Just the two of us #week46

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Floep, en er is weer een week voorbij! Het is nu écht bijna 1 december, de dag waarop ik de sleutel van mijn nieuwe huis krijg. Ik maakte afgelopen week minder foto’s dan normaal, daar kwam ik achter toen ik ze uitzocht voor dit artikel. Maar gelukkig maak ik er normaal héél veel, dus zijn het er dit keer nog steeds gewoon veel, hihihi! Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week46

Deze foto is nog van vorige week zondag. Vinden jullie mijn schortje niet ontzettend schattig? Ik heb het al jaren, ik geloof dat ik het destijds bij H&M kocht. En het past natuurlijk helemaal bij mijn mooie jurkjes nu 🙂

Just the two of usBenthe geeft de term ‘bedroom eyes’ een geheel nieuwe betekenis ♥

Just the two of usOok op het werk zijn we al helemaal in Sinterklaas-sfeer 🙂

Just the two of usHahaha, Benthe ontdekte opeens dat ik iets in mijn hand had (de afstandsbediening om foto’s mee te maken) en dacht dat het een koekje was…

Just the two of usKijk dan hoe leuk we matchen samen ♥ #blackandwhite

Just the two of usAfgelopen week misten we een paar dagen ons pauzerondje vanwege het druilerige weer, maar vrijdag was het eindelijk weer lekker wandelweer! Ik mis dan echt de buitenlucht hoor als ik niet genoeg naar buiten kan, vooral nu in de winter.

Just the two of usZaterdag stond de postbode al heel vroeg voor de deur, met een geweldig mooi pakket. Zoals jullie misschien wel weten, heeft Mireille ieder jaar een speciale Kerstshop in haar webshop, vol met prachtige Kerstproducten. En ik kreeg een doos vol met moois uit deze Kerstshop ♥  Ik ga alles komend weekend op de foto zetten en laat het jullie volgende week zien!

Just the two of usZaterdag hadden we een dagje ‘rundum Hause’. Ik heb het een en ander in huis gedaan, flink wat ingepakt en tussendoor hebben we natuurlijk lekker gewandeld. Het viel hier in Brabant gelukkig mee met de regen, het was alleen flink koud.

Just the two of us‘s Middags hadden we spontaan afgesproken met de vriendinnetjes van Benthe op het hondenspeelveld, maar dat bleek al op slot te zitten. In de winter wordt hier namelijk water op gezet, in de hoop dat het gaat vriezen en men er kan schaatsen. Dus besloten we door te lopen naar het wandelgebied buiten het dorp, zo hadden we opeens een flinke wandeling.

Just the two of us Just the two of usKleine ondeugende Lucy ♥

Just the two of usEn daarna heb ik de hele bijkeuken ingepakt. Of nou ja: de inhoud van de bijkeukenkast en alles wat er op de planken lag. Weer een flinke berg weg gewerkt!

Just the two of usGisteren hebben we eerst een beetje uitgeslapen, want ik had niet zo goed geslapen die nacht. Stiekem wordt het nu allemaal toch wel heel spannend, en dat merk ik goed. Ik word vaak wakker ‘s nachts, en hoewel ik dan niet eens echt lig te malen ofzo, slaap ik wel onrustig. Na het ontbijt heb ik een paar foto’s gemaakt, en daarna zijn we naar Willemstad gereden om uit te waaien. Het zonnetje scheen en het was lekker koud: I love it!

Just the two of usBenthe genoot ook, die was op haar gemakje aan het struinen.

Just the two of usIk geloof niet dat mijn auto ooit eerder zó ontzettend vies was! Ik dacht eerst dat een wasbeurt nog wel een weekje kon wachten, maar zo kan ik me toch niet meer op de weg vertonen he, hahaha!

Just the two of usWe troffen het met het weer, iedere keer als we gingen wandelen was het droog en scheen de zon. ‘s Middags hebben we nog maar een klein rondje gelopen, Benthe was een beetje moe geloof ik.

Just the two of us‘s Middags had ik een verjaardag, maar ik heb eerst mijn auto maar even ontdaan van de laag modder die erop zat. Dat ziet er toch weer veel beter uit 🙂

Komende week wordt de laatste volle week dat ik nog moet werken. De drukte blijft onverminderd doorgaan, dat duurt nog wel tot aan Kerst denk ik. Maar meer dan onze schouders eronder zetten kunnen we niet, daar heb ik me inmiddels bij neergelegd. Volgend weekend het laatste weekend inpakken, en dan op naar het nieuwe huis, dan kunnen we daar aan de slag! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week ♥

14 Comments on Just the two of us #week46

 1. Manon
  20 november 2017 at 22:11 (8 maanden ago)

  AAAH die foto van benthe zo schattig

  Beantwoorden
 2. Petra van Gils
  20 november 2017 at 20:35 (8 maanden ago)

  Spannend allemaal hoor. Ben erg benieuwd naar je nieuwe huis…. succes met inpakken

  Beantwoorden
 3. Cindy
  20 november 2017 at 19:19 (8 maanden ago)

  Schiet nu op voor je. Zou fijn zijn als je eenmaal gesetteld bent.
  Hier ook zo’n drukke periode, pfff… niet alleen werk maar ook privé, katten die beiden ziek zijn geweest of nog zijn.
  Snap alleen deze zin in je blogpost niet “lekker koud”. Hoe kan deze combi??? Koud weer is toch helemaal niet lekker hihi. (snak alweer naar voorjaar…)

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  20 november 2017 at 18:23 (8 maanden ago)

  Wat gaat het sneeeeeel. Veel succes met alle drukte!!

  Beantwoorden
 5. Marguerita
  20 november 2017 at 17:53 (8 maanden ago)

  Spannend je nieuwe huisje, ben heel benieuwd hoe het er uitziet en naar de makeover die je het gaat geven!

  Beantwoorden
 6. Babs
  20 november 2017 at 15:01 (8 maanden ago)

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe woning, sterkte met al het inpakwerk! En Benthe, ik herken het nog van mijn honden, die dachten ook vaak dat ik een koekje in mijn handen had, zo lief!

  Beantwoorden
 7. Annette
  20 november 2017 at 11:38 (8 maanden ago)

  Spannend hoor dat je bijna kunt verhuizen. Succes met de laatste loodjes in de oude woning.

  Beantwoorden
 8. Miranda
  20 november 2017 at 10:37 (8 maanden ago)

  Het is nu echt aftellen… 😉
  Succes met de laatste weken in het oude huis, met het inpakken en over drie weken slaap je lekker in je nieuwe huis! ♡

  Beantwoorden
 9. Corine
  20 november 2017 at 09:52 (8 maanden ago)

  Spannend, een nieuw huis! Succes met laatste dingen in te pakken.

  Beantwoorden
 10. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  20 november 2017 at 09:42 (8 maanden ago)

  Leuke week heb je gehad samen met Benthe. Nog even en dan woon je in je nieuwe woning.

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  20 november 2017 at 09:00 (8 maanden ago)

  Je nieuwe huis komt nu wel heel dichtbij hè, spannend! Een super mooie manier om jullie nieuwe jaar te beginnen!

  Beantwoorden
 12. Mireille
  20 november 2017 at 08:50 (8 maanden ago)

  Hier staat de drukke tijd ook weer voor de deur. Maar ik vind de december maand ook altijd heel gezellig.
  Succes nog met inpakken en alle voorbereidingen.

  Groetjes Mireille

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  20 november 2017 at 07:45 (8 maanden ago)

  Zo dat is wel heel heel erg spannend allemaal….
  Fijn dat jij nog maar een aantal dagen hoeft te werken….
  Ik ben zeer benieuwd hoe jij jouw nieuwe huis zal in gaan richten….

  Fijne week…..

  Xoxo

  Beantwoorden
 14. marije
  20 november 2017 at 06:45 (8 maanden ago)

  Wat spannend dat het nu echt bijna zo ver is! Ben heel benieuwd hoe je je nieuwe huis gaat inrichten.

  Nog even doorbikkelen en dan is het zo ver.

  Hier komen ook de drukste weken eraan. Zie er stiekem best een beetje tegenop maar goed, tijd vliegt wel op deze manier.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.