Just the two of us #week25

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we regen, heel veel regen in Nederland. Gelukkig woon ik aan de goede kant van Brabant, en bleven de ‘hagelstenen from hell’ ons bespaard. Kijk je weer mee naar de kleine en grote belevenissen van Benthe en mij?

Just the two of us

Just the two of us #week25

Maandag was er voor de hele dag regen voorspeld. Alweer? Ja, alweer. Benthe leek het aan te voelen, die wilde niet opstaan om half zeven.

Just the two of us

Onze favoriete Rice webshop, Teitloos, heeft een make-over gekregen (en wat is het mooi geworden!), ter ere daarvan was er vorig weekend 20% korting op het hele assortiment. Jori en ik deden samen een bestelling. Alweer? Ja, alweer 🙂 Ik bestelde onder andere deze prachtige ‘Jumbo Cups’, lekker voor thee of warme choco ♥

Just the two of us

Dinsdag zou het weer beter zijn dan maandag, maar in Etten Leur regende het wederom nagenoeg de hele dag. Wat een trieste bedoening was dat…

Just the two of us

Ik doopte die dag om tot Tosti Tuesday, hihihi!

Just the two of us

Bij de post zat deze prachtige Glossy van Cenzaa, vol heerlijke en gezonde recepten en tips voor een mooie huid.

Just the two of us

Luvjoe!

Just the two of us

Woensdag werd mijn I Love the Summer Box bezorgd, heb je de unboxing al gezien?

Just the two of us

Afgelopen week deed ik iets waar ik al langer aan dacht, maar het tot dusver nooit gedaan heb, omdat ik het een soort van overdreven luxe vond. Ik liet mijn boodschappen thuisbezorgen. Oh jongens, dat had ik echt veel eerder moeten doen! En luxe kun je het niet echt noemen, aangezien ik nauwelijks tijd ‘voor mezelf’ heb, met een bijna fulltime baan, een hond, een blog en een huishouden. Dit scheelt me gewoon een uur op mijn vrije dag, en daar heb ik het geld graag voor over!

Just the two of us

Just the two of us

Donderdag begon hier bewolkt en grijs, later veranderde dat in donkergrijs. Toen rond de middag de zon doorkwam, werd het bloedheet, veel te warm naar mijn zin. Gelukkig was dat maar van korte duur.

Just the two of us

Deze heerlijke producten van Lovea werden donderdag bezorgd, wat zien ze er ook vrolijk uit!

Just the two of us

Benthe was ook blij dat het vrijdag minder warm was. En natuurlijk dat het weekend begonnen was 🙂

Just the two of us

Deze rozen had ik bij mijn boodschappen meebesteld, voor bij de foto van Beau. Ze zijn zo mooi!

Just the two of us

Zaterdagmiddag had ik een High Tea met mijn twee collega’s, leuk om buiten werktijd met elkaar te kletsen. Al hebben we het natuurlijk veel over het werk gehad 😉

Just the two of us

‘s Avonds heb ik nog wat productfoto’s gemaakt, en liep daarmee voor op mijn planning. Want eigenlijk had ik dat voor zondag gepland. Ik houd van vooruit lopen op mijn planningen!

Just the two of us

Gisteren ging ik eind van de ochtend met Benthe wandelen, en toen zag ik bij de boer naast het wandelgebied dat de kersen er weer waren, Yes!!! Ik heb meteen een kilo meegenomen, heerlijk!

Just the two of us

Gistermiddag kregen we visite van Jori en Vincent, met Rocco en Lola. We hebben eerst met zijn allen gewandeld in Willemstad, en gingen daarna naar huis, waar we zelfs nog buiten hebben gezeten! De rest van die dag zie je later deze week terug, ik heb weer gevlogd! 🙂

Komende week heb ik een vrij relaxte week. Uiteraard laat ik mijn boodschappen weer ‘lekker decadent’ thuisbezorgen, donderdag heb ik een afspraak voor Beautyspots en vrijdag een leuk bloggersevent in Amsterdam (where else?). Wat zijn jouw plannen voor deze week? Ik wens je in ieder geval een mooie week!

9 Comments on Just the two of us #week25

 1. Cindy
  27 juni 2016 at 20:31 (3 jaar ago)

  Kersen in de supermarkt vind ik er niet lekker uitzien, maar deze wel! Leuk weekje, en ja, meh, het weer… bij ons aan de kust valt het gelukkig ook allemaal wel mee, bv geen noodweer gehad zoals in het zuiden/oosten. Maar toch. Wil gewoon een graad of 25 en strakblauwe lucht.
  Heb deze week nog een knettergekke week na verhuizing van deel magazijn op werk. Maar volgende week heb ik een week vrij gepland. Wilde wachten op mooi weer, maar dat gaat hem niet worden vrees ik. En ben er even zo aan toe. Hopelijk valt het mee met het weer. Nog even aftellen 😉 Fijne week!

  Beantwoorden
 2. Marije
  27 juni 2016 at 17:32 (3 jaar ago)

  Wat een heerlijkheid zeg, je boodschappen laten bezorgen. Ik wil dit ook graag doen, maar mijn vent vindt het onzin. Dat hij ondertussen meerdere keren per week ruim een half uur onderweg is omdat ik het zelf niet meer kan vergeet hij. Kortom: ik moet het binnenkort maar gewoon eens doen. Gewoon, omdat het kan! 🙂

  Geniet van je week deze week! En ook alvast veel plezier tijdens dat uur dat je niet tussen de schreeuwende kinderen en in de weg staande winkelwagens hoeft door te brengen, haha.

  Beantwoorden
 3. Babs
  27 juni 2016 at 11:46 (3 jaar ago)

  Kersen, ik ga ze deze week ook halen. Heerlijk en heel gezond las ik!
  Ik ga je vrijdag waarschijnlijk zien, leuk!

  Beantwoorden
 4. Angela
  27 juni 2016 at 08:53 (3 jaar ago)

  Super dat je het jezelf hebt gegund om je boodschappen te laten bezorgen. Je werkt er hard genoeg voor! Niets decadents aan! Dat heet goed voor jezelf zorgen 😉

  Wat een prachtige rozen en ik geef Benthe helemaal gelijk dat ze met dit weer veel liever gezellig in haar warme mandje wilde blijven liggen!!
  Kersen hmm jammie!

  Wat zien de producten van lovea er mooi uit zeg!!

  Veel plezier met alle leuke dingen die weer op je planning staan!!
  Fijne week. Xx

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  27 juni 2016 at 08:44 (3 jaar ago)

  Je boodschappen thuis laten bezorgen is helemaal van deze tijd, dan kun je die tijd weer aan andere dingen besteden toch?
  Mooie foto’s weer een ik ben erg benieuwd naar die producten van Lovea; Blue Lagoon klinkt al leefnet zomers 😎

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   27 juni 2016 at 08:45 (3 jaar ago)

   Je boodschappen thuis laten bezorgen is helemaal van deze tijd, dan kun je die tijd weer aan andere dingen besteden toch?
   Mooie foto’s weer en ik ben erg benieuwd naar die producten van Lovea; Blue Lagoon klinkt al lekker zomers

   Beantwoorden
 6. Mireille
  27 juni 2016 at 08:26 (3 jaar ago)

  Oh ik heb ook al verschillende keren een lijstje gemaakt voor de boodschappen en dan toch maar weer niet. Wie weet als de nieuwe keuken er is.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  27 juni 2016 at 06:35 (3 jaar ago)

  Goed plan om fijn de boodschappen thuis te laten bezorgen.
  Heerlijke week hadden jullie 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. marije
  27 juni 2016 at 06:26 (3 jaar ago)

  Die koppen van Rice zijn echt geweldig! Lekker weekje en heerlijk dat je je boodschappen thuis hebt laten bezorgen. Gevoel van rijkdom!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.