Just the two of us #week13

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het op mijn werk ontzettend druk, en poetste en ruimde ik me thuis een slag in de rondte voor de Open Huizenroute op zaterdag. En Benthe zat niet zo lekker in haar vel, volgens mij had ze last van het plotseling wel heel erg warme weer. Kijk je mee naar de drukke week van Benthe en mij?

Just the two of usJust the two of us #week13

Het was afgelopen week zulk lekker weer (althans: de meeste dagen), dat we het snuffelspelletje naar buiten verhuisden. Nog even een paar zonnestraaltjes meepikken na een drukke werkdag, dat doet een mens goed. En een hond ook 🙂

Just the two of usZie je de regenboog? We waren net op tijd voor de regen weer thuis.

Just the two of usBenthe heeft de lente in haar bol, hihihi!

Just the two of usIk heb bijna alle dagen buiten gegeten. In het begin van de week nog met een vest aan, maar woensdag en donderdag gewoon met korte mouwen. Heerlijk! Hier at ik trouwens de verse courgette-erwtentsoep met munt van AH, die is erg lekker!

Just the two of us Just the two of usArm meisje, kijk dan hoe futloos ze op mijn schoot hangt. Ze heeft een paar dagen slecht gegeten, en had maar weinig energie. Dat heeft ze altijd zodra het wat warmer wordt, hebben jullie honden dat ook?

Just the two of us‘s Avonds heb ik flink gesopt en opgeruimd, om het huis helemaal spik en span te hebben voor zaterdag.

Just the two of us Just the two of usZaterdag was het druilerig weer, wat jammer! Dan zit je vijf dagen op kantoor naar het mooie weer buiten te kijken, en dan is het weekend en wordt je wakker met regen, bleeegh! Benthe en ik moesten het huis uit voor de Open Huizenroute, dus gingen we ondanks de regen een lange wandeling in het bos maken.

Just the two of usEn daarna lunchten we op vliegveld Seppe hier in de buurt. De uitsmijter was heerlijk, maar ik kan er niet aan wennen om alleen (nou ja, samen met Benthe) in een restaurant te zitten. Ik heb het gevoel dat iedereen me medelijdend zit aan te staren :-/

Just the two of us‘s Middags had ik een afspraak bij Mireille voor een gezichtsbehandeling, en mijn voeten werden ook meteen gedaan, handig! Omdat het al zulk mooi weer is, zijn mijn nagels ook meteen sandaaltjesproof gemaakt.

Just the two of usDit is een heel bijzonder masker, Mireille verwijderde het na de inwerkperiode met een magneet, en dat was een gek gevoel!

Just the two of usZondagochtend scheen de zon gelukkig weer. Ik heb het huis gestofzuigd en gedweild en nog een paar dingetjes gedaan waar ik zaterdag niet aan toe gekomen was, omdat ik om kwart voor 11 de deur al uit moest. Daarna heb ik lekker uitgebreid gedoucht.

Just the two of usIk ben met mijn moeder en zus even naar Rotterdam geweest om mijn nieuwe bril op te halen. En ik had een heerlijke cheesecake bij de muntthee (lekker contrast he, hihihi!).

Just the two of usIk kocht nog twee vestjes voor bij mijn vrolijke jurkjes en andere outfits, ze zijn gemaakt van heerlijk zachte sweatstof en kostten maar 27 euro.

De rest van de zondag heb ik nog een paar wasjes gedraaid, wat artikelen geschreven en mails beantwoord en toen zat het weekend er al weer op, het was dit keer echt veel te kort! Komende week wordt het nog een mega drukke week op het werk, en daarna wordt het hopelijk een ietsiepietsie rustiger. En ik hoef sowieso nog maar twee weken te werken, en dan hebben Benthe en ik een weekje vrij. Ik kijk er erg naar uit, en heb besloten om zo weinig mogelijk te plannen. Ga jij komende week iets leuks of spannends doen?

14 Comments on Just the two of us #week13

 1. Cindy
  3 april 2017 at 21:06 (4 jaar ago)

  Balen dan he, als het weekend minder weer is. Was zaterdag in Amsterdam, had er gelukkig niet zo’n erg in. Woensdag was hier ook al druilerig. Gisteren heerlijk zonnig, maar was zo moe dat ik nergens puf voor had, en de wind stond vol op mijn terras, dus binnen gechilled en huishouden gedaan 😉
  Alleen in een restaurant? Totaal geen moeite mee, neem je weleens een boek mee?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2017 at 21:17 (4 jaar ago)

   Nee, nog nooit gedaan. Maar eigenlijk ben ik daarvoor ook te veel met Benthe bezig, hihihi! Ik denk dat het gewoon een beetje moet wennen bij mij, misschien moet ik het juist vaker doen 😉

   Beantwoorden
 2. Manon
  3 april 2017 at 19:26 (4 jaar ago)

  Oeh lekker dat ei met kaas , ik hou ervan!

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  3 april 2017 at 16:03 (4 jaar ago)

  Heerlijk weekje weer. Die emmer is trouwens echt too cute!! Ik ga deze week nog genieten van onze pasgeboren zoon en rustig aan doen en herstellen van de keizersnede

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2017 at 21:18 (4 jaar ago)

   Oh, ik had gemist dat je een keizersnede hebt gehad. Rustig aan hoor, succes met het herstel!

   Beantwoorden
 4. Anke
  3 april 2017 at 11:06 (4 jaar ago)

  Millie had ook last van de warmte, ik zie al helemaal op tegen de zomer. Millie is al 15.5 jaar…… Ik hoop dat Benthe er nog een beetje aan gaat wennen….

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2017 at 21:20 (4 jaar ago)

   Ach, die arme oudjes toch he. Ik hoop dat we een heerlijke zomer krijgen met maximaal 23 graden.

   Beantwoorden
 5. Nicole
  3 april 2017 at 09:25 (4 jaar ago)

  Wat een leuk sop emmertje heb je! 🙂

  Hopelijk levert de open huizen route iets op!Succes!

  Beantwoorden
 6. Roos
  3 april 2017 at 09:08 (4 jaar ago)

  Die emmer, wat gaaf! spontaan zin om te gaan schoonmaken krijg je ervan. Fijn druk weekje weer. Hopelijk kan Benthe haar draai weer een beetje vinden. Het was ook wel lekker warm zo opeens en gister weer dichte mist. Heel raar. Fijne week weer 🙂

  Beantwoorden
 7. Miranda
  3 april 2017 at 09:04 (4 jaar ago)

  Het was een super drukke week voor jou, wat lekker dat je een vakantie in het vooruitzicht hebt 😎
  Veel plezier met je nieuwe bril en succes op je werk. Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  3 april 2017 at 07:51 (4 jaar ago)

  Ik denk inderdaad dat het door de warmte komt! Ons Mika had het ook heel snel heet 😉 En veel succes in deze drukke week!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  3 april 2017 at 07:34 (4 jaar ago)

  Wat een leuke emmer maakt poetsen toch net wat leuker.
  Ik heb ook hekel om alleen in een restaurant te zitten als ik bv. weg ben voor een training of zo probeer ik dit altijd te vermijden.
  Fijne week

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  3 april 2017 at 07:21 (4 jaar ago)

  Wat een drukke week!
  Arme Benthe dat ze ineens zoveel last hadvande warmte.
  Foxy heeft het ook als het nog warmer is.
  We hadden hier al meerdere dagen geen regen gehad.
  Inderdaad gaan er tegenwoordig zoveel mensen alleen uit eten.
  Dit moet je vaker doenals je tijd hebt.
  Je leert daardoor juist veel meer mensen kennen…..
  Fijn om weer buiten inde tuin te kunnen eten.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 11. marije
  3 april 2017 at 06:06 (4 jaar ago)

  Druk weekje weer. Hopelijk went Benthe snel aan het warme weer. Ik snap je gevoel over alleen in een restaurant zitten maar denk dat je je daar echt niet druk over hoeft te maken. Steeds meer mensen gaan alleen naar een restaurant

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.