Just the two of us #week50 – Kerstboom, sneeuw en de stad verkennen

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week ging ik weer aan het werk na een enerverende 1,5 week, kwam ik in een after-verhuis dip terecht en gingen we in het weekend de stad verkennen. Kijk je mee naar deze behoorlijk vermoeiende week?

Just the two of usJust the two of us #week50

Maandag was ik nog een dagje vrij, en daar was ik gezien het weer heel erg blij mee. Door de sneeuw konden we niet echt de deur uit, maar gelukkig had ik binnen ook nog genoeg te doen. Ik koos die dag voor een lekker warme outfit ♥

Just the two of usDe week voor mijn verhuizing ontving ik van essence een heel mooi pakketje, met producten die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Als dank voor de samenwerking van het afgelopen jaar, super lief!

Just the two of usPrecies tijdens mijn verhuizing kwam de Kerstcollectie van Wat Maakt Je Mooi online. Omdat ik bang was dat ik mis zou grijpen, was Jeannette zo lief om mijn pre-order op te nemen. Deze heerlijke body butter-set is een echte aanrader! ♥

Just the two of usWat Maakt Je Mooi heeft sinds kort ook heerlijke geurkaarsen in het assortiment, ik bestelde deze lekkere warm-kruidige geur Hot Cinnamon.

Just the two of us‘s Middags zette ik de kerstboom, terwijl Benthe een heerlijke luie dag had. Ze vond de sneeuw maar niks, dus behalve kleine rondjes door de buurt heeft ze de hele dag lekker uitgerust. Het is voor haar natuurlijk ook best een enerverende tijd geweest.

Just the two of usHoewel ik de sneeuw helemaal niet leuk vind om doorheen te rijden, heeft het natuurlijk wel iets sprookjesachtigs. Vooral zo met de kerstboom binnen gezellig aan ♥

Just the two of usIk geloof dat Benthe de kerstboom heeft goedgekeurd ♥

Just the two of us Just the two of us De slinger met gehaakte huisjes kreeg ik van mijn collega ♥

Just the two of us Just the two of usEind van de middag kwam ik in een dip terecht, ik voelde me opeens zo verdrietig en alleen. Niet zo gek natuurlijk, eigenlijk zit ik vanaf half augustus al in een emotionele rollercoaster. Eerst Benthe die erg ziek werd, toen het huis wat verkocht werd, de spanning van een nieuw huis zoeken, het kopen van mijn nieuwe huis, het inpakken en uiteindelijk het verhuizen. En op het werk is het al maandenlang vreselijk druk, naast alle persoonlijke beslommeringen. Al die tijd ben ik sterk geweest en heb ik mezelf niet de kans gegeven om moe te zijn. En nu kwam alles er afgelopen week geloof ik uit. Dat is niet erg, en dat komt ook wel weer goed. Maar ik moet mezelf nu echt even de tijd geven om uit te rusten en alles een plekje te geven.

Just the two of us Just the two of usMijn avondrondje met Benthe zag er maandag zo uit 🙂

Just the two of usDonderdag mocht mijn rode Zippie Denim van Tante Betsy weer eens uit de kast. En er was goed nieuws: de sale begon donderdag bij Tante!

Just the two of usVrijdag deed ik mijn kast open, en viel mijn oog op dit groene bloesje van de wintercollectie van vorig jaar. Ik besloot het te combineren met het rokje met grafische print van dit seizoen, en dat bleek een geslaagd idee!

Just the two of usEn toen was het weekend. Ik had niets op de planning staan, en besloot om het echt rustig aan te doen. Even heel hard bijtanken, en samen met Benthe genieten van ons eerste echte vrije weekend in maanden. ‘s Ochtends gingen we naar het Reeshofbos, wat op 3 km afstand van ons huis ligt. Net iets te ver om te lopen, maar met de auto ben ik er binnen 6 minuten. Heerlijk!

Just the two of usIn het bos, maar eigenlijk in de hele buurt, lopen heel veel hondenvriendjes. Eigenlijk heb ik nog niet één keer een rondje gelopen zonder dat we minstens 1 hond tegenkwamen. Super leuk natuurlijk, Benthe vindt ze bijna allemaal even leuk 🙂

Just the two of us Just the two of us Just the two of usBenthe had het zó naar haar zin in het bos! Ze was aan het rennen, sprong over slootjes en was helemaal in de blije modus. En daar knapte ik natuurlijk ook enorm van op ♥ We hadden sowieso geluk met het weer, we liepen precies tussen de regenbuien door.

Just the two of usZaterdag was het best fris, dus trok ik weer een lekker warm jurkje aan. Met panties en schoenen in bijpassende blauw-tinten 🙂

Just the two of usEn ‘s middags gingen we naar het Reeshofpark, wat op loopafstand van ons huis ligt. Het is een echt stadspark, ik voelde me een ware Urban Hippie toen ik daar met Benthe liep, hihihi! Ook hier had Benthe het reuze naar haar zin. Veel nieuwe luchtjes om te snuffelen, en ook weer zoveel hondenvriendjes!

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usVan Jori en Vincent had ik deze discobol gekregen, die heb ik zaterdag ‘even’ opgehangen. Wat een gaaf effect he? ♥

Just the two of usIk heb de hele week beneden op een matras geslapen. Benthe durfde de trap nog niet op, en ik wilde haar niet meteen in een vreemd huis alleen beneden laten slapen. Maar mijn rug begon een beetje te protesteren, en het is ook een beetje krapjes met zijn tweeën op een eenpersoons matras. Zaterdagochtend heb ik het matras weer naar boven gebracht, en ‘s avonds toen ik haar bed ging, heb ik Benthe voorzichtig aangespoord om de trap op te gaan. En ja hoor, het lukte! Dus hebben we samen weer heerlijk geslapen zaterdagnacht ♥

Just the two of usZondagochtend hebben we weer een rondje in het bos gedaan, het was nu nog mooier weer dan zaterdag. Wel koud, maar kijk wat een prachtig zonnetje! Daar knapt een mens van op, na een week regen en sneeuw.

Just the two of us Just the two of usWe liepen nu een ander, en groter rondje dan zaterdag.

Just the two of us Just the two of usWat ziet de wereld er toch opeens heel anders uit als de zon schijnt…

Just the two of usBenthe had er gewoon dorst van gekregen. Ik kreeg al pijn aan mijn tanden als ik er alleen maar naar keek, zo koud…

Just the two of usToen we weer thuis waren, heb ik wat kleine klusjes in het huishouden gedaan, en een grote pan pasta gemaakt. Kan ik mooi weer vier keer van eten 🙂

‘s Middags zijn we even bij mijn ouders op de koffie geweest, en ‘s avonds hebben we gerelaxed op de bank. Het weekend was helaas weer zo voorbij, gelukkig hebben we een extra lang Kerstweekend in het vooruitzicht. Ik wens jullie allemaal een hele fijn week!

18 Comments on Just the two of us #week50 – Kerstboom, sneeuw en de stad verkennen

 1. Natascha - Beautyopinie
  20 december 2017 at 21:34 (6 maanden ago)

  Wat heb jij een ge-wel-dige kerstboom! Ik vind dat je trouwens een behoorlijke week hebt gehad, helemaal als je nagaat dat je zo moe was. Ik hoop dat je je snel wat beter voelt, en dat je de tijd neemt om alles te laten bezinken. Was voor jou ook een enorm roerig jaar!

  Beantwoorden
 2. mireille
  20 december 2017 at 17:57 (6 maanden ago)

  Het is me ook een karwei verhuizen en dan is deze tijd logisch dat je even een dipje hebt.
  Maar het ziet er allemaal wel heel gezellig uit dus ik hoop dat je snel kan wennen en de stippelprinses natuurlijk ook.

  Beantwoorden
 3. Wendy
  20 december 2017 at 13:52 (6 maanden ago)

  Best logisch dat je het even moeilijk had
  Is best een hele grote verandering en vermoeide tijd die je achter de rug hebt.
  (Het tekort aan licht helpt ook niet echt hierbij). Maar je nieuwe huis ziet er echt super gezellig uit en geef jezelf even de tijd om tot rust te komen.

  Beantwoorden
 4. Aimee Moolenaar-Dols
  19 december 2017 at 15:10 (6 maanden ago)

  Het was te verwachten dat de emoties los zouden komen. Is ook veel en heftig allemaal. Nu kun je langzaam aan weer opbouwen en genieten. En zeker genieten. Maar als ik alles zie in je beelden en lees gaat dat zeker lukken.
  Alvast mooie dagen gewenst.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  18 december 2017 at 21:48 (6 maanden ago)

  Helemaal begrijpelijk dat je even in een dip kwam, er is van alles gebeurd dit jaar! Pas maar goed op jezelf 🙂 Wat een mooie winter foto’s met die zon! En zooo handig om meteen veel eten te koken!

  Beantwoorden
 6. Cindy
  18 december 2017 at 19:45 (6 maanden ago)

  Wat een mooi huis en een heerlijke omgeving om te wandelen. Fijn dat Benthe het ook al naar haar zin heeft. Al die nieuwe geurtjes zijn altijd zo fijn 🙂

  Hopelijk kun je het komende lange weekend even éxtra goed bijtanken, dat hebben jullie wel even nodig.

  Veel geluk in jullie nieuwe huis én voor het nieuwe jaar!

  Beantwoorden
 7. Annette
  18 december 2017 at 15:31 (6 maanden ago)

  Even bijtanken inderdaad, het is niet niks wat je allemaal verstouwd hebt!

  Beantwoorden
 8. Miranda
  18 december 2017 at 14:08 (6 maanden ago)

  Het zijn heftige maanden (jaren) geweest, dan beland je niet zo maar 1-2-3 in de happy modus als je op je eigen plek bent aangekomen.
  Neem je tijd, samen met Benthe om tot jezelf te komen in je prachtige huis, en prachtige omgeving.
  Wees mild voor jezelf, verwen jezelf en Be You. Veel liefs en fijne week voor jou en Benthe ♡

  Beantwoorden
 9. Yolanda
  18 december 2017 at 10:59 (6 maanden ago)

  Lieve Natasja, wat een pracht plekje neem optijd je rust je weet morgen weer een dag. Samen met Benthe naar buiten geeft je vleugels. Veel woongenot samen.

  Beantwoorden
 10. Corine
  18 december 2017 at 10:01 (6 maanden ago)

  Drukke weken zijn het geweest, helemaal met een verhuizing, doe het nu lekker rustig aan, fijne feestdagen!!

  Beantwoorden
 11. Gonny Aarts
  18 december 2017 at 10:01 (6 maanden ago)

  Fijn dat je zo’n mooi en gezellig huisje hebt gevonden. Even rustig aan dan maar!

  Beantwoorden
 12. Hennie
  18 december 2017 at 09:45 (6 maanden ago)

  Leuk om te lezen Natasja, en mooie foto’s. Ik wens je hele fijne feestdagen en tot snel ziens!
  Knuffel Hennie

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  18 december 2017 at 09:07 (6 maanden ago)

  Het mag na alles wat jij meegemaakt had.
  Dat is zoveel.
  Fijn dat je nu een vrij weekend had.
  Mooie outfits, goed gecombineerd.

  Xoxo

  Beantwoorden
 14. bychristiana
  18 december 2017 at 09:04 (6 maanden ago)

  Sowieso wanneer het jaar ten einde loopt wordt ik op de een of andere manier altijd een beetje emo. Ik kan het me bij jou ook goed voorstellen hoor! Wel heel fijn dat je nu eindelijk gesetteld bent in je nieuwe huis. Leuk trouwens dat Wat maakt je mooi nu ook geurkaarsen heeft.

  Beantwoorden
 15. Cindy
  18 december 2017 at 08:07 (6 maanden ago)

  Ja de vermoeidheid komt er dan even goed uit, maar goed, het is achter de rug, nu even proberen om tijd voor jezelf te nemen waar nodig.
  Het was zalig weer afgelopen weekend, was zo blij dat de sneeuw weer weg was, wat een ellende vind ik dat toch…
  Woon je nu ook dichter bij je werk, minder reistijd?

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 december 2017 at 19:56 (6 maanden ago)

   Het scheelt me 50 kilometer per dag, dus dat is behoorlijk de moeite 🙂

   Beantwoorden
   • Cindy
    20 december 2017 at 08:26 (6 maanden ago)

    OMG dat scheelt echt wel, wat moest je voorheen dan veel rijden!!

    Beantwoorden
 16. Marije
  18 december 2017 at 06:11 (6 maanden ago)

  Ah kan mij zo goed voorstellen dat je overmant werd door emoties. Het is ook een heftige tijd geweest. Maar in een nieuw huis het nieuwe jaar in, is ook een hoop waard.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.