Just the two of us #week50

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het heerlijk koud winterweer. Tenminste, ik houd er van! Vrijdag ging ik Kerstshoppen bij Mireille, en ik vond de perfecte kerstsokken! Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week50

Ik begon de week lekker vrolijk, in rood en roze. De maandag kan bij mij altijd wel een zetje gebruiken, en bij jullie? Niet dat ik een hekel heb aan mijn werk (integendeel), maar nét als je gewend bent aan het weekend, is het alweer voorbij!

Just the two of usMaandagmiddag hadden we deze stralende regenboog op het industrieterrein, prachtig!

Just the two of usBenthe is aan het eind van een werkdag ook altijd erg moe, van het spelen op de dagopvang. Dus meestal lopen we rond acht uur ons laatste rondje en gaan dan lekker naar bed. Ik kijk dan meestal nog wel even tv op mijn iPad, Benthe valt meteen in slaap.

Just the two of us Just the two of usIk vond de werkelijk perfecte kerstsokken: kerstkaboutersokken! Wat passen ze goed bij de blauwe kabouterblouse van Tante Betsy die ik met Sinterklaas kreeg ♥

Just the two of usWanneer je hond klaar is voor de foto, maar jij nog niet… 😉

Just the two of usBeter! ♥ Wat houd ik toch van de combinatie rood met paars. Wie dat drie jaar geleden tegen me gezegd had, had ik echt voor gek verklaard, hahaha!

Just the two of us Just the two of usIn de loop van de week werd het steeds kouder, donderdag was het gewoon nog wit tijdens ons pauzerondje. Heerlijk, ik houd er zo van! Van mij zou het van november tot half maart koud vriesweer mogen zijn. En dan daarna meteen lente 🙂

Just the two of usVrijdag was het thema op de facebook-groep: retro. Retro it is!

Just the two of usIk hoefde vrijdag maar een halve dag te werken, ‘s middags ging ik Kerstshoppen bij Mireille. Vorig jaar kon ik niet vanwege mijn verhuizing, dus vond ik het super leuk om dit jaar wel te gaan. En ik had er geen spijt van, wat was het gezellig!

Just the two of usDeze Eau de Parfums had ik vorige keer na mijn gezichtsbehandeling al geroken, ik besloot om mezelf er nu eentje kado te doen voor Kerst 🙂

Just the two of usJammie! ♥

Just the two of usHeerlijke producten van Wat Maakt Je Mooi ♥

Just the two of us Just the two of usTe leuk deze zeepjes!

Just the two of usCenzaa heeft een prachtige set met drie van haar mooiste Eau de Parfums van de afgelopen tien jaar uitgebracht. De linker geur kende ik nog niet, maar wat is die ook lekker!

Just the two of usMet twee tasjes ging ik tegen vier uur weer richting huis. Mega veel file op de terugweg, maar gelukkig was ik keurig op tijd bij de dagopvang om Benthe op te halen.

Just the two of usZaterdag had ik de vrolijke Sporty Dress Gardenia aan met een groen-wit gestreepte legging van Tante. Omdat het écht koud was buiten, besloot ik om er ook nog een vest overheen aan te trekken. Heb je trouwens al gezien dat alle groene items in de sale zijn bij Tante? Nu allemaal met 25% korting, dus als je nog een Kerstjurkje zoekt, is dit je kans!

Just the two of usNa het ontbijt gingen we naar het bos, we waren echt heel erg vroeg! Het was koud, maar wel heerlijk genieten!

Just the two of us Just the two of usNa het bos en de koffie was het tijd om mijn andere Kerstkado uit te pakken: een nieuwe stofzuiger. De oude deed het al een tijdje niet meer zo goed, en de stang viel steeds uit elkaar. Vorig weekend was ik het helemaal beu en besloot een nieuwe te kopen. Hij doet het super, het is bijna leuk om te stofzuigen! 😉

Just the two of us Just the two of us‘s Middags gingen we weer een rondje in de polder lopen, toen was het pas écht koud! Brrrr….

Just the two of us Just the two of usDe beste traktatie na een koude winterwandeling! ♥

Just the two of usBenthe in de chillmodus met haar knuffeleend 🙂

Just the two of usGisterochtend werden we wakker in een witte wereld. Nou ja, er was niet heel veel sneeuw gevallen, maar het was wel wit! Met de eerste wandelronde was het nog te donker voor foto’s, dus dan maar deze ‘footsteps in the snow’ foto bij de voordeur 🙂

Just the two of usZo’n heerlijk moment: net terug van onze eerste wandeling, aan mijn ontbijt met kopje thee, terwijl de rest van de wereld nog lijkt te slapen. De sneeuw maakte het gisteren natuurlijk extra magisch.

Just the two of usNa het ontbijt gingen we naar het bos, waar gelukkig nog genoeg sneeuw lag voor wat mooie foto’s van de Sneeuwprinses ♥

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usHet was heel koud in het bos, hoewel het al aan het dooien was. En op sommige plekken was het een beetje mistig, gewoon sprookjesachtig!

Just the two of us Just the two of usOm alvast een beetje in de Kerststemming te komen, droeg ik gisteren een groen met rode outfit 🙂

Just the two of us

‘s Middags gingen we in de polder lopen. Hoewel het toen al aan het dooien was, was het nog behoorlijk wit. En dus ploeterden we weer een lekker stuk door de sneeuw, goed voor de billen!

Just the two of us Just the two of us

ik heb het een beetje koud vrouwtje, mag ik even opwarmen bij je? ♥

Just the two of us

Say whut???

Just the two of us Just the two of usDe rest van de middag hebben we op de bank doorgebracht. Een paar kerstkaarten geschreven, de Vlogmas van afgelopen week ge-edit en ge-upload en artikelen geschreven. En toen was de week weer om!

Komende week heb ik een Kerstetentje van het werk, ga ik naar de kapper en zaterdag moet ik echt wat in het huishouden doen! Maar de week daarna hoef ik maar 1 dag te werken, de rest van de week ben ik lekker vrij. Wat zijn jouw plannen voor komende week? Druk met allerlei Kerstactiviteiten, of doe je het lekker rustig aan?

9 Comments on Just the two of us #week50

 1. bychristiana
  18 december 2018 at 10:38 (6 maanden ago)

  Die foto van jou met de bloem in je haar in het bos en Benthe op de achtergrond is echt heel mooi. Ik vind de combi paars en rood trouwens ook heel tof hoor! Oh ja, wat maandagen betreft. Ik werk elke zaterdag dus ik heb eigenlijk niet echt weekend op zaterdag en zondag. Ik heb dus eigenlijk nooit echt last van een ‘maandag-gevoel’ 😉

  Beantwoorden
 2. Mireille
  17 december 2018 at 23:22 (6 maanden ago)

  Vond het super leuk dat je er was.
  En wat een heerlijke foto’s van Benthe.

  Beantwoorden
 3. Merel
  17 december 2018 at 21:21 (6 maanden ago)

  Die buiten foto met de roze sjaal en roos, wat staat die kleur je mooi en wat mooi he die witte sneeuw, idd sprookjesachtig… prachtig is dat!

  Wij gaan naar Disneyland met de kerst en dan weer flink aan de bak, ik moet met oud en nieuw werken

  Liefs merel

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  17 december 2018 at 20:18 (6 maanden ago)

  Leuke outfits om in de kerst sfeer te komen mét leuke sokken 🙂

  Beantwoorden
 5. Caro
  17 december 2018 at 19:22 (6 maanden ago)

  Heerlijke verrassing hè, die sneeuw! Komende week leef ik per dag. Alle gezinsleden hebben een eigen agenda. Woensdagavond kerstinkopen doen, donderdag zoon 2 ophalen van Schiphol en de hele week werken… wordt weer dynamisch, komende week!

  Beantwoorden
 6. Joyce Siemons
  17 december 2018 at 16:00 (6 maanden ago)

  Die sokken; love it! Leuk hè die sneeuw. Wel praktisch dat het even later al weer weg was. Succes deze week! Heerlijk vooruitzicht volgende week maar 1 dag werken! Ik ook

  Beantwoorden
 7. Mariska
  17 december 2018 at 09:31 (6 maanden ago)

  Wat een leuke foto’s weer van jou en Benthe! 🙂

  Beantwoorden
 8. Marije
  17 december 2018 at 07:43 (6 maanden ago)

  Geweldige foto van Benthe bij je been.

  Heerlijk dat je jezelf alvast een paar cadeautjes hebt gegeven

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.