Just the two of us #week49

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een beetje een saaie week hihihi! Druk op het werk, het weer werkte niet echt mee en in het weekend hadden Benthe en ik niets op de planning. Maar zo tussen de drukte van Sinterklaas en Kerst is dat ook wel eens lekker toch?

Just the two of usJust the two of us #week49

Maandag begon ik de week in dit nieuwe ‘oudje’ van Tante Betsy. Dit printje stond hoog bovenaan mijn verlanglijstje, en via een facebookgroep kon ik haar overnemen. Ik ben er heel blij mee! ♥

Just the two of usBenthe mocht maandag weer een dagje mee naar kantoor, maar was de hele dag een beetje onrustig. ‘s Middags ging ze dan eindelijk een uurtje slapen onder mijn bureau.

Just the two of usDinsdag hadden we taart op het werk, ik koos voor deze heerlijke Pepernotentaart ♥

Just the two of usMijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi werd bezorgd, ik bestelde één van de Limited Edition Kerstboxen. Er zijn er nog maar een paar, las ik dit weekend op Facebook, je vindt hem via deze link. Ik bestelde ook meteen wat producten uit de reguliere collectie mee, zoals mijn favoriete gezichtscleanser.

Just the two of usDinsdag had ik mijn nieuwe ZIpper Skirt van Tante Betsy aan, ik vind dit zo’n geweldig rokje! Iemand vroeg of ik een foto van de zijkant kon maken zodat ze kon zien hoe het aan de achterkant valt. Dus ‘s avonds maakte ik nog een extra ootd-foto.

Just the two of usEen erg vermoeide Spikkelprinses, slaap lekker! ♥

Just the two of usWoensdag trok ik één van mijn Black Friday aankopen aan, met mijn nieuwe MAG laarsjes. Omdat ik het ‘s ochtends een beetje koud had, trok ik er ook nog een omslagdoek bij aan. En dat gaf een verrassend leuk geheel, vind ik zelf ♥

Just the two of usTraditiegetrouw krijgen we op 5 december allemaal een chocolade letter op het werk. DIt jaar lag er een praliné exemplaar op mijn bureau, jammie!

Just the two of us‘s Avonds mocht ik dan eindelijk mijn surprise pakketje van de Tante Betsy Facebookgroep openmaken, Benthe en ik zijn flink verwend!

Just the two of usBenthe helpt natuurlijk mee uitpakken 🙂 In de Vlogmas die morgen online komt (vanavond al op Youtube) zie je wat we allemaal kregen!

Just the two of usDonderdag trok ik dit plaatje van een jurkje aan, van de vorige wintercollectie van Tante. Gecombineerd met voor mijn doen een hele rustige kleur panty en ook weer mijn nieuwe laarsjes.

Vanaf donderdag is het een hele week Code Rood bij Tante: 25% korting op álle rode items met de kortingscode ‘RED’. Gevaarlijk…Just the two of us🙂

Just the two of usBenthe is echt helemaal gek op haar knuffelolifant van Ikea, ze kan er zo heerlijk in wegkruipen ♥

Just the two of usVrijdag liep ik het pauzerondje alleen, mijn collega’s haakten af vanwege het slechte weer. Ik voel me zó niet happy zonder buitenlucht op zijn tijd, dat ik besloot toch gewoon te gaan lopen. Van een beetje regen is tenslotte nog nooit iemand gesmolten 😉

Just the two of usZaterdag had ik alweer zin in een jurkje van vorige winter, Dress Pieper. Zo’n leuk jurkje blijft dit! En heerlijk met okergele benen erbij!

Just the two of usOok zaterdag was het weer nog erg slecht, ik geloof niet dat we één rondje zonder regen hebben gelopen.

Just the two of usMaar die regen heeft wel iets positiefs gebracht: voor het eerst in vier maanden stond er weer water in de sloten in het bos!

Just the two of us‘s Middags liepen we een blubberrondje in de polder. Benthe leek er geen last van te hebben, die huppelde vrolijk als altijd door het gras 🙂

Just the two of usNa het nodige in het huishouden gedaan te hebben, heb ik ook nog wat producten op de foto gezet die afgelopen week binnen kwamen. Heerlijk om weer zoveel nieuws te mogen testen!

Just the two of usRond een uur of half vier was ik klaar, en ook wel een beetje klaar ermee. Ik ben met een kop thee en wat lekkers op de bank geploft en heb de rest van de middag eigenlijk niet zoveel gedaan.

Just the two of usBenthe lag naast me, die is beter in nietsdoen dan ik 😉

Just the two of usOotd-foto van zondagochtend 😉

Just the two of usGelukkig, ik mocht toch meedoen van Benthe!

Just the two of usZaterdagavond en -nacht was er nog veel meer regen gevallen, dat was goed te zien in het bos!

Just the two of usBenthe vond een mooie tak in het bos, die blijkbaar ook lekker smaakte.

Just the two of us Just the two of usHahaha ik spotte alweer zo’n mooi houtsnijwerk in het bos, deze was makkelijk te vinden!

Just the two of usBenthe was erg blij dat er weer water in de sloten staat 🙂

Just the two of usNa de boswandeling heb ik lekker koffie gedronken, met een warme Spikkelprinses tegen me aan ♥ Daarna heb ik wat kerstkadootjes ingepakt en kerstkaarten geschreven.

Just the two of us Just the two of us‘s Middags gingen we weer de polder in, waar we grotendeels droog hebben gelopen. Alleen de laatste vijf minuten viel er wat regen.

Just the two of us Just the two of usRennen Benthe, daar komt de regen aan!

Just the two of usDe rest van de dag heb ik niet zoveel bijzonders gedaan. Althans, niet echt fotowaardig 🙂 Ik heb een paar artikelen voor Beautyspots geschreven, wat was gedraaid en opgeruimd en verder lekker op de bank doorgebracht. Precies wat bij een regenachtige zondag past.

Komende week heb ik ook niet veel op de planning staan. Vrijdagmiddag wil ik even bij Mireille langs, die heeft dan Christmas-shopping middag (en avond), Met een beetje geluk moet dat lukken met mijn werk. En in het weekend weer lekker rustig, hopelijk wordt het de komende dagen wel wat beter weer! Ga jij deze week nog iets leuks doen? Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

5 Comments on Just the two of us #week49

 1. Petravangils
  11 december 2018 at 19:30 (6 maanden ago)

  Aan het einde van de week heb ik weer lekker vakantie. 3 weken maar liefst. En vrijdag komt ook mijn nieuwe tv dus de komende weken weet ik wel wat ik ga doen….

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  11 december 2018 at 08:22 (6 maanden ago)

  Haha, voor een wat je zelf saaie week noemt heb je toch nog een indrukwekkende hoeveelheid gezellige foto’s hoor! Wat ziet die pepernoten taart er lekker uit zeg!

  Beantwoorden
 3. Marije
  11 december 2018 at 08:13 (6 maanden ago)

  Lekker toch even een wat “saaier” weekje met al dat feestdagen geweld.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  10 december 2018 at 19:21 (6 maanden ago)

  Soms zijn saaie weekjes wel eens heerlijk.
  Wat een slecht weer is het ook, ben nu wel klaar met de regen. Benthe heeft gelukkig nergens last van zo te zien.
  Zou het super vinden als je even binnenwipt a.s. vrijdag.

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  10 december 2018 at 08:48 (6 maanden ago)

  Wat een weertje hè, maar goed dat je zoo’s hebt, die zijn ideaal vind ik. Laatst ook zo’n plensbui op me gekregen, mijn voeten blijven mooi droog
  Wat lekker die pepernoten taart! In welke maat draag jij dat nieuwe rokje trouwens? Ben even benieuwd of hij op maat valt. Dit model valt nogal eens ruimer toch?
  Fijne week weer!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.