Just the two of us #week7

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was heftig, de oorzaak daarvan hadden jullie al gelezen. Dinsdag volgde nog een zwaar functioneringsgesprek (niet zozeer over mijn functioneren an sich, maar meer over andere zaken), dinsdagavond was ik eigenlijk helemaal klaar met alles en iedereen, voor mijn gevoel kon ik niet verder meer wegzakken in mijn dip. Gelukkig is het daarna weer langzaamaan de goede kant op gegaan, en kwam mijn energie ook weer een beetje terug. Kijk je mee naar wat Benthe en ik allemaal uitspookten afgelopen week?

Just the two of us

Just the two of us #week7

Maandag kwam mijn bestelling van Sephora binnen, jeeeej! Altijd leuk om de week mee te beginnen. Heb je mijn shoplog al gezien, ik bestelde een paar hele mooie producten!

Just the two of us

Albert Heijn verkoopt (sinds kort? Of al wat langer?) popcorn met een soort van coating, in allerlei smaken. Ik probeerde eerst de variant met toffee en melkchocolade, inmiddels liggen de varianten met zeezout met caramel en witte chocolade met aardbeien ook in de kast. Echt een aanrader voor wie net als ik van zoetigheid houdt!

Just the two of us

Werken aan mooie artikelen, daar krijg ik ook energie van! ♥

Just the two of us

Mijn allerliefste en aller trouwste maatje in zware tijden, wat houd ik toch van haar! Ze voelt mijn emoties zo goed aan, en troost me met haar lieve gespikkelde koppie en lieve kusjes ♥

Just the two of us

Donderdag was ik vrij en omdat het ’s ochtends nog zonnig zou zijn, had ik gepland om dan mijn make-up look met de Urban Decay x Gwen Stefani producten te maken. Helaas liet de zon het afweten, maar dankzij mijn lamp is het toch gelukt.

Halverwege de week besloot ik om mijn ingetogen lipstick MAC Please Me maar eens aan de kant te gooien (niet letterlijk) en weer wat meer felle lipsticks te gaan dragen. Brights up my day!

Just the two of us

Wat lief: Mireille stuurde me een Reepje Troost ♥

Just the two of us

Benthe in een innige omhelzing met haar knuffeltijger…

Just the two of us

Vrijdagavond was ik met Jori wat foto’s aan het uitwisselen, en kwam ik onder andere deze tegen, van Baby Benthe. Aaaaaaah, zo lief!

Just the two of us

Een nieuw kleurtje in mijn haar, en een nieuwe kleur op mijn lippen!

Just the two of us

Benthe weet wel hoe je de perfecte zaterdagavond doorbrengt: chillend op de bank! We hebben de afgelopen drie nachten op de bank geslapen vanwege de harde wind, en daar maakt Benthe overdag ook dankbaar gebruik van, hihihi! Lekker languit op het roze fluffy kleed…

Just the two of us

Zondagochtend gingen we uitwaaien (erg letterlijk in dit geval), gelukkig was het hier in West Brabant wel droog!

Just the two of us

’s Middags kwamen onze vriendjes en vriendinnetjes op de koffie/thee. Lola vermaakte zich buiten prima met alle speeltjes die her en der in de tuin verstopt lagen.

Just the two of us

Na de koffie en thee hebben we nog een grote ronde gewandeld. Best knap, om met drie van die lange lijnen niet in de war te raken…

Just the two of us

Benthe had aan het begin van de wandeling een flesje gevonden, waar ze zielsgelukkig mee was. Maar Lola pakte hem halverwege de wandeling af toen Benthe even niet oplette. Benthe was er helemaal beteuterd van, hihihi!

Just the two of us

Toen we terug waren van de wandeling, ging de visite weer naar huis, en Benthe heeft (na gegeten te hebben) de rest van de middag en avond geslapen, naast haar nieuwe knuffel ♥ Ik heb nog een paar artikelen geschreven, en we zijn op tijd weer gaan slapen.

Komende week heb ik (nog) niet zoveel bijzonders op de planning staan, en dat is eigenlijk wel lekker even. Hopelijk gaat de wind nu onderhand ook eens een keer liggen, dat zou voor mijn nachtrust (en mijn rug) wel zo lekker zijn! Wat zijn jouw plannen voor deze week?

7 Comments on Just the two of us #week7

 1. Miranda Aerts
  22 februari 2016 at 19:53 (6 jaren ago)

  Soms vallen tegenslagen achter elkaar binnen in je leven.
  Het is zo bewonderenswaardig om te zien dat mensen daar weer bovenop krabbelen, zeker als het je eigen zus is.
  Ik hoop je even te kunnen laten lachen, maar weet het bijna zeker bij het zien van deze beelden uit de oude doos:
  https://youtu.be/Ybs39cu21iw
  🙂

  Beantwoorden
 2. manon
  22 februari 2016 at 18:53 (6 jaren ago)

  Fijn dat je je nu weer wat beter voelt

  Beantwoorden
 3. Cindy
  22 februari 2016 at 14:44 (6 jaren ago)

  Gelukkig gaat het weer wat beter met je.
  En het weer…. heb er zelf niets van meegekregen omdat ik in Florida zit (warm en zonnig hihi) maar ga vandaag weer naar huis.
  Morgenochtend arriveer ik op Schiphol, en kijk niet echt uit naar het weer 🙁

  Beantwoorden
 4. Babs
  22 februari 2016 at 12:29 (6 jaren ago)

  Deze week weinig spannends in de planning..weer naar de tandarts, mijn etsbrug is weer los. (kassa)
  Ik hoop dat de storm ook gaat liggen, ik ben echt wel toe aan vriendelijker, zonnig weer. Ik vind het zo een vies weer…brrr..
  Benthe kijkt inderdaad sip, aaahhh..

  Beantwoorden
 5. Marije
  22 februari 2016 at 10:20 (6 jaren ago)

  Stom hoor, die enorme dip! Ik hoop voor je dat je je snel beter gaat voelen en dat deze week je veel meer vreugde brengt dan afgelopen week!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  22 februari 2016 at 07:33 (6 jaren ago)

  Wat een storm hè. Hopelijk heeft een Benthe een beetje kunnen slapen vannacht.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  22 februari 2016 at 07:11 (6 jaren ago)

  Ik hoop dat het nu beter met je gaat.
  Je artikelen zijn altijd fijn om te lezen.
  Prachtige foto’s maak en soms laat de zon het even afweten.
  Maar het voorjaar komt er snel aan.
  Geweldig hoe lieve Benthe er voor je is.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.