Just the two of us #week27

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Plop, er is weer een week voorbij! Een week waarin het eindelijk een beetje op zomer begint te lijken, heb je ook zo genoten van het zonnetje op je bol? Ik laat je weer zien wat Benthe en ik allemaal deden!

Just the two of us

Just the two of us #week27

Deze mooie quote kwam ik op Facebook tegen. Met je gevoel misschien niet altijd te begrijpen, maar wel waar!

Just the two of us

Zondag had ik de meeste knuffels van Benthe al gewassen, ik moest er maandag nog een paar. Maar het groene monster was in de wasmachine geëxplodeerd, oei! Inmiddels is hij weer helemaal gehecht en herstellende van zijn avontuur 🙂

Just the two of us

Donderdag had ik mijn afspraak voor mijn eerste tattoo, maar die ging niet door helaas. Dus had ik opeens een halve dag extra tot mijn beschikking, en heb ik veel in het huishouden kunnen doen. Tussendoor natuurlijk even samen genieten van het mooie weer!

Just the two of us

’s Middags gingen we op de koffie bij Jori, Lola en Rocco. Hier nemen de dames een verkoelende duik, het was best warm!

Just the two of us

Just the two of us

Just the two of us

Just the two of us

Het voordeel als je even lekker hebt geplonsd: dan kun je daarna weer flink keten in de tuin!

Just the two of us

Toen Vincent thuis was van zijn werk, gingen we pannenkoeken eten met zijn drieën. Ik ging daarna meteen door naar huis, dus Benthe mocht mee. Die had er ook wel zin in, hihihi!

Just the two of us

En natuurlijk namen we ijs (zelfgemaakt in dit geval) toe!

Just the two of us

Vrijdag was het feest, mijn neefje en nichtje werden 11 jaar!

Just the two of us

Mijn moeder en mijn zus zijn vorige week naar Share a Perfect Day geweest, daar namen ze voor mij dit mooie oogschaduwpalette mee ♥ Ik laat hem binnenkort aan je zien, maar ik moet hem eerst nog op de foto zetten!

Just the two of us

Wauw, wat ziet de Cenzaa Sweet Shimmering Oil er mooi uit van dichtbij!

Just the two of us

Relaxed begin van het weekend, Benthe sliep zaterdagochtend nog even verder op de bank…

Just the two of us

Eind van de ochtend gingen we wandelen, het was heerlijk in de schaduw van de bomen ♥

Just the two of us

Als Benthe zo’n hondje ziet, gaat ze zich altijd enorm uitsloven. Wat een lellebel, hihihi!

Just the two of us

De rest van de dag heb ik heel hard gewerkt, ik moest zó veel doen! Vooruit werken voor Beautyspots, het huishouden, wandelen met Benthe.. Ik was gewoon helemaal vergeten om foto’s te maken. Maar dit heerlijke toetje van kokoskwark met aardbeien en meloen wilde ik jullie niet onthouden, hihihi!

Just the two of us

Just the two of us

Gisteren was ik uitgenodigd voor de presentatie van een in Nederland nieuw, 100% vegan make-up merk. Wat zag het er allemaal prachtig uit, ik ben nu al onder de indruk! Later deze week zie je op Beautyspots een uitgebreid verslag met nog veel meer foto’s, en uiteraard ga ik wat producten voor je testen. I can’t wait!

Just the two of us

Tja, je krijgt natuurlijk niet zo vaak de kans om met één van Nederlands grootste make-up artists op de foto te gaan, dus die liet ik niet aan me voorbij gaan, hihihi!

Just the two of us

Ondertussen, in Tilburg… 🙂

Just the two of us

Rond kwart voor zes was ik terug in Tilburg, waar ik lekker pizza mee at. Hard werken hoor, zo’n event, daar krijg je honger van!

Just the two of us

Jori heeft net zulke vrolijke bordjes als ik ♥

Komende week…

Komende week heb ik heel veel leuke dingen in mijn agenda staan. Donderdag heb ik een afspraak bij een Bach Bloesem therapeute, voor mezelf en voor Benthe. Als jullie het interessant vinden, wil ik daar later wel wat meer over vertellen. Vrijdag gaat dan hopelijk alsnog mijn tattoo gezet worden. Zaterdagmiddag heb ik een afspraak bij Mireille voor een gezichtsbehandeling, en ’s avonds een verjaardag. En zondag heb ik een sieraden-workshop. En woensdag heb ik vrij genomen om iets in het huishouden te kunnen doen, want dat zal er de rest van de week niet van komen, vrees ik. Hihihi! Ik hoef dus alleen maandag en dinsdag te werken, heerlijk! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

9 Comments on Just the two of us #week27

 1. chucky1012
  12 juli 2016 at 21:46 (6 jaren ago)

  Klinkt goed om zo een korte werkweek te hebben….
  Dat zelfgemaakte ziet er zo heerlijk uit 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Cindy
  11 juli 2016 at 20:06 (6 jaren ago)

  Lekker kort weekje voor de boeg, heerlijk, geniet ervan! Leuke plannen ook.
  Ben heel benieuwd naar Bach bloesem therapie, dus ja, graag een verslagje.
  Het weer was prachtig afgelopen week, tenminste, voor Nederlandse begrippen hihi. Had mazzel met mijn vrije weekje. Nu weer volop aan de bak, meh… er komen een paar zware weken aan, 7 maar liefst, dan heb ik “grote” vakantie gelukkig.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 3. Talitha
  11 juli 2016 at 12:20 (6 jaren ago)

  Wat jammer dat je tattoo afspraak is verzet, ik keek echt uit naar je artikel over deze wedk omdat ik erg benieuwd ben naar je tattoo! Maar ach, een week later kan ook wel ja. Lekker dat je maar 2 dagen hoeft te werken deze week, geniet van alle leuke afspraken deze week!

  Beantwoorden
 4. Babs
  11 juli 2016 at 10:48 (6 jaren ago)

  Ik denk dat je naar Mirna gaat …?

  Beantwoorden
 5. Babs
  11 juli 2016 at 10:47 (6 jaren ago)

  Dat gezicht van Benthe! Bij die pannenkoek!
  Leuke foto’s en een mooie quote!

  Beantwoorden
 6. ilona
  11 juli 2016 at 10:44 (6 jaren ago)

  Oh wat leuk, ik ben wel benieuwd naar de Bach therapeut!

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  11 juli 2016 at 10:29 (6 jaren ago)

  Mooie zomerse foto’s!
  Veel succes vrijdag met je eerste tattoo, mooie bijpassende quote ♡

  Beantwoorden
 8. Mireille
  11 juli 2016 at 07:11 (6 jaren ago)

  Hier komt eindelijk woensdag de nieuwe keuken. Ik smacht zo langzamerhand naar een gebakken ei.

  Beantwoorden
 9. marije
  11 juli 2016 at 06:45 (6 jaren ago)

  Heerlijk dat jullie zo lekker met zijn tweetjes hebben genoten van het weer.

  Leuke dingen heb je weer op de planning staan. Fijne week!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.