg geslaagd! Het heeft me wel bloed, zweet en tranen gekost, ik heb de hele week tussen de middag klosjes garen zitten draaien op mijn werk, want die houten klosjes waren ‘kaal’ en moesten dus nog gevuld worden.

Just the two of us

En dit zijn de vier creaties naast elkaar, ze was er erg blij mee!

Just the two of us

Zelfs de taart had mijn moeder zelf gebakken, voor 60 personen (!).

Just the two of us

Gisteren hadden we een vrij saaie dag. Ik moest het hele huishouden nog doen, omdat ik daar donderdag en zaterdag geen tijd voor had. Maar tussendoor hebben we natuurlijk wel lekker gewandeld, het weer viel reuze mee hier in Brabant.

Just the two of us

Het leven is een aaneenschakeling van keuzes…

Just the two of us

Just the two of us

Hellup, mijn oren waaien eraf!

Ik ben nu dus twee weken vrij. Ik ben gewoon thuis, maar wil natuurlijk wel nog een dagje tussendoor weg en leuke dingen gaan doen met Benthe. Ik weet nog niet precies hoe ik het met mijn blog ga doen. Meestal schrijf ik hier en daar wel extra artikelen in mijn vakantie, maar ik ben nu gewoon écht heel erg moe en heb sowieso het schilder-project wat een groot deel van mijn tijd zal innemen. Ik weet dus nog niet of extra artikelen er van gaan komen. Wel wil ik een paar dagen gaan ploggen/vloggen, maar ik weet ook nog niet precies wanneer. Kortom: jullie zien het vanzelf, hihihi! Een fijne week gewenst!

14 Comments on Just the two of us #week35

 1. Debbie
  7 september 2016 at 15:09 (6 jaren ago)

  Wat hebben jullie leuke cadeaus geknutseld zeg! Echt geweldig, allemaal in zo’n houten huisje. Fijne vakantie en ik ben erg benieuwd naar de kleuren voor je meubels.

  Beantwoorden
 2. Roos
  6 september 2016 at 07:25 (6 jaren ago)

  Hele fijne vakantie, geniet ervan 🙂

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  5 september 2016 at 19:00 (6 jaren ago)

  Fijne vakantie! Lekker je batterij opladen.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  5 september 2016 at 16:14 (6 jaren ago)

  Nog van harte met je moeders verjaardag! En gewoon lekker gaan genieten komende 2 weken. Het weer wordt ook heerlijk, enjoy!

  Beantwoorden
 5. Donna
  5 september 2016 at 14:22 (6 jaren ago)

  Fijne vakantie. Geniet ervan samen met je blije ei 🙂

  Beantwoorden
 6. Colindacolinda
  5 september 2016 at 13:45 (6 jaren ago)

  Wat een leuke creatie had je gemaakt. Niks van te zien dat het je zoveel moeite heb gekost. Ik dacht dat er gelijk vakantie hadden. Maar ik moet deze week nog werken. Ben benieuwd naar je schilder project. William is nu ook bezig met buitenboel achter buiten. Het knapt lekker op. Wens je fijne dagen geniet ervan en rust goed uit. Want het is straks weer aanpoten.

  Beantwoorden
 7. Marion
  5 september 2016 at 10:14 (6 jaren ago)

  Nog van harte met je moeder en geniet van je vakantie!!!

  Beantwoorden
 8. Jeanelle
  5 september 2016 at 09:17 (6 jaren ago)

  Lekker genieten en relaxen!!

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  5 september 2016 at 09:13 (6 jaren ago)

  Fijne vakantie en succes met het schilderen!
  Doe het verder lekker relaxed deze weken, zet de vakantie modus aan X

  Beantwoorden
 10. Marije
  5 september 2016 at 07:26 (6 jaren ago)

  Nog gefeliciteerd met je mams! En geniet van je vakantie. Ik hoop dat je ondanks de klusjes lekker uitgerust bent aan het einde van de twee weken!

  Beantwoorden
 11. Mireille
  5 september 2016 at 07:16 (6 jaren ago)

  Geniet van je vakantie en denk voor al aan jezelf.

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  5 september 2016 at 06:59 (6 jaren ago)

  Geniet van een fijne vakantie samen met Benthe 😉
  Nog gefeliciteerd met je moeder….

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. marije
  5 september 2016 at 06:47 (6 jaren ago)

  Hele fijne vakantie en lekker eerst aan jezelf denken. Gewoon doen waar je zin in hebt en even bijkomen. Wat is je cadeau voor je moeder super leuk geworden zeg!

  Beantwoorden
 14. Jori
  5 september 2016 at 06:26 (6 jaren ago)

  Een fijne vakantie en ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van je leuk pi(m)p project.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.