Just the two of us #week13

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een hele strakke planning, en die liep vervolgens he-le-maal in de soep. En als ik ergens niet tegen kan… Gelukkig had ik ook een paar leuke uitjes, én had ik weer erg mooi weer op mijn vrije dagen. Lees snel verder!

Just the two of us

Just the two of us #week13

Maandag was het natuurlijk 2e Paasdag, en dus konden we een extra dagje ‘relaxen’. Benthe ging na de ochtendwandeling nog even lekker slapen, samen met haar nieuwe knuffelkonijn. Ik maakte ondertussen wat foto’s voor Beautyspots.

Just the two of us

’s Middags na de grote wandeling kreeg ze een lekkere gedroogde snack, waar ze wel even zoet mee was. Lekker relaxed dagje hadden we samen!

Just the two of us

Ik geloof niet dat het iedere dag alleen eten ooit gaat wennen, maar zo’n vrolijk bordje van Rice maakt het net iets gezelliger.

Just the two of us

Dit gebeurt me zo heel af en toe: heb ik een heel artikel geschreven, en bij het opslaan krijg ik deze melding. En ik vergeet iedere keer welke optie de juiste is: op de link klikken, of een pagina terug gaan. Op de link klikken bleek de goede keuze, pfieuw!

Just the two of us

Nog meer computer-troubles: woensdagavond zette ik om half zeven mijn laptop aan, en ik kreeg meteen de melding dat ik opnieuw moest opstarten voor een update. Had ik de week ervoor ook al gehad, maar goed: toch maar gedaan. Twee-en-een-half uur later was de update klaar, en ik heb dus de hele avond niets kunnen doen. Oh, wat was ik gefrustreerd!

Just the two of us

Donderdag moest ik werken (ik was in plaats daarvan vrijdag vrij), en door een uitgelopen overleg was ik pas om kwart over 7 thuis. Aangezien ik altijd op tijd op bed lig, was er dus weer een avond grotendeels naar de knoppen, en liep mijn hele planning in de soep. Gelukkig gaf mijn laptop bij het opstarten deze melding, dat was dan weer een meevaller.

Just the two of us

Vrijdagochtend zette ik ondanks mijn vrije dag de wekker om 7 uur, zaterdag deden we namelijk mee aan de Open Huizenroute en dat betekende dat ik vrijdag flink aan de slag moest. Benthe had wat moeite om wakker te worden, hihihi!

Just the two of us

Benthe met vier pootjes in het water, dat betekent bij ons: Rokjesdag!

Just the two of us

Ik had niet echt tijd om lang van het mooie weer te genieten (buiten de wandelingen natuurlijk), maar heb tussen de middag wel lekker buiten gegeten 🙂

Just the two of us

Mijn make-up tafel, ik blijf er verliefd op… ♥

Just the two of us

Just the two of us

Just the two of us

Vrijdagavond ging ik uit eten met mijn collega’s bij Just Eat in Roosendaal. Het voordeel van al die kleine gerechtjes is dat je gewoon drie keer nagerechtjes kunt bestellen (of meer),en dus zes verschillende toetjes kunt proeven. Mmmmm!

Just the two of us

Zaterdag deden we mee aan de Open Huizenroute. We hebben kijkers gehad, het blijft dus nog even spannend!

Just the two of us

Just the two of us

Ik ging overdag en ’s avonds naar de Beauty Trade Special in Den Bosch, waar ik later deze week uitgebreid over zal vertellen. Ondertussen werd Benthe schandelijk verwend bij Jori en Vincent, zoals je ziet 🙂

Just the two of us

We waren ’s avonds pas na half twaalf thuis, en aangezien ik de avond ervoor ook pas om elf uur op bed lag, heb ik me de hele zondag brak gevoeld. Benthe was ook helemaal moe van al het spelen met Rocco en Lola, en sliep al héél snel…

Just the two of us

Zaterdagavond was ik uitgenodigd voor het feest ter ere van het 20-jarig bestaan van Care Cosmetics. Niet alleen werden we op de avond zelf flink in de watten gelegd, ik kreeg ook nog een overvolle goodiebag mee naar huis. Wat een verwennerij, en wat een heerlijke producten om over te schrijven!

Just the two of us

Zondag heb ik een nieuwe voorraad kipstukjes voor Benthe gedroogd, kan ze er weer even tegen!

Just the two of us

Lekker wijffie ♥

Just the two of us

De dag begon grijs en zelfs nat, maar aan het eind van de ochtend kwam de zon er dan toch eindelijk door en konden we genieten van het beloofde mooie lenteweer.

Komende week heb ik nog een drukke week, en dan kan ik langzaamaan gaan aftellen naar mijn vakantie. Dinsdag heb ik herhaling BHV, donderdag controle bij de tandarts (ieuw!) en zaterdag (als het weer meewerkt) gaan Benthe en ik naar Ouwehands Dierenpark, leuk! Heb jij leuke dingen op de planning staan deze week?

7 Comments on Just the two of us #week13

 1. Cindy
  4 april 2016 at 20:45 (6 jaren ago)

  Leuke week, met leuke evenementen. Lieve foto’s weer van Benthe!
  En hopelijk worden de kijkers ook kopers… ga duimen!
  Zelf niets in de planning staan voor komend weekend, heerlijk. En woensdag lekker vrij, ben op proef de woensdag als vrije dag aan het testen, ipv de vrijdag, even kijken of ik de werkdruk op het werk zo beter aan kan. Tot nog toe bevalt het prima. Nog maar 1 dagje, dan heb ik weer tussenweekend 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  4 april 2016 at 19:39 (6 jaren ago)

  Die kipstukjes drogen hoe doe je dat precies?
  Leuk zo een heerlijk etentje met kleine gerechtjes dat je iets extra’s kan eten.
  Prachtige foto’s.

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 3. Marion
  4 april 2016 at 17:19 (6 jaren ago)

  Ik moest zo ontzettend lachen om rokjesdag!!! Geweldig! Wat zorg je toch goed voor Benthe. Zelf kipstukjes drogen, veel wandelen. Echt, ik vind het geweldig om te zien en te lezen. X

  Beantwoorden
 4. colinda
  4 april 2016 at 11:32 (6 jaren ago)

  Je heb vorige week druk gehad, nu maar hopen dat er een koper tussen de kijkers zat. Mijn leuke dingen, morgen 2 kiezen trekken ( niet echt leuk) en hopen op droog weer, zodat ik kan lopen met binkey. En als onderdelen fiets op tijd geleverd worden, aan het eind fietsen op elektrisch fiets.

  Beantwoorden
 5. Linda v V
  4 april 2016 at 09:54 (6 jaren ago)

  Vreselijk soms die computers,zeker als je eigenlijk gelijk aan de slag wilt,ik kan er ook niet zo goed tegen,begrijp je frustratie 🙂

  Hopelijk een weekje met veel zon,kan ik in de tuin verder

  Beantwoorden
 6. Marieke
  4 april 2016 at 08:49 (6 jaren ago)

  Oeh, die melding ‘weet u zeker dat u dit wilt doen’ had ik gisteravond ook. Zo irritant als de computer niet meewerkt, ik kan daar ook niet zo goed tegen 🙂 Deze week lekker werken en zondag heb ik een pers event waar ik erg naar uitkijk. Fijne week!

  Beantwoorden
 7. Mireille Mommers
  4 april 2016 at 07:25 (6 jaren ago)

  Ik moet donderdag naar herhaling BHV. Heb ik zo’n hekel aan. Hele dag weg voor iets wat ik na 10 keer herhaling onderhand wel weet. Fijne week hopelijk blijft het een beetje mooi weer.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.