Just the two of us #week46

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week zat ik gelukkig weer wat beter in mijn vel, ik had weer meer energie en voelde me minder down. En hoewel de week regenachtig begon, eindigde ze met een heerlijk winters zonnetje, echt mijn weer is dit! Als de voorspellingen kloppen, houden we de winterse kou voorlopig even. Van mij mag dit weer gerust vier maanden duren, ik houd er zo van! Ik laat je weer zien hoe Benthe en ik onze week doorbrachten, veel leesplezier!

Just the two of usJust the two of us #week46

Ik begon de week in een lekker knallende outfit. Het jurkje en het vest zijn beiden van afgelopen zomercollectie van Tante Betsy. Maar doordat het jurkje van dikkere stof gemaakt is en de mouw tot net over de elleboog valt, kan het voor nu ook prima. Zeker met een lekkere hoodie eroverheen.

Just the two of usZo lief! ♥ Ik had voor mijn collega de bakvormpjes van Albert Heijn mee gespaard, en vorig weekend had ze met haar dochtertjes koekjes gebakken. Ze waren erg lekker hoor meisjes! ♥

Just the two of usBenthe was een grote geluksvogel, want ze mocht maandag mee naar kantoor. En dus kon ze lekker de hele dag binnen zijn, terwijl het buiten regende. Nou ja, we gingen tussendoor natuurlijk wel gewoon wandelen 🙂

Just the two of usDinsdag koos ik voor de leuke aardbeitjes print, met het ‘past-overal-bij-jacket’ in rood met roze. En mijn stoere Sendra laarzen mochten ook nog een dagje mee op stap 🙂

Just the two of usBenthe wilde graag een keer alleen op de outfit-foto ♥

Just the two of usIk koos deze hele week voor heel veel kleur in mijn outfits. Geen idee of ik daardoor beter in mijn vel zat, maar het zal er vast wel aan meegeholpen hebben. Woensdag was het de beurt aan de leuke oranje Zipper Skirt Gardenia, met een roze blouse van vorig jaar zomer, en wederom de rood-roze jacket. Zie je wel dat hij overal bij past?

Just the two of usVan mijn Belgische collega kreeg ik woensdag deze heerlijke reep. Zo jammer dat dit in Nederland niet verkocht wordt!

Just the two of usOh, how I love de pixel print van Tante! Ik besloot haar donderdag met geel te combineren, en dat pakte verrassend leuk uit. De sportieve jacket van Tante is er ook in het geel, maar die is er helaas niet meer in mijn maat. Gelukkig had ik nog een ander geel vestje in mijn kast hangen, en de gele benen maken het plaatje helemaal compleet 🙂

Just the two of usAch, wat kan ze toch heerlijk liggen snurken ‘s ochtends vroeg… Ik merk aan Benthe ook dat ze beter in haar vel zit nu het kouder is. Ze wandelt veel fanatieker, en slaapt ‘s nachts rustiger. Ik denk dat wij allebei gewoon van Team Winter zijn.

Just the two of usVrijdag was de dresscode op de Tante Betsy Facebook-groep: colourful, minstens vier kleuren. Nou, na zo’n kleurrijke week was het voor mij best even zoeken om een nieuwe leuke combinatie tevoorschijn te toveren. Maar toen zag ik het Pixel Gold rokje hangen, en was de rest van de combinatie eigenlijk zo gemaakt. I love it! ♥

Just the two of usVeel verkooppunten van Tante Betsy hebben momenteel Midseason-sale. Over deze Dress Sporty Gardenia was ik al een tijdje aan het twijfelen. Wilde ik hem in het rood, blauw of oranje? Toen zag ik bij 38 Dresses opeens de oranje versie met een leuke korting, dus toen was de keuze snel gemaakt.

Houd trouwens komende vrijdag de website van Tante Betsy ook goed in de gaten, er komt weer een leuke Black Friday actie aan!

Just the two of usZaterdagochtend liepen we om half acht al buiten in de heerlijke ochtendkou. Het was helder, dus het was al redelijk licht.

Just the two of usDit soort winterse plaatjes, ik ben er gek op! ♥

Just the two of usSnuffel de snuffel…

Just the two of usOp de foto zijn ze niet te zien, maar ik spotte maar liefst vijf (!) vallende sterren… Als mijn grootste wens nu niet uitkomt weet ik het ook niet meer…

Just the two of usZaterdag mocht mijn nieuwe jurkje meteen aan, en jeeej wat ben ik er blij mee! Ik heb echt de goede kleur gekozen!

Just the two of usAls je naar Action gaat voor ruitensproeivloeistof en batterijen…

Just the two of usDe rest van de dag ben ik vooral druk geweest met het huishouden en de nodige wasjes draaien. Tussendoor heb ik met een half oog de intocht van Sinterklaas gekeken. Gelukkig, de stoomboot is weer veilig aan land gekomen 🙂

Just the two of usRond half vier was ik klaar met alles, en heb ik nog een paar producten op de foto gezet voor mijn blog. En toen was het tijd om lekker op de bank te ploffen, met een kop thee en chocolade kruidnootjes. Die had ik echt wel verdiend vond ik.

Just the two of us‘s Avonds at ik soep met warme broodjes, echt zaterdagse kost vind ik 🙂

Just the two of usGisterochtend heb ik een klein beetje uitgeslapen, en na het douchen en aankleden heb ik meteen een grote ronde gelopen. Deze kat woont vlakbij ons, en is werkelijk de eerste kat die Benthe inmiddels kan passeren zonder dat ze helemaal uit haar stekker gaat. Ze kunnen elkaar op zo’n halve meter passeren, ik vind dat echt heel knap van Benthe!

Just the two of usNa het ontbijt heb ik een Kerstlook op video opgenomen, en daarna outfitfoto’s gemaakt. En toen was er koffie, lekkere koffie. Met een stuk speculaas, wat houd ik daar toch van!

Just the two of us‘s Middags heb ik mijn auto gewassen en van binnen gestofzuigd. Zaterdag had ik de rest van de binnenkant al gezeemd, dus hij is weer helemaal spik en span. Of tenminste, op een stuk of wat verdwaalde Benthe-haartjes na 😉

Just the two of usDaarna had ik de verjaardag van mijn zwager, mijn zus had onder andere kruidnoten-cheesecake gemaakt. En ik had het laatste stukje daarvan, lucky me!

Komende week heb ik een heerlijk korte werkweek. Ik heb mezelf donderdag en vrijdag een snipperdag kado gedaan 🙂 Ik had nog wat vrije dagen over voor de rest van het jaar, dus ik besloot om ze maar eens gewoon spontaan op te nemen, in plaats van aan ‘iets nuttigs of nodigs’ te besteden. En met het heerlijke droge winterweer wat eraan komt betekent dat dus lekker veel wandelen samen met de Spikkelprinses! Zaterdag ga ik met mijn moeder, zussen, schoonzus en nichtje winkelen in Dordrecht, daar heb ik ook veel zin in. En dan moet ik zondag echt eens aan mijn surprise gaan beginnen. Ik wens jullie allemaal een mooie nieuwe week! ♥

14 Comments on Just the two of us #week46

 1. Mariska
  20 november 2018 at 21:21 (8 maanden ago)

  Spontane vrije dagen zijn heel erg fijn altijd 🙂

  Beantwoorden
 2. Evelien
  20 november 2018 at 16:36 (8 maanden ago)

  Aaah dat pixelprintje is zó leuk! En jammie, cheesecake met kruidnoten. Fijn dat je je beter voelt, geniet van je snipperdagen!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  19 november 2018 at 20:49 (8 maanden ago)

  Wat fijn dat je je beter voelt! En dat is deze kou/regen 😉 Geniet lekker van je korte werkweek, veel plezier!

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  19 november 2018 at 17:29 (8 maanden ago)

  Ook best knap van de kat .. Gelukkig voel jij je weer wat beter. En nu zelfs leuke dingen in het verschiet. Veel plezier in Dordt.

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  19 november 2018 at 15:31 (8 maanden ago)

  Wat fijn dat het weer wat beter gaat en heerlijk joh zo’n korte werkweek! Geniet maar lekker van het lange weekend

  Beantwoorden
 6. Mireille
  19 november 2018 at 12:40 (8 maanden ago)

  Goed om te horen dat je je weer fijner voelt. Het was ook heerlijk weer afgelopen week.
  Geniet van je korte werkweek.

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  19 november 2018 at 11:21 (8 maanden ago)

  fijn dat je weer wat lekkerder in je vel ziet, dat is ook echt af te zien aan de mooie foto’s. Die outfit met dat gele jasje vind ik erg leuk , wat lief jou naam in koekjes;-)

  Beantwoorden
 8. Caro
  19 november 2018 at 10:22 (8 maanden ago)

  Lekker weekje zo. Als je toch nog graag de sporty jacket gold wilt scoren in jouw maat, bel dan even met Villa Mooi in Zwolle. Zij hebben nog een XL. Ik heb ‘m gepast en is bij mij op maat. Zie ook mijn FB posts van vrijdag en zaterdag (krijg je 20% korting).

  Beantwoorden
 9. Forever38.com (Vera)
  19 november 2018 at 09:23 (8 maanden ago)

  Oh, wat lekker dat je deze week een korte werkweek hebt. Shoppen in Dordrecht is sowieso leuk, en knutselen aan een surprise ook. Geniet ervan !

  Beantwoorden
 10. Jelka
  19 november 2018 at 09:09 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke outfits deze week! Bofferd met zo’n fijne kleurrijk gevulde kast! Ik vind dit winterzonnetje ook heerlijk. Zondagochtend hebben we ook een flinke wandeling gemaakt. Echt genieten! Hopelijk wordt komende week nóg beter. Geniet er van!

  Beantwoorden
 11. Neeltje
  19 november 2018 at 08:56 (8 maanden ago)

  Oh wat een heerlijke week. Hier nog niet echt beter in mijn vel. Brrr en dan is het ineens echt koud. Hopelijk komt het bij mij ook snel.

  Beantwoorden
 12. Mina
  19 november 2018 at 08:18 (8 maanden ago)

  Fijn om te lezen dat je lekkerder in je vel zit! Volgens mij helpen die knalkleuren je wel daarbij. (heb ik zelf ook). En knal staat je top! Wat een lieverdje is Benthe toch! Fijne week weer!

  Beantwoorden
 13. Marije
  19 november 2018 at 07:53 (8 maanden ago)

  Als ik voor iets specifieks naar de Action moet, kom ik vaak met van alles thuis behalve met dat wat ik Echt nodig had.

  Fijn dat je je weer wat beter voelde.

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  19 november 2018 at 06:37 (8 maanden ago)

  Zo een leuke fijne week had je.
  Fijn dat Benthe mee was geweest naar je werk.
  Vrolijke outfits had je aan gehad.
  Zo leuk is je naam in koekje
  Heerlijk een korte werkweek om vrije dagen op te maken.
  Leuk dat je komend weekend een gezellige dag uit hebt staan….

  Een fijne week

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.