Just the two of us #week5

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was ik onverwachts een dagje vrij, kwam er sneeuw, en toen weer niet, en toen weer wel. En we sloten af met een heerlijke zonnige zondag, dat was genieten! Kijk je mee naar deze winterse week?

Just the two of usJust the two of us #week5

We begonnen de week goed op het werk, taart op maandag is de beste! 🙂

Just the two of usDinsdag had ik zin in rood en roze, en dat was goed gelukt 😉 Ik ben trouwens met de sneeuw van de afgelopen twee weken ook weer zo blij met mijn MAG schoenen! Lekker warm, en de rubberen zool geeft lekker veel grip op de sneeuw (en later ook ijs).

Just the two of usDinsdagochtend leek het ijsvrij maken van mijn auto meer op hakken dan krabben, wat een dikke laag zat er op!

Just the two of usOmdat er voor woensdag nogal wat sneeuw voorspeld was, en ik nog een snipperdag over had van vorig jaar, besloot ik om die dag vrij te nemen. Zo had ik geen last van eventuele ellende in het verkeer. Later bleek dat het nogal meeviel, pas tegen het einde van de middag begon zich een heel dun wit laagje te vormen hier in Tilburg. Maar goed, een dagje vrij is natuurlijk altijd lekker!

Just the two of usIk droeg die dag de zo leuke Dress Holiday Gnome Love van afgelopen wintercollectie, één van mijn favoriete printjes ♥ Dit keer gecombineerd met het velours vestje wat ik nog in de sale kocht.

Just the two of usWe gingen die dag natuurlijk lekker veel wandelen, gelukkig was het het grootste deel van de dag gewoon droog.

Just the two of usIk zette een aantal nieuwe producten van essence en Catrice op de foto, die ik begin van de week ontvangen had.

Just the two of usEn ik nam deze unboxing-video op, heb je hem al gezien?

Just the two of usBenthe vermaakte zich ondertussen in de tuin 🙂 Het is nog best koud, maar ze is zó graag buiten!

Just the two of us Just the two of us‘s Middags liepen we een ronde in de polder, nog steeds droog!

Just the two of usDaarna aten we de bijna laatste kruidnootjes op ♥

Just the two of usDe rest van de middag heb ik artikelen geschreven, en Benthe heeft lekker veel gerust.

Just the two of us‘s Avonds at ik pannenkoeken, dat past natuurlijk perfect bij een vrije dag!

Just the two of usDonderdag trok ik deze leuke set van vorig jaar zomer aan. Het rokje heb ik er later nog bij gekocht, en ik had het nog niet eerder als setje gedragen. Met een groene legging en shirt van deze wintercollectie eronder werd het een heerlijk warm en comfortabel, sportief setje!

Just the two of usDonderdagmiddag hadden mijn collega’s en ik zin in warme chocomelk, we hadden het zo koud!

Just the two of usIn de nacht van donderdag op vrijdag was er wel wat sneeuw gevallen, dus vrijdagochtend was het wit op straat. Gelukkig was het toen al aan het dooien, en waren de wegen goed te rijden. Geen last gehad onderweg dus!

Just the two of usHet vrijdag-thema van deze week was oranje 🙂

Just the two of us#teamtwinningiswinning

Just the two of usAaaaaaah, ze lag er zaterdagochtend zó ontzettend lief bij…♥

Just the two of us

Just the two of usZaterdag was het nat en koud, dus trok ik dit heerlijke warme jurkje van Tante Betsy van vorige winter aan. Met nog een mooie omslagdoek eroverheen, voor extra warmte en kleur 🙂

Just the two of us Just the two of usHet regende al vroeg, en volgens mij is het tussendoor geen seconde droog geweest. Het waren dus natte wandelingen die dag.

Just the two of us‘Mag ik dan bij jou?’ ♥

Just the two of usBlegh, niks aan zo grijs en nat!

Just the two of us‘s Middags gingen we naar mijn ouders, waar we ook bleven eten. Mijn moeder had iets lekkers bij de koffie gehaald, een bladerdeegrolletje gevuld met gele room ♥

Just the two of us ‘s Avonds aten we lasagne, heerlijk!

Just the two of usGisterochtend liepen we om half acht alweer buiten, het had gevroren ‘s nachts en het was dus best koud. Maar wel droog, dus dan hoor je ons niet klagen!

Just the two of usIn tegenstelling tot zaterdag was het nu prachtig én heerlijk in het bos. Ik heb best veel foto’s gemaakt, het zag er zo mooi uit met het zonnetje!

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usKom je nog vrouwtje?

Just the two of us Just the two of us Just the two of usBenthe had het ook naar haar zin. Ze loopt de laatste weken beduidend slechter en langzamer, maar we hebben op ons gemakje lekker een rondje door het bos gestruind. Met het zonnetje op onze bol was dat echt genieten!

Just the two of us

Just the two of usToen we weer thuis waren, heb ik eerst koffie gedronken, en daarna heb ik een make-up look gemaakt met een aantal nieuwe producten van essence en Catrice. Ik had mijn spulletjes naar beneden gehaald, zodat ik lekker bij Benthe was. Die keek op haar gemakje mee met me 🙂

Just the two of usIk vond hem best goed geslaagd!

Just the two of usDeze combinatie had ik afgelopen week bedacht. De effen blouse, de legging en het rokje zijn van de huidige wintercollectie, het shirtje is van afgelopen zomer. I love it! Het duurt nu niet lang meer voor de nieuwe collectie in de winkels hangt. Tante deelde gisteren op Facebook dat het medio februari verwacht wordt!

Just the two of us Just the two of us‘s Middag liepen we weer een ronde in de polder, heerlijk in het zonnetje!

Just the two of us Just the two of usToen we weer thuis kwamen, probeerde ik voorzichtig of het buiten in het zonnetje warm genoeg was om thee te drinken. Dat was het wel, maar het zonnetje verstopte zich steeds achter de wolken. Dus na vijf minuten zijn we maar weer naar binnen gegaan 😉

De rest van de middag hebben we op de bank doorgebracht, Benthe slapend en ik achter mijn laptop. En ‘s avonds natuurlijk de finale van Heel Holland Bakt gekeken, zo jammer dat het nu weer afgelopen is!

Komende week wordt het op het werk weer druk, maar in het weekend doen we het weer lekker rustig aan. Nog geen plannen tot nu toe, hopelijk wordt het weer net zulk lekker weer als gisteren. Wat zijn jouw plannen voor deze week?

9 Comments on Just the two of us #week5

 1. chucky1012
  6 februari 2019 at 09:41 (2 jaar ago)

  Fijn dat je nog lekker zo tussendoor een vrije dag kon opnemen omdat je er genoeg hebt…..
  Prachtige foto’s van zeer kleurrijke outfits en van Benthe….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Marije
  4 februari 2019 at 20:07 (2 jaar ago)

  Heerlijke foto’s van het weekend. Ik besloot woensdag om thuis te werken .. was er niets aan de hand

  Beantwoorden
 3. Mireille
  4 februari 2019 at 16:05 (2 jaar ago)

  Heerlijk was het gisteren na al die grijze dagen.
  Maar ach jij vrolijk je dagen gewoon op met een kleurrijk jurkje toch en ik steek gewoon nog steeds de kaarsjes aan in de salon voor extra sfeer.
  Heel stiekem verlang ik nu toch wel naar die eerste dag dat je kung voelen dat de lente in aantocht is daar vond ik het gisteren nog te koud voor.
  Fijne week xox

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  4 februari 2019 at 10:46 (2 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat je een goede week gehad hebt. Zo gaaf al je outfits! Mooie foto trouwens in dat spiegeltje. Fijne nieuwe week voor jou en Benthe! Liefs

  Beantwoorden
 5. Mariska
  4 februari 2019 at 10:31 (2 jaar ago)

  De foto’s in het bos zijn wel heel leuk, en wat fijn sowieso dat je zo’n bos in de buurt hebt.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  4 februari 2019 at 09:40 (2 jaar ago)

  Het blijft altijd lastig he met dat weer! Dat ze dan slecht weer voorspellen en dat het uiteindelijk toch nog best meevalt. Maar goed, wel heerlijk dat je toch een beetje onverwacht zo’n lekker vrij dagje tussendoor hebt. Ik vind jouw omslagdoeken altijd zo leuk!

  Beantwoorden
 7. Nicolette
  4 februari 2019 at 09:33 (2 jaar ago)

  Wat een gezellige week hebben jullie samen gehad! Zo heerlijk om te lezen en te zien hoe jullie genieten. Benthe is zo lief!
  Wat een leuke outfits had je weer aan! Perfect gecombineerd!
  Jammer dat HHB nu voorbij is! Terechte winnares, hoewel Nicole ook supergoed is! Had het haar ook erg gegund.
  Fijne week en een voor Benthe

  Beantwoorden
 8. Jelka
  4 februari 2019 at 09:24 (2 jaar ago)

  Wat was het heerlijk hè zondag!? Wij hebben de kinderen ook uitgelaten in het bos. Heerlijke lange wandeling. Zulk weer mag het voorlopig wel blijven!

  Beantwoorden
 9. Caro
  4 februari 2019 at 07:24 (2 jaar ago)

  Wat een mooie make-up look!!! Die test is zeker geslaagd. Ik hoop dat we deze week meer dagen krijgen zoals gisteren! En ja; enorm jammer dat HHB weer afgelopen is. Fijne week sweetie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.