Just the two of us #week23

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

We hebben weer een lekker korte werkweek achter de rug, helaas is het nu even gedaan met de feestdagen. Tot Kerst geloof ik, hihihi! En we hadden storm, en regen, en uiteindelijk weer zomer, gelukkig! Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us

We begonnen de week natuurlijk met een extra vrije dag, heerlijk! Alhoewel ik de rest van de week wel van slag was, ik was steeds een dag kwijt, hahaha!

We begonnen de maandag met een lekker lange wandeling, het was heerlijk qua temperatuur.

Just the two of usMeneer Zwaan vond het maar niets dat ik zijn kinderen op de foto wilde zetten :-/

Just the two of usNa de koffie reden we naar Tilburg, waar Jori eerst outfit-foto’s gemaakt heeft van mij (en Benthe). Daarna hebben we lekker in de tuin koffie gedronken, terwijl de dames een beetje lagen te chillen in de zon ♥

Just the two of usEn we hadden Carrotcake, die is zooooo lekker!

Just the two of usDe rest van de dag hebben we niet veel bijzonders meer gedaan, Benthe was een beetje moe.

Just the two of usDeze super leuke magneet kreeg ik van Jori en Vincent ♥ #flamingolove

Just the two of usLieffie ♥

Just the two of usDinsdag en woensdag was het bar en boos, het leek wel herfst! De Bolcatalpa’s waren nog maar net uitgelopen, en niet bestand tegen zoveel geweld. Twee van de vier hebben het helaas begeven en zijn nu weer helemaal kaal 🙁

Just the two of us Just the two of usDonderdagavond had ik een Mylène party bij mijn zus. De nieuwe Eivissa lijn is zooooo lekker! ♥

Just the two of usBenthe had vrijdagochtend een beetje moeite met opstaan, hihihi!

Just the two of usZaterdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen, en daarna samen een grote wandeling gemaakt. Ik had een huishoudvrij weekend (alleen een paar kleine dingetjes), dus we hadden een heerlijk weekend voor ons.

Just the two of usNa de koffie zijn we naar Intratuin geweest, ik heb wat nieuwe plantjes voor in de bakken gekocht. De vorige waren ver uitgebloeid, en het ziet er toch altijd wat gezelliger uit met wat kleur op het terras.

Just the two of usBenthe vond het toch wel een beetje spannend bij Intratuin, dus toen ik de planten uitgeladen had, zijn we eerst een lekkere wandeling in de polder gaan maken. Even de stress eruit lopen 😉

Just the two of usDaarna lunchte ik lekker buiten, met een bakje aardbeien toe ♥

Just the two of usBenthe had een mega groot bot gekregen bij Intratuin, maar ze weet niet zo goed wat ze er  mee moet, hahaha!

Just the two of us Just the two of usZo, dat ziet er weer fleurig en vrolijk uit!

Just the two of us‘s Middags werden er twee pakketjes bezorgd, waaronder dit nieuwe merk bij Mireille. Aangezien ik heel korte wimpers heb, ben ik heel benieuwd naar het resultaat #soonmore

Just the two of usEn er kwam een nieuw jurkje binnen. Ik heb dit weekend drie jurkjes verkocht die te groot geworden zijn, dus was het tijd voor nieuwe vulling voor in de kast, hihihi!

Just the two of usGisteren was het ‘s ochtends al best warm, en ik had geen zin in mijn losse haar in mijn gezicht. Ik heb van een oude panty de benen afgeknipt, en daar eentje van als haarband geknoopt. Het bleef de hele dag prima zitten!

Just the two of usPastasalade buiten op het terras ♥ #summervibes

Just the two of usZondag hadden we een lekker relaxte dag, eigenlijk zoals de zondag hoort te zijn. Het was gelukkig niet zo warm als voorspeld was, er kwam in het begin van de middag al bewolking. Dat vonden Benthe en ik helemaal niet zo erg, wij houden niet zo van heel warm weer.

Just the two of usIn slaap gevallen op mijn schoot… ♥

Deze week heb ik een vrij drukke week. Vanmiddag had ik eigenlijk een event in Amsterdam, maar dat heb ik afgezegd. Ik heb al een week enorm veel last van mijn rug, vooral met autorijden. En aangezien het voor mij dik 1,5 uur rijden is naar Amsterdam, zag ik dat nu echt niet zitten. Dinsdag worden mijn nieuwe meubels bezorgd (jeeeej!) en donderdag hebben we BBQ op het werk, gezellig! Ga jij deze week iets leuks doen?

16 Comments on Just the two of us #week23

 1. Manon
  12 juni 2017 at 19:36 (12 maanden ago)

  Het is lang geleden dat ik carrot cake op heb, ziet er lekker uit

  Beantwoorden
 2. Annette
  12 juni 2017 at 19:30 (12 maanden ago)

  hmmm carrot cake, zalig en handig die panty als haarband 😉

  Beantwoorden
 3. Talitha
  12 juni 2017 at 17:46 (12 maanden ago)

  Volgens mij ben je flink afgevallen of lijkt dat nou zo door je jurkje? Hij staat je goed iig! Wat een leuk idee om een panty voor je haar te gebruijen, staat erg leuk. ☺
  Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe meubels, wel hier laten zidn he als ze er zijn!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:39 (12 maanden ago)

   Ik ben inderdaad zes kilo afgevallen, dankjewel! 🙂 Uiteraard laat ik de nieuwe meubels uitgebreid zien als ze er zijn, ik kan niet wachten!

   Beantwoorden
 4. Jolanda
  12 juni 2017 at 14:52 (12 maanden ago)

  Wat ziet jouw tuintje er gezellig uit! En aardbeitjes, yum!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  12 juni 2017 at 12:30 (12 maanden ago)

  Wat een leuke week weer. En wat zonde van die boompjes… Ben benieuwd hoe mijn planten er bij staan. Maar mijn buurvrouw houdt alles in de gaten dus zal wel goed zitten.
  Verstandig om vandaag niet naar Amsterdam te gaan.
  En heet? 1 tip: ga nooit naar Florida in de zomer hihi.
  Ik kom morgen thuis, zo’n zin in. (altijd zin in na vakantie) en ben dan lekker nog de hele week vrij.

  Beantwoorden
 6. Natascha
  12 juni 2017 at 09:38 (12 maanden ago)

  Volgens mij ben ik (aan de reacties hierboven te lezen) niet de enige die opviel dat je er super goed uit ziet zeg! Ik vraag me alleen wel af hoe je dat doet met die panty in je haar haha. Het lijkt me namelijk wel wat maar ben benieuwd hoe je dat doet 😉 Veel beterschap met je rug trouwens, hoop dat het snel beter wordt.

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:40 (12 maanden ago)

   Dankjewel, lief! Ik had van de panties de tenen al afgeknipt, omdat die altijd zitten te vervelen in mijn schoenen. Nu had ik van een wat oudere panty gewoon de twee benen afgeknipt, en één been om mijn hoofd geknoopt. Dat klinkt een beetje gek als ik het zo lees, maar je begrijpt vast wat ik bedoel, hahaha!

   Beantwoorden
 7. Marije
  12 juni 2017 at 08:36 (12 maanden ago)

  Wat leuk die nieuwe plantjes in de tuin en wat zie je er goed uit!

  Fijne nieuwe week

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:42 (12 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 8. Mariëlle
  12 juni 2017 at 08:11 (12 maanden ago)

  Wat een lekker gevuld verslag weer! Wat hebben de dames het goed hihi 🙂 En op de foto met het nieuwe jurkje zie je er goed (en wat kilo’s lichter!?) uit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:43 (12 maanden ago)

   Dankjewel, ik ben inderdaad zes kilo afgevallen 🙂

   Beantwoorden
 9. chucky1012
  12 juni 2017 at 07:22 (12 maanden ago)

  Mooie nieuwe beautyproducten!
  Leuk DIY voor je kapsel.
  Mooie fleurige planten 😉
  Ben super benieuwd naar de nieuwe meubels.
  Beterschap met je rug.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:46 (12 maanden ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 10. Jori
  12 juni 2017 at 06:39 (12 maanden ago)

  Veel leuke nieuwe dingetjes zie ik voorbij komen…. Dat grijs staat je ook weer geweldig…. Binnenkort maar weer outfit foto’s maken en ben zo benieuwd naar je nieuwe meubels. Fijne week….

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juni 2017 at 19:44 (12 maanden ago)

   🙂 Binnenkort nieuwe meubel- en outfitdate hier?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *