Just the two of us #week45

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week zat ik niet zo lekker in mijn vel en sliep een paar nachten slecht. Daarom had ik een relax-weekend voor Benthe en mij ingelast, en dat is goed gelukt. We hebben veel gewandeld, en dat is ook wel te zien aan de foto’s van deze Just the two of us 😉

Just the two of usJust the two of us #week45

Ik startte de week met een lekker kleurrijke outfit. Of nou ja, ze zijn altijd wel kleurrijk, maar maandag kan altijd wel nóg een beetje extra kleur gebruiken. Dit leuke appeltjesjurkje is van de wintercollectie van vorig jaar.

Just the two of usDinsdag droeg ik deze te gekken mismatching dalmatiër-sokken die ik afgelopen zomer van een jurkenzusje kreeg ♥

Just the two of usEen ander jurkenzusje maakte dit leuke dalmatiër rokje voor mij, en zo kon ik echt twinnen met Benthe #twinningiswinning ♥

Just the two of usDonderdag droeg ik een keer iets heel anders: een jeans overgooier met de vrolijke roze kabouterblouse van Tante Betsy eronder. Ik match goed met de kerstboom, hahaha!

Just the two of usVanwege een slecht inkoopbeleid had ik op woensdag én geen brood én geen avondeten meer in huis. Na een avond ontbijtgranen als diner, besloot ik donderdag een pizzaatje te bestellen. Jammer alleen dat hij echt enorm zout was 🙁

Just the two of usBenthe heeft de korstjes mee opgepeuzeld 😉

Just the two of usBedroomeyes 😉

Just the two of usVrijdag was de dresscode in de Tante Betsy facebookgroep ‘paars’. Ik vond mijn outfit weer best goed gelukt!

Just the two of usVrijdagavond werden mijn boodschappen bezorgd en dus had ik gelukkig weer eten in huis, hahaha!

Just the two of usZaterdagochtend was het nog schemerig toen we in het park liepen. Het was nogal donker weer, dat hielp er natuurlijk niet echt aan mee. Maar we liepen wel droog, rond kwart over zeven was het droog geworden hier in Tilburg.

Just the two of usIk had mezelf een huishoudvrij weekend gegeven, en bracht de zaterdag door in dit wat oudere jurkje van Tante Betsy. Een heerlijk jurkje voor zo’n dag!

Just the two of usDoordat we al op tijd op waren, waren we ook al vroeg in het bos. We waren er een paar weken niet geweest, dus er viel genoeg te snuffelen voor Benthe. En wat een pak bladeren ligt er toch!

Just the two of us Just the two of usNa het bos dronk ik eerst koffie, met gevulde speculaas, voor ik een paar hoognodige dingetjes in huis deed. Maar dat waren er maar een paar, dus na drie kwartier was ik daarmee klaar.

Just the two of usNa de lunch liepen we een rondje in de polder net buiten Tilburg, Benthe vindt het hier altijd zó leuk!

Just the two of us Just the two of us Just the two of usOok zaterdag had ze het weer zo naar haar zin, ze was lekker gek aan het doen. En we waren precies op tijd voor de regen weer thuis, wat een geluk!

Just the two of usZondagochtend waren we ook weer op tijd op. Na de eerste wandeling heb ik op mijn gemakje ontbeten, met een snurkende Prinses naast me ♥

Just the two of us Just the two of usBuienradar was een beetje van slag…

Just the two of usNa het ontbijt heb ik eerst outfitfoto’s gemaakt, en daarna gingen we weer naar het bos. Een ander rondje, dus weer andere geurtjes om te snuffelen 🙂

Just the two of us Just the two of usWe hadden wéér geluk, de zon kwam er zelfs door!

Just the two of us Just the two of us Just the two of usNa het bos was er eerst weer koffie, daarna heb ik mijn nagels een lekker fel kleurtje gegeven met Pink Gellac.

Just the two of usBenthe struinde ondertussen wat door de tuin.

Just the two of usDaarna heb ik nog wat producten op de foto gezet, helemaal in Kerstsfeer!

Just the two of us Just the two of usEn na de lunch weer een rondje door het poldergebied, alweer droog gelopen!

Just the two of usOf nou ja, niet helemaal droog… 😉

Just the two of usNa de wandeling heb ik geprobeerd een foto te maken voor de omslag van de Vlogmas video’s die ik in december ga opnemen. Ik denk dat we nog even verder oefenen voor de foto… 😉

Just the two of usDaarna heb ik me op de bank geinstalleerd, met wat lekkers. Stukjes peer met Serrano ham, lekker hoor! De rest van de middag heb ik artikelen geschreven en heeft Benthe naast me op de bank geslapen. Opladen voor een nieuwe week!

13 Comments on Just the two of us #week45

 1. Miranda Aerts
  19 november 2018 at 07:14 (6 maanden ago)

  Heerlijk zo’n weekend! ♡

  Beantwoorden
 2. Joyce Siemons
  12 november 2018 at 13:38 (6 maanden ago)

  Hopelijk kun je er deze week weer tegen aan! Die foto van jou in stippels samen met benthe vind ik écht zó mooi! Fijne week!

  Beantwoorden
 3. Caro
  12 november 2018 at 13:03 (6 maanden ago)

  Heerlijk weekend zo te zien. De batterijtjes weer opgeladen? Gezellig, zo even lekker meekijken in je leven.

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  12 november 2018 at 13:00 (6 maanden ago)

  Mooie foto’s weer. Heerlijk dat je samen met Benthe aan de wandel kunt voor de broodnodige buitenlucht en daarmee samenhangende positieve energie.
  Jullie weer een goede week gewenst
  Ps kleine moeite om de blog anders te openen.

  Liefs Ellen

  Beantwoorden
 5. Daniëlle
  12 november 2018 at 10:31 (6 maanden ago)

  Wat leuk weer om zo de week met je mee te maken aan de hand van foto’s en tekst! Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  12 november 2018 at 09:51 (6 maanden ago)

  Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt. Ik doe zelf ook even wat rustiger aan de laatste tijd. Ben zo vreselijk druk geweest met werk en blog en op een bepaald moment gaat dat heel erg zijn tol eisen. Ik herken dus wat je schrijft. Wat leuk dat je vlogmas video’s gaat maken. Ik ben heel benieuwd en kijk er alvast naar uit.

  Beantwoorden
 7. Mariska
  12 november 2018 at 08:45 (7 maanden ago)

  Leuk de foto’s en Benthe is zo leuk om te zien! 🙂

  Beantwoorden
 8. Ger da
  12 november 2018 at 08:34 (7 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Hoop dat je deze nieuwe week je wat fitter voelt. Je hebt in ieder geval een super relaxed weekend achter de rug. En wat een prachtige foto’s weer van Benthe, je ziet haar genieten. ❤ En wat betreft je aantal bezoekers, en ik kan natuurlijk alleen voor mijzelf spreken, het is de laatste tijd allemaal een beetje veel. Meer dames die bloggen drukker op de groepen (voor mij teveel, kan alle geplaatste berichten op een dag niet meer volgen na een werkdag) daar door vallen misschien de berichten van de bloggers weg. En/of te druk en moe om te reageren. Maar of dat ook de reden is van de andere dames, Ik weet het niet. Succes deze week Natasja! ❤

  Beantwoorden
 9. Jori
  12 november 2018 at 08:23 (7 maanden ago)

  Oh we hadden zaterdag wel kunnen wandelen samen in de polder, we waren er aan het eind vd middag nog,zo fijn dat het langs de weg weer lekker kort is.Een fijne week.

  Beantwoorden
 10. Marije
  12 november 2018 at 07:34 (7 maanden ago)

  Hoop dat je je wat beter voelt

  Beantwoorden
 11. .julia
  12 november 2018 at 07:04 (7 maanden ago)

  Ik hoop dat het deze week beter zal gaan Natasja. Sterkte hoor!
  Xxx

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  12 november 2018 at 06:24 (7 maanden ago)

  Balen dat jij in een dip zat de afgelopen week.
  Prachtige foto’s van de wandeling en die jij met Benthem hadden gemaakt in het bos
  Al die mooie kleuren.
  Mooie outfits had jij aan.
  Leuke staat de overgooier jou.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.