Just the two of us #week27 – Ik was in de jurkjeshemel!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een hele drukke week op het werk, mijn collega’s en ik hadden een paar overvolle dagen. Maarrrrr… Op vrijdag was ik uitgenodigd voor de fandag van Tante Betsy, met outlet-verkoop! Iets leuks om naar uit te kijken dus! Kijk je mee naar onder andere het verslag hiervan?

Just the two of usJust the two of us #week27

Ik weet niet precies welke ochtend het was dat Benthe precies in het eerste streepje zon lag, wat een mooi plaatje ♥

Just the two of usDonderdag hadden we deze leuke en lekkere cakejes op het werk, mmmm ik kon ze wel blijven eten!

Just the two of usVrijdag was het zover: Tante Betsy fandag met bijbehorende outlet-verkoop! Ik was samen met een andere Tante Betsy fan uit Dordrecht, ik had haar thuis opgehaald. We waren er rond kwart voor 12, de deuren waren toen nog niet open. Maar buiten was het meteen al een gezelligheid ten top, kijk dan al die verschillende vrolijke jurkjes!

Just the two of usIk had gepland om een verslag te maken, maar daarvoor was het binnen eenvoudig té druk en chaotisch (en warm). Ik ben zelfs vergeten foto’s te maken van de volle rekken bij binnenkomst, maar dat duurde dan ook niet heel lang, hahaha!

We hadden ons van te voren wel afgevraagd: hoe zal het gaan? Zal het geen ordinair duw- en trekwerk worden, met al die dames onder elkaar? Maar nee hoor, het ging allemaal vrij gemoedelijk en het was heel gezellig onder elkaar. Er waren pashokjes, maar die waren natuurlijk binnen no time bezet, we stonden zelfs met zijn drieën tegelijk in en pashokje. Dus stonden er op een gegeven moment dames in een hoekje tussen de schappen jurkjes te passen, met dames onder elkaar moet dat kunnen toch? En je kreeg van alle kanten eerlijk advies of dat ene jurkje wel of niet mooi stond bij je, ik werd er gewoon helemaal blij van ♥

Ik had me voorgenomen om niet te gek te doen qua aankopen, maar eenmaal binnen bleken alle jurkjes (behalve die van de afgelopen zomercollectie) 20 euro te kosten, shirtjes en rokjes 5 euro. Tja, zie je dan maar eens in te houden. Ik besloot om gewoon maar jurkjes uit het schap te halen die ik leuk vond in mijn maat, en dan bij het passen te kijken wat mee naar huis mocht. Uiteindelijk vielen er drie af omdat ze niet pasten, maar bij het terughangen zag ik weer drie nieuwe items hangen, hihihi! Dus uiteindelijk ging ik met drie tassen weer naar huis #oeps

Just the two of usIk heb ook ‘Tante Betsy’ zelf (ze heet geen Betsy hoor) ontmoet, wat een ontzettend leuke en spontane vrouw is dat! Ze maakte voor iedereen tijd om een praatje te maken, en dat was reuze gezellig! En zie mijn verhitte hoofd, dat komt door het passen in combinatie met de warmte, hihihi! We moesten hard werken hoor!

Just the two of usEr werd uitstekend voor ons gezorgd: koffie, lekkere appeltaart, ijs… En terwijl we aan het shoppen en passen waren, werden er flesjes water uitgedeeld omdat het zo warm was. Wat een lieve dames!

Just the two of usIk kijk hier een beetje serieus, maar ik had het reuze naar mijn zin hoor 🙂 Buiten stonden banken waar we tussen het shoppen door gezellig konden kletsen met elkaar. We zijn bijna allemaal lid van de Tante Betsy Facebookgroep, grappig dat je elkaar dan bijna allemaal al van gezicht kent. Het was gewoon één groot feest, de hele middag ♥

Just the two of us Just the two of usEn zo zagen de rekken er uit aan het eind van de middag, hihihi! Na afloop werd een en ander weer aangevuld, want op zaterdag was er een nog grotere outlet verkoop, waar iedereen kaarten voor kon kopen van tevoren (vrijdag was op uitnodiging). Gelukkig maar voor de dames die zaterdag nog een kansje wilden wagen 😉

Just the two of usHet paste maar net in mijn Picanto, hahaha! Nou heeft die wel heel weinig bagageruimte hoor, scheelt dat?

Just the two of usEén van de dames die ook kwam, heeft een leuke webshop, waar ik wat dingetjes besteld had. En die had ze ’s middags meteen meegenomen.

Nou, ga dan nu maar even zitten met een kopje koffie of thee, want hieronder volgt mijn shoplog #oeps #sorrynotsorry Ik ken niet alle jurkjes van naam hoor, maar je ziet ze de komende maanden vast allemaal nog wel voorbij komen in outfit-artikelen, dan zal ik proberen de naam te achterhalen 🙂

Just the two of usLinks is een jurkje van afgelopen winter, deze print had ik in een ander jurkje, maar die is inmiddels te groot geworden. Het jurkje daarnaast is volgens mij van de zomer van 2016, het groene jurkje rechts is denk ik al van een wat oudere collectie.

Just the two of usLinks hangt een zogenaamde ‘zippie’, die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje heb. De zippies van deze zomer vielen helaas klein uit, waardoor ik naast de boot viel. Gelukkig heb ik er nu een paar weten te bemachtigen. Het middelste jurkje is denk ik ook van een wat oudere collectie, deze vind ik zo leuk! De groene zippie rechts is van een wat dikkere stof gemaakt, een echt jurkje voor de winter dus.

Just the two of usHet petrolkleurige jurkje links is ook zo’n leukerd, en had ik nog niet eerder gezien. Evenals het middelste blauwe jurkje, deze is van een heel zachte stof gemaakt. En zie je die kersen applicatie onderaan? ♥ Het jurkje rechts is ook van de wintercollectie 2016, hier heb ik al een bloesje van.

Just the two of usLinks een donkergroene zippie, heerlijk ook voor de winter. Het middelste jurkje is volgens mij van vorig jaar zomer en heeft een driekwart mouw waardoor het voor zowel de zomer als de winter (met een vestje erover) geschikt is. Het Lola Peacock model is van vorig jaar en stond ook al een tijd op mijn wishlist ♥ Zo leuk dat je op deze manier nog jurkjes kunt kopen van oudere collecties (en dat voor zo’n prijs!).

Just the two of usHet jurkje links is dacht ik ook van vorig jaar zomer, maar dat weet ik niet zeker. Het zwarte vestje is dat sowieso wel, deze heb ik al in het blauw. En het lange vest rechts stond al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje, deze ga ik nu lekker als jas dragen als ik ’s ochtends of ’s avonds Benthe ga uitlaten. En in de winter is het een heerlijk vest voor over mijn jurkjes ♥

Just the two of usEn tot slot nog een paar shirtjes en blouses. Links is een shirt uit de wintercollectie van 2016, ik ben gek op dit leuke bloemenprintje. De rood-oranje blouse combineert natuurlijk met veel leuke printjes. En het gele overslagshirt daar werd ik spontaan verliefd op toen ik het zag hangen… ♥

Just the two of usNadat ik alles op de foto heb gezet, heb ik alle kaartjes verwijderd en de jurkjes even lekker gewassen. Ik had maar liefst drie wasmachines vol, hahaha!

Just the two of usDit jurkje is van Halsoverkop, deze had één van de dames uit de Whatsappgroep voor me gekocht tijdens de samplesale in de winkel in Uden. Ook al een jurkje van mijn wishlist ♥

Just the two of usKwam dat even goed uit: mijn bestelling van Marcel’s Green Soap, met onder andere het splinternieuwe wasmiddel, was ook vrijdag binnen gekomen. Kon ik het mooi meteen testen met het wassen van mijn nieuwe jurkjes!

Just the two of usNa twee wassen was het droogrek bomvol, en waren mijn hangertjes op, hahaha! Dus de derde was moest wachten tot zondag.

Just the two of usIk zag natuurlijk al snel dat al mijn nieuwe moois niet in de kast ging passen, dus heb ik zaterdagochtend meteen rigoreus mijn kast opgeruimd 🙂

Just the two of usOm tien uur vertrokken Benthe en ik naar Jori en Vincent, Jori ging nieuwe outfitfoto’s maken voor mij. En we hebben meteen maar een planning gemaakt voor het komende half jaar, om al het nieuws op de foto te zetten, hahaha! Maar, eerst: koffie mét taart ♥

Just the two of usBenthe en Lola vermaakten zich ondertussen op het gras 🙂

Just the two of us’s Middags had ik een afspraak bij Mireille, Benthe mocht een paar uurtjes bij Jori en Vincent blijven. Ze heeft lekker samen met Lola op de prinsessenbank gechild…

Just the two of us Just the two of usMaar ook lekker gek gedaan bij het water. Oh ja, had ik al verteld dat ze vrijdag helemaal fris gewassen was op de dagopvang? Hahaha!

Just the two of usZe kijkt er gewoon helemaal scheel van!

Just the two of us Just the two of usRond half zes was ik weer terug, en toen mocht ik ook nog pannenkoeken mee eten! Wat een verwennerij ♥

Just the two of us’s Avonds had ik nog een verjaardag, mijn neefje en nichtje werden 12 jaar. Mijn nichtje had een mega groot luchtbed in de vorm van een Unicorn gekregen, hij nam het hele zwembad in beslag!

Just the two of usGisterochtend werd ik een beetje brak wakker, dit waren wel heel veel drukke dagen achter elkaar! Gelukkig had ik niets op de planning staan, alleen het en en ander in het huishouden. Maar gek genoeg word ik daar altijd wel rustig van, op mijn gemak een beetje aanrommelen in huis. Benthe was moe van zaterdag, dus die heeft veel geslapen. En natuurlijk koos ik gisteren een nieuw jurkje uit om aan te trekken ♥

Just the two of usEr zit al drie dagen een konijn steeds bij mij in de tuin; toen we gingen wandelen bleek hij op de oprit te zitten. Benthe vond het wel interessant en wilde even gedag zeggen, maar dat zag het konijn niet zo zitten.

Just the two of usVerhip, er is ook een nummer twee!

Just the two of us Just the two of usToen we terug kwamen van het wandelen, zaten ze samen op hun gemak in de tuin, gras te eten. Ik heb maar een bakje water voor ze neer gezet en bel morgen even met de Dierenambulance. Ik heb al her en der in de buurt rondgevraagd, maar niemand is zijn konijn kwijt. En het zijn toch echt tamme konijntjes, dus ze moeten ergens vandaan komen :-/

Just the two of usDe rest van de dag hebben we lekker rustig aan gedaan. Tenminste, ik heb wel veel gedaan, maar wel lekker op het gemakje. Benthe was daar ook wel aan toe.

Just the two of us’s Avonds at ik een pasta-tonijnsalade met erbij een wrap met kipfilet en kruidenboter.

Just the two of usEn kersen als toetje, ik vind ze zo lekker!

Komende week heb ik een rustige week, eigenlijk heb ik nog niets op de planning staan. En daar ben ik wel aan toe na een paar drukke weken en weekenden. Even weer op adem komen hoor! Ik moet nog twee maanden voor ik vakantie heb, maar deze week begint natuurlijk wel de vakantieperiode, en dat vind ik toch altijd wel relaxter. Sowieso is het dan lekker rustig op de weg, met nauwelijks files. Ik kijk er naar uit. Heb een fijne week!

12 Comments on Just the two of us #week27 – Ik was in de jurkjeshemel!

 1. Cindy
  20 juli 2017 at 20:51 (5 jaren ago)

  Het Lola Peacock jurkje is echt superleuk! En die van Halsoverkop ook.
  Ik moet ook eens naar een leuke winkel, hier vind ik echt niks (ja, piepklein en heel kort…)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  11 juli 2017 at 10:12 (5 jaren ago)

  Zo leuk om te zien dat jij goed geslaagd was tijdens de outlet sal van T.B. 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Marguerita
  10 juli 2017 at 22:12 (5 jaren ago)

  Wauw wauw wauw! Wat een buit, voor die prijsjes ook niet zo gek. Jij kunt vooruit!

  Beantwoorden
 4. Deb
  10 juli 2017 at 20:05 (5 jaren ago)

  Leuk verslag! Ik zou me net een klein meisje in een snoepjeswinkel voelen tussen al die jurkjes. En wat fijn dat de onderlinge sfeer relaxt was. Wat een prachtige jurkjes heb je geshopped!!

  Beantwoorden
 5. Annette
  10 juli 2017 at 18:14 (5 jaren ago)

  Wat een goede shopsessie had je 🙂

  Beantwoorden
 6. Cindy
  10 juli 2017 at 17:48 (5 jaren ago)

  Wow, jij hoeft het komende jaar geen jurkjes meer te kopen 😉
  Wat een hoeveelheid zeg! Veel plezier ermee, goede deal zo.

  Beantwoorden
 7. Babs
  10 juli 2017 at 17:18 (5 jaren ago)

  Zeker een jurkjes hemel, wauw! Jullie konijnen in de buurt, wij muizen..
  Lieve Benthe, wat een heerlijk dier is het toch!
  Leuk en vrolijk overzicht!

  Beantwoorden
 8. Miranda
  10 juli 2017 at 13:13 (5 jaren ago)

  Da’s echt ‘shop till you drop’ bij Tante Betsy 🙂
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 9. Jeanelle
  10 juli 2017 at 10:01 (5 jaren ago)

  Wat een leuke items heb je weer gescoord! En zit zelf al een tijdje te twijfelen om iets te bestellen bij Marcel’s Green Soap…toch maar eens gaan doen. Ben nieuwsgierig!

  Beantwoorden
 10. mireille
  10 juli 2017 at 07:36 (5 jaren ago)

  Nou jij hebt de komende tijd elke ochtend een probleem over welke outfit je nu weer aan gaat trekken.
  Ik ben benieuwd of de konijntjes een baasje blijken te hebben.
  Fijne week x

  Beantwoorden
 11. Jori
  10 juli 2017 at 06:21 (5 jaren ago)

  Wat hebje heerlijk geshopt vrijdag. Ik vind je nieuwe aanwinst Van halsoverkop zo gaaf…een keer helemaal wat anders qua kleur maar wel helemaal leuk.Een fijne week gewenst.

  Beantwoorden
 12. marije
  10 juli 2017 at 06:15 (5 jaren ago)

  Jeetje, wat ben je goed geslaagd zeg. Fijn om zo te kunnen shoppen 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.