Just the two of us #week20

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een beetje een gekke, drukke week. Door de feestdagen van de afgelopen weken ben ik sowieso soms helemaal het besef kwijt welke dag het nu precies is, gek dat je daardoor zo van slag kunt zijn he? Blijkbaar ben ik nog meer dan ik dacht, een mens van regelmaat en ritme. Kijk je mee naar wat Benthe en ik vorige week allemaal deden?

Just the two of us

Just the two of us #week20

Tweede Pinksterdag begon, net als de twee dagen daarvoor, grijs en koud, maar ’s middags kwam het zonnetje er even door. Het was meteen een stuk warmer, en veel aangenamer om te wandelen!

Just the two of us

Normaal gesproken geeft Benthe niet zoveel om een bal tijdens het wandelen, ze snuffelt en struint liever een beetje rond. Maar de laatste twee weken is ze helemaal into haar bal, en draagt hem keurig de hele wandeling mee.

Just the two of us

Na het lange weekend viel het vroege opstaan ons dinsdagochtend nogal tegen, bleeegh!

Just the two of us

De laatste maanden loop ik tussen de middag met een paar collega’s een rondje, het is lekker om even buiten te zijn. We zitten met het bedrijf op een industrieterrein, waar normaal gesproken niet zoveel te beleven is. Maar dinsdagmiddag kwamen we deze iniemini-kleine kuikentjes tegen, hoe lief!

Just the two of us

Dinsdagmiddag had ik een afspraak bij de Hypotheker. Ik ben een stuk wijzer geworden, en weet nu in ieder geval een beetje waar ik aan toe ben, als ons huis verkocht wordt. Het gesprek had er wel ingehakt qua energie, ik was ’s avonds helemaal total loss.

Just the two of us

ik kocht de CD van Douwe Bob, heerlijke muziek voor in de auto!

Just the two of us

Vrijdag moest mijn auto naar de garage voor een beurt, en ook de airco werd gemaakt (jeeeeej!). Lekker makkelijk: het bedrijf zit op loopafstand van mijn werk (en het is ook nog eens een hele fijne garage).

Just the two of us

Vrouwtje, kom je ook buiten spelen?

Just the two of us

Normaal doe ik altijd op donderdag boodschappen, maar ik was nu de hele dag weg geweest. Daardoor had ik geen eten voor vrijdagavond in huis, en dus werden het pannenkoeken. Helemaal niet erg hoor!

Just the two of us

Na het eten heb ik nog een half uurtje met Benthe buiten gezeten, het kon net. Lekker kopje thee erbij, en voor Benthe een gedroogde vleessnack.

Just the two of us

Smelt… ♥

Just the two of us

Zaterdagmiddag ben ik met mijn twee zussen en neefje en nichtje naar de Woonboulevard in Breda geweest, en natuurlijk gingen we ook koffie drinken. Als ik had geweten hoeveel lekkers er bij de Latte Caramel zat, had ik de appeltaart met slagroom overgeslagen. Denk ik…

Just the two of us

Eén van mijn favoriete zomerse gerechten van de laatste paar weken: koude pastasalade met een stokbroodje met kruidenboter en een glaasje Rosé erbij ♥

Just the two of us

Bij Xenos had ik ’s middags een zakje met een of andere Milka mix gekocht, dit bleken mini Oreo’s te zijn met chocolade ‘druppels’ erbij. Wat een verwennerij!

Just the two of us

Stomme computer 🙁

Just the two of us

De scrub uit de Payot Relaxante lijn is werkelijk hemels!

Just the two of us

Gisteren hadden Benthe en ik een rustige zondag (daar was het ook weer voor): ’s morgens hebben we nog een lange, droge wandeling kunnen maken, maar ’s middags was het ronduit slecht. Bah, bah, bah!

Deze week heb ik weer veel leuke dingen op de agenda staan (ik zou bijna vergeten dat ik ook nog gewoon moet werken, hihihi!). Woensdag heb ik een extra vrije dag en heb ik ’s middags een afspraak voor Beautyspots, donderdag heb ik een event in Amsterdam en ’s avonds een Mylène party bij mij thuis, vrijdag de verjaardag van ons vriendinnetje en zondag is de Beautymiddag voor Care for Life. Ik doe mijn best om de artikelen hier op Beautyspots gewoon door te laten gaan zoals gebruikelijk, maar mocht het me een dag niet lukken om iets online te plaatsen, dan weet je waar het door komt 😉 Een fijne week gewenst!

10 Comments on Just the two of us #week20

 1. Cindy
  23 mei 2016 at 20:36 (6 jaren ago)

  Lief die kuikentjes. En handig zo’n garage vlakbij je werk, de mijne zit tegenover mijn werk.
  Leuke week in het vooruitzicht. En minder artikelen? Uiteraard geen probleem, geniet lekker! Zelf heb ik een doodsaaie werkweek voor de boeg, bleghhhh…. (en sorry, baal ook van het weer, bah)

  Beantwoorden
 2. Annette
  23 mei 2016 at 19:35 (6 jaren ago)

  Leuk die kuikentjes altijd he?! Heerlijk toch appeltaart met slagroom altijd een goed excuus 🙂

  Beantwoorden
 3. Angela
  23 mei 2016 at 16:03 (6 jaren ago)

  Al met al een fijne week. Wat schattig die lieve kuikentjes. En wat hebben jullie heerlijk gesnoept!

  Ik kan mij voorstellen dat zo’n gesprek veel energie kost. Hopelijk wordt jullie huis snel verkocht en mag je spoedig een fijne eigen plek vinden.

  Veel plezier met alle leuke dingen deze week!

  Beantwoorden
 4. Babs
  23 mei 2016 at 15:32 (6 jaren ago)

  Owww.. die kuikentjes! Die dot slagroom alleen al…lekker!

  Beantwoorden
 5. Manon
  23 mei 2016 at 15:17 (6 jaren ago)

  Al dat lekkere eten op het eind! oh die kuikentjes zijn wel schattig

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  23 mei 2016 at 14:28 (6 jaren ago)

  Succes voor deze week en tot zondag!

  Beantwoorden
 7. Wendy
  23 mei 2016 at 12:09 (6 jaren ago)

  Een drukke maar leuke week. Wat is benthe een schatje

  Beantwoorden
 8. Mireille Mommers
  23 mei 2016 at 07:21 (6 jaren ago)

  Nou veel succes dan deze drukke week. Komt vast goed.

  Beantwoorden
 9. Jori
  23 mei 2016 at 07:12 (6 jaren ago)

  Jeetje Natasja,jij hebt idd een hele drukke week,gelukkig met alleen maar leuke dingen ☺

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  23 mei 2016 at 06:46 (6 jaren ago)

  Die salade ziet er heerlijk uit!
  Leuk al dat vrolijk gekleurde servies.
  Heerlijk genieten toen het wat warmer was en droog.

  Ik wens je een fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.