Just the two of us #week9

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we echt ‘Jantje lacht, Jantje huilt-weer’: de ene dag regende/sneeuwde/hagelde het de hele dag, de volgende dag scheen de zon uitbundig, de hele dag. Gelukkig voor Benthe en mij vielen de mooie dagen precies op onze vrije dagen, en konden we er dus heerlijk van genieten. Zon doet een mens (en hond) goed, echt wel! Kijk je mee naar de foto’s van onze week?

Just the two of us

Just the two of us #week9

Als Benthe zo ligt te slapen, zou ik haar wel plat willen knuffelen! Maar ja, dan schrikt ze wakker, dus dat doe ik dan maar niet. En dus geniet ik van een kleine afstand van mijn lieve puppy van bijna 11 jaar ♥

Just the two of us

Donderdag begin van de middag was ik Benthe opeens kwijt. Ik had overal gezocht, maar ik zag haar nergens: binnen niet, buiten niet, boven niet… Tot ik haar opeens achter het hegje, op het gras, in de zon zag liggen. Ze had een kluif gevonden (die ruim een week buiten had liggen weken, hahaha!), die lag ze op haar gemakje in de zon op te peuzelen #springiscoming

Just the two of us

’s Middags gingen we in Willemstad wandelen, we starten dan altijd bij de haven. En daar was dit prachtige plaatje te zien, met op de achtergrond de heerlijke blauwe lucht.

Just the two of us

Just the two of us

Just the two of us

Het was echt zo genieten, samen met mijn meisje! De zon op onze bol, Benthe lekker op haar gemakje struinen en ik die genoot van mijn meisje die genoot. Nu die temperatuur nog een paar graden omhoog, maar dat gaat de komende week ook gebeuren als het goed is!

Just the two of us

Iets waar ik echt een vreselijke hekel aan heb: boodschappen doen…

Just the two of us

We hadden donderdag veel gewandeld (en ik veel in het huishouden gedaan tussendoor), Benthe was er ’s avonds helemaal rozig van. Gelukkig is dan altijd Snoopy in de buurt om tegenaan te kruipen…

Just the two of us

Mijn make-upjes van vrijdag ♥

Just the two of us

Vrijdag kwam mijn pakketje van Lush binnen: een heerlijk begin van het weekend!

Just the two of us

Zo slecht als het vrijdag was, zo mooi was het zaterdag weer. En dus hadden we weer een paar van die heerlijke wandelingen!

Just the two of us

Wil je met me spelen?

Just the two of us

Lekker kluiven op een afgebroken tak.

Just the two of us

Zaterdag vierden we de verjaardag van mijn vader, en dus was er taart (door mijn zus gemaakt, hij was heerlijk!). Mijn zoveelste stuk van afgelopen week, ik ben de tel gewoon kwijtgeraakt, hihihi!

Just the two of us

Vlak bij mijn ouders zit het winkeltje van de webshop Woordkunsten. Toen ik een rondje met Benthe liep, zag ik deze poster in de etalage staan. De tekst liet me niet meer los, ik heb hem gisteren besteld ♥

Instagram

Aangezien ik veel met Benthe loop, besloot ik dit weekend maar eens een stappenteller op mijn telefoon te installeren, het lijkt me wel leuk om dit bij te houden. De eerste dag hadden we meteen goed ons best gedaan 🙂

Just the two of us

Gisteren was Benthe een dagje met het baasje mee, ik heb de hele dag flink gewerkt. Eerst heb ik alle producten die ik nog had liggen, op de foto gezet, mijn ‘achterstand’ is nu helemaal weggewerkt. En verder heb ik veel gewassen, het huis gestofzuigd en gedweild, en mijn auto van binnen en van buiten schoongemaakt.

Instagram

Klaar!

Instagram

Hahaha, precies na de laatste foto begon het lampje van de batterij te knipperen! Perfecte timing!

Instagram

Ik had al een paar weken zin in een gehaktbal, dus van de week had ik een recept opgezocht. Het is een recept van Uit Pauline’s keuken, naar recept van de Librije. Met ovenfrietjes erbij was dat een heerlijke maaltijd voor de zondag!

Komende week heb ik een paar leuke afspraken. Woensdagavond heb ik een make-up workshop bij Mireille, en zaterdag ga ik op foundation-jacht met mijn vriendin Jori, in Tilburg. En voor Beautyspots staan er deze week super leuke artikelen op de planning, daar word ik ook altijd blij van. Wat zijn jouw plannen voor deze week?

9 Comments on Just the two of us #week9

 1. Cindy
  7 maart 2016 at 21:14 (6 jaren ago)

  Och het weer…. zucht, ben de kou (relatieve kou) zo zat. Vanmorgen wilde ik persé op de fiets naar het werk, omdat er een bepaalde weg is afgesloten t/m juli, en daardoor veel files zijn. Maar het hagelde, ben wel gegaan, maar vond het doodeng, en koud!
  Dus hopelijk warmt het echt snel op!
  Leuke foto’s van een leuke week! Hier een saaie werkweek, vrijdag wel iets leuks, etentje dat ik mag geven voor mijn jubileum op het werk, veel zin in.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  7 maart 2016 at 21:10 (6 jaren ago)

  Mooie, zonnige foto’s 😎
  Ik ben benieuwd naar de zoektocht naar nieuwe foundation, ik hoop er hier iets van terug te zien want ik ben ook altijd in voor mooie foundations!

  Beantwoorden
 3. Enita
  7 maart 2016 at 19:41 (6 jaren ago)

  Wandelen is heerlijk en een stappenteller werkt een beetje verslavend

  Beantwoorden
 4. Marion
  7 maart 2016 at 11:10 (6 jaren ago)

  Tsja, als je zoveel wandelt dan kunnen al die stukjes taart ook absoluut geen kwaad. Wat een afstanden maak je zeg! Van mijn mag de lente ook komen nu hoor. Fijne week!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  7 maart 2016 at 10:21 (6 jaren ago)

  Elke keer smelt ik weer bij die lieve foto’s van Benthe, mocht je ooit een oppas zoeken dan bieden Sterre en ik ons vrijwillig aan 😉 Alvast veel plezier woensdagavond bij Mireille xxx

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  7 maart 2016 at 08:58 (6 jaren ago)

  Leuk dat jullie zo fijn hadden genoten van de dagen dat de zon scheen!
  Die gehaktbal lijkt me heerlijk.
  Ik zal het recept eens opzoeken!
  De taart die door je zus gemaakt was ziet er heerlijk uit 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Babs
  7 maart 2016 at 08:10 (6 jaren ago)

  Volgens mij ken ik ook dat recept van die gehaktbal, zit er mosterd en soya saus in en moet je ze laten opstijven in de koelkast?
  Toen ik dat taartje zag op Instagram dacht ik serieus dat het van een banketbakker kwam, knap gemaakt!
  Knuf voor de ‘puppy’ Benthe!

  Beantwoorden
 8. Mireille Mommers
  7 maart 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Klinkt als een goed weekje. Hier is het heel druk. Ben met veel dingetjes bezig en dan nog de salon en de webshop en natuurlijk de make up workshops.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.