Just the two of us #week42

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we voor het eerst in weken veel regen (bleeeegh!), maar in het weekend brak de zon gelukkig weer helemaal door. En er was weer taart, veel taart 😉 Veel leesplezier met deze nieuwe editie van Just the two of us!

Just the two of us

Just the two of us #week42

Maandag begonnen we de week alweer met taart op het werk. He bah, wat vervelend nou… 😉

Just the two of us

Ter compensatie van al die taart-foto’s plaatste ik ’s middags een foto van mijn dagelijkse appeltje op Instagram 🙂

Just the two of us

Dinsdag toen we uit het werk kwamen, en terwijl mijn quiche in de oven stond, deden we het zoekspelletje. Benthe werd er helemaal hyper van, en was na een kwartier hartstikke moe, hihihi!

Just the two of us

Donderdag was mijn vrije dag, maar ik moest al vroeg op. Tussen 8 en 1 kon de monteur van Ziggo komen, en voor die tijd wilde ik al een grote ronde met Benthe gelopen hebben. Ook de bezorgservice van Albert Heijn stond al om acht uur voor de deur. Het voordeel van zo vroeg opstaan is wel, dat ik rond een uur of 1 al helemaal klaar was met de huishoudelijke klusjes.

Just the two of us

Ik heb echt niet Snoopy leeg geplukt vrouwtje, echt echt écht niet!

Just the two of us

Donderdag middag was het vies, druilerig weer, maar eind van de middag klaarde het op. En konden we nog een heerlijke wandeling in de zon maken!

Just the two of us

Ik maakte ook nog deze Red Velvet Cake! ♥

Just the two of us

We hadden een heerlijk rustig weekend, met niets op de planning. En dat was maar goed ook, wat was ik moe! Ik ben op mijn werk al drie weken bezig met lichamelijk nogal inspannend werk, en dat begin ik goed te merken. Een lekkere lazy Saturday morning dus…

Just the two of us

Just the two of us

Eind van de ochtend gingen we naar het bos in Roosendaal. Wat is de natuur nu prachtig he?

Just the two of us

’s Ochtends was de bakker geweest, dus tussen de middag at ik heerlijk vers wit tijgerbrood met hagelslag. Jammie!

Just the two of us

Just the two of us

’s Middags hebben we nog een wandeling in het natuurgebied hier net buiten het dorp gemaakt. Op haar gemakje rond struinen, dat is wat Benthe het liefst doet…

Just the two of us

Kijk haar balanceren op het randje, ze kan nét bij het water, hihihi!

Just the two of us

Omdat collega-bloggers mij op events vooral herkennen van Benthe (“Jij bent toch van die lieve hond met blauwe ogen?”), besloot ik om maar weer eens een foto van mezelf op Instagram te plaatsen, hahaha!

Just the two of us

Zaterdagavond gingen we bij mijn ouders eten, het was daar een dolle boel. Omdat het herfstvakantie is, waren mijn neefjes en nichtje daar aan het logeren. En dus had Benthe iemand om lekker tegenaan te kruipen, zo lief!

Just the two of us

Gisterochtend scheen de zon hier al vroeg uitbundig, heerlijk!

Just the two of us

’s Middags hadden we met wat gestippelde vriendjes afgesproken in het bos in Bergen op Zoom. Het was natuurlijk heerlijk weer, dus enorm druk in het bos. Maar gelukkig zijn er ook plekken waar bijna niemand loopt, dus konden de spikkels even lekker vol gas gaan!

Just the two of us

Deze holte in de boom bleek vol te staan met regenwater, dat ging er best in. Benthe staat geduldig te wachten tot Odin klaar is met drinken.

Just the two of us

Oh kijk, aan de andere kant is ook zo’n drinkbak, kunnen we gezellig samen drinken!

Just the two of us

Van mijn zus en zwager kreeg ik dit weekend hun Actifry, omdat zij hem nooit gebruiken, en ik het weleens wilde proberen. Ik maakte er gisteren deze groentefrietjes mee, met een lekkere groentemix erbij. Heerlijk!

Komende donderdag heb ik een super gaaf event, dus ga ik weer (met Ramona) naar Amsterdam, en zaterdag gaan we met de hele familie uit eten. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst uit eten ben geweest, ik heb er zin in! En zondag heb ik een ritje naar Almelo en omgeving op de planning staan, wat een rit wordt dat! Ga jij deze week nog iets leuks doen?

14 Comments on Just the two of us #week42

 1. Cindy
  24 oktober 2016 at 21:41 (6 jaren ago)

  Arrrggghhhh weer die taartfoto’s hihi. Maar goed, er is al 3 kilo af, dus weet waar ik het voor doe (voor laat haha). Maar wel moeilijk hoor, op het werk is er elke week wel taart, grote afdeling, dus elke keer die verleiding.

  Heb zelf vaak de neiging om op mijn vrije woensdag rustig aan te doen, uitslapen tot half 8 ofzo, rustig aan opstarten. Maar het voordeel van alles vroeg doen is dat je idd zoveel aan je dag hebt, lastig, lastig…

  Benieuwd waar je donderdag naar toe gaat. Veel plezier alvast.
  Ik heb weer eens een saaie werkweek 😉

  Beantwoorden
 2. Rebecca
  24 oktober 2016 at 19:47 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige en gezellige foto’s! Heerlijk zo in de natuur met je hond. Gaat ook maar net goed he bij dat water. Heerlijk ook die Red Velvet!

  Beantwoorden
 3. Manon
  24 oktober 2016 at 17:52 (6 jaren ago)

  Altijd vervelend taart eten op werk, haha! Bij mijn oude werk kregen we ook regelmatig taart maar dat kwam, omdat de afdeling zo groot was dat er onderhand elke week wel iemand jarig is

  Beantwoorden
 4. Mireille
  24 oktober 2016 at 17:47 (6 jaren ago)

  Hier ook weer een ritje Almelo op de planning zowel vrijdag en maandag en afgelopen woensdag was ik er ook al poepoe, maar het is altijd weer de moeite waard. Wat een heerlijke foto’s weer van Benthe en die van jou mag er ook wezen.

  Beantwoorden
 5. Talitha
  24 oktober 2016 at 13:55 (6 jaren ago)

  Veel plezier alvast zondag in ons mooie Twente!

  Beantwoorden
 6. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 oktober 2016 at 13:48 (6 jaren ago)

  Whahaha ja dan is het wel belangrijk om wat vaker zelf op de foto te gaan, máár ik denk toch dat ze je blijven koppelen aan je lieve hond hihi.
  Heel veel plezier op dat super gaaf evenement! Je gaat het vast naar je zin hebben. En wat lief dat je mijn blogpost op je Facebook pagina deelde. Dikke dankjewel knuffels daarvoor!

  Beantwoorden
 7. Donna
  24 oktober 2016 at 13:43 (6 jaren ago)

  Oh ik ben groot fan van Benthe. Dat komt natuurlijk door Benthe zelf maar ook omdat ik er veel in herken van mijn eigen hond. Maar jou foto is ook leuk hoorrrr.

  Beantwoorden
 8. Natascha
  24 oktober 2016 at 12:58 (6 jaren ago)

  Wat heerlijk zeg die taart foto’s van jou haha. Ik krijg er een beetje trek van. Alvast veel plezier deze week!

  Beantwoorden
 9. Wendy
  24 oktober 2016 at 09:03 (6 jaren ago)

  Fijn hè, zo’n vroege start van de dag, ben je mooi op tijd klaar. Mijn hoogtepuntje deze week is dat ik heb kaartjes heb gewonnen voor de Paper Passion beurs. Daar heb ik als “papier-gek” super veel zin in 🙂

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  24 oktober 2016 at 08:55 (6 jaren ago)

  Mooie (herfst) foto’s!
  Ik ga deze week beginnen met het maken van m’n surprise, ik heb er al zin in 🙂
  Tot zaterdag bij het etentje, ik kijk er ook naar uit!

  Beantwoorden
 11. Jolanda
  24 oktober 2016 at 08:26 (6 jaren ago)

  Ik ben weer lekker aan het genieten van je foto’s, heerlijk! Haha die vrouw met die hond? Nouja zeg!

  Beantwoorden
 12. Marion
  24 oktober 2016 at 08:12 (6 jaren ago)

  Hahaha, die vrouw van die hond. Heerlijk. Jij en Benthe zijn ook wel een prachtige eenheid. Zeker, de natuur is prachtig. Ik hoop dat het deze week een beetje tof weer wordt om ervan te gneieten. Fijne week!

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  24 oktober 2016 at 06:44 (6 jaren ago)

  Heerlijk om zoveel op een vrije dag te kunnen doen!
  Ik wens je een leuke en fijne week…..

  Xoxo

  Beantwoorden
 14. marije
  24 oktober 2016 at 06:37 (6 jaren ago)

  Fijn he als je op je vrije dag al heel vroeg alles gedaan hebt? Daar kan ik zo van genieten. Komende week klinkt leuk! Ik ga donderdag naar de Paper Passion beurs in Tilburg. Heb er zin in!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.