Just the two of us #week14

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Deze week had ik een rot week op het werk, een dag herhaling BHV, een afspraak bij de tandarts (ieuw!), maar gelukkig was het in het weekend prachtig lenteweer en hebben Benthe en ik daar uiteraard volop van genoten. Kijk je mee naar mijn foto’s (vooral veel van Benthe) van afgelopen week?

Just the two of us

Just the two of us #week14

Begin van de week ontving ik een heerlijk pakketje met producten van Panier des Sens. Het ziet er niet alleen ontzettend mooi uit, mijn eerste indruk is ook erg goed. Soon more!

Just the two of us

Donderdag had ik mijn vrije dag, het weer zou niet al te best worden. Maar Benthe en ik troffen het: we liepen iedere keer precies tussen de buien door. Soms moet je gewoon ook een beetje geluk hebben…

Just the two of us

Na het bos gingen we even langs de dierenwinkel, lekkers voor Benthe halen. Die was erg nieuwsgierig naar wat er allemaal in het winkelmandje zat, hihihi!

Just the two of us

’s Middags had ik een afspraak bij de tandarts, voor controle. Ik had gelukkig geen gaatjes, dus ik ben er weer voor een half jaar vanaf. Ik vind het echt een verschrikking!

Just the two of us

Eind van de middag ging de zon hier nog lekker schijnen, dus ging ik met Benthe nog even naar het hondenspeelveld, wat sinds vorige week weer open is (in de winter staat er water op, wat hoopt ijs te worden 😉 )

Just the two of us

Niet alleen ik was vrijdagavond erg toe aan het weekend, Benthe was ook erg moe en lag al vroeg te snurken. Gelukkig hebben we bijna vakantie, dan kunnen we lekker een beetje bijtanken, daar zijn we beiden erg aan toe!

Just the two of us

Zaterdag was het al vroeg stralend weer. Gelukkig maar, want we hadden een dagje Ouwehand op de planning staan, samen met lezeres Roos. Het was er werkelijk perfect weer voor!

Just the two of us

Just the two of us

Benthe had het erg naar haar zin in de dierentuin, maar na een paar uur was ze erg moe van de drukte. Rond half drie reden we weer naar huis, het was een gezellige dag!

Just the two of us

In de winkel van Ouwehand kreeg ze nog een nieuwe knuffel van mij (een wolf), die ze zelf naar de auto heeft gedragen, hihihi!

Just the two of us

Just the two of us

Just the two of us

Ik dacht dat Benthe wel moe zou zijn en de rest van de dag zou slapen, maar toen we eind van de middag nog even op het hondenspeelveld waren, ging ze nog een rondje sjezen en stoeien met een pup van vijf maanden. Ze liep de andere hond er finaal uit, en dat op haar bijna 11e!

Just the two of us

Zondag hebben we eerst een beetje uitgeslapen (tot acht uur), en na de ochtendwandeling heb ik wat foto’s gemaakt voor Beautyspots. Benthe deed ondertussen nog een dutje, die was toch wel erg moe van de dag ervoor.

Just the two of us

Het was ook weer tijd om een nieuw voorraad gedroogde vleessnacks te maken voor Benthe, dit keer had ik rundvlees meegenomen. Deze snijd ik in dunne reepjes, en droog ze vervolgens op de droogmachine gedurende 8 uur (op 50 graden). Op deze manier blijven de goede stoffen in het vlees, maar is het wel langer houdbaar én een lekkere snack voor Benthe.

Just the two of us

Eind van de ochtend liepen we een rondje in WIllemstad, het was echt heerlijk weer! Benthe was nog wel een beetje moe, dus hebben we het rustig aan gedaan. ’s Middags hebben we nog een kleinere ronde gelopen, en de rest van de middag lekker buiten gezeten. Heerlijk hoor, ik hoop dat het volgende week ook zulk lekker weer is!

Deze week moet ik nog twee dagen werken, en dan heb ik lekker anderhalve week vakantie! Ik hoop dat het weer een beetje meewerkt, zodat we samen met Jori en Vincent en Rocco en Lola lekker kunnen genieten in Noordwijk. We hebben er zin in! Ik denk dat ik ook nog een paar dagen ga ploggen, dat is alweer veel te lang geleden.

Wat zijn jouw plannen voor komende week?

11 Comments on Just the two of us #week14

 1. Cindy
  11 april 2016 at 21:28 (6 jaren ago)

  Heerlijk, vakantie in het vooruitzicht, ik ga duimen voor mooi weer! Leuke foto’s weer, zoals altijd. Vind de foto’s van Benthe altijd het leukst haha!

  En tandarts, brr… na de laatste keer, ik was toen zo verkrampt van angst, heb ik een recept bij de huisarts gehaald van Oxazepam. Moet nog eens testen hoe dat valt bij mij, eng hihi. Maar hoop dan een keer wat minder gespannen te zijn.

  Beantwoorden
 2. Roos
  11 april 2016 at 19:24 (6 jaren ago)

  Was echt leuk Ouwehands en wat had Benthe een bekijks :-). Tandarts is nooit leuk en fijn dat je pas weer over een half jaar hoeft.

  Beantwoorden
 3. Renée
  11 april 2016 at 19:22 (6 jaren ago)

  Alvast een hele fijne vakantie toegewenst met mooi weer en ik verheug me al op de plogs.

  Beantwoorden
 4. manon
  11 april 2016 at 15:56 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat je naar ouwehands bent geweest, daar wil ik snel ook weer eens naartoe. Gisteren ben ik naar de dierentuin in antwerpen geweest

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  11 april 2016 at 15:04 (6 jaren ago)

  Wat is het leven heerlijk als de zon schijnt 😎
  Nog even en dan heb je lekker vakantie, ik ben nog maar net terug dus werk weer een paar maanden door 😉

  Beantwoorden
 6. Babs
  11 april 2016 at 10:08 (6 jaren ago)

  Zo schattig dat ze haar nieuwe knuffel zelf draagt, hahaha 🙂

  Beantwoorden
 7. Angela Schaaf-Verhoeven
  11 april 2016 at 09:18 (6 jaren ago)

  Jammer dat je op je werk geen fijne week had, maar wat heb je dat goed gemaakt met het vele heerlijk buiten zijn.

  Hier ook tenenkrommend en met klamme handjes naar de tandarts hoor! Fijn dat je er weer even vanaf bent! Welke een mooie achternaam die tandarts van jou 😉

  Hele fijne werkdagen en alvast een heerlijke, fijne en mooie vakantie!

  Beantwoorden
  • Angela Schaaf-Verhoeven
   11 april 2016 at 09:19 (6 jaren ago)

   Ps.. wat een prachtige foto trouwens weer! En wat kan die Benthe spelen… Vind haar roze tuig ook steeds zo mooi!

   Beantwoorden
  • Angela Schaaf-Verhoeven
   11 april 2016 at 09:20 (6 jaren ago)

   PS. wat een prachtige foto’s weer!! En wat kan die Benthe spelen! Haar mooie roze tuigje valt mij ook steeds zo op… ik zou er bijna een hond voor willen nemen 🙂

   Beantwoorden
 8. Mireille Mommers
  11 april 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Ik had ook herhaling BHV wat vind ik dat toch altijd een verspilde dag. Fijn dat je bijna vakantie hebt.,

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  11 april 2016 at 06:53 (6 jaren ago)

  Leuk dat jullie naar het dierenpark geweest waren.
  Fijn dat Benthe zo kan genieten met het speciale speelgoed en met andere honden.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.