Just the two of us #week52

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Vorige week was er vanwege Happy Plogmas geen Just the two of us, dus heb ik de foto’s van de afgelopen twee weken bij elkaar gezet. En eigenlijk was het best een beetje saai, als ik de foto’s terugkijk, hihihi! Ik wens je toch veel kijk- en leesplezier!

Just the two of us
Just the two of us #week52

In de week voor Kerst kwamen er veel lieve, leuke Kerstkadootjes binnen. Deze make-up organizer vol met leuke kleding patches kreeg ik van Catrice ♥

Just the two of us
Zeg vrouwtje, zit er voor mij ook een pakketje tussen?

Just the two of us
Dit super leuke Kerstpakket in een hele leuke opbergmand (waar je er nooit genoeg van hebt!) kreeg ik van SoloBioMooi. De doos met Ferrero zit nog dicht, als ik hem eenmaal open maak is hij zo op vrees ik 😉

Just the two of us
Tussen alle Kerstigheden door gingen we natuurlijk veel wandelen, die Kerstkransjes moesten er ook weer af gelopen worden!

Just the two of us
Dit is het Kerstpakket van mijn werk: een hele mooie, luxe bewaardoos met vier Rituals producten uit de Hammam lijn. Heerlijk!

Just the two of us
Pakketjes van Teitloos zijn al een feestje voor ze uitgepakt zijn ♥

Just the two of us
Een super lief Kerstkadootje als dank voor de leuke samenwerking van het afgelopen jaar. Deze hangers van Pakhuis Oost stonden op mijn verlanglijstje, en Moniek wist dat blijkbaar ♥

Just the two of us
Natuurlijk lakte ik ook mijn nagels voor de actie van Tijn voor Serious Request. Op de vrijdag voor Kerst heb ik de nagels van mijn collega’s ook gelakt tijdens de lunchpauze.

Just the two of us
Ow vrouwtje, moet ik écht opstaan? Ik heb geen zin…

Just the two of us
Tussen Kerst en Oud & Nieuw moest ik twee dagen werken, en omdat het op kantoor zo rustig was, mocht Benthe twee dagen mee naar het werk ♥ Ze vond het in het begin wel een beetje onwennig, maar gelukkig had ze Kameel bij, zodat ze zich toch al snel op haar gemak voelde.

Just the two of us
Halloooooo, hoe laat begint de pauze?

Just the two of us
Mijn collega en ik hebben veel opgeruimd, wat veel lege dozen tot gevolg had. Benthe mocht helpen om ze te versnipperen, en dat deed ze met veel enthousiasme! 🙂

Just the two of us
Wat was het de afgelopen dagen somber en mistig weer he? Niks aan hoor, doe mij maar een lekker zonnetje!

Just the two of us
Ernstig vermoeide hond 🙂

Just the two of us
Donderdag kwam Jori langs om foto’s te maken, en bracht Sinterklaas kadootjes mee. Benthe kreeg een nieuwe knuffel, die ’s avonds mee naar bed mocht ♥

Just the two of us
Vrijdag had ik overdag een begrafenis, mijn tante was de dag voor Kerst overleden. ’s Avonds werd Benthe ziek, die moest enorm overgeven. Het was pas drie uur voor we een beetje konden slapen, ik was dus best gesloopt. Zaterdag, op Oudjaarsdag hebben we dus een beetje rustig aan gedaan, ik heb de kamer een beetje gerestyled voor het voorjaar (al is dat nog ver weg). En ik at deze heerlijke appelbeignet die de bakker ’s ochtends bezorgd had.

Just the two of us
Zo, dat ziet er meteen wat beter en vrolijker uit!

Just the two of us
’s Avonds heb ik bij mijn ouders oliebollen en appelbeignets gegeten, en daarna nog een kopje thee op. Benthe was buiten zo bang van het vuurwerk, dat ze vanaf twee uur ’s middags al niet meer geplast had. Mijn vader en mijn broer hebben vlak na het eten nog een rondje met haar gelopen, toen heeft ze nog een paar keer geplast. En daarna pas om half vier ’s nachts weer, na een beetje aandringen van mij dat het nu écht stil was buiten. En zelfs de volgende ochtend durfde ze in eerste instantie niet naar buiten toe 🙁

Just the two of us
Gelukkig heeft ze ’s nachts wel goed geslapen. We hebben op de bank geslapen, daar horen we het vuurwerk niet zo goed als boven. Strak tegen mij aan, met haar hoofdje steeds op mijn benen, lag ze lekker te slapen ♥

En toen was het 2017… En waar ik vorig jaar er echt van overtuigd was dat 2016 mijn jaar zou worden, waarin ik echt opnieuw zou kunnen beginnen, heb ik daar nu ernstige twijfels over. Weer een heel jaar voor me, met geen uitzicht op echte verandering of verbetering. De laatste tijd bekruipt me steeds vaker het gevoel dat ik niet meer dan aan het overleven ben, keurig doe wat ik moet doen, maar dat valt me gewoon ontzettend zwaar soms. En nu ga ik het alleen nog maar drukker krijgen, nu ik vijf dagen ga werken, en daar heb ik op dit moment nog helemaal geen zin in. Maar goed, het is hopelijk voor een goed doel: ik kan het geld goed gebruiken als ik ooit een eigen huis ga kopen. Willen jullie een beetje voor mij duimen, dat dat eigen huis er nu gewoon eens snel gaat komen?

Voor iedereen die vandaag weer aan het werk moet net als ik: succes! En als je nog vakantie hebt: lucky bastard, geniet er van! Ik wens je hoe dan ook een fijne week xxx

12 Comments on Just the two of us #week52

 1. Cindy
  2 januari 2017 at 20:47 (6 jaren ago)

  Vervelend voor je dat je af en toe zo voelt. Kan wel zeggen dat dit jouw jaar gaat worden, maar inderdaad, dat weet je niet. Wellicht toch wat los laten, en niet teveel hopen, dan komt het wellicht zomaar “opeens” op je pad.
  Genieten doe je vaak genoeg, en weet hoe het is, heb ook af en toe van die “bleh” dagen. Het valt gewoon niet altijd mee in je uppie, helemaal niet als je niemand hebt om even tegenaan te praten/leunen.

  Komt uiteindelijk goed, daar geloof ik helemaal in!

  Wat een super lieve foto’s van Benthe weer, zo schattig!
  En nog gecondoleerd met je tante overigens…

  Beantwoorden
 2. manon
  2 januari 2017 at 17:01 (6 jaren ago)

  Hopelijk vind je een eigen huis. Ik wens je alle geluk in 2017!

  Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  2 januari 2017 at 14:17 (6 jaren ago)

  Oh lieve Natasja deze lucky bastard wilt je toch even een hele verzameling positieve energie toewensen. Weet je naast Tante Betsy/Fashion blogger ben ik Miss Positive en geloof me ik heb ook de afgelopen jaren heel wat voor mijn kiezen gehad. Vertrouw erop dat alles goed komt en nog meer dat alles goed IS! Ja het is al goed zoals het nu is, wees dankbaar voor wat je allemaal bereikt hebt. Zeg affirmaties op met wat je wilt bereiken, ‘ik woon in een fijn huis omringd door liefdevolle mensen’ bijvoorbeeld. Nu zal dit nu ook al het geval zijn en dat is alleen maar goed, het is heel belangrijk om dankbaar te zijn voor alles wat er is. Alles komt goed schatje! Dikke knuffels van Susan en wentel je maar in die mooie Tante Betsy jurkjes die je zo prachtig staan!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 januari 2017 at 18:48 (6 jaren ago)

   Weet je, ik woon nu ruim anderhalf jaar in een huis wat niet meer als mijn thuis voelt sinds mijn relatie na ruim 25 jaar verbroken werd. En ik moet alles maar in mijn eentje doen, niemand om even tegenaan te praten. Is het dan heel erg dat ik het af en toe even niet zo positief inzie? Dit gaat heus wel weer over, maar voor nu is dit hoe ik me voel en dat wilde ik gewoon even delen… 🙁

   Beantwoorden
 4. Mireille
  2 januari 2017 at 10:00 (6 jaren ago)

  Lieve Natasja
  Blijf aub in jezelf geloven dat doen wij namelijk allemaal ook. En wie weet wat voor moois 2017 voor jou in petto heeft.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  2 januari 2017 at 09:30 (6 jaren ago)

  Leuk en zeer persoonlijk verslag weer! Wat vervelend dat Benthe ziek werd en dat jij daardoor ook zo slecht sliep! Ik hoop dat 2017 WEL jouw jaar wordt, maar je moet er wel zelf in geloven 🙂 Als jij tegen jezelf zegt dat dit je jaar wordt, dan ga je er in geloven en dan komt het ook uit 🙂 Misschien weet je nu nog niet hoe of wat (naast je 5 dagen werken wat niet mee zal vallen), maar ik ben ervan overtuigd dat je je weg weer vindt 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 januari 2017 at 18:46 (6 jaren ago)

   Ik vind eigenlijk dat ik al aardig in mezelf geloof, maar met in mezelf geloven komt die koper voor het huis niet, daarvoor ben ik toch echt van anderen afhankelijk :-/ En soms is het gewoon even niet genoeg om in jezelf te geloven, dan zie je het even niet meer zitten. Dat is volgens mij ook niet zo vreemd. Ik geloof best dat het weer een keer goed komt, maar zo voelt het nu gewoon even niet…

   Beantwoorden
 6. Miranda
  2 januari 2017 at 09:24 (6 jaren ago)

  Als het vooruitzicht niet anders is dan het een jaar geleden was, moet het moeilijk zijn om hoop op verandering vast te kunnen houden.
  Op een dag komt het naar je toe, het is je meer dan gegund.
  Veel sterkte om de vijf werkdagen te gaan werken, we duimen voor je dat er snel een koper is voor het huis en je de stap kunt maken naar je eigen plek ♡

  Beantwoorden
 7. Babs
  2 januari 2017 at 07:28 (6 jaren ago)

  Die foto met Benthe en knuffel is geweldig Natasja!
  Ik zal voor je duimen, het is gewoon ontzettend “klut” als je je zo voelt. Ik herken de situatie alsof je aan het overleven bent en je doet alles op de automatische piloot. Puur omdat je gewoon door moet.
  Het huisje komt er vast dit jaar!

  Beantwoorden
 8. marije
  2 januari 2017 at 07:07 (6 jaren ago)

  Wat vervelend dat Benthe zo’n last had met oud en nieuw. Rot tijd voor honden. Lieve Natasja, ik hoop dat 2017 helemaal jouw jaar gaat worden en dat je je eigen plekje gaat vinden. Dikke kus!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  2 januari 2017 at 06:38 (6 jaren ago)

  Ik wens je alle guluk toe en het je zo dat jij een eigen huis zal vinden….
  Fijne eerste volle werkweek.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Roos
  2 januari 2017 at 06:08 (6 jaren ago)

  Ik duim voor je Natasja dat het allemaal op zn plek mag vallen en dat je je eigen stek krijgt. Hoop dat je van de overlevingsstand afkomt en je weer gelukkig gaat voelen. Succes deze eerste week fulltime x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.