Just the two of us #week2

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week at ik héél veel taart op het werk, het is eigenlijk een wonder dat mijn jurkjes nog passen, hihihi! En in het weekend had ik een heerlijke afspraak bij Mireille, en een date met mijn jurkenzusjes. Een behoorlijk volle week dus, kijk je weer mee?

Just the two of usJust the two of us #week2

Maandag had ik een beetje moeite met opstarten (zoals eigenlijk altijd na het weekend), maar een lekker knallende outfit maakte het net ietsje makkelijker 🙂 Oh ja, ik heb mijn kerstboom inderdaad nog gewoon staan, hihihi!

Just the two of usMaandagavond installeerde ik me na het eten lekker op de bank, met deze overheerlijke bonbons erbij.

Just the two of usOp het Youtube-kanaal van Diezijner was namelijk een filmpje te zien met nagenoeg de hele voorjaarscollectie van Tante Betsy ♥ Wil je het filmpje ook zien, klik dan even hier.

Just the two of usEr waren een paar jarigen op het werk, die dinsdag samen trakteerden op heerlijke taart. Er was alleen nog zoveel over, dat we zo’n beetje de hele week taart gegeten hebben. ‘s Ochtends en ‘s middags welteverstaan… #oeps

Just the two of usGelukkig heb ik er niet al te vaak last meer van sinds ik verhuisd ben, maar als het regent tijdens de spits dan kun je het op je vingers natellen: file!

Just the two of usBest een gewaagde combinatie zo, maar ik vond hem erg geslaagd! Benthe blijkbaar ook, want die besloot om me maar weer eens te vergezellen op de foto 😉

Just the two of usDonderdag was mijn naaste collega jarig, ze werd 60 jaar. Dat vroeg natuurlijk om een erg feestelijk feestje!

Just the two of usYep, again…

Just the two of usBenthe in de ‘Do I really have to get up?’ modus, hihihi!

Just the two of usEn om de week goed af te sluiten droeg ik vrijdag weer een lekker knallende outfit, ik was goed op dreef afgelopen week 😉

Just the two of usBenthe wilde de hele week al ‘s ochtends vroeg richting het park lopen, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Ze was enorm aan het rennen door het park, ze had echt het weekend in haar bol. En dat op zaterdag om acht uur ‘s ochtends 🙂

Just the two of usIk had zaterdagochtend een afspraak bij Mireille, en daar was ik na de drukke verhuisperiode echt heel erg aan toe. Mijn huid én mijn voeten zijn heerlijk verwend, en ik heb weer uitgebreid bijgepraat met Mireille 🙂

Just the two of usBoe!

Just the two of usMireille heeft in de Kerstvakantie de salon helemaal opgeknapt, en zelfs het servies is nu helemaal in stijl ♥

Just the two of usVanaf Waalre reed ik door naar Apeldoorn, waar we een meeting hadden met de ‘jurkenzusjes’. Met uiteraard een hoop Betsy-gekwebbel (met de nieuwe collectie in het vooruitzicht hadden we meer dan genoeg te bespreken, hihihi!) en heel veel lekkers!

Just the two of us Just the two of usik kreeg zomaar een heel lief kadootje van één van mijn jurkenzusjes, voor mijn nieuwe huis. Tijdens ons weekend in september had ik laten vallen dat ik in mijn nieuwe huis zo’n gehaakte slinger wilde, en dat had ze onthouden. En een prachtig exemplaar voor me gehaakt ♥

Just the two of usDe man van Heidi zorgde heel goed voor ons, hij stak de barbecue aan en maakte heerlijke sateetjes voor ‘De Betsies’. Wat een verwennerij!

Just the two of usMet alle Betsies op de foto!

Just the two of usGisterochtend heb ik een heel klein beetje uitgeslapen, want ik was toch wel een beetje moe van de drukke zaterdag. En ik had ook nog een drukke zondag op de planning staan. ‘s Ochtends heb ik eerst het huis snel gesopt, wasjes gedraaid, de vaatwasser laten draaien: je kent het wel. Om kwart over 12 moest ik namelijk alweer vertrekken naar mijn volgende afspraak van dit weekend.

Just the two of usIk had een afspraak met Chantal van Yvanti, hier heb ik al een paar keer een artikel over geschreven. Bij Yvanti vind je de heerlijkste en mooiste zepen, maar inmiddels veel meer dan dat. Chantal is met een heel spannend project bezig, en ze had me gevraagd of ik haar daar bij wilde helpen. Natuurlijk wilde ik dat! En zo kon ik mooi meteen een kijkje nemen in haar winkeltje. Nou, ik heb echt mijn ogen uitgekeken, het zijn gewoon ware kunstwerkjes die ze maakt ♥

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usEn zo lekker als het eruit ziet op de foto, zo heerlijk ruikt het ook allemaal! Wil je weleens met eigen ogen zien hoe Chantal deze mooie zepen maakt? Sinds kort heeft ze een Youtube kanaal, waar ze een kijkje achter de schermen laat zien. Ik heb me uiteraard geabonneerd, jij ook?

Just the two of us

Daarna reed ik naar Roosendaal naar het ziekenhuis. Mijn vader is vrijdagavond opgenomen met hoge koorts en te hoge ontstekingwaarden. Inmiddels is hij gelukkig al goed opgeknapt en is de koorts weg. Als de bloedwaardes goed zijn, mag hij vandaag hopelijk weer naar huis.

Just the two of us

Na het bezoek heb ik met mijn moeder en zus bij MacDonald’s gegeten. Dat kon er ook nog wel bij na deze (vr)eetweek. Komende week maar eens een balansweekje houden 😉

Just the two of us

Toen ik thuiskwam, kon ik eindelijk mijn kadootje uitpakken wat ik van Chantal had gekregen. En oh jongens, wat ben ik verwend…

Just the two of usEen bomvolle doos met allerlei lekkere zeepjes, waxmelts, overheerlijke parfum… ♥ Hier volgen zeker nog een paar reviews over, dit is gewoon allemaal te lekker om niet te delen 🙂

En toen zat het drukke weekend er alweer op, en staat er weer een hele nieuwe week op ons te wachten. Met vandaag Blue Monday, maar aan die gekkigheid doen we natuurlijk niet mee. Een hele fijne maandag iedereen! ♥

10 Comments on Just the two of us #week2

 1. Mariëlle
  15 januari 2018 at 21:45 (7 maanden ago)

  Jeetje, hopelijk gaat het goed met je vader nu! En wooow die zepen zien er gaaf uit!

  Beantwoorden
 2. Aimee Moolenaar-Dols
  15 januari 2018 at 19:40 (7 maanden ago)

  Hopelijk gaat het al beter met je vader. In elk geval sterkte.
  Wat leuk een zusjes bijeenkomst in Apeldoorn 🙂
  Hopelijk kan ik ook eens bij een bijeenkomst zijn dit jaar. Lijkt me in elk geval kei gezellig.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  15 januari 2018 at 14:52 (7 maanden ago)

  Oh wat een gezelligheid zo’n Betsy meeting in Apeldoorn, heerlijk toch om samen te zijn met de jurkjeszusjes.
  Gelukkig dat het weer beter gaat met je vader en soms is zo’n Mc Donalds etentje dan ook wel lekker en mag dat wel hè. Ziet er allemaal heerlijk vrolijk uit bij je bezoekje op zondag en wat ben je lekker verwend.
  En natuurlijk weer gave outfits die je deelt, ze staan je stuk voor stuk prachtig! Balans ze deze week, ik moet mezelf ook wat gaan inhouden ;). De zomercollectie komt eraan en er mogen wel wat extra winterkilo’s vanaf ;). Fijne week! Knuff!

  Beantwoorden
 4. Annette
  15 januari 2018 at 10:49 (7 maanden ago)

  Ik vind je groene combi echt heel leuk vooral met die laarzen eronder. Hoop dat je paps snel opknapt en lekker naar huis mag.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  15 januari 2018 at 08:36 (7 maanden ago)

  Gelukkig is je vader weer aan de betere hand. Hopelijk mag hij snel naar huis.
  Oh wat zien de producten van Yvanti er mooi uit zeg. Wat een kunstwerkjes daar word ik spontaan vrolijk van ook al is het Blue Monday.
  Fijne week, was fijn je weer gesproken te hebben. Xox

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  15 januari 2018 at 08:34 (7 maanden ago)

  Ik vind die ‘gewaagde’ combi (zoals je het zelf noemt;-)) juist heel leuk want ik ben ook helemaal van het combineren van printjes natuurlijk (alhoewel vooral in huis;-)). Dat was even schrikken met je vader natuurlijk. Hopelijk mag hij gauw lekker naar huis. Ik moest even twee keer kijken naar die kunstwerkjes van Chantal, het lijken net taartjes namelijk! (om te eten dus;-))

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  15 januari 2018 at 07:58 (7 maanden ago)

  Prachtige zeepjes etc….
  Leuke shop
  Gezellig uitje met de TB girls.
  Sterkte met je vader….
  Dat hij snel beter is….

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Astrid
  15 januari 2018 at 07:14 (7 maanden ago)

  Wat een gezelligheid en mooie foto’s, wordt er vrolijk van op deze blue monday 😉

  Beantwoorden
 9. Cindy
  15 januari 2018 at 06:59 (7 maanden ago)

  Oh al die zeepjes en al die andere lekkernijen, benieuwd hoe die zijn!
  Wat fijn dat je vader wellicht vandaag naar huis mag, sterkte!
  Bleu Monday, doe ik ook niet aan. Moet vandaag weer beginnen na 6 weken thuis te hebben gezeten ivm operatie. Wat een timing haha.
  Bij ons op het werk hebben we ook altijd zo vaak gebak. De truc is om het gewoon niet te nemen. Niet altijd althans. Neem zelf hooguit 1 keer per 2 maanden een gebakje. En alleen als er heel luxe gebak is, vlaai ofzo laat ik staan haha.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 10. Marije
  15 januari 2018 at 06:26 (7 maanden ago)

  Sterkte met je vader! Hopelijk mag hij vandaag uit het ziekenhuis.

  Ik vind de zwart roze outfit je erg goed staan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.