Just the two of us #week28

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week heb ik het redelijk rustig aan gedaan. Dat was hard nodig, want ik was ontzettend moe na de vorige drukke week. En eigenlijk ben ik nog steeds niet voldoende uitgerust :-/ Ik heb afgelopen week ook besloten om mijn zomervakantie in september een weekje naar voren te schuiven, waardoor ik nu nog ‘maar’ 7 weken hoef te werken, en ben dan 2,5 week vrij. Ik kijk er enorm naar uit! Maar eerst: een overzicht van afgelopen week, waarin het soms wel herfst leek.

Just the two of usJust the two of us #week28

Benthe en ik vonden het helemaal niet zo erg dat het afgelopen week minder warm was. Zo kon ik mooi mijn nieuwe jurkjes met langere mouwen aan, en Benthe kon gewoon lekker met haar knuffel slapen ♥

Just the two of usMaandag waren er twee collega’s jarig. En dat betekende ‘s ochtends zelfgebakken boterkoek, en ‘s middags een bekertje Ben & Jerry’s ijs. Zware baan heb ik toch…

Just the two of usHet konijn, wat ik inmiddels Betsy heb gedoopt 😉 zat maandagavond weer gezellig op ons te wachten. Ik besloot daarom om maar wat voer en hooi voor haar te kopen. Ik wist natuurlijk niet of en hoe lang ze nog in de tuin zou rondlopen, maar ik kon haar toch niet laten verhongeren?

Just the two of usNou, dat vond Benthe natuurlijk reuze interessant! Zij is ook de enige die er van gegeten en gedronken heeft, want vanaf woensdag, de dag dat het voer er was, heb ik Betsy niet meer gezien. Eigenwijs konijn, hihihi!

Just the two of usWoensdag was het vreselijk slecht weer, het bleef maar regenen, regenen, regenen. Maar begin van de middag klaarde het hier in het zuidwesten op, en ‘s avonds was het prachtig weer. Lekker om een extra grote ronde te lopen voor het slapen gaan!

Just the two of usIk heb afgelopen week (eindelijk) een selfiestick en een standaard voor mijn iphone besteld, zodat het maken van selfies wat makkelijker wordt. Benthe komt tegenwoordig gezellig erbij staan als ik een outfitfoto ga maken, hihihi!

Just the two of usDonderdagochtend had mijn collega een fenomenaal idee: pizza’s voor de lunch! Helaas bleek er geen pizzeria te zijn die voor 16.00 uur pizza’s bezorgde, dus werd het een Kapsalon Shoarma. Ik had het nog nooit op, maar vond het erg lekker. De pret was alleen van korte duur, want er bleken E-nummers in te zitten waar ik allergisch voor ben :-/ Ach, dan ben ik er in ieder geval ook niet van aangekomen, hahaha!

Just the two of usTwee vermoeide hoofdjes bij elkaar…

Just the two of usVrijdagavond begonnen we het weekend met een snuffelspelletje. Dat doen we ook wat minder vaak als het warm is, maar afgelopen week hebben we het weer bijna iedere avond gedaan.

Just the two of usEn toen was het kaarsje echt op, bij ons allebei. We lagen al vroeg op bed, en we hebben geslapen tot zaterdagochtend 8 uur. En dat wil wat zeggen, meestal ben ik om een uur of half 7 al wakker, ook in het weekend.

Just the two of usBenthe was in het weekend bij haar baasje, en ik besloot om eerst zaterdagochtend naar Ikea te gaan, ik moest een paar kleine dingetjes hebben. Ik dacht dat het meeviel met de drukte toen ik de parkeergarage in reed, maar ik had het mis. Een gekkenhuis was het, dus ik ben de winkel door gecrosst en toen snel weer naar huis.

Just the two of usGeslaagd!

Just the two of us‘s Middags moest ik flink aan de slag in het huishouden, ik heb echt veel kunnen doen.

Just the two of usTussendoor dronk ik mijn koffie buiten, bij mijn nieuwe dienblad van Action en potjes met (kunst)plantjes van Ikea ♥

Just the two of usIn mijn Tante Betsy jurkje achter de grasmaaier, hihihi!

Just the two of usEind van de middag heb ik mijn kledingkast helemaal netjes gemaakt, het is nu helemaal naar mijn zin. En dat was met een reden, want ik heb gisteren een Closet Tour opgenomen, die komt deze week online!

Just the two of usGisterochtend heb ik na het ontbijt eerst een ronde van 4,5 kilometer gewandeld. Volgens mijn app zou het droog blijven, alleen had de app blijkbaar niet de motregen gespot. Dus toch nog een beetje nat geregend…

Just the two of usNa de wandeling heb ik eerst een make-up look op de foto gezet, en daarna de video van de Closet Tour opgenomen. In de bank lag ondertussen een nieuw vriendje op Benthe te wachten #nooitgenoegknuffels

Just the two of usDe video was nagenoeg in één keer naar mijn zin, gelukkig! Ik vind het enorm leuk om video’s op te nemen, maar ook altijd wel een beetje spannend hoor!

Just the two of usDe rest van de dag heb ik nog wat dingetjes in huis gedaan, mijn auto van binnen en van buiten schoon gemaakt en het bed verschoond. Rond half vier kon ik dan eindelijk gaan zitten, pfieuw!

Komende week heb ik eigenlijk meer op de planning staan dan op dit moment goed voor me is, dus ik moet even kijken of ik misschien iets kan schuiven. Ik ben de laatste weken aan het eind van de week echt helemaal op, en dat zit me niets lekker. Gelukkig heb ik al wel voor de hele week artikelen vooruit geschreven voor Beautyspots, dus daar kan ik het een beetje rustig aan mee doen. Al ben ik daar natuurlijk heel slecht in 😉 Heb jij nog leuke plannen voor de komende week? Of heb je misschien al vakantie?

15 Comments on Just the two of us #week28

 1. Cindy
  17 juli 2017 at 20:26 (1 jaar ago)

  Slim om even wat rustiger aan te doen. 7 weken klinkt kort, maar is nog best lang.
  Fijn dat je je vakantie naar voren kon halen.
  En vermoeidheid herken ik wel, geen idee waar het door komt. ‘s ochtends gewoon zere ogen als mijn wekker gaat, ze branden dan gewoon.
  Heb gelukkig een korte week, donderdag en vrijdag vrij, waardoor mijn weekend morgenavond al begint.
  Daarna nog 3 weken werken en dan lekker 2 weekjes vrij, yay.

  Beantwoorden
 2. Natascha
  17 juli 2017 at 20:12 (1 jaar ago)

  Wat vervelend dat je allergisch bent voor bepaalde e-nummers. Is dat niet onwijs lastig als je uit eten gaat bijvoorbeeld? Ik wens je een hele fijne week, met lekker veel rust 😉 Zodat je aan het eind van de week nog energie over hebt!

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  17 juli 2017 at 19:01 (1 jaar ago)

  Druk weekje zeg. Vermoeid hoofdje of niet, je ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 4. Forever38.com (Vera)
  17 juli 2017 at 15:55 (1 jaar ago)

  Dat hartenemmertje is echt super leuk, weet je nog waar je die ooit gekocht hebt ? Voor de rest : verstandig om het wat rustiger aan te doen. 7 weken voor je vakantie begint is best nog een tijdje …

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 juli 2017 at 16:06 (1 jaar ago)

   Hoi Vera, hij is leuk he? Hij komt bij Hupsakeet vandaan, ik schreef er een tijdje geleden een artikel over: https://beautyspots.nl/happy-shopping-spots-hupsakeet/ Helaas hebben ze alleen geen webshop… Ik doe het inderdaad wat rustiger aan hoor, heb al wat afspraken verzet voor komende week. Thanks!

   Beantwoorden
   • Jori
    17 juli 2017 at 17:15 (1 jaar ago)

    Natasja ze verzend wel hè

    Beantwoorden
 5. Mireille
  17 juli 2017 at 15:49 (1 jaar ago)

  Denk aan jezelf hè voor je het weet zit je hele agenda weer vol.
  Ik ben benieuwd naar de video. Wel een heel leuk idee zeg zo’n closet tour.

  Beantwoorden
 6. jacquelien
  17 juli 2017 at 11:27 (1 jaar ago)

  wat een leuke foto’s weer en de jurkjes ben ik helemaal weg van

  Beantwoorden
 7. Miranda
  17 juli 2017 at 10:33 (1 jaar ago)

  Ik ben wel benieuwd naar het filmpje van je jurkjes 🙂
  Fijne week voor jou en Benthe, probeer wat relaxmomenten in te plannen voor jezelf.

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  17 juli 2017 at 09:39 (1 jaar ago)

  Let op jezelf!! 🙂 En ben benieuwd naar de tour!

  Beantwoorden
 9. Susan
  17 juli 2017 at 09:37 (1 jaar ago)

  Wel goed op jezelf blijven passen hoor! Kijk uit naar je video. Voor nu een fijne, hopelijk wat rustigere week gewenst

  Beantwoorden
 10. Jori
  17 juli 2017 at 09:04 (1 jaar ago)

  Wauw die foto voor de spiegel….wat staat die jurk je prachtig…. Ideaal dat je nu zo foto’s kunt maken zo zie je het geheel heel goed.Doe rustig aan….september duurt nog wel eventjes.Fijne week en duimen draaien voor de woensdag.

  Beantwoorden
 11. Jose
  17 juli 2017 at 08:10 (1 jaar ago)

  Wat een leuk snuffelspelkleed! Heb je dat ergens gekocht of is het zelfgemaakt?

  Zorg goed voor jezelf nu je zo moe bent, 7 weken voordat je vakantie begint is best nog lang. Dit is mijn 1e week en ik heb me er ook enorm op verheugd! Even alles op een lager tempo.

  Beantwoorden
 12. Romy Merkus
  17 juli 2017 at 07:36 (1 jaar ago)

  Wat een leuke gezellige foto’s weer, ben benieuwd naar je closet tour. Blijf goed voor jezelf zorgen, hopelijk volgende week een minder drukke week en anders wat dingen laten liggen. Is kei moeilijk maar zo de moeite waard om even bij te tanken

  Beantwoorden
 13. marije
  17 juli 2017 at 06:13 (1 jaar ago)

  Lekker dat je je vakantie vooruit hebt kunnen schuiven. Ik blijf ook moe en dingen blijven liggen. Benieuwd naar je closet tour!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.