Just the two of us #week8

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat een heerlijk weer was het afgelopen week, Benthe en ik hebben er op onze vrije dagen optimaal van genoten! Ik heb vooral in het weekend mega veel gedaan, eigenlijk had ik nog een dag weekend nodig om echt uit te rusten, hihihi! Kijk je mee naar de foto’s van Benthe en mij van de laatste week van februari?

Just the two of us

Just the two of us #week8

Begin van de week (volgens mij maandag) kwam er een heerlijk pakketje binnen. Ik laat later deze week aan jullie zien wat er allemaal in zat!

Just the two of us

American Cream Perfume van Lush, één van mijn favoriete geuren van de afgelopen maanden! ♥

Just the two of us

Ik houd van dit soort kilometerstanden, en zeker als ik ze ook nog eens op de foto kan zetten!

Just the two of us

Woensdag kwam mijn nieuwe bestelling van Sephora binnen, met nu hopelijk wel de goede kleuren foundation en concealer. De andere varianten hebben al een nieuwe eigenaar gevonden 🙂

Just the two of us

Donderdagochtend werden we wakker met sneeuw! Het was niet veel, en het bleef niet lang liggen, maar we hebben toch maar mooi een klein wit laagje gehad deze winter, nog net op het nippertje.

Just the two of us

Ik word iedere keer een beetje blij als ik uit mijn Rice bekers drink ♥

Just the two of us

Eind van de ochtend gingen we lekker naar het bos!

Just the two of us

Voor het ultieme voorjaarsgevoel in huis: Tulpen!

Just the two of us

Lekker en toch nog een beetje gezond: ovenfrietjes met roerbakgroentes.

Instagram

Vrijdag kreeg ik deze gezonde repen van Pulsin binnen, ze zijn natuurlijk en rijk aan proteïnen. Ik ga ze natuurlijk testen, binnenkort vertel ik jullie wat ik er van vind!

Instagram

Zaterdag schrok ik om kwart voor zeven wakker: Shit, verslapen! Pas toen ik op de badkamer was en aan het bedenken was hoe ik zo snel mogelijk toch in de auto kon zitten, bedacht ik me dat het weekend was, en ik dus nog lekker even terug in bed kon kruipen. Na het douchen, aankleden en ontbijten maakte ik met Benthe een heerlijke ochtendwandeling in de zon.

Just the two of us

Het was het hele weekeind prachtig weer, en dus kon ik maar liefst twee make-up looks op de foto zetten. Die van zaterdagochtend was wel heel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf ♥

Instagram

Zaterdag maakten we twee lekkere grote wandelingen. Benthe heeft ook het voorjaar in haar bol zoals je ziet 🙂

Instagram

Ze was er wel een beetje vies van geworden, hihihi!

Instagram

Op het hondenspeelveld was het lekker rustig, en dus konden we wat behendigheidsoefeningetjes doen, dat vindt Benthe nog steeds leuk!

Just the two of us

Van al dat rennen en rollen krijg je wel dorst…

Just the two of us

Toen we weer thuis waren van het bos, kon ik meteen aan de slag met deze twee pakketjes, die vol met prachtige producten zaten.

Just the two of us

Morgen laat ik je deze nieuwe MAC producten zien!

Just the two of us

Instagram

Instagram

Just the two of us

Gisteren hadden we om half elf met vier andere dalmatiërs en hun baasjes afgesproken in Chaam, we hebben een wandeling van maar liefst 11 kilometer gemaakt. Ik was van tevoren wel een beetje aan het twijfelen of het niet te zwaar was voor Benthe, maar die deed het prima! Het was ontzettend leuk, en natuurlijk heerlijk weer, wat hebben we genoten!

Komende week heb ik nog niet zoveel op de planning staan: dinsdag is mijn vader jarig, en zaterdag vieren we dat. Verder heb ik een redelijk rustige week, en dat is maar goed ook, want ik ben doodmoe van het weekend, hihihi! Ga jij deze week nog iets leuks doen?

11 Comments on Just the two of us #week8

 1. Cindy
  29 februari 2016 at 21:25 (6 jaren ago)

  Oeh ik ben benieuwd naar de producten van de 1e foto, zoek nog een lekkere vanille bodylotion.
  Lekker weer was het ja, maar wel koud… mag wel even wat warmer, maar ben “verpest” door mijn weekje Florida haha! Heb een saaie werkweek, en ’s avonds gelukkig (zoals gewoonlijk eigenlijk) niks, maar goed ook, want ben nog steeds moe van de jetlag. Zaterdag wil ik even naar Amsterdam.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  29 februari 2016 at 20:57 (6 jaren ago)

  Leuke foto’s van de wandeling 🙂

  Beantwoorden
 3. manon
  29 februari 2016 at 20:00 (6 jaren ago)

  Leuke foto’s! Die repen heb ik ook binnen gekregen. Ik ben erg benieuwd, vooral na die ene met mint smaak haha

  Beantwoorden
 4. Marion
  29 februari 2016 at 17:57 (6 jaren ago)

  Heerlijk die actiefoto’s van Benthe. Prachtige dame is het. Tulpen. Hier staan ze ook op tafel. Genieten. Die bekers zijn leuk. Lekker vrolijk en fleurig. Mooi dat je zo genoten hebt, meid. Het is je meer dan gegund. Liefs.

  Beantwoorden
 5. Lyona
  29 februari 2016 at 10:57 (6 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Superleuke foto’s het ziet er goed en gezellig uit.
  Heerlijk dat Benthe en jij zo genieten van elkaar en het lekker buiten zijn.
  En een mooie foto van jou!
  Volgens mij gaat het ook wat beter met je alsof er een last van je schouders is gevallen of aan het vallen / loslaten is.
  Ik heb weer genoten van je blog.

  Fijne week!

  Beantwoorden
 6. jacquelien
  29 februari 2016 at 10:21 (6 jaren ago)

  leuke foto’s weer en de tulpen zijn mooi

  Beantwoorden
 7. Babs
  29 februari 2016 at 09:48 (6 jaren ago)

  Wat een leuk weekend zo te zien, volgens mij woon je vlakbij een bos? Ideaal als je een hondenkind hebt!

  Beantwoorden
 8. Natascha
  29 februari 2016 at 08:09 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke foto’s om te zien! Met het mooie weer van de afgelopen dagen lijkt het me heerlijk om met Bethe lekker buiten te zijn. Ik houd je site even in de gaten voor je Mac artikel, de foto ziet er veel belovend uit 🙂

  Beantwoorden
 9. Mireille Mommers
  29 februari 2016 at 07:26 (6 jaren ago)

  Oh wat zit er in het doosje van Care Cosmetics. Ben niet nieuwsgierig of zo hoor.

  Beantwoorden
 10. Marije
  29 februari 2016 at 07:06 (6 jaren ago)

  Dat ziet er uit als een fijne week! Ik heb overigens ook regelmatig het idee dat ik me verslaap in het weekend, haha. Oeps! En dan kan ik van schrik dus echt niet meer slapen hoor 🙂

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  29 februari 2016 at 07:04 (6 jaren ago)

  Leuke en fijne week hadden jullie!
  Je had goed genoten van het prachtige weer.
  De tulpen zijn zo mooi.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.