Just the two of us #week6

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Yep, jullie zien het goed: een nieuwe naam voor deze rubriek, ik vond het tijd voor een frisse wind 😉 Afgelopen week denderde de mentale dreun die ik vorige week samen met de griep opliep, nog even vrolijk door. Een regelrechte k*tweek was het. Desalniettemin laat ik jullie toch maar gewoon meekijken, er gebeurden ook nog wel wat leuke dingen gelukkig 😉

Just the two of us

Just the two of us #week6

Maandag zou ik voor het eerst weer gaan werken, na een week ziek geweest te zijn. Maar in de nacht van zondag op maandag waaide het, en niet te zuinig ook. Met als resultaat dat ik een halve nacht wakker ben geweest, samen met een doodsbang hondje 🙁 Ik heb maandagochtend nog even getwijfeld of ik nog een dagje extra zou thuisblijven, maar mijn plichtsgevoel dwong me om gewoon op te staan en naar mijn werk te gaan. Een beetje sparkle van dit nieuwe Pupa oogschaduwpalette kon ik dus wel gebruiken 😉

Just the two of us

Aan het eind van de dag stond er een pakje vol lekkers op me te wachten, heb je het unboxing-artikel gisteren gezien? ♥

Just the two of us

Maandagmiddag en -avond zou het nog een tandje harder gaan waaien, ik hield mijn hart dus vast. Nog zo’n dramatische nacht, ik wist niet of ik het zou trekken, ik was nog gammel van de griep. Maar Benthe was blijkbaar ook helemaal op van de slapeloze nacht, want ze heeft hartstikke goed geslapen maandagnacht. Wel samen op de bank uiteraard, daar horen we de wind minder goed dan boven.

Instagram

Dinsdag kwam er een pakketje met prachtige nieuwe producten van Oriflame Giordani Gold ♥

Instagram

En mijn pakketje van The Make Up Spot kwam binnen, met allemaal producten van Milani. Ik heb weer genoeg te testen en te reviewen!

Just the two of us

♥♥♥

Instagram

Donderdag, op mijn vrije dag, was het eindelijk eens een beetje fatsoenlijk weer en nagenoeg de hele dag droog. En kijk, ik spotte opeens overal sneeuwklokjes! #springiscoming

Instagram

Ik vreesde er al een beetje voor, omdat mijn pakketje volgens de track-and-trace al een aantal dagen bij de douane lag, maar inderdaad: woensdag was de koerier aan de deur geweest met mijn nieuwe planner van Plum Paper en helaas moest ik invoerrechten betalen #bummer Niets aan te doen, ik ben er niet minder blij mee hoor!

Instagram

Ik had op de blog van Hennie meegedaan aan een winactie waarbij je één van de drie flacons 4711 Acqua Colonia in de geur Pink Pepper & Grapefruit kon winnen, en jippie: ik kreeg halverwege de week mail dat ik één van de gelukkigen was! Vrijdag was mijn pakketje er al, en wauw wat is hij lekker!

Instagram

Benthe was ook blij dat het weekend was 🙂

Instagram

Heb jij al paaseitjes gekocht? Ik wel hoor!

Just the two of us

Gisteren regende het hier de hele dag (ik was zo jaloers op de mensen die sneeuw hadden!), een perfecte zondagmiddag om mijn nieuwe bureaustoel in elkaar te zetten. Benthe hield toezicht, hihihi!

Instagram

Deze prachtige tas heeft mijn moeder voor me gemaakt, van oude lederstalen van mijn werk. Ik vind hem zo mooi geworden! ♥

Komende week heb ik mijn functioneringsgesprek (ik ben daar altijd bloednerveus voor, terwijl dat tot nu toe eigenlijk helemaal niet nodig was), heb ik een afspraak bij mijn kapster (waar ik hard aan toe ben) en belooft het een hele week droog en rustig winterweer te worden, eindelijk! Wat zijn jouw plannen voor deze week?

8 Comments on Just the two of us #week6

 1. Annette
  16 februari 2016 at 20:43 (6 jaren ago)

  ai functioneringsgesprek, vind ik ook altijd een dingetje maar gelukkig ook altijd drukte om niets 😉 succes in elk geval!

  Beantwoorden
 2. Babs
  15 februari 2016 at 21:16 (6 jaren ago)

  Een pittige week voor je.. ik heb niet veel van de storm gemerkt eigenlijk. Mijn boerenfox zou ook best bang zijn geweest.
  Ik vind de naam van je rubriek heel mooi.. ik heb ook direct dat liedje in mijn hoofd!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 februari 2016 at 20:19 (6 jaren ago)

  Hopelijk brengt deze week veel zon, licht en warmte xxx

  Beantwoorden
 4. Marion
  15 februari 2016 at 09:02 (6 jaren ago)

  De naam viel me meteen op! Heel leuk, want zo zie ik jou en Benthe ook echt. Echt een twee-eenheid. Zo lief. Succes met het functioneringsgesprek. Altijd spannend.

  Beantwoorden
 5. Hennie
  15 februari 2016 at 08:54 (6 jaren ago)

  Oh, wat een prachtige tas! Serieus. I love it! Is je moeder tassenontwerpster? Of doet ze het erbij? Ben echt onder de indruk.

  Mijn week bestaat uit werken. Maar vandaag heb ik een dagje vrij genomen. Een bijtank-dagje. Ik merk dat ik op een soort van instorten staat omdat mijn werktijden eigenlijk niet meer te doen zijn. Even een paar uurtjes rust.

  Functioneringsgesprekken vind ik ook altijd waardeloos. Echt waardeloos. Kan er echt beroerd van worden. Herkenbaar?

  Lief dat je me noemde!

  Liefs Hennie

  Beantwoorden
 6. mireille
  15 februari 2016 at 07:26 (6 jaren ago)

  Ben zo blij dat ik een hondje heb wat geen sier om dit alles geeft. Wat ben je toch een super honden moeder.
  Fijne week XXX

  Beantwoorden
 7. Cindy
  15 februari 2016 at 06:54 (6 jaren ago)

  Wat een fijne spullen heb je binnen gekregen. Benieuwd naar Milani. Tas en bureaustoel zijn prachtig!

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  15 februari 2016 at 06:45 (6 jaren ago)

  Och die herrie tijdens een storm is zo vervelend…..
  Je had voor de rest een fijne week en leuke pakketjes ontvangen.
  Wat een prachtige bureaustoel.
  Geweldig dat je moeder een mooie tas voor je gemaakt had.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.