Just the two of us #week12

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een hele rare week, doordat ik dinsdag vrij was en woensdag ´op locatie´ werkte, was ik alle dagen van de week gewoon kwijt, ik was helemaal in de war. En toen ging in het weekend ook nog eens de zomertijd in. Kijk je mee naar de week van Benthe en mij?

Just the two of us

Just the two of us #week12

Maandag was het op mijn werk enorm druk en chaotisch, het wilde voor geen meter. En toen besloot mijn laptop ’s avonds ook nog eens op zijn gemakje een update te gaan draaien, grrrr! Niet fijn als je eigenlijk aan de slag wilt!

Just the two of us

Just the two of us

Dinsdag, op mijn verjaardag, was het hier in West Brabant eigenlijk lekkerder weer dan verwacht. En dus heb ik met Benthe nog een half uurtje buiten gezeten (nou ja, ik zat en zij was haar bolle beer aan het molesteren, hihihi!) voor de visite kwam. Even wat zon meepikken hoor!

Just the two of us

Woensdag ging ik met een paar collega’s naar Volendam, om te helpen in een nieuwe winkel van ons die afgelopen zaterdag open ging. Ik liep daar heel wat stappen zoals je ziet 🙂

Just the two of us

Om half zeven waren we klaar, en we besloten om eerst maar een hapje te eten in Volendam voor we weer op weg naar huis gingen. Zo druk als het daar overdag is op de dijk, zo rustig was het er ’s avonds.

Just the two of us

Na twee drukke dagen én twee avonden laat naar bed (voor mij doen) heb ik het donderdag rustig aan gedaan. Lekker met Benthe gewandeld uiteraard, die had het weer prima naar haar zin 🙂

Just the two of us

Mooi boeket voorjaarsbloemen, deze kreeg ik voor mijn verjaardag.

Just the two of us

Er kwamen afgelopen week enorm veel pakketjes binnen voor Beautyspots. Een deel heb ik zaterdagmiddag op de foto gezet, de rest doe ik vanmiddag.

Just the two of us

In één van de pakketjes zat dit prachtige oogschaduwpalette, zie jij welke het is?

Just the two of us

Er zat ook een pakket met gezonde snackrepen tussen, ik vind het steeds leuker worden om die te testen! Deze klinkt wel héél veelbelovend!

Just the two of us

Benthe lag vrijdagavond al vroeg te snurken, die was ook moe van de drukke week…

Just the two of us

Ik had nog nooit make-up van Charlotte Tilbury gehad, dus nu het dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar is, bestelde ik een paar items om te reviewen. Wauw, ik ben echt enorm onder de indruk! Ik vertel je er heel snel meer over!

Just the two of us

Benthe en haar nieuwe vriendje ♥

Just the two of us

Paasontbijtje op mijn nieuwe Rice bordje, hier wordt je toch spontaan vrolijk van?

Just the two of us

Het was hier gisterochtend beter weer dan verwacht, daardoor kon ik meteen een make-up look met mijn nieuwe Charlotte Tilbury producten op de foto zetten!

Just the two of us

Benthe op haar Paasbest, met de furoshiki van Lush ♥

Just the two of us

Een hele uilenfamilie, gehaakt door mijn moeder. Het begon met eentje voor mijn nichtje, toen mijn twee neefjes, en ik wilde er ook wel eentje om in mijn auto te hangen. Kunnen jullie raden welke van mij is?

Just the two of us

Gisteren aten we met zijn allen bij mijn ouders, we hadden allemaal iets gemaakt. Ik had Oreo-Nutella ijs gemaakt, uit het Guilty Pleasures kookboek van Sabine Koning. Het was allemaal heerlijk!

Vandaag heb ik een blog-dagje op de planning staan: de rest van de producten op de foto zetten, en daarna wat artikelen vooruit schrijven voor komende week. En natuurlijk lekker wandelen met Benthe, hopelijk valt het met het weer allemaal een beetje mee. Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

9 Comments on Just the two of us #week12

 1. chucky1012
  29 maart 2016 at 12:49 (6 jaren ago)

  Vervelend dat jij je even niet zo lekker voelde!
  Prachtig is Volendam en daar wil nog eens een keer naar toe gaan.
  Leuke, mooie nieuwe make-up.
  Ik ben zo benieuwd naar je reviews.
  Je moeder heeft zulke prachtige uilen gemaakt is die met de oranje voetje voor jou?

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. manon
  28 maart 2016 at 13:52 (6 jaren ago)

  Drukke week zeg en idd je hebt heel wat stappen gemaakt

  Beantwoorden
 3. Evelien
  28 maart 2016 at 12:07 (6 jaren ago)

  Bente en haar bolle beer, wat een schatje is het toch! Echt verliefd op dat lieve koppie. ♥ En wow, al die pakketjes, héérlijk! Wat een genot zeg ♥

  Beantwoorden
 4. Cindy
  28 maart 2016 at 12:02 (6 jaren ago)

  Leuke week weer. En ben benieuwd naar de reviews. Vooral van het palette waarbij je vraagt of iemand weet welke het is. Ja, Make Up Revolution, die samenwerking met een UK blogger. Al een paar keer in mijn mandje gehad, maar geen zin om voor minimaal 30 pond te bestellen haha (want dan kreeg je een goodiebag erbij). Mijn plannen? Lekker Netflixen, gun mezelf nooit echt de tijd daarvoor, mooie dag voor vandaag.

  Beantwoorden
 5. Renée
  28 maart 2016 at 11:49 (6 jaren ago)

  Oh, nu al verliefd op de lipstick van het nieuwe merk. En wat een leuke uilenfamilie. De roze is voor jou natuurlijk.
  Een fijne week!

  Beantwoorden
 6. Marieke
  28 maart 2016 at 10:46 (6 jaren ago)

  Ik ben heel, heel erg benieuwd naar je review over Charlotte Tilburry en die repen klinken ook goed zeg! Leuke uiltjes, de roze is vast voor jou 🙂 Ik wens je nog een fijne 2e Paasdag!

  Beantwoorden
 7. Natascha
  28 maart 2016 at 10:00 (6 jaren ago)

  Ik ben zo benieuwd naar je reviews van de Charlotte Tilbury make-up! Ik heb daar zoveel wisselende verhalen over gehoord dat ik nog eventjes niets besteld heb 🙂

  Beantwoorden
 8. Linda v V
  28 maart 2016 at 08:00 (6 jaren ago)

  Wat een week heb je achter de rug,maar wel lekker wat calorietjes verbrand,handig zo’n app,denk dat ik hem ook maar eens ga gebruiken,welke gebruik jij?

  Prachtige make up trouwens,ben heel benieuwd naar je review hierover.

  De roze uil is vast en zeker voor jou,ze zijn erg cute,net zoals Benthe met haar furoshiki 🙂

  Het weer is hier super slecht dus dat lekker een stukje fietsen wordt denk ik een warm plekje op de bank met een boek.

  Beantwoorden
 9. Roos
  28 maart 2016 at 07:46 (6 jaren ago)

  Wat een drukke week. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ben er door mijn eigen druk zijn helemaal niet aan toe gekomen. Dus alsnog gefeliciteerd. Ik hoop dat dit een heel mooi jaar mag zijn waarin je jezelf terug vind en ik wens je alle geluk van de wereld toe.

  Verder, wat heerlijk zo’n berg pakketjes en wat een prachtig make up merk. Dat oogschaduwpalette ziet er fantastisch uit, anders dan anders en ik heb geen flauw idee welk merk het is. Die uilen,super! Wat maakt ze dat mooi. Ik neem aan dat de roze voor jou is. Liefs Roos

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.