Just the two of us #week18

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo jongens, wat had ik een enerverende week! Ik vloog voor mijn werk naar München (ieuw, wat klinkt dat volwassen, hahaha!) en schilderde in het weekend de hele benedenverdieping, met hulp van mijn familie. Ik ben nu (zondagavond) echt gesloopt, en dan moet ik morgen weer aan het werk. Maar het is wel heerlijk dat het schilderwerk grotendeels klaar is, want nu hoef ik volgend weekend nog maar weinig te doen. Alleen de deur en het kozijn naar de gang nog. En ik ga aan een nieuw klusprojectje beginnen 🙂 Maar zover is het nog niet, eerst laat ik jullie meekijken in onze week!

Just the two of usJust the two of us #week18

Dinsdagavond meteen na het werk vloog ik met een aantal collega’s en bestuursleden naar München, en oh wat zag ik er tegenop. Het vliegen, het feit dat de hele meeting in het Duits zou zijn, en sowieso voor het eerst voor mijn werk op stap naar het buitenland. Ik vond het allemaal behoorlijk spannend. En dus knuffelde ik maandagavond maar extra veel met mijn meisje. Die ik natuurlijk ook een paar dagen moest missen, maar gelukkig mocht ze bij Opa en Oma logeren, dus ze was in goede handen.

Just the two of usIk was nog niet eens vertrokken naar München, en toen kreeg ik deze foto al doorgestuurd. De nieuwe knuffel was vakkundig ontgroend door Benthe 😉

Just the two of usWe vlogen vanaf Eindhoven, en dat was toch wel lekker relaxed hoor. Veel gemoedelijker dan op Schiphol, dat nam meteen wat van mijn zenuwen weg.

Just the two of usKijk daar staat hij…

Just the two of usHet eerste stuk hadden we veel bewolking, en dus was er maar weinig te zien. Gek dat de wolken er van boven gezien anders uitzien dan aan de onderkant, hihihi!

Just the two of usMaar naarmate we dichter in de buurt van München kwamen, werd het helderder en konden we wat van het inimini landschap zien.

Just the two of usNa een stuiterlanding en een extra lange rit met de taxibus kwamen we bij het hotel aan. Dat had mijn collega prima geregeld, het was een super mooi hotel.

Just the two of usBadkamerfoto 🙂

Nadat we ons wat opgefrist hadden, hebben we in het restaurant van het hotel (Italiaans) nog gegeten, uiteindelijk lag ik om half 12 op bed. Behoorlijk laat voor mijn doen…

Just the two of usDe volgende ochtend hadden we om kwart voor acht afgesproken voor het ontbijt, want om half negen zou de taxi er zijn. De kamer had een mega grote spiegel, dus kon ik lekker een outfitfoto maken 🙂

De rest van de dag was behoorlijk pittig en vooral ook heel lang. Van kwart voor negen tot half vijf hadden we een bespreking, en toen gingen we weer terug naar het vliegveld van München. Waar we tot kwart over negen moesten wachten op onze vlucht, dus dat was een lange zit…

Just the two of us Just the two of usOp de terugreis hadden we vooral helder weer. Bijzonder om in het donker te vliegen hoor (toen we eenmaal opgestegen waren, durfde ik wel uit het raampje te kijken, hahaha!).

Just the two of us Just the two of usBenthe had het ondertussen prima naar haar zin, er werd goed voor haar gezorgd ♥

Just the two of usDonderdagochtend heb ik eerst een heel klein beetje uitgeslapen (ik was woensdagavond pas na twaalven thuis) en heb toen mijn meisje weer opgehaald ♥ Ze was zo blij om me weer te zien, ze sprong me bijna ondersteboven.

Just the two of usIk had donderdag lekker de hele dag vrijgenomen, en dus hadden we een extra dagje samen. Het weer werkte ook mee, zodat we lekker konden genieten buiten.

Just the two of us‘s Middags kwam mijn bestelling van Mireille binnen, kijk dan wat een prachtig kadootje ze er van gemaakt had ♥

Just the two of usVlak voor het eten lopen Benthe en ik altijd nog een rondje, maar dat werd donderdag een hele grote ronde. Benthe had blijkbaar zin in een grote ronde door de polder. En voor mijn duffe hoofd deed dat wonderen: ik was daarna het katerige gevoel helemaal kwijt 🙂

Just the two of usVrijdag ging ik tussen de middag verf halen voor mijn klusproject in het weekend. Deze kleur doe ik straks in mijn eigen huis op de muren, voor nu heb ik maar heel braaf voor RAL 9010 gekozen 😉

Just the two of usZo, alle gereedschap en toebehoren gekocht!

Just the two of usJust the two of usDe vóór-foto’s. De bedoeling was om het geheel rustiger en strakker te maken, zodat het ruimer oogt. Dit in verband met de (hopelijk nu snel) verkoop van het huis.

Just the two of usZo, aan de slag!

Just the two of usPfff, ik was nog maar halverwege de eerste muur toen ik het al beu was 😉

Just the two of us Just the two of usEn de bende in de woonkamer werd alleen maar groter en groter :-/

Just the two of usGelukkig kwam er ‘s middags versterking: mijn zus, broer en schoonzus kwamen een paar uur meehelpen. Dat verschil merk je wel hoor, of je alleen of met zijn vieren aan het schilderen bent. En mijn broer had wat lekkers meegenomen voor mij de koffie, jammie!

Just the two of usEven pauze in de zon, en dan: verder maar weer!

Just the two of us Just the two of usAan het eind van dag was de kamer grotendeels klaar. Alleen de muur bij de eettafel moest de volgende dag nog een keer, die had niet in één keer gedekt.

Just the two of us‘s Avonds trad het smartlappenkoor waar mijn ouders bij zingen, op. En dus gingen we met zijn allen luisteren, gezellig hoor!

Just the two of us Just the two of usZondagochtend heb ik ‘uitgeslapen’ tot kwart voor acht, en heb na het douchen en aankleden eerst een make-up look op de foto gezet. En na het ontbijt weer verder, de keuken en de hal moesten nog. Gelukkig kwam mijn zus nog een ochtend helpen.

Just the two of us Just the two of us Just the two of usRond half drie was ik klaar met schilderen, en heb daarna nog even de boel gestofzuigd en gedweild. Het is echt enorm opgeknapt vind ik, al is het voor mijn doen wel heel wit. Maar goed, het is voor een goed doel in dit geval. Althans, dat hoop ik.

Just the two of usToen ik echt helemaal klaar was, heb ik lekker even gedoucht en mijn schilderkloffie verruild voor een jurkje. Veel beter! 🙂

De rest van de dag (of nou ja: avond) heb ik een beetje gewerkt voor Beautyspots, heerlijk om op een stoel te zitten. Mijn hele lijf deed pijn, wat krijg je daar een spierpijn van zeg! Maar het is een heerlijk gevoel dat alle muren gedaan zijn. Nu alleen volgend weekend de deur nog, en ik ga denk ik ook meteen beginnen met mijn volgende project: ik ga de kapstok pimpen 🙂

Maar eerst weer een weekje werken, even een heerlijk rustig weekje hopelijk. Heb jij nog plannen voor de komende week? Ik wens jullie hoe dan ook allemaal een fijne week! ♥

14 Comments on Just the two of us #week18

 1. Roos
  9 mei 2017 at 08:31 (3 jaar ago)

  Wauw, wat een leuke en drukke week! Prachtig vind ik je nieuwe witte wanden maar ik ben niet van de kleur en hou van ruimte en rust. Wat een klus, respect! Hopelijk binnenkort echt je eigen stek 🙂

  Beantwoorden
 2. Manon
  8 mei 2017 at 20:12 (3 jaar ago)

  Goed idee dat je het wit maakt.!
  En wow wat heb je een drukke week gehad zeg

  Beantwoorden
 3. Annette
  8 mei 2017 at 19:23 (3 jaar ago)

  Wat heb je hard gewerkt. Ik hoop ook dat het nu snel verkocht wordt en dat jij en Benthe een leuke nieuwe stek vinden.

  Beantwoorden
 4. Babs
  8 mei 2017 at 15:58 (3 jaar ago)

  Wat een klus is schilderen, ik weet het, maar als het echt af is ben ik dan wel heel happy. Spannend, zo een zakenreis en wat een mooi hotel!
  Die Benthe, hahaha, wat een heerlijke sloper is het ook.

  Beantwoorden
 5. Rachel
  8 mei 2017 at 14:07 (3 jaar ago)

  wauw die badkamer ziet er super uit zeg en nu hopen dat je snel het huis kan verkopen

  Beantwoorden
 6. Joyce - LemonyLifeNL
  8 mei 2017 at 11:27 (3 jaar ago)

  Wat een drukke week! Lijkt me best zwaar om in zo’n korte tijd heen en weer te vliegen! Hier komt het regelmaat in de week weer terug; regelmatig lessen op school en gewoon weer 2 dagen stage.

  Beantwoorden
 7. Loes
  8 mei 2017 at 10:19 (3 jaar ago)

  Wow, wat een drukke week! Maar wel heel gezellig en veel leuke dingen!

  Beantwoorden
 8. Natascha
  8 mei 2017 at 09:07 (3 jaar ago)

  Zo wat heb jij een drukke week gehad zeg! Klinkt leuk even voor je werk naar Munchen vliegen maar je bent er wel behoorlijk druk mee zeg! Zo’n hele dag werken, hangen op een vliegveld en dan nog reizen is volgens mij super vermoeiend. En dan ook nog je halve huis verven, ik hoop voor je dat het huis daardoor nu rap verkoopt. Fijne week!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  8 mei 2017 at 08:19 (3 jaar ago)

  Jij had goed geklusd!
  Ik hoop dat het huis nu snel verkocht zal worden.
  Zodat jij ook verder kunt.
  De foto’s met de mooie jurken staan je pravhtig.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Cindy
  8 mei 2017 at 08:04 (3 jaar ago)

  Wat een klus, maar gelukkig is het achter de rug. En nu hopelijk een snelle verkoop van het huis. En leuk zo’n tripje voor je werk, maar wel vermoeiend lijkt mij.

  Beantwoorden
 11. Mariëlle
  8 mei 2017 at 07:54 (3 jaar ago)

  Nou, jij doet maar!! Ik vind het witte persoonlijk wel heel mooi, hopelijk doet het wat goeds voor de verkoop! En tof zeg, voor je werk naar het buitenland 🙂

  Beantwoorden
 12. Jolanda
  8 mei 2017 at 07:50 (3 jaar ago)

  Bezige bij! Ik snap dat je veel wit maakt. Dat maakt het wat neutraler en mensen kunnen zo beter een idee krijgen van hoe ze het zelf willen. Toch vond ik je kleurtjes veel leuker!

  Beantwoorden
 13. Mireille
  8 mei 2017 at 07:26 (3 jaar ago)

  Wat een drukke week zeg. Maar je hebt het toch maar mooi gefikst.

  Beantwoorden
 14. marije
  8 mei 2017 at 06:19 (3 jaar ago)

  Wat een klus zeg maar hopelijk ga je nu snel het huis verkopen.

  Dat gestreepte jurkje staat je super tof!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.