Just the two of us #week40

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een korte, maar wel heel drukke werkweek. En we kregen wéér heerlijk nazomerweer, wat voorlopig nog wel even blijft. Lekker hoor, dit zijn temperaturen waar ook Benthe en ik van kunnen genieten, dit mag van mij best nog even duren. Dan duurt de winter des te korter 🙂 Kijk je mee naar wat Benthe en ik allemaal deden deze eerste week van oktober?

Just the two of usJust the two of us #week40

Ik startte de week in deze heerlijke Zippie Rain, die heel toepasselijk was bij het weer van maandag. En dankzij de gele accentjes kon ik er lekker mijn favoriete okergele panty bij aan 🙂 Benthe is een beetje onscherp, maar wat staat ze er weer lief bij! ♥

Just the two of usDinsdag ging ik voor een lekker vrolijke, kleurrijke combinatie, I love it! De Pixel print is voor mij echt wel dé verrassing van dit najaar, ik vind hem zó mooi!

Just the two of usDinsdag hadden we weer een jarige collega, en dus: TAART!

Just the two of usDinsdag overdag was het niet heel lekker weer, maar ‘s avonds was het droog en goed genoeg om buiten te eten. Dat probeer ik zo lang mogelijk vol te houden, even wat frisse lucht pakken na een hele dag binnen gezeten te hebben. Ik heb geen idee wat Benthe hier aan het doen was, wat trekt ze een gekke bek!

Just the two of usWoensdag had ik zin in Dress Bessie Pieper van vorig najaar. Deze bleek heel leuk te combineren met de streepjeslegging van afgelopen zomer, en de blauwe Vera Jacket. Zo leuk om zo steeds weer nieuwe combinaties uit mijn kast te toveren!

Just the two of usDonderdag had ik een minder leuke afspraak: de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Vreselijk vind ik het, maar gelukkig was alles goed en ben ik er weer voor een half jaar vanaf. ‘Hashtag opgelucht’.

Just the two of us Just the two of usDonderdag was het natuurlijk Dierendag, en hoewel Benthe denk ik het hele jaar niets te klagen heeft, werd ze wel verwend. Met een Snuffelbox én een kadootje wat mijn zus had opgestuurd. Ik geloof dat alles wel in de smaak viel 🙂

Just the two of usBenthe d’r favoriete plekje als ik ‘s ochtends aan het ontbijten ben: onder de tafel, op haar kleedje. Ze ging de laatste tijd steeds vaker bij mijn voeten op het tapijtje liggen, dus besloot ik er dan maar haar lekkere kleedje neer te leggen.

Just the two of usVrijdag was ik vrij, en wel om een heel bijzondere reden: ik ging op de thee bij niemand minder dan Tante Betsy! Samen met een aantal andere dames, waaronder ook een paar bloggers, waren we uitgenodigd voor een High Tea, kennismaking met het hele Tante Betsy team én een Sneak Peek van de zomercollectie van 2019!

Just the two of usWe zijn echt enorm verwend met zo veel lekkers, en wat was het gezellig! Ik heb alleen maar deze ene foto gemaakt, verder had ik het te druk met kletsen 😉 En van de nieuwe collectie die in dezelfde ruimte hing, mochten we logischerwijs geen foto’s maken, dus heb ik mijn telefoon lekker de rest van de middag in mijn tas gelaten. Ik kan wel verklappen dat de zomercollectie zó ontzettend mooi wordt. Mijn advies is: neem gerust een krantenwijk of twee erbij 😉 Ik heb echt een ontzettend leuke dag/middag gehad, en wil de dames van het Tante Betsy team heel erg bedanken voor de hartelijke en heerlijke ontvangst ♥

Just the two of usWe kregen zelfs nog een goodiebag mee naar huis, met daarin een heerlijk Tante Betsy slaapshirt, een potje met smarties (die uiteraard al op zijn) en ook nog een kadobon. Zoveel verwennerij, wat een bofferds zijn wij!

Just the two of usRond half zes was ik weer thuis, en heb toen nog even snel gestofzuigd en gedweild. Ik had namelijk donderdag een mooi nieuw vloerkleed geloot op mijn werk, en dat wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk op zijn plek hebben. Is het niet prachtig? De rest van de avond heb ik niet veel meer gedaan, ik was best een beetje moe van deze heerlijke dag.

Just the two of usZaterdag heb ik een klein beetje uitgeslapen, en na het douchen, aankleden en ontbijt heb ik vier nieuwe jurkjes ingepakt en ben naar Casa de Esperanza in Hardinxveld-Giessendam gereden. Ik mocht daar outfitfoto’s maken, zo ontzettend leuk!

Just the two of usToen ik ‘s middags weer thuis kwam, heb ik eerst een kopje thee gedronken in de tuin en daarna een beetje onkruid weggehaald hier en daar. Heerlijk en een beetje bizar, zulk lekker nazomerweer in oktober!

Just the two of us‘s Avonds heb ik zelfs de barbecue aangestoken, gewoon: omdat het kan!

Just the two of usNiets bijzonders hoor: twee vegetarische hamburgers, wat salade en een stukje stokbrood. Maar wel erg lekker!

Just the two of usDit is één van de foto’s die ik zaterdag maakte bij Casa de Esperanza, ik vind hem zo leuk!

Just the two of usZondag heb ik ook een beetje uitgeslapen, en voor het ontbijt een rondje gelopen. Ik merkte dat ik in de weekenden dat Benthe niet bij mij is, te weinig wandelde, waardoor ik steeds meer last van mijn rug kreeg. Dus vanaf nu probeer ik gewoon altijd minstens drie keer per dag een rondje te lopen, dat werkt bij mij het beste.

Just the two of usWit brood met hagelslag, lang geleden dat ik dat op had!

Just the two of usNormaal gesproken maak ik eigenlijk nooit cappuccino voor mezelf, omdat ik het altijd zo’n ‘gedoe’ vind om de opschuimer schoon te maken. Grote onzin natuurlijk, en het is gewoon zo ontzettend lekker! Dus besloot ik gisteren om mezelf maar eens lekker in de watten te leggen en een lekkere cappuccino te drinken (of vijf 😉 ).

Just the two of usik koos gisteren voor een paarse outfit met een klein tintje turquoise.Kijk dan hoe mooi ik match met het nieuwe vloerkleed 🙂

Just the two of usTussendoor heb ik de was opgeruimd, en meteen mijn zomer- en winterkast maar eens omgewisseld. Dat houdt niks anders in dan dat de zomerjurkjes van links naar rechts verhuisden, en de winterjurkjes van rechts naar links. Om een of andere reden vind ik de linker kast net iets makkelijker om mijn jurkje van die dag uit te zoeken. Dus hang ik daar mijn jurkjes van het huidige seizoen.

Just the two of usDe rest van de dag heb ik veel administratie gedaan, en wat artikelen geschreven. Gewoon op mijn gemakje, met een lekkere cappuccino erbij. Net na de middag heb ik weer een ronde gelopen, wat is de natuur toch mooi nu he? Ik geniet hier echt zo enorm van!

Just the two of usOok heb ik de hele dag een geurkaars aan gedaan. Niet dat het nou zulk donker weer was (integendeel), maar gewoon omdat het zo gezellig is.

Just the two of usEn natuurlijk horen daar ook chocolade kruidnootjes bij ♥

Komende week heb ik nog niet veel op de planning staan. Doordeweeks natuurlijk gewoon werken, en zondag komen er een paar jurkenzusjes op ‘make-up cursus’ bij mij, gezellig! En we gaan natuurlijk van het mooie nazomerse weer genieten wat voorspeld is. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

14 Comments on Just the two of us #week40

 1. Ellen
  13 oktober 2018 at 09:30 (8 maanden ago)

  Wat een lekkere week weer en dat kleed is super. Wanneer ons huisdier(hij kwam gelukkig na een week weer aangelopen)thuis is ligt hij ook graag bij mij in de buurt(onder mijn stoel dus) Het uitje naar Elst was ecbt top
  Groetjes Ellen

  Beantwoorden
 2. Astrid
  10 oktober 2018 at 16:17 (8 maanden ago)

  Wat een mooi vloerkleed! Super leuk dat je deze gewonnen hebt xx

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  9 oktober 2018 at 21:29 (8 maanden ago)

  Heerlijk, deze tijd van het jaar. De natuur ziet er prachtig uit én de nieuwe najaarsmode 😎

  Beantwoorden
 4. Janny
  8 oktober 2018 at 22:43 (8 maanden ago)

  Wat heb je er weer een vrolijk verhaal van gemaakt! Zo leuk om te lezen en naar te kijken. Ik word altijd vrolijk en blij als ik jouw kleurrijke outfits van een hele week voorbij zie komen. En dat nieuwe kleed! Echt heel gaaf!! Liefs, Janny

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  8 oktober 2018 at 20:50 (8 maanden ago)

  Mmmm nu wil ik ook kruidnoten! Die vega burgers zien er ook goed uit 🙂 En wat een gaaf kleed!

  Beantwoorden
 6. Corine
  8 oktober 2018 at 10:20 (8 maanden ago)

  Wat een drukke, maar ontzettend leuke week!!

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  8 oktober 2018 at 10:14 (8 maanden ago)

  Leuk om weer te lezen! Vrijdag was natuurlijk wel DE topdag van de week zo leuk om je gesproken te hebben❤
  Je gelooft t niet, maar ik ga zo sporten afgelopen weekend druk gehad, deze week maar eens een ‘gewoon’ weekje jij ook een fijne week gewenst

  Beantwoorden
 8. Ilse Mara Peach
  8 oktober 2018 at 09:50 (8 maanden ago)

  Wat een leuke update weeral. Ik vind je vloerkleed echt super! En het past zo mooi vij je interieur en bij the two of you
  De cognackleurige MAGS zijn hier ook aangekomen; ik vind ze heel mooi, maar het is wel even wennen aan mijn voeten. Ze zijn heel ruim voor mijn lange smalle voeten, maar met een dik paar kousen komt dat goed. Nog eens bedankt voor de tip!
  En jaaaaaa, laat het nog maar heel lang nazomeren! Lekker in het zonnetje wandelen zonder dat het te heet is en ‘s avonds gezellig onder een dekentje…
  Maak er een fijne week van!

  Beantwoorden
 9. Forever38.com (Vera)
  8 oktober 2018 at 09:43 (8 maanden ago)

  Leuk, weer een kijkje in je afgelopen week gehad te hebben. En deze week blijft het qua weer hetzelfde als vorige week : dus dat wordt genieten !

  Beantwoorden
 10. Mariska
  8 oktober 2018 at 08:58 (8 maanden ago)

  Wat een mooie grote tuin heb je, zo gezellig!

  Beantwoorden
 11. Ellen
  8 oktober 2018 at 08:19 (8 maanden ago)

  Hartstikke leuk! Ik word vrolijk van het zien van je kledingkast. De pixelprint is lovely! Je flamingo lamp is overigens ook een topper 😉

  Beantwoorden
 12. bychristiana
  8 oktober 2018 at 08:16 (8 maanden ago)

  wat een leuke week heb je achter de rug, ik zie alleen maar blije Natasja’s op de foto’s. Heel leuk je nieuwe vloerkleed, staat gaaf bij de kleur van je bank. En wat gezellig, zo’n bigh tea met alle Tanty Betsy zussen;-)

  Beantwoorden
 13. Marije
  8 oktober 2018 at 06:40 (8 maanden ago)

  Wat leuk dat je naar Tante Betsy bent geweest. Ben benieuwd naar de resultaten van je shoot.

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  8 oktober 2018 at 06:35 (8 maanden ago)

  Leuke en fijne week had jij
  Vooral op vrijdag met de T.B. fans en bloggers….

  Fijne nieuwe week

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.