Just the two of us #week1

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De eerste week van het nieuwe jaar zit er op, en daarmee ook mijn eerste vijfdaagse werkweek. Hoe dat bevallen is, en wat Benthe en ik daarnaast nog deden, zie je in deze editie van Just the two of us!

Just the two of us
Just the two of us #week1

Ik had maandagochtend een beetje moeite met opstarten. En dat terwijl ik tussen Kerst en Oud & Nieuw toch echt maar 1 dag vrij geweest was, en op die dag had ik ook nog eens een begrafenis. Niet echt voldoende om een vakantiegevoel op te bouwen dus. Maar goed, eenmaal gedoucht en aangekleed kwam ook mijn energie langzaam op gang. En ik besloot om mijn ontbijt uit deze kom van Rice te eten, dat hielp ook wel mee 🙂

Just the two of us
Benthe had ook wel moeite met haar vijfdaagse ‘werkweek’. Die gaat nu dus vijf dagen naar de dagopvang, en kan niet meer zoals eerst op donderdag een beetje bijtanken. Life’s a bitch, but so are we Benthe 😉

Just the two of us
Vrijdagavond lag Benthe te rillen op de bank, iets wat ze echt nooit doet. Ik zit hier iedere avond met de verwarming maar op 19 graden, omdat mevrouwtje het anders te warm heeft. Maar goed, nu had ze het koud, dus kreeg ze een extra dekentje 🙂

Just the two of us
Zaterdagochtend had ik een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Mireille, maar vanwege het slechte weer hadden we vrijdagavond al besloten om die te verzetten. Het is voor mij ruim 100 km rijden, en dat was met het verwachte slecht weer echt geen optie. Het was geen overbodige beslissing, want toen Benthe en ik ‘s ochtends wakker werden, lag er op het dunne laagje sneeuw al een laag ijzel hier in West Brabant.

Benthe was het weekend bij haar baasje, en dus ging ik zaterdagochtend al op tijd aan de slag in het huishouden. Normaal deed ik dat altijd op donderdag, zodat ik het weekend echt voor mezelf had. Dat is nu dus even omschakelen.

Just the two of us
Het is niet veel, maar er lag wel sneeuw!

Just the two of us
Ik ben de hele ochtend druk bezig geweest met de bovenverdieping, en na de lunch heb ik beneden gestofzuigd en gedweild. Ondertussen heb ik ook nog de nodige wassen gedraaid, alles was weer spik en span!

Just the two of us
Rond half drie ben ik even naar de Action op het dorp geweest, gelukkig was het hier inmiddels gaan dooien. Ik moest onder andere wat gereedschap hebben, want ik heb laatst met de achterkant van een schroevendraaier die ik toevallig nog ergens vond, een spijker in de muur staan slaan. Nu alleen nog een kekke gereedschapskist zien te vinden 😉

Just the two of us
Aaaah, jammer dat Benthe geen rugzak nodig heeft! ♥

Just the two of us
Ja hoor, het is weer gelukt: met een tas vol spullen naar huis!

Just the two of us
Snelle Action-shoplog: Ik kocht mini snoepjes en gedroogde kipsnacks voor Benthe, twee knalroze cyclamen (nep), een hamer, een nijptang en twee schroevendraaiersets.

Just the two of us
Een paar sets kledinghangers, een pennenbakje voor op het werk, waxinelichtjes (die echt zes uur branden), pedaalemmerzakken en vuilniszakken, twee stenen hartjes als achtergrond op foto’s voor Beautyspots, en van dat vreselijk lekkere Oud Hollands snoep. Voor op mijn werk kocht ik ook een zak 🙂

Just the two of us
Na de koffie maakte ik eerst het bed even op, dat was weer schoon en droog. De vriendjes van Benthe liggen al op haar te wachten 🙂

Just the two of us
Daarna ging ik aan de slag met mijn kledingkast. Het stoorde me al een tijdje enorm dat mijn Tante Betsy jurkjes net iets te lang waren voor het hang-gedeelte, ze hingen allemaal tot op de bodem van de kast. Dus heb ik de roede eruit gehaald, en een stukje hoger gehangen. Daar had ik dus een schroevendraaier voor nodig 🙂

Just the two of us
En ik kocht meteen allemaal dezelfde kledinghangers bij Action, dat ziet er veel netter uit!

Just the two of us
En omdat ik toch bezig was, besloot ik om meteen mijn kledingkast weer eens uit te mesten. Dit is het resultaat: twee vuilniszakken vol kleding wat weg mag. Ik word altijd zo blij van een opgeruimde, schone kledingkast he, ik heb zaterdag en zondag geloof ik wel een keer of zeven mijn kast open gedaan om de mooie stapeltjes en keurige hangertjes te bekijken, hihihi! Herken je dat?

Just the two of us
Zaterdag had ik al enorm veel gedaan, ‘s avonds heb ik nog een paar artikelen geschreven en de belastingaangifte gedaan (bleeegh!). Dus voor zondag had ik een redelijke losse planning voor mezelf: Ik wilde veel producten op de foto zetten en als de weersvooruitzichten uitkwamen (‘af en toe een zonnetje’) misschien nog een make-up look op de foto zetten. Maar toen ik nog lekker aan de koffie zat, rond een uur of tien, brak opeens de zon volop door, de lucht werd helemaal blauw! Die kans kon ik natuurlijk niet laten lopen, dus ben ik meteen mijn haar en make-up gaan doen, en daarna heb ik een make-up look op de foto gezet. In de wintermaanden moet je het als beautyblogger echt van die zeldzame momenten hebben, zeker als je net als ik alleen in het weekend make-up foto’s kunt maken. Maar het is gelukt!

Just the two of us
Ik kijk nog een beetje slaperig, hihihi!

Just the two of us
Toen mijn make-up look op de foto stond, ben ik aan de slag gegaan met de productfoto’s. Ik heb nu bijna alles op de foto gezet wat hier nog in de kast stond, en dat is best een lekker gevoel!

Just the two of us
En dit enorme pakket met make-up, parfum en verzorgingsproducten ga ik binnenkort weggeven!

Just the two of us
De rest van de middag en avond heb ik geblogd, en het huis verder netjes gemaakt. Vandaag is er namelijk weer een bezichtiging, en dus moest alles weer à la Jan de Bouvrie gestyled worden 😉 ‘s Avonds at ik lekker shoarma met frietjes, heerlijk! Daar keek ik al de hele week naar uit! De geurkaarsen brandden al de hele dag, dus de stank is vast wel verdwenen als de kijkers vandaag komen, hahaha!

Komende week heb ik geloof ik nog niets op de planning staan. Nou ja, behalve vijf dagen werken en iedere dag bloggen dan, hihihi! Ik heb al wel lekker vooruit kunnen schrijven, dus ik ga met een redelijke voorsprong de week in. Kan ik van de week lekker een avondje ‘spijbelen’ 🙂 Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

17 Comments on Just the two of us #week1

 1. Sylvia
  9 januari 2017 at 21:26 (4 jaar ago)

  Oh, die kast uitmesten herken ik, ik heb nu ook een last met Tante Betsy, word ik heel bij van <3
  Maar wat kan jij een werk verzetten!

  Fijne week voor jou <3

  Beantwoorden
 2. Astrid
  9 januari 2017 at 20:24 (4 jaar ago)

  Wow wat heb je veel gedaan! Mooi en fijn gevoel zo’n opgeruimde kast.
  Ik vind de nep cyclamen mooi❤

  Beantwoorden
 3. Marije
  9 januari 2017 at 20:21 (4 jaar ago)

  Dat lijkt me wel een hele omschakeling, weer 5 dagen werken! Hoop dat de bezichtiging goed is gegaan! Tijd voor een mooi bod en een mooi nieiw huis voor jou!

  Beantwoorden
 4. Annette
  9 januari 2017 at 19:20 (4 jaar ago)

  Ik ruim altijd 2x per jaar mijn kast helemaal op, heerlijk vind ik dat ook.

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  9 januari 2017 at 13:12 (4 jaar ago)

  Jeetje goed bezig zeg!! Haha bij de action shoppen is altijd een succes toch? Ik kan tenminste niet met maar 1 of 2 dingen de winkel verlaten en heb altijd meer dan dat ik van plan was te kopen

  Beantwoorden
 6. Petra
  9 januari 2017 at 11:26 (4 jaar ago)

  Girl-power!!! Grappig dat jij ook je kleding op kleur hangt…

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  9 januari 2017 at 11:11 (4 jaar ago)

  Hoe jij het toch allemaal voor elkaar krijgt om na een 5 daagse werkweek zoveel dingen te gaan doen….
  Applaus voor jou.
  Fijn dat je garderobekast weer netjes is.
  Hihihi… ik herken het dat als je bij de winkel gaat shoppen voor 1 ding dat men altijd met een volle boodschappentas naar huis gaat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Miranda
  9 januari 2017 at 10:06 (4 jaar ago)

  Dat was een volle productieve eerste week voor jou.
  Fijne week voor jou en Benthe en veel succes met de bezichtiging vandaag!

  Beantwoorden
 9. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  9 januari 2017 at 08:35 (4 jaar ago)

  Wow petje af hoor dat je toch zoveel werk verzet krijgt. Mmm realiseer me opeens dat ik vandaag een start wil maken met kleding sorteren, op MP zetten en evt opruimen in de rommelkamer. Ik ga me maar eens douchen en aankleden ;). Oh als ik jouw opgeruimde kast zie schaam ik me een heel klein beetje voor mijn overvolle kast met 80 Tante Betsy jurkjes whahaha en dan hangen ze ook nog niet eens allemaal in die kast 😉 er hangt een heel gedeelte te luchten voor een tweede keer. Hele fijne week en ik herken dat ook als het een beetje zonnig is hup de tuin in en foto’s maken. Nu is het nog grauw en donker buiten…niet stimulerend op de vroege ochtend op mijn vrije dag. Ik was veel te vroeg wakker, gelukkig maar voor manlief die was de wekker vergeten te zetten zo kon hij door mijn innerlijke wekker toch op tijd naar zijn werk. Have a great week! Knuff!

  Beantwoorden
 10. Cindy
  9 januari 2017 at 08:27 (4 jaar ago)

  Zal wel een wennen zijn ja, nu weer 5 dagen werken… En dan een vol weekend. Maar zal uiteindelijk ook allemaal wel goed komen, en gaan wennen.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 11. Mariëlle
  9 januari 2017 at 08:24 (4 jaar ago)

  Wat een heerlijk verslag! Heerlijk als je huis weer helemaal fris en schoon én opgeruimd is 🙂

  Beantwoorden
 12. Natascha
  9 januari 2017 at 07:38 (4 jaar ago)

  Hier nog iemand die helemaal blij kan worden van een opgeruimde kledingkast haha. Ik loop dan inderdaad ook elke keer weer terug om even trots te kijken 😉 Ik vind het trouwens super knap van je, 5 dagen werken en dan ook elke dag bloggen. Topper, ik krijg dat niet voor elkaar hoor.

  Beantwoorden
 13. Roos
  9 januari 2017 at 07:27 (4 jaar ago)

  Petje af Natasja dat je het allemaal voor elkaar krijgt in zo’n drukke week. Wat heerlijk zo’n mooi opgeruimde kledingkast. Daar ga ik zo zachtjes aan ook aan beginnen want dat is hier hoognodig. Fijne week toegewenst X

  Beantwoorden
 14. Mireille
  9 januari 2017 at 07:23 (4 jaar ago)

  Ik heb deze week twee keer de Action leeg gekocht. Één keer voor de salon en één keer voor in huis. Even wat nieuwe deco zo na de kerst.
  Hier begint vanaf vandaag het normale leven weer. Boris weer naar school ik volle bak aan de slag. Pittig hoor vijf dagen maat volgens mij gaat het je aardig af.

  Beantwoorden
 15. Jori
  9 januari 2017 at 07:22 (4 jaar ago)

  Productief weekend heb je gehad.En goed geslaagd bij de Action…. Heb vorige week ook zo’n hartje gekocht voor Poes.Ik zal mee rond kijken als ik ergens een leuke gereedschapskist tegen kom.Hopen dat vandaag de bezichtiging een positieve is.Fijne week en tot zondag?

  Beantwoorden
 16. marije
  9 januari 2017 at 06:12 (4 jaar ago)

  Lekker bezig geweest deze week! Best een omschakeling ineens 5 dagen werken en dan alles in het weekend te doen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.