Just the two of us #week48

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een drukke week: druk op het werk, met Sinterklaas inkopen en alles inpakken, je kent het vast allemaal wel. Dus in het weekend plande ik een ‘huishoudvrij’ weekend in, lekker even bijkomen en veel wandelen met Benthe. Kijk je mee naar deze hectische week?

Just the two of usJust the two of us #week48

Maandag wilde ik graag mijn nieuwe kniekousen aan die ik vorige week in Dordrecht kocht. Dus besloot ik daar een outfit bij te zoeken, ik vond hem erg geslaagd! #colouryourmonday

Just the two of usMaandag trakteerde ik op de Kruidnoten-cheesecake die ik zondag had gemaakt. Hij was hemels lekker ♥

Just the two of usIk had ook chocolade kikkers en muizen meegenomen, en mijn collega bleek hetzelfde idee te hebben gehad. Dus we hadden een ware invasie op mijn bureau!

Just the two of usDinsdag trok ik dit leuke jurkje van vorig jaar winter aan, met het warme Lotte vest eroverheen. Benthe dacht er het hare van, hahaha!

Just the two of usEind van het jaar wordt er altijd heel veel lekkers bij ons op het werk bezorgd, van allerlei bedrijven waar we mee samen werken. Dinsdag hadden we deze vrolijke donuts, bijna zonde om op te eten!

Just the two of usDe kabouters ♥ Samen met de Happy Camper print vind ik dit denk ik echt de leukste print van deze najaarscollectie van Tante Betsy.

Just the two of usVrijdag koos ik voor een rokje van vorig jaar winter, een blouse van zelfs twee winters geleden en een heerlijke omslagdoek. Wat donkerdere kleuren, maar toch heel vrolijk!

Just the two of usEindelijk, weekend! Ik had zaterdag een druk schema: kadootjes voor Sinterklaas inpakken, een beetje opruimen, wassen en natuurlijk veel wandelen!

Just the two of usDus daar begonnen we mee na het ontbijt ♥

Just the two of us Just the two of usIk ontdekte weer een prachtig houtsnijwerk, midden in het bos. Ik ben toch wel heel benieuwd wie dit moois maakt.

Just the two of usNa het bos gingen we even langs de dierenwinkel. Tijdens het afrekenen besloot Benthe dat ze nog wel meer verdiend had, en pikte deze lekkere kluif uit het schap. Gelukkig konden ze er in de winkel om lachen, en we hebben hem natuurlijk keurig afgerekend 😉

Just the two of usChaos op de eettafel: sinterklaasinkopen, Black Friday-aankopen en een paar hele mooie perspakketjes. Dus die heb ik na het bos eerst maar eens opgeruimd.

Just the two of usOp het keukenraam heb ik dit leuke wintertafereeltje geplakt, ik kocht het bij Shars Creations. Het was voor mijn doen best een gepriegel, maar het is toch heel goed gelukt!

Just the two of us Just the two of usNa de lunch hebben we weer een grote ronde gelopen, nu in de polder. We hadden weer geluk met het weer, pas toen we weer lekker op de bank zaten begon het te regenen.

Just the two of usAlles ingepakt voor het Sinterklaasfeest, wat we gisteren bij mijn ouders vierden.

Just the two of usHoe leuk zijn deze roosjes van Urban Hippies? Ik zag ze van de week voorbij komen, die hoorden natuurlijk echt in mijn roze kerstboom!

Just the two of usSaturday Night 🙂

Just the two of usGisteren droeg ik dit te leuke Lola Strawberry Red jurkje, wat een Beauty is het! Benthe zet haar meest arrogante modellenblik op, hihihi! ♥

Just the two of usWe liepen in het bos in de blubber, ik kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was. Niet fijn om in de regen te lopen, maar ik denk dan maar aan de natuur die het nog steeds heel hard nodig heeft…

Just the two of usRond half twaalf vertrokken we naar mijn ouders om met de hele familie Sinterklaas te vieren. We waren bepakt en bezakt.

Just the two of usAlle kadootjes bij elkaar!

Just the two of usWie zoet is krijgt lekkers… Mijn moeder had zaterdag met de kleinkinderen zelf kruidnootjes gebakken, die blijven toch echt het állerlekkerst!

Just the two of usAlle surprises bij elkaar, iedereen had weer goed zijn best gedaan!

Just the two of usBenthe deed ook goed haar best bij het uitpakken van haar kadootjes. Eigenlijk vindt ze het papier altijd nog leuker dan wat erin zit, hihihi! Wat we allemaal gekregen hebben, zie je volgende week in de Vlogmas terug.

Just the two of usIk kreeg dit prachtige kado: mijn oude babypop van vroeger, met een nieuw pakje in Tante Betsy-stijl, door mijn moeder gemaakt. Inclusief vrolijke sokjes en een (ook zelf gehaakt) mutsje ♥

En toen zat het weekend, en dus ook de week, er weer op! Het was een drukke, maar wel erg leuke week. Komende week is het iets rustiger, er hoeven geen kadootjes meer ingepakt of surprise gemaakt te worden 😉 Ga jij nog Sinterklaas vieren komende week? Ik wens jullie allemaal weer een mooie week! ♥

11 Comments on Just the two of us #week48

 1. Joyce Siemons
  4 december 2018 at 07:07 (4 jaren ago)

  Zoooo gaaf die pop! Enneh… welke surprise heb jij nou gemaakt?? Fijne nieuwe week!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  3 december 2018 at 20:24 (4 jaren ago)

  Die pop is wel een heel leuk en origineel cadeau 🙂

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  3 december 2018 at 19:54 (4 jaren ago)

  Het was een gezellige en creatieve sinterklaas!
  En zo lief dat jouw babypop van jouw vroeger een nieuwe outfit heeft gekregen ♡

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  3 december 2018 at 11:41 (4 jaren ago)

  Wat een leuke gezellige week
  Mooie outfit heeft de pop aan.
  Zo fijn dat je moeder dit zelf gemaakt had.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Ellen Jacobs
  3 december 2018 at 10:24 (4 jaren ago)

  Wat een lekker volle week weer. Mooie outfitjes en als klapper sinterklaas. Op naar alles over kerst . Fijne nieuwe week gewenst

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  3 december 2018 at 10:00 (4 jaren ago)

  Die outfit met die groene omslagdoek vind ik zo leuk! Ik heb zelf ook een periode gehad dat ik altijd van dat soort doeken droeg, maar nu eigenlijk nooit meer, terwijl ik het nog steeds leuk vind. Wauw, wat een bijzonder, origineel en vooral lief cadeau van je moeder zeg!!!

  Beantwoorden
 7. Wilma Rommelse
  3 december 2018 at 09:35 (4 jaren ago)

  wat een leuke week en super om weer iets van vroeger terug te zien. Een cadeau waarbij een persoonlijke touch zit is altijd er leuk. Geniet van de komende week.

  Beantwoorden
 8. MIna
  3 december 2018 at 09:25 (4 jaren ago)

  Wat een drukke gezellige week! En wat gezellig dat jullie nog sinterklaas vieren! En wat een kunstwerkjes jullie surprises! En wat lief van je moeder dat ze je oude babypop in Tante Betsy stijl heeft gestyld! En Benthe zo schattig met het uitpakken van haar cadeautje!

  Beantwoorden
 9. Forever38.com (Vera)
  3 december 2018 at 09:19 (4 jaren ago)

  Wat een gezelligheid zeg, met die Sinterklaasviering, heerlijk ! Fijn dat je dat nog met je ouders kunt doen.

  Beantwoorden
 10. Marije
  3 december 2018 at 08:24 (4 jaren ago)

  Wat een leuke week heb je gehad! Wij vieren geen sinterklaas meer en met de overname is ons kantoor ook niet echt gezellig.

  Beantwoorden
 11. Julia
  3 december 2018 at 07:21 (4 jaren ago)

  Poehhh inderdaad een drukke week, maar wel gezellig.
  Wij hebben gisteren Sinterklaas bij de kleinkinderen gevierd. Was je jarig Natasja omdat je hebt getrakteerd of was het zomaar? Een fijne werkweek!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.