Just the two of us #week52

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De allerlaatste Just the two of us van 2018! Afgelopen week vierden we Kerst, en de rest van de week was ik vrij, dus hebben we lekker gerelaxed. En dat betekent: veel foto’s! Kijk je mee naar hoe wij deze laatste week van het jaar doorbrachten?

Just the two of usJust the two of us #week5

Maandag moest ik nog gewoon werken. Of nou ja, gewoon… Deze dagen zijn altijd anders dan normaal om te werken, het was vooral ook heel gezellig 😉 Ik was alvast een beetje in Kerst-stijl in mijn rood met groen en roze outfit ♥

Just the two of usMijn collega had weer koekjes gebakken, jammie!

Just the two of usWe mochten om vier uur al stoppen met werken om Kerstavond te vieren. Ik ging bij mijn tante eten, die dit jaar voor het eerst alleen was met Kerst. Dus ik reed naar Oud-Gastel, waar ik eerst nog een ronde met Benthe liep.

Just the two of usEr waren parelmoerwolken beloofd, maar die waren in West-Brabant maar heel matig te zien.

Just the two of usBenthe had het prima naar haar zin bij mijn tante. Er lag al een kleedje klaar op de bank, dus nadat ze gegeten had kon ze lekker neerploffen 🙂

Just the two of usWe aten gewoon simpel: brood met de gehaktballen die ik zondags gemaakt had. Fijn om zo even met elkaar en allebei niet alleen te zijn op Kerstavond.

Just the two of usBenthe was er helemaal moe van, die sliep Eerste Kerstdag uit tot half negen!

Just the two of usDit was mijn Kerst-outfit: rood met groen, en mijn bruine MAG laarsjes ♥ Benthe had haar mooiste gestippelde jurkje uit de kast gehaald 🙂

Just the two of usRond tien uur liepen we eerst nog een grote ronde door het bos, voor we naar mijn ouders vertrokken.

Just the two of usOm twaalf uur brunchten we bij mijn ouders, lekker uitgebreid en op het gemakje. Natuurlijk was er véél te veel eten, maar dat is volgens mij wel herkenbaar?

Just the two of usHalverwege de middag gingen we naar mijn zus, waar we eerst spelletjes deden, en daarna gingen we gourmetten. Natuurlijk was ook de sjoelbak van zolder gehaald 😉

Just the two of us Just the two of usKerstselfies 🙂

Just the two of us Just the two of usNa het gourmetten had mijn andere zus de toetjes geregeld. Ik ben gek op toetjes, maar zelfs voor mij was het te veel, zoveel lekkers!

Just the two of usTweede Kerstdag ging ik voor lekker comfortabel en warm 🙂

Just the two of usIn Tilburg werden op Tweede Kerstdag gewoon de containers geleegd, bizar!

Just the two of usWe liepen weer een paar grote rondes, het was de hele week heerlijk wandelweer!

Just the two of usThee met koekjes na het wandelen. Dit vind ik wel een van de leukste Rice printjes denk ik ♥

Just the two of usBenthe vond het maar wat fijn dat ze iedere ochtend kon uitslapen. Ik trouwens ook hoor 😉

Just the two of usMijn kerstboompje mag voorlopig nog lekker blijven staan, sowieso nog de hele maand januari.

Just the two of usDonderdagochtend stond de Packs bezorger al om kwart over acht voor de deur met mijn sale-jurkje.

Just the two of us Just the two of usVakantie-modus = on!

Just the two of us Just the two of usMet de vele stappen die wij deze week gemaakt hebben, krijgen de Kerstkilo’s geen kans bij ons hoor!

Just the two of usMaar natuurlijk nam ik het er ook wel een beetje van, donderdag haalde ik deze lekkere Nieuwjaarskoek bij de bakker.

Just the two of usPrachtige lucht…

Just the two of usEn na de wandeling lekker samen op de bank uitrusten. Benthe een tukje, en ik achter mijn laptop.

Just the two of usIk besloot mijn panties eens uit te zoeken, dat moet zo eens in de zoveel tijd gebeuren. Alle oude panties in de prullenbak, en de rest weer netjes gesorteerd in de kast!

Just the two of us Just the two of us Just the two of usIn het bos is het echt somber rond deze tijd van het jaar hoor, zeker als het zo bewolkt is. Ik kijk uit naar februari, als de eerste knoppen weer aan de bomen komen.

Just the two of usDit is het jurkje wat ik nog in de sale kocht bij Tante Betsy. Ik heb haar al in een andere kleur, maar deze ijzige blauwe kleur kreeg ik maar niet uit mijn hoofd. Ik ben heel blij dat ik haar toch besteld heb, ik vind haar zo gaaf! Ik droeg er voor de gelegenheid mijn nieuwe Sanita klompjes bij 🙂

Just the two of us Just the two of us Just the two of usZaterdag kwam mijn bestelling van Madame LaPoule binnen, de nieuwe Rice printjes ♥ Binnenkort laat ik ze in een apart artikel zien!

Just the two of usSaturday Night Fever 😉

Just the two of usGisteren heb ik mijn Favorieten van 2018-video opgenomen. Ik wist van tevoren al, dat ik daarbij dit jurkje wilde dragen. Een van mijn favorieten uit de najaarscollectie van Tante Betsy!

Just the two of usGisterochtend kwam de zon er zowaar even doorheen toen ik in het bos liep. Dan ziet alles er meteen toch een stukje vrolijker uit.

Just the two of us Benthe ging in de sloot op zoek naar drinkwater 🙂

Just the two of us Just the two of usOp de terugweg ging ik weer langs de bakker, en nam oliebollen en appelbeignets mee. Hoort er toch een beetje bij he? De rest van de dag heb ik niet veel bijzonders gedaan: twee video’s ge-edit en geupload, en artikelen geschreven. En toen was de laatste week van 2018 voorbij!

Vandaag ga ik weer gewoon werken, Benthe mag weer mee. En dan morgen nog een dagje vrij, en dan weer lekker back to normal. Ik kijk er naar uit, en jij?

11 Comments on Just the two of us #week52

 1. Mariska
  2 januari 2019 at 21:22 (6 maanden ago)

  Ik ben erg blij dat de normale dagen er weer een beetje zijn zo na kerst en oud en nieuw. Bij deze de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Beantwoorden
 2. Judith
  2 januari 2019 at 15:17 (6 maanden ago)

  Allereerst de beste wensen voor 2019. Dat het maar een heel mooi jaar voor jou & Benthe mag worden. Heerlijk, de vakantiemodus aan…..en dan je salejurkje….die blijft ook in mijn hoofd spoken….tot nu toe nog niets besteld, maar daar kan zo maar binnenkort verandering in komen
  En (veel) te veel eten ingeslagen….herkenbaar…ook ik had voor een weeshuis in huis….we hebben er zelfs vandaag nog van gegeten…..
  Liefs, Judith

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  1 januari 2019 at 08:46 (6 maanden ago)

  Gelukkig nieuwjaar.
  Fijn zo een week waar jij veel leuks in had gedaan
  Goed dat Benthe kon uitslapen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. esther messing
  31 december 2018 at 22:04 (6 maanden ago)

  Heerlijk zo’n weekje vrij en wat heb je veel gewandeld met die lieve Benthe. Jullie zijn een mooi stel samen. Ik wens je een heel liefdevol en gezond 2019 lieve Natasja. Tot volgend jaar dan ga ik weer genieten van je blogs. Liefs Esther

  Beantwoorden
 5. Eveline
  31 december 2018 at 11:01 (6 maanden ago)

  Werkse vandaag. Fijn dat Benthe mee kan.
  Ik kijk ook uit naar ritme. Uitslapen kan ik toch niet nu.

  Bedankt voor alle just the two of us van 2018. Ik heb er veel met plezier gelezen.

  Liefs Eveline

  Beantwoorden
 6. Mireille
  31 december 2018 at 10:33 (6 maanden ago)

  Ik vind het altijd wel een fijne tijd zo tussen kerst en nieuw. Maar heb wel heel veel zin in 2019.

  Fijne jaarwisseling XoX

  Beantwoorden
 7. Jelka
  31 december 2018 at 09:19 (6 maanden ago)

  Alvast een hele fijne jaarwisseling, en een fantastisch en gezond 2019!!!
  Die foto van jou in het bos, met het groene bloemetje in je haar, is trouwens errug mooi!

  Beantwoorden
 8. Smurfige knutselfan
  31 december 2018 at 08:43 (6 maanden ago)

  Wat leuk dat jullie zo vaak wandelen op zi’n mooie plekken. Geniet er maar van. Zo te zien vindt bente het ook leuk, maar daarna lekker niets doen. Fijne jaarswisseling.✨

  Beantwoorden
 9. Neeltje
  31 december 2018 at 08:22 (6 maanden ago)

  Wat een fijne week. Op naar het nieuwe jaar!

  Beantwoorden
 10. Caro
  31 december 2018 at 08:09 (6 maanden ago)

  Lekker weekje zo zeg. En inderdaad prima wandelweer, alhoewel wij met Loki de hele week al vluchten naar de hei, waar het nog vuurwerkvrij is. Nog even doorbijten, dan is het vuurwerk weer (soort van) voorbij. Is Benthe er niet bang voor? Fijne dag vandaag en hopelijk een fijne avond en jaarwisseling ook!! Tot in het nieuwe jaar lieve Natasja

  Beantwoorden
 11. Marije
  31 december 2018 at 07:17 (6 maanden ago)

  Ik kijk ook uit naar back to normal. Deze periode is altijd een beetje ontregeld.

  Heel gelukkig nieuwjaar en op naar een geweldig 2019

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.