Just the two of us #week1

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De eerste week van 2018 ligt alweer achter ons! Ik ging na het lange weekend weer aan het werk, Benthe had helemaal geen zin om op te staan ‘s ochtends vroeg, en in het weekend heb ik foto’s gemaakt voor de Hometour ♥ En natuurlijk laat ik jullie weer meekijken 🙂

Just the two of usJust the two of us #week1

Maandag was het natuurlijk Nieuwjaarsdag, en waren we nog lekker een dagje vrij. We waren al lekker vroeg op pad, en genoten van de stilte op straat na het geknal van de avond en nacht ervoor. Sinds we hier wonen, maken we in het weekend meteen na het opstaan een grote ronde, en daarna kan ik dan lekker op mijn gemakje ontbijten.

Just the two of usMijn eerste outfit van 2018, mijn schoenen matchen mooi met de ogen van Benthe 🙂

Just the two of usOh, dat oortje… ♥

Just the two of us Just the two of usEn natuurlijk maakten we eind van de ochtend een rondje door het bos, het was heerlijk met het zonnetje erbij!

Just the two of us‘s Middags hadden we de jaarlijkse nieuwjaarsborrel met de familie van mijn vader, Benthe mocht gezellig mee.

Just the two of usDinsdag mochten we weer aan de slag, maar Benthe had he-le-maal geen zin. Ook bij de dagopvang sjokte ze naar binnen, volgens mij had ze best nog een paar dagen langer vrij willen hebben. Gelukkig heb ik mijn eerste vakantie al vastgelegd, eind april hebben we lekker een weekje vrij!

Just the two of usMijn vrolijkste outfit van deze week, ik had deze week echt zin in een weekje knallen met mijn kleding!

Just the two of usIk geloof dat Benthe ook wel een beetje kleur kon gebruiken in haar outfit, die was de hele week maar duf ‘s ochtends. Eenmaal op gang had ze er dan wel zin in, maar het opstaan viel deze week niet mee…

Just the two of usWoensdagavond gingen we even op de koffie bij Jori en Vincent, gelukkig nieuwjaar wensen. En wie denkt dat Benthe een verwende prinses is: kijk eens wat een mega grote bank Lola helemaal tot haar beschikking heeft?

Just the two of us Just the two of us Just the two of usAfgelopen weekend had ik een Benthe-loos weekend, en dus besloot ik zaterdag extra vroeg op te staan. Zo konden we samen nog een lekker grote ronde lopen voor ze opgehaald werd ♥

Just the two of usDaarna ging ik aan de slag in het huishouden. Met mijn schouder gaat het inmiddels eigenlijk weer helemaal goed, maar ik heb natuurlijk nog wel rustig aan gedaan. Voor zover ik dat kan 😉

Just the two of usDeze mooie, warme omslagdoek heeft één van de Tante Betsy-zusjes voor mij gehaakt. Binnen een dag had ze hem al klaar, dat is nog eens turbo-haken!

Just the two of us‘s Middags ging ik even het winkelcentrum in de buurt verkennen. Eerst even langs de dierenwinkel om eten voor Benthe in te slaan. Een mandje vol met vers vlees-rollen, ze kan er weer even tegen.

Just the two of usMet het oog op de komende zomercollectie van Tante Betsy nam ik bij Xenos wat extra kledinghangers mee 🙂

Just the two of usZondag sliep ik een heel klein beetje uit, en startte de dag relaxed op met een kopje koffie na het ontbijt. Ik had een drukke planning, maar dat kopje koffie meteen na het ontbijt voelt altijd een beetje als luxe.

Just the two of usNa de koffie ging ik aan de slag, ik heb foto’s van het hele huis gemaakt voor het Hometour-artikel wat hopelijk komend weekend online komt.

Just the two of usRond half elf kwam Jori even langs, we hadden samen een Rice bestelling gedaan bij Madame Lapoule. Zo handig dat ik nu vlakbij woon! 🙂

Just the two of us

Mijn aankoopjes van de nieuwe voorjaarscollectie ♥

Just the two of usLang leve de sale, ik kocht dit mooie jurkje afgelopen week nog bij Tante Betsy 🙂

Just the two of us‘s Middags heb ik mijn auto van binnen en van buiten schoongemaakt, hij ziet er weer tip top uit! Met een lekker schoongewassen kleedje voor de Spikkelprinses uiteraard.

Just the two of usDaarna heb ik wat nieuwe producten op de foto gezet, voor het eerst na de verhuizing had ik er weer echt zin in. Ik geloof dat ik zo langzaamaan echt uitgerust raak!

Just the two of usDeze nieuwe Limited Edition make-up lijn van Dr. Hauschka is zó mooi! Vanaf 1 februari verkrijgbaar, binnenkort laat ik je alles zien!

Komende week wordt de eerste volle werkweek, en ik heb er stiekem nog geen zin in, hihihi! Maar… toen ik afgelopen week (ik geloof donderdag) buiten stapte op mijn werk, zag ik dat het nog een beetje licht was, voor het eerst in maanden. En gisteren met het zonnetje, had ik gewoon al een beetje voorjaarsgevoel. Wat weliswaar meteen over was toen ik buiten stapte, maar toch… We kunnen lekker gaan aftellen naar het voorjaar, kijk jij er ook zo naar uit? Ik wens jullie een fijne week!

15 Comments on Just the two of us #week1

 1. Natascha - Beautyopinie
  10 januari 2018 at 16:49 (5 maanden ago)

  Wat een lekker productieve week heb jij gehad zeg! Deze werkweek zit alweer op de helft dus succes nog even! En ik kijk alweer uit naar je Dr. Hauschka blog.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  9 januari 2018 at 20:00 (5 maanden ago)

  Wat fijn dat je schouder nu beter voelt! De make-up van Dr. Hauschka is echt gaaf he? Ik ben benieuwd naar jouw review!

  Beantwoorden
 3. marije
  9 januari 2018 at 09:28 (5 maanden ago)

  Wat een leuke Rice spullen heb je weer geshopt.

  Je bent 2018 met leuke outfits begonnen!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  9 januari 2018 at 08:26 (5 maanden ago)

  Mooie nieuwe artikelen had je geshopt.
  De nieuwe dress staat je prachtig.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Hennie
  9 januari 2018 at 06:31 (5 maanden ago)

  Ben heel erg benieuwd naar je hometour. Ziet er zo al heel sfeervol uit. Wat kijkt je prinses altijd lief naar je achterom op de foto. Heel schattig!

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  8 januari 2018 at 20:42 (5 maanden ago)

  Zo, wat een turbo haakster is dat. Ik ga niet zo snel. En die extra hangers zullen fijn zijn. Alhoewel ik eerder een nieuwe kast nodig heb (hihi). Dat vroege opstaan is ook niet makkelijk bij zulke korte dagen. Gelukkig was de zon er vandaag weer bij.

  Neeltje

  Beantwoorden
 7. Ria
  8 januari 2018 at 20:10 (5 maanden ago)

  Leuk overzicht! benthe zal vast nog even moeten wennen, maar misschien ligt het gewoon aan het weer… ik geraak er ‘s ochtends ook niet uit hoor

  Beantwoorden
 8. Cindy
  8 januari 2018 at 19:08 (5 maanden ago)

  Fijn dat je weer wat meer uitgerust bent, nu kun je écht optimaal genieten van jullie nieuwe stek.

  Die omslagdoek! <3 Prachtig! Ik kan nét een veter haken… 😉

  Een tijdje geleden heb ik ook een zwart jurkje in dat printje gekocht, maar dan het model met 3/4 mouwen. Heb 'm na 3 dagen weer terug gebracht, vond 'm (helaas!) toch te kort voor mijn lengte.

  En Benthe heeft helemaal gelijk, dat vroege opstaan is níet leuk! Ik ben vandaag weer begonnen na 2 weken vrij. En als je 2 weken kon uitslapen is 6:30 uur wakker worden wel even slikken… 😉

  Beantwoorden
 9. Manon
  8 januari 2018 at 17:07 (5 maanden ago)

  Kleurrijk is lekker vrolijk!!! en ik hou ook van sales ahaha

  Beantwoorden
 10. mireille
  8 januari 2018 at 14:19 (5 maanden ago)

  Ik snap Benthe helemaal, ik ben ook geen ochtend mens.
  Wat ziet je huisje er toch leuk uit. Ben benieuwd naar de tour.

  Beantwoorden
 11. jacqueline
  8 januari 2018 at 09:57 (5 maanden ago)

  O,wat is die omslagdoek leuk.En ik snap dat Benthe nog lekker wil blijven liggen in de ochtend , heb ik ook last van . wat een leuke outfits ook weer .

  Beantwoorden
 12. Yolanda
  8 januari 2018 at 09:37 (5 maanden ago)

  Ha Natasja, een goed nieuw jaar toe gewenst met deze kleurrijke start moet het zeker lukken gr Yolanda

  Beantwoorden
 13. Cindy
  8 januari 2018 at 09:33 (5 maanden ago)

  Leuk weekoverzicht weer. En kun jij niet beter een extra kledingkast kopen ipv extra hangers? 😉
  En ja, kijk ook uit naar voorjaar. Gelukkig merk je al iets van de langere dagen. Gisteren dat zonnetje, hoe zalig! Moest je wel de barre kou wegdenken… Maar heb lekker een lang stuk gelopen.
  Deze week nog thuis, volgende week voorzichtig weer beginnen na mijn schouderoperatie. Zal ook weer wennen zijn 🙂

  Beantwoorden
 14. bychristiana
  8 januari 2018 at 09:11 (5 maanden ago)

  Goh ik snap het wel; jouw keus voor kleurrijke outfits. Na kerst en oud en nieuw heb ik het altijd helemaal gehad met die donkere dagen en als je op die manier een beetje extra kleur en vrolijkheid in de dagen kan brengen, dan is dat natuurlijk geweldig. Mooi zeg die omslagdoek, en ZO SNEL!

  Beantwoorden
 15. Tamara
  8 januari 2018 at 08:46 (5 maanden ago)

  Oh wat een heerlijke, vrolijke en gezellige babbelblog! Geweldig mooi huis heb je
  En wat fijn dat je nu korter in de buurt van
  vriendinnen woont nu.

  Dikke knuffel ❤️

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.