Just the two of us #week51

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het nog even een drukke week op het werk, dat is altijd zo vlak voor Kerst. We gingen met de collega’s bowlen en uit eten, maar helaas eindigde de week iets minder voor mij en zat ik vrijdagochtend om zeven uur bij de huisartstenpost…

Just the two of usJust the two of us #week51

Maandag: de laatste volle werkweek van het jaar, nog even knallen! Dus dat doen we dan in een bijbehorende knallende outfit uiteraard 🙂 Het vest was eigenlijk niet gepland, maar toen ik zat te ontbijten had ik het zo koud, en dit vest hing toevallig nog beneden. En ik had geen zin om naar boven te lopen, dus deze outfit is eigenlijk uit luiheid ontstaan, hihihi!

Just the two of usDe laatste twee weken van het jaar wordt er altijd veel lekkers op het werk bezorgd door leveranciers en andere relaties. Dus op maandagochtend zaten we al aan de slagroomtaart…

Just the two of us… en bij de lunch hadden we een heerlijke Kerststol, met roomboter uiteraard.

Just the two of usDinsdag trok ik dit leuke setje van vorige winter uit de kast, ik vind de combi met het vestje en de laarsjes erg geslaagd ♥ Sowieso ben ik weer zo blij met mijn nieuwe MAG laarsjes, ik draag momenteel bijna niets anders. En ze staan natuurlijk super leuk bij al mijn Tante Betsy jurkjes en rokjes.

Just the two of usSleeping Beauty ♥ Benthe is denk ik ook heel blij met onze mini vakantie van komende week, kan ze ook even lekker bijtanken. Vandaag en volgende week maandag mag ze mee naar het werk, dus ze hoeft 1,5 week niet naar de dagopvang.

Just the two of usWoensdag hadden we het Kerstetentje van het werk, dus ik ging in stijlvol groen met rood en roze gekleed 🙂

Just the two of usMijn collega was die dag zeven jaar in dienst, dus ze trakteerde op iets lekkers ♥

Just the two of usWhoop whoop! Actiefoto tijdens het bowlen!

Just the two of us Just the two of usDaarna gingen we eten in Breda, het was een erg geslaagde avond!

Just the two of usDonderdag trok ik het Kerstig rood en groen thema nog even door, wat is het Happy Camper printje toch geweldig! ♥

Just the two of usIk zeg niks meer…

Just the two of usAfgelopen week werd dit geweldig leuke dienblad van Flying Tiger gespot op de jurkjes facebook-groep. Een dame was zo lief om er een aantal te halen en op te sturen naar de liefhebbers. Waaronder ik dus!

Just the two of usVrijdagochtend werd ik om vier uur hartstikke misselijk wakker. Na een bezoek aan het toilet leek het iets beter te gaan, dus om kwart over vijf besloot ik toch op te staan en te gaan douchen. Maar eenmaal op de badkamer moest ik weer nodig naar het toilet, en toen ik daar zat werd ik weer misselijk en dacht ik dat het misschien toch niet zo’n goed idee was om te gaan werken. En het volgende moment werd ik in een erg ongemakkelijke houding wakker, met mijn hoofd in een plasje bloed. Ik was flauwgevallen en voorover van het toilet gevallen, met mijn hoofd tegen de muur daar tegenover. Nadat ik was opgekrabbeld en de vloer had schoongemaakt (achteraf denk ik: wat maakte ik me druk over die vloer?) heb ik mijn ouders gebeld, die zijn meteen in de auto gestapt.

Mijn vader is meegereden naar de huisartsenpost, waar de huisarts me uitgebreid onderzocht heeft. Volgens hem komt het vaker voor dat iemand bij plotselinge hevige diarree flauwvalt, dus hij maakte zich daar niet zo’n zorgen over. De twee sneetjes in mijn hoofd zijn gelijmd, verder waren er gelukkig geen noemenswaardige beschadigingen.

Just the two of usDe rest van de dag heb ik het héél rustig aan gedaan, ‘s middags heb ik zelfs een dutje op de bank gedaan. Benthe vond het geloof ik helemaal niet erg, zo’n dagje samen ziekzijn. Ik ben verder gelukkig niet meer zo hevig misselijk geweest, en ook van mijn hoofd had ik nauwelijks last. Het meeste last had ik nog van mijn nek en schouders, die spieren hadden natuurlijk ook een flinke klap gehad. Maar ook dat is inmiddels gelukkig weer wat beter.

Just the two of us‘s Middags werd dit prachtige bloemstukje bezorgd, van mijn familie ♥

Just the two of usDe beste buddy die je je maar kunt wensen ♥ ‘s Middags werd ze opgehaald door mijn ex voor het weekend, maar ze wilde helemaal niet mee, ze wilde bij mij blijven. Alsof ze het voelde… ♥

Just the two of usNa een goede nachtrust ging het zaterdag in eerste instantie wat minder, omdat mijn spieren zo enorm zeer deden. Maar een leuk jurkje doet wonderen 🙂

Just the two of usIk besloot (op mijn gemakje) om toch maar aan de slag te gaan in huis, voor mijn spieren was beweging tenslotte het beste medicijn. Ik weet uit ervaring dat als ik in zo’n geval stil blijf zitten, het alleen maar erger en erger wordt. En gelukkig, in de loop van de dag ging het steeds beter!

Just the two of usVitamientjes tussendoor. Ik heb het hele weekend nog wel last gehad van mijn buik: een rommelig en weeig gevoel. En helemaal geen eetlust. Niet echt ziek maar ook nog niet helemaal fit zeg maar.

Just the two of usGisteren werd ik wakker met een flinke bloeduitstorting precies in mijn binnenste ooghoek. Ik heb even met de huisartsenpost gebeld, maar volgens de assistente kon het geen kwaad. Dit schijnt vaker te gebeuren na zo’n klap op het hoofd, de bloeduitstorting zakt dan naar beneden zeg maar. Ik moest het gewoon goed in de gaten houden, en als ik ergens last van kreeg, meteen weer bellen. Ze vertelde dat het de komende dagen nog alle kleuren van de regenboog kan krijgen, dus wie weet is het morgen met Kerst wel groen?

Just the two of usDe pillenfabriek 😉 Ik slik voor de pijn in mijn spieren paracetamol en ibuprofen, dat werkt uitstekend.

Just the two of usNa het ontbijt heb ik wat producten op de foto gezet. Ik had eigenlijk (ondanks mijn hoofdwond) een paar outfitfoto’s op de planning staan, maar met mijn blauwe oog zag ik dat toch niet helemaal zitten, ook omdat ik geen make-up op dat oog kan doen. Dus dat moet later een keer!

Just the two of usGelukkig kon ik gisterochtend wel (voorzichtig) mijn haar weer wassen, daardoor voelde ik me meteen een ander mens. En hop, weer een vrolijk jurkje aan en het valt niemand op dat ik een heel slechte smokey eye heb 😉

Just the two of us Just the two of us‘s Middags ben ik aan het kokkerellen geweest, ik maakte onder andere een speculaas-cheesecake voor Eerste Kerstdag. Het was de hele dag snertweer, dus prima weer om in de keuken te staan.

Just the two of us‘s Middags heb ik de Vlogmas van afgelopen week geëdit, en deze Vlogmas en de Closet Tour die Tweede Kerstdag online komt, geupload naar Youtube. Je hoeft je dus de komende Kerstdagen niet te vervelen 😉 En lukt het je met Kerst niet om de video’s te bekijken, dan kom je gewoon later deze week een keer gezellig terug.

Vandaag moet ik dus nog één dagje werken (zoals ik me nu, terwijl ik dit schrijf, voel gaat dat gewoon lukken) en dan ben ik de rest van de week lekker vrij. Ben jij ook vrij, of moet je gewoon werken tussen de feestdagen door, of misschien zelfs met de Kerstdagen zelf? Ik wens jullie allemaal mooie dagen! ♥

15 Comments on Just the two of us #week51

 1. Mariska
  25 december 2018 at 10:33 (1 jaar ago)

  Dat is wel schrikken als dat ineens gebeurd, bah! Sterkte ermee en hopelijk heb je er niet al te veel last van.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 december 2018 at 21:44 (1 jaar ago)

  Gelukkig gaat het nu veel beter met je.
  Fijn dat Benthe goed voor je is.
  Hoop niet dat je griep krijgt.
  Heerlijk al die lekkernijen.
  Gezellig uitje van je werk.

  Een fijne avond en mooie feestdagen Xoxo

  Beantwoorden
 3. Annette
  24 december 2018 at 14:01 (1 jaar ago)

  Leuk die aktie-foto van het bowlen 🙂 geniet lekker van de feestdagen even tot rust komen. Ik ben ook lekker de hele week vrij.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  24 december 2018 at 13:46 (1 jaar ago)

  He bah, wat moet je daarvan geschrokken van zijn!!! Akelig ook, die bloeduitstorting en zeker omdat het zo tegen je oog aan zit. Sowieso zien dat soort plekken er altijd heftig uit. Ik ben een tijd geleden van boven naar beneden de trap af gestuiterd en mijn billen zijn alle kleuren van de regenboog geweest…Sterkte!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  24 december 2018 at 13:18 (1 jaar ago)

  Hier staat de kerstmis drive op 10.
  Nu in de keuken voorbereidingen treffen voor morgen.. Roubina is nog aan het werk in de salon maar daarna zijn we gesloten.
  Even bijkomen na alle drukte. De webshop niet natuurlijk maar dat kan wel tussendoor.
  Doe jij lekker rustig aan je hebt een behoorlijke smak gemaakt.
  Kerstknuffels voor jou en Benthe
  Mireiille

  Beantwoorden
 6. Donna
  24 december 2018 at 12:40 (1 jaar ago)

  Fijne kerstdagen Natasja en jij ook lieve Benthe.

  Beantwoorden
 7. margriet
  24 december 2018 at 12:39 (1 jaar ago)

  poeh wat schrikken. Gelukkig valt het mee, maar rustig aan hoor. Fijne feestdagen!

  Beantwoorden
 8. Mina
  24 december 2018 at 11:40 (1 jaar ago)

  Zo dat was heftig voor je! Gelukkig gaat het nu beter met je maar rustig aan met jezelf meis! Ach en dat Benthe je dan niet alleen wil laten wat een schat toch ook hé! Wens je hele fijne feestdagen en dikke knuffel voor jullie allebei

  Beantwoorden
 9. Neeltje
  24 december 2018 at 09:20 (1 jaar ago)

  Gelukkig gaat het al wat beter. Dat was flink schrikken zeg. Doe het rustig aan vandaag en daarna genieten maar. Hier ben ik vrij tot nieuwjaar. Ff bijkomen. Alhoewel dat met 3 kids maar mondjes aan zal zijn

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  24 december 2018 at 08:54 (1 jaar ago)

  Nou dat was me wat zeg, gelukkig gaat het weer wat beter! Nog 1 dagje knallen! Zet hem op en dan heerlijk genieten van de kerstdagen en je vrije week

  Beantwoorden
 11. Marjon
  24 december 2018 at 08:53 (1 jaar ago)

  Gezellig on te lezen! Fijn dat t goed gaat na de klap die je hebt gemaakt! Fijne kerst!

  Beantwoorden
 12. Julia
  24 december 2018 at 08:38 (1 jaar ago)

  Wat fijn dat het beter gaat. Fijne werkdag Natasja het zal vast heel gezellig zijn. Ik werk dezecweek lekker vanuit huis, ook niet verkeerd..

  Beantwoorden
 13. Marije
  24 december 2018 at 08:36 (1 jaar ago)

  Jeetje wat zal je geschrokken zijn. Fijn dat je je wel beter voelt.

  Ik ben tot 2 januari vrij en dan is het weer tijd om te knallen.

  Beantwoorden
 14. Cindy
  24 december 2018 at 06:28 (1 jaar ago)

  Nou, gelukkig ben je weer wat opgeknapt. Probeer het maar even rustig aan te blijven doen. Er heerst veel, ben zelf ook niet lekker geweest (niet ziek gelukkig) en momenteel weer erg verkouden.
  Geniet van je vrije dagen!
  Zelf werk ik vandaag/donderdag/vrijdag en maandag volle dagen, had aangeboden noodbezetting te zijn voor spoedorders. Hou niet van deze dagen dus werk liever. Maar dat zal even wennen zijn omdat ik ivm reintegratie traject nog maar op 3 x 4 uur per week zat. Maar gelukkig zijn er bijna geen mensen op werk, dus lekker rustig.
  En die ATV dagen haal ik dan lekker in de zomer in 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.