Just the two of us #week14

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week moest ik naar de tandarts, kwamen er een paar heerlijke, vrolijke jurkjes binnen en genoten Benthe en ik in het weekend van het prachtige weer. Pak er gerust even een kop koffie of thee bij, want ik heb héél veel foto’s om te delen!

Just the two of usJust the two of us #week14

Ik begon de week goed (not): maandagmiddag moest ik op controle bij de tandarts. Ik had zoals altijd flink de zenuwen, maar gelukkig stond ik vijf minuten later zonder een vervolgafspraak weer buiten!

Just the two of usOp maandagavond eet ik altijd bij mijn ouders, maandag stonden verse boontjes, gebakken aardappeltjes en een kipgehaktbal op het menu. Smullen!

Just the two of usBenthe had overdag met mijn vader al heel wat kilometers gelopen, maar toen we weer thuis waren, wilde ze toch nog een grote ronde lopen. Bikkeltje!

Just the two of usMeestal is het best handig, een hond die niet op eten gericht is. Maar ik wil Benthe overschakelen van rauw vlees op brokken/gekookt vlees, omdat ze de laatste maanden te vaak ziek is geweest naar mijn zin. ik heb het idee dat haar maag gevoeliger is geworden door haar leeftijd, en ze het vlees niet altijd meer goed verdraagt. Dus ik heb de beste van de beste (lees: duurste) brokken besteld, in totaal zes verschillende merken/smaken. Gelukkig zijn het proefverpakkingen (de meeste althans) want tot nu toe heeft ze voor de eerste drie haar gespikkelde prinsessenneus al opgehaald. Grrrrr…

Just the two of usEen verrassing bij de post woensdag: een pot heerlijke Body Crème van Kneipp ♥ Wat een zalige geur!

Just the two of usIs dit een Happy Dress, of is dit een Happy Dress? Binnenkort laat ik haar in een outfit-artikel zien!

Just the two of usBoehoe, mijn favoriete parfum van dit moment, Lemonia 2 van Otentic Perfumes, is bijna op… 🙁

Just the two of usVrijdagavond, samen gecrasht op de bank.

Just the two of usZaterdag begon grijs en bewolkt, maar al heel snel brak hier in West-Brabant de zon door. En dus liepen we na het ontbijt een heerlijke grote ronde door de polder. Even de suffigheid van een week kantoor eruit!

Just the two of us Just the two of usVoor ons liep een vriendje van Benthe. Zodra ze die hond ziet, gaat ze zich altijd enorm uitsloven, hihihi!

Just the two of usZe zijn zo leuk samen ♥

Just the two of usToen we na een uur weer thuis waren, snakte ik naar een kop koffie, die ik lekker buiten gedronken heb. Wel nog met een vest aan, want er was nog geen zon op het terras.

Just the two of usMijn outfit matchte zaterdag met de tuintafel, hihihi!

Just the two of usEind van de ochtend gingen we naar het bos, waar het iedere week groener en mooier wordt. Wat was het genieten met het zonnetje he?

Just the two of usEven een groene salade naar binnen werken…

Just the two of usEn ook mijn lunch at ik lekker buiten, nu wel in het zonnetje ♥

Just the two of usNadat ik mijn broodjes op had (er zal eens wat van mijn bord vallen tenslotte) ging Benthe op jacht in de tuin.

Just the two of usZe kijkt hier heel onschuldig, maar rechts zie je al wat sporen liggen van wat later ‘ontpluis de beer’ werd…

Just the two of usNa het eten (en nog een kop koffie) heb ik de woonkamer opgeruimd en gestofzuigd en gedweild. Gisteren (zondag) was er een bezichtiging, dus ik zorgde dat bijna alles al klaar was.

Just the two of usHalverwege de middag ben ik met Benthe naar Willemstad gereden, waar we een ‘rondje Vesting’ deden.

Just the two of usAlthans, dat was de bedoeling. Maar toen we ongeveer op een derde waren, besloot Benthe dat ze terug wilde. Ze stond hier op het heuveltje en deed echt geen stap meer. Dus tja, er zat niets anders op dan om te draaien.

Just the two of usBenthe vindt het hier altijd leuk om te lopen, er zijn veel kleine paadjes om uitgebreid te snuffelen.

Just the two of us Just the two of usEenmaal weer thuis (iets eerder dan gepland dus) heb ik een kopje thee gedronken (alweer buiten) en daarna heb ik wat producten op de foto gezet. Er ligt een enorme berg om op de foto te zetten, maar de rest moet even wachten tot volgende week, dan heb ik een weekje vrij en hoop ik wat achterstand weg te kunnen werken.

Just the two of usEn toen was ik echt klaar met alles, en heb ik zowaar een boekje gelezen buiten in de zon. En dat is best uniek voor mij, hihihi! Benthe kon naast mij heerlijk op een kleedje in de zon liggen, maar besloot stug te blijven staan, en zo alvast een dutje te doen 😉

Just the two of usOh ja, we hebben ook nog gevoetbald met Benthe haar nieuwe Emoticon-bal, hij is zo leuk!

Just the two of usRond kwart voor zes werden mijn boodschappen bezorgd, en nadat we nog een rondje hadden gelopen kon ik eindelijk eten. Ik had een gezonde salade op het menu staan, maar die kon helaas niet geleverd worden. En ik had geen zin om lang te wachten voor mijn eten klaar was, dus werden het pannenkoeken (op een heel Instagram-onwaardige foto, hahaha!).

Just the two of usZondagochtend ontbijtje met Brinta ♥

Just the two of usNa het ontbijt had Benthe weinig fut om te lopen, dus toen hebben we maar een kort rondje gedaan. Niet zo gek, want mijn stappenteller gaf zaterdagavond meer dan 21.000 stappen aan! We hadden dus wel een rustige start van de zondag verdiend. Eind van de ochtend gingen we weer naar Willemstad. Benthe had nog steeds niet veel fut, dus hebben we lekker op ons gemakje gelopen.

Just the two of usZo’n boom wil ik in mijn tuin, later als ik groot ben 🙂

Just the two of us Just the two of usWe liepen door het pittoreske centrum van Willemstad weer terug naar de auto.

Just the two of usToen we weer thuis kwamen, heb ik een wasje opgevouwen en de laatste dingetjes in huis opgeruimd. Begin van de middag gingen we hier in het natuurgebied in Dinteloord wandelen, inmiddels had Benthe haar energie weer terug.

Just the two of usDe paashaas heeft gebeld, of hij zijn rechteroor terug mag 😉

Just the two of usDaar krijg je dorst van he Benthe, van dat gek doen?

Na de bezichtiging heb ik dit artikel zo ver klaar gemaakt, en daarna zijn Benthe en ik bij mijn zus en zwager wezen eten (frietjes, jeeeej!). Mijn zus heeft ook nog wat outfits voor mij op de foto gezet, het was er prachtig weer voor!

Ik hoef nu echt nog maar een weekje te werken, en dan heb ik een week vrij! Komende week schijnt het niet zulk denderend weer te worden, ik hoop dat het zonnetje daarna wel weer terug komt hoor. Het zou heerlijk zijn, het weer van afgelopen weekend in mijn vakantie. Duimen jullie mee voor me? Ik wens jullie allemaal een fijne nieuwe week!

9 Comments on Just the two of us #week14

 1. Manon
  10 april 2017 at 22:28 (3 jaar ago)

  Ach wat zielig als ze steeds misselijk is . Onze hond had dat ook en dan doet ze het 1 week goed op brokken en dan ineens weer niet

  Beantwoorden
 2. Cindy
  10 april 2017 at 21:03 (3 jaar ago)

  Zou fijn zijn he, als je het weer van gisteren zou hebben. Ga voor je duimen!
  En heerlijk dat weekje in het vooruitzicht. Ben al zo blij met een korte werkweek, maandag valt weg, en de week erna weer een korte werkweek door Koningsdag. Heerlijk!
  Leuke foto’s weer.

  Beantwoorden
 3. Babs
  10 april 2017 at 11:30 (3 jaar ago)

  Ik wilde al opschrijven dat jij heel wat kilometers maakt, en dat blijkt wel! Leuke foto’s!

  Beantwoorden
 4. Anke
  10 april 2017 at 10:09 (3 jaar ago)

  Millie had ook die klachten die Benthe nu heeft….gestopt met Barf en ze eet nu brokjes van Royal Canin met een beetje kattenvoer omdat het gewoon lekker is. Alleen brokjes?……Nee. Maar dit gaat prima nu.

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  10 april 2017 at 09:47 (3 jaar ago)

  Heerlijk dat fijne weer he! Wij hebben er ook zo van genoten!

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  10 april 2017 at 07:58 (3 jaar ago)

  Leuk verslag met zonnige foto’s gelukkig hihi! Hopelijk leveren de bezichtigen telkens wat op! En wat kunnen honden kieskeurig zijn he :p

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  10 april 2017 at 07:55 (3 jaar ago)

  Leuke en fijne week had je!
  Een hele grappige foto van Benthe met een oor omhoog.
  Het was heerlijk weer het afgelopen weekend.
  Ik hoop voor jullie dat het ook erg zonnig zal worden als jij holiday hebt.
  Het jurkje is zo mooi.

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 8. Roos
  10 april 2017 at 07:09 (3 jaar ago)

  Wat een fijne week en die foto van Benthe dat ze springt met haar oortje zo in de hoogte, hilarisch.

  Wat naar om te lezen dat ze de nieuwe brokken niet wil proberen. Sneu als ze steeds misselijk is arme drommel. Hopelijk vind ze een van de andere smaken wel beter. Benieuwd naar de outfit foto’s.

  Maak er weer een fijne week van, het lijkt alsof het beter met je gaat qua uitputting. Fijn om te lezen 🙂

  Beantwoorden
 9. marije
  10 april 2017 at 06:33 (3 jaar ago)

  Lekker weekje hoor. Mijn honden waren ook altijd heel kieskeurig als het om brokken ging. Succes het laatste weekje voor je vakantie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.