Just the two of us #week4

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was ik erg moe, doordat ik begin van de week een paar nachten al om half vier wakker was. En er viel dinsdag toch nog een flink pak sneeuw, wat een paar dagen bleef liggen. En dus veranderde het buiten in een winterwonderland, ik vind het altijd zo’n magisch sfeertje hebben. Kijk je mee naar deze week?

Just the two of usJust the two of us #week4

Volgens de berichten zou de bloedmaan afgelopen maandagochtend om kwart over zes op zijn maximum zijn. Precies de tijd dat ik met Benthe naar buiten ging, kwam dat even mooi uit! De foto is ‘een beetje’ mislukt, hahaha! Maar het was wel een mooi verschijnsel om te zien. Later toen ik naar de dagopvang reed, zag ik in de polder nog de gedeeltelijke verduistering, dat was ook mooi om te zien.

Just the two of usAfgelopen week kwam mijn warme vest van Tante Betsy helemaal goed van pas met de kou. Heerlijk warm om die dagen te dragen! Er zijn er nog een aantal, nu flink afgeprijsd: klik.

Just the two of usDinsdag trok ik het leuke kabouterjurkje aan. De leggings van Tante komen met de kou ook goed van pas, ik heb afgelopen week niet één keer koude benen gehad. En vandaag ook weer een warm vestje/jacket erover!

Just the two of us‘s Ochtends kleurde de lucht sprookjesachtig, de voorbode van de sneeuw die later op de ochtend zou gaan vallen…

Just the two of usVolgens de voorspellingen zou er maar een paar cm vallen, maar tussen de middag lag er toch al een behoorlijk wit dekje!

Just the two of usHahaha ik kijk een beetje moeilijk, dat kwam doordat de sneeuw steeds in mijn ogen viel 😉

Just the two of us‘s Avonds ben ik gelukkig veilig, en zonder al te veel vertraging weer thuis gekomen. Wandelen door de sneeuw vind ik heerlijk, maar met de auto erdoor vind ik toch altijd wat minder.

Just the two of us Just the two of usBenthe vond het gelukkig niet vervelend, die vond vooral de nieuwe luchtjes die de sneeuw opleverde, erg interessant.

Just the two of usWoensdag droeg ik Dress Selma Rain, met een roze maillot en mijn roze Tante Betsy sjaal, omdat dit jurkje aan mijn hals wat te fris was die dag.

Just the two of usAls het nog héél vroeg, en buiten nog héél koud is… ♥

Just the two of usIk had van mijn moeder erwtensoep gekregen, daar was het afgelopen week echt weer voor!

Just the two of usVrijdag was het thema van de Facebook-challenge: zwart-wit met een beetje kleur. En ja hoor, ook Benthe kon weer meedoen! ♥

Just the two of usZaterdag zat ik al om half tien in de auto, ik had een afspraak bij de Weleda City Spa in Rotterdam, voor een gezichtsbehandeling. Het was heerlijk, en ik was er echt aan toe. Heerlijk om even helemaal te kunnen ontspannen! Binnenkort vertel ik er uitgebreid over hier op Beautyspots.

Just the two of usDaarna ging ik naar mijn zus, we hadden broer-en-zussen-overleg voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders over twee maanden #topsecret

Just the two of usZaterdagavond was ik nog steeds ontzettend moe, het lukte me zelfs niet om Wie is de mol? af te kijken. Maar na een goede nacht was ik zondagochtend wel beter uitgerust. Ik heb toen iets gedaan wat ik eigenlijk nooit doe: ontbijten in mijn pyjama. Normaal ga ik na het opstaan meteen douchen en aankleden, maar nu had ik zin om de dag langzaam op te starten. Ook mijn stappen-plan heb ik losgelaten afgelopen weekend, uitrusten was even belangrijker. En het was toch rotweer, dus helemaal niet erg om een keer wat minder stappen te zetten.

Just the two of us‘s Ochtends heb ik het huishouden gedaan. Ik had vrijdagavond en zaterdagavond al iets gedaan, dus was gisteren in een paar uur klaar. Alles is weer helemaal schoon en fris, lekker gevoel is dat!

Just the two of usEn ook het bed is weer lekker schoongewassen ♥

Just the two of usDaarna heb ik mijn haar en make-up gedaan, en een broodje gegeten. Zo’n grijze dag als gisteren vroeg om wat vrolijke kleurtjes ♥

Just the two of usNa de lunch heb ik wat productfoto’s gemaakt, onder andere van deze Miss Pupa lipsticks. Ik had deze al heel lang liggen, en dus was het de hoogste tijd om ze op de foto te zetten!

Just the two of usMijn complete vrolijke outfit van gisteren ♥

Eind van de middag werd het wat beter weer, en besloot ik om toch nog maar een grote ronde te lopen. Geen 10.000 stappen vandaag, maar voor een keer vind ik dat wel prima.

Ik ben nu bijna vier jaar alleen, en ik heb nog nooit, echt nog nooit friet gehaald voor mezelf. Ik vond dat altijd zo’n ‘gedoe’ voor die ene portie friet. Soms at ik wel ovenfrietjes, maar dat is toch anders. Maar nu had ik echt al weken zin in friet, dus gisteren besloot ik om me er maar eens gewoon overheen te zetten. Echt jongens, het was gewoon een klein geluksmomentje… ♥

Komende week heb ik nog weinig op de planning staan. Ik hoop dat ik nu weer gewoon goed blijf slapen, zodat ik verder kan uitrusten. En ik moet proberen om zelf weer iets rustiger te worden, ik maak me de laatste weken gewoon te druk over van alles, waaronder Benthe. Maar druk maken, daar schiet niemand iets mee op dus het wordt tijd om die knop om te zetten. Wat zijn jullie plannen voor komende week?

16 Comments on Just the two of us #week4

 1. Mireille
  29 januari 2019 at 09:04 (1 jaar ago)

  Dagje later…..het was zo’n drukke maandag.
  Ik ben benieuwd naar ne ervaringen bij de Weleda City Spa en hoop dat je snel weer over je dipje heen komt. Is ook wel de tijd van het jaar om er even een beetje doorheen te zitten hè XoX

  Beantwoorden
 2. Ellen Jacobs
  28 januari 2019 at 20:32 (1 jaar ago)

  Mooie foto’s weer. En die frietjes…. vond dat mijn eerste keer alleen ook wel een dingetje. Ook dat went gelukkig.
  Mijn week? Morgen naar de kapper en ben er nog niet uit wat ik laat doen.Mijn grijze haren rukken langzaam aan steeds verder op maar heb hele dele nog donker blond ik ben dat kleuren zo zat. Ach een nachtje over slapen en overleggen met kapster.
  Liefs van de Veluwe Ellen. En een rustige week gewenst

  Beantwoorden
 3. Mariska
  28 januari 2019 at 19:48 (1 jaar ago)

  Oeh ja patatjes! Zo lekker om dat af en toe te eten.

  Beantwoorden
 4. Babs
  28 januari 2019 at 17:48 (1 jaar ago)

  Heerlijk, al die vrolijke kleurtjes, zeker met dit mega sombere weer! Ik moest natuurlijk ook even kijken hoe het met Benthe gaat, sneeuw vinden honden altijd leuk.
  Wie is de mol volg ik ook, ik moet nog de laatste aflevering terug kijken en als Sarah er nog in zit…ik gok dat zij het is (of Merel)
  Heerlijk, een gezichtsbehandeling.. ik ben ook wel toe aan een goede, uitgebreide sessie. Kom je ook helemaal tot rust!

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  28 januari 2019 at 16:56 (1 jaar ago)

  De lekkerste frietjes komen toch van de snackbar … knap dat je dat 4 jaar hebt kunnen weerstaan !

  Beantwoorden
 6. Evelien
  28 januari 2019 at 13:20 (1 jaar ago)

  Heerlijk die sneeuw, vooral onze hond vond het geweldig! En wat heb je een leuke kleur bed. Leuk ook die knuffels erop ♥
  Vervelend dat je zo slecht slaapt. Ik hoop dat het je inderdaad lukt de knop om te zetten. Maar dat is altijd moeilijker gedaan dan gezegd. Net als accepteren wat je niet kunt veranderen. Het geeft wel veel rust, acceptatie. Maar het is een proces en ik hoop dat jij dat proces ook kan beleven. Dikke knuffel!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  28 januari 2019 at 11:24 (1 jaar ago)

  Ahhhh gossie…
  Wat vervelend dat jij zo weinig slaapt.
  Ik begrijp het want Benthe wordt ouder en dan is het moeilijk….
  Fijn dat jullie lekker buiten in de sneeuw gewandeld hadden.
  Heerlijk frites 😉

  Sterkte Xoxo

  Beantwoorden
 8. Annette
  28 januari 2019 at 11:08 (1 jaar ago)

  Het slechte slapen en moe zijn hoor ik alom… tijd van het jaar, de onrust van de maan, het lijkt allemaal invloed te hebben. We zijn allemaal toe aan voorjaar. Dat je zorgen hebt om je spikkelprinses snap ik goed. Je kunt er niks mee maar dat houdt het piekeren niet tegen helaas. Ondanks dat maak je er wat van en ik kijk altijd met bewondering hoe goed jij je dagen vult en hoe veel je doet! Je outfits zijn weer heerlijk. En die WeledaSpa… mmmm klinkt super! Hopelijk op naar een goede week!

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  28 januari 2019 at 10:34 (1 jaar ago)

  Heb ik gelijk antwoord op mijn vraag een tijdje geleden dat van gelijk aankleden enzo. Als ik niet hoef te werken breng ik gerust de kids in mijn joggingbroek naar school . Nou écht patat ik zou niet zonder kunnen, groot gelijk dat je dat lekker gedaan hebt! Hing er iets in de lucht? Ik was ook steeds zo vroeg wakker. Dat heb ik met vlagen, vet irritant, maar vooral rustig blijven en proberen niet na te gaan denken, maar dat valt nog niet mee hè. Nou meis een hele goede nieuw week! Liefs

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  28 januari 2019 at 10:13 (1 jaar ago)

  Het is altijd zo makkelijk om te zeggen dat je je minder druk wilt of moet maken, maar in praktijk zo moeilijk….Ik hoop in ieder geval dat je een beetje tot rust kan komen en wat beter slaapt. Dat is dan in ieder geval een goed begin. Jouw drie laatste outfits vind ik echt heel leuk , en vooral die laatste is zo heerlijk lente-achtig. Ik kan niet wachten;-)

  Beantwoorden
 11. Caro
  28 januari 2019 at 08:53 (1 jaar ago)

  Mooie maar vermoeide week. Heerlijk nog een paar dagen sneeuw dus die heeft Benthe nog lekker meegepikt hè?! En lekker frietjes van de snackbar! Goed van jou; na 4 jaar mag dat gerust een verwennerij genoemd worden. Fijne nieuwe week gewenst

  Beantwoorden
 12. Mina
  28 januari 2019 at 07:57 (1 jaar ago)

  Goed dat je het zelf merkt. Misschien eens goed je hart luchten bij een goede vriendin dat is heel belangrijk! Als je jezelf hoort praten komt er lucht en ga je misschien ook anders denken. En zorgen om Benthe misschien even sparren met je dierenarts? Kortom deel je zorgen en hoop dat je snel wat rustiger wordt in je hoofd. Dikke knuf voor jou en Benthe

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 januari 2019 at 08:16 (1 jaar ago)

   Ik ben vorige week bij de dierenarts geweest om over Benthe te praten. Verder moet ik het toch gewoon alleen doen.

   Beantwoorden
 13. Marije
  28 januari 2019 at 07:24 (1 jaar ago)

  Goed dat je even op de rem trapt nu je merkt wat het met je doet.

  Beantwoorden
 14. Franka
  28 januari 2019 at 06:19 (1 jaar ago)

  Mooi verhaal weer!
  En die Labello ga ik zekers proberen….ik ga voor de red colour.
  Maak der een mooie week van.
  Hier de draad van t leven weer oppakken, na een week van verdruet en afscheid nemen van mijn lieve zus

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 januari 2019 at 08:09 (1 jaar ago)

   Jeetje Franka, wat heftig! 🙁 heel veel sterkte met dit groot verlies…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.