Just the two of us #week36

Jeetje jongens, er is gewoon al een week voorbij van mijn vakantie! Het klinkt als een hartstikke cliché, maar hij is echt voorbij gevlogen! Scheelt natuurlijk ook dat ik enorm druk ben geweest met mijn pimpproject, wat een klus is dat! Maar het einde is in zicht hoor, vanmorgen komen mijn ouders nog helpen met de laatste loodjes, en dan kan ik de rest van de week rustig aan doen. Tenminste, er wachten nog wel een heleboel producten die op de foto moeten. Dat ga ik dan maar in de ochtenden doen, met de temperaturen die verwacht worden… Kijk je mee naar de eerste vakantieweek van Benthe en mij?

Just the two of us

Just the two of us #week36 – Vakantie!

Als er iemand wel optimaal van deze vakantie geniet, is het mijn lieve Spikkelprinses. Ze vindt het heerlijk om ’s ochtends langer te kunnen slapen, en lekker te chillen de hele dag. Natuurlijk maken we veel wandelingen, en daarnaast loopt ze lekker in de tuin en huis rond te struinen. Wat een hondenleven!

Just the two of us

Maandag begonnen we met een heerlijke boswandeling, de temperatuur was toen nog aangenaam genoeg voor ons. Het was alweer een hele tijd geleden dat we daar geweest waren, dus er viel genoeg te snuffelen voor Benthe!

Just the two of us

En zo zag de kamer er uit voor ik met mijn pimp project begon… Natuurlijk krijgen jullie het eindresultaat later deze week te zien!

Just the two of us

Echt vakantie-eten: pannenkoeken!

Just the two of us

Post van Teitloos! ♥ Hoe schattig zijn die eierwarmers van RIce?

Just the two of us

Dinsdagavond at ik lekker makkelijk met tosti’s. Na zo’n hele dag bezig geweest te zijn heb ik echt geen zin meer om te koken hoor.

Just the two of us

Wat houd ik toch veel van mijn lieve meisje… ♥

Just the two of us

Ik probeer iedere dag ergens anders te gaan lopen met Benthe, voor zover het weer het toelaat. Hier waren we in Willemstad aan het wandelen, hier is altijd vrij veel schaduw. En dus redelijk goed vol te houden.

Just the two of us

Just the two of us

Zijn die koekjes echt voor mij, vrouwtje?

Just the two of us

Sorry voor de Benthe-spam deze week hoor, hihihi!

Just the two of us

Benthe was ook nog een beetje ondeugend deze week, hihihi! Ik had in de bank een aantal doosjes met perspakketjes staan, omdat de eettafel nu natuurlijk geschilderd wordt. Ik zat buiten koffie te drinken, toen ik binnen een beetje gestommel hoorde, waarna Benthe naar buiten kwam. Ik zag nog net dat ze iets in haar bek had, en dat was dus dit doosje Eau de toilette! Ze wilde blijkbaar ook op vlinderjacht, hihihi!

Just the two of us

Kiekeboe!

Just the two of us

Donderdagavond had ik een borrel van SoloBioMooi, en Benthe mocht gezellig mee. Die vermaakte zich prima op het terras, ze was zo braaf! Helaas hadden we op de terugweg vette file voor de Heinenoordtunnel, ik had bijna een half uur vertraging.

Just the two of us

Benthe was er vrijdagochtend nog helemaal moe van…

Just the two of us

Ik had donderdag weer een tasje met mooie, nieuwe SoloBioMooi producten mee gekregen om te reviewen ♥

Just the two of us

Vrijdagochtend kwamen mijn ouders een paar uurtjes helpen. Mijn moeder heeft alle ramen gezeemd en mijn vader ging de tuinset schilderen. Benthe keek of hij het wel goed deed 🙂

Just the two of us

De kast was inmiddels klaar, dus begon ik met de eettafel. Dat was gelukkig een veel makkelijkere klus!

Just the two of us

Eind van de ochtend gingen mijn ouders weer naar huis, en gingen Benthe en ik een grote ronde lopen. Tijd voor ontspanning!

Just the two of us

Wazzup?

Just the two of us

Lekker chillen met je Bumba-billen!

Just the two of us

Zaterdagmiddag had ik een afspraak bij Mireille, daar was ik hard aan toe na zo’n weekje klussen!

Just the two of us

Just the two of us

Ze had nieuwe najaarsproducten van Alessandro en Greenleaf, ik laat ze binnenkort aan je zien! Toch ook wel weer lekker hoor, de najaarskleuren en -geuren (al lijkt het najaar op dit moment héél ver weg).

Just the two of us

Ik haalde op de terugweg een vers stokbroodje bij Appie, en at dat met tonijnsalade en wat rauwkost. Heerlijk!

Just the two of us

Benthe was het weekend bij haar baasje, en ik heb daarom gisteren enorm hard gewerkt. Ik heb tot 1 uur in mijn pyjama rondgelopen, en de tafel voor de laatste keer geschilderd, de kast afgemaakt en het huis gestofzuigd. En toen was ik er wel een beetje klaar mee, ik was er gewoon een beetje misselijk van. Ik heb lekker uitgebreid gedouched, en ben toen even naar Formido gereden voor extra kit (ik kwam helaas te kort). Daarna heb ik even een half uurtje gerelaxed in de tuin, ik heb tenslotte vakantie 😉

Just the two of us

Er stonden al de hele week enorm veel producten naar me te lonken, die graag op de foto wilden. Dus eind van de middag heb ik alvast een eerste ronde gedaan, en heb een doos vol gefotografeerd. Ik denk nog twee van dit soort rondes, en dan ben ik er weer doorheen 🙂

Komende week wordt het warm, eigenlijk iets te warm voor Benthe en mij. Maar ik klaag niet hoor, we passen ons er gewoon een beetje op aan. Vanmorgen komen mijn ouders nog een paar uurtjes helpen, en dan is het klussen helemaal klaar, en de kamer helemaal schoon. Verder heb ik mijn plannen wel een beetje aangepast, want een dagje dierentuin of Haarlem met dit warme weer is niet zo’n goed idee. We blijven dus lekker rondom huis, gaan ’s ochtends onze grote wandeling doen en ’s middags lekker de schaduw in, met mijn laptop erbij. Ik heb nog het nodige te doen voor Beautyspots, wat ik in mijn vakantie nog af wil hebben. Ik ben afgelopen week helemaal vergeten om te ploggen door de drukte, maar dat probeer ik komende week uiteraard nog wel te doen. Ik wens jullie allemaal een fijne week, ik hoop dat je ook een beetje van het mooie weer kunt genieten!

9 Comments on Just the two of us #week36

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  14 september 2016 at 08:57 (6 jaren ago)

  Ik kwam je blog toevallig tegen toen ik op Instagram zocht op #tantebetsy ;). Leukk blog heb je met een fijne schrijfstijl. Leuk hoor om te kunnen genieten van leuke plaatjes van je hond. Ik ga snel verder kijken! Warme groetjes van Susan Tante Betsy blogster :).

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  13 september 2016 at 06:23 (6 jaren ago)

  Wat was je goed aan het klussen gelagen.
  Leuk overzicht wat je zoal had gedaan de afgelopen week.
  Hoop dat nu ook de medicatie van Benthe goed helpt.
  Ben erg benieuwd naar het resultaat van het make-over project….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Babs
  12 september 2016 at 17:46 (6 jaren ago)

  Wat een leuk overzicht, jullie hebben het zo gezellig samen! Ben reuze benieuwd naar je project…roze of wit?

  Beantwoorden
 4. Donna
  12 september 2016 at 14:34 (6 jaren ago)

  Ik geniet van de Benthe spam en ben ook reuze benieuwd hoe je meubels er uit komen te zien.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  12 september 2016 at 10:02 (6 jaren ago)

  Je hebt echt hard gewerkt, maar je kunt er deze week lekker van gaan genieten 🙂
  Fijne week en tot woensdag! X

  Beantwoorden
 6. Roos
  12 september 2016 at 08:23 (6 jaren ago)

  Zo, jullie zijn flink in de weer zeg. Heerlijk om de meubels mooi te pimpen, ben benieuwd hoe het geworden is. En wat zien de te reviewen producten er aanlokkelijk uit, ik zie alweer wat mooie merken voorbij komen :-). Geniet van deze week 🙂

  Beantwoorden
 7. Cindy
  12 september 2016 at 08:20 (6 jaren ago)

  Ik wilde bijna zeggen: vergeet je niet vakantie te vieren?? 😉
  Maar gelukkig ga je dat deze week alsnog doen. En ja, het wordt lekker warm. Ik vind het heerlijk als ik vrij ben. En vergeleken met de benauwde hitte in NY is dit in NL niks…
  Ga er lekker van genieten, gewoon alles een tandje lager, ga ik ook doen!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  12 september 2016 at 07:28 (6 jaren ago)

  Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van je pimpproject. Geniet nog lekker van je vakantie.

  Beantwoorden
 9. marije
  12 september 2016 at 06:12 (6 jaren ago)

  Wat ben je lekker druk geweest in je eerste week vakantie en wat heerlijk dat je op pimp project bijna klaar is. Straks een frisse start. Geniet deze week nog wel een beetje van je vakantie en het mooie weer 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.