Just the two of us #week28

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, ik heb een drukke week achter de rug! Ik hoefde maar twee dagen te werken, maar daarna rolde ik van de ene in de andere (leuke!) afspraak! Ik had het zo druk, dat ik tussendoor gewoon regelmatig vergat om foto’s te maken. In mijn plog van afgelopen vrijdag hebben jullie al kunnen zien hoe ik mijn eerste tattoo kreeg, en gisteren heb ik gevlogd. Er volgt dus nog volop! Maar eerst tijd voor een overzicht van afgelopen week!

Just the two of us

Just the two of us #week28

Maandagavond hebben we na het eten eerst een potje gevoetbald (lees: Benthe houdt de bal vast en gaat op haar rug liggen rollen, hihihi!) en daarna samen het gras gemaaid. Ik denk dat ik in mijn eigen huisje straks een geasfalteerde tuin neem 😉

Just the two of us

Woensdag begon voor mij het weekend al, en dus lunchte ik lekker luxe met broodjes gezond.

Just the two of us

De dag begon grijs en nat, maar rond de middag scheen het zonnetje al uitbundig. En dus at ik mijn broodje lekker buiten op, met Benthe op schoot 🙂

Just the two of us

Het weer van woensdag, donderdag en vrijdag is eigenlijk perfect voor Benthe en mij. In het weekend vonden we het stiekem alweer een paar graadjes te warm.

Just the two of us

’s Middags zette ik een paar producten op de foto die niet konden wachten tot komend weekend. Of waarmee ik zelf niet wilde wachten, zoals dit oogschaduwpalette 🙂

Just the two of us

Yes, daar zijn mijn boodschappen weer, keurig tot in de keuken bezorgd!

Just the two of us

Donderdag ging mijn afspraak bij de Bach Bloesem-therapeute niet door, die is helaas verzet naar eind augustus. Omdat ik zo enorm veel tikwerk had liggen, besloot ik Benthe wel gewoon naar de dagopvang te brengen, zodat ik een dagje kon doorstomen #ontaardehondenmoeder

’s Middags appte Jori mij deze foto, ze nam zo’n super leuke gieter voor me mee bij Xenos ♥

Just the two of us

’s Avonds maakte ik deze heerlijke salade, naar het recept van Cynthia. Met geitenkaas, stoofpeertjes, tomaat, spekreepjes en rucola. Heerlijk, het is echt een aanrader!

Just the two of us

Snoepje van de week ♥

Just the two of us

Just the two of us

Benthe zat dit weekend niet zo lekker in haar gespikkelde velletje: weinig eetlust en weinig energie. Dus deden we het een beetje rustig aan met de wandelingen, we hebben lekker op ons gemakje gedaan.

Just the two of us

Gisteren hadden we een familie-sieradenworkshop. De ketting met het rosé gouden hart is van mij 🙂

Een nieuwe week!

Hoewel het allemaal leuke dingen waren, ben ik wel blij dat ik voor komende week wat minder op het programma heb staan. Ik vind het gewoon nog ontzettend vermoeiend zo alles bij elkaar. Dus komende week even bijtanken, en zeker met het warme weer wat eraan komt is het niet erg om even wat rustiger aan te doen. Ga jij deze week nog iets leuks doen?

13 Comments on Just the two of us #week28

 1. Esmay
  19 juli 2016 at 11:42 (6 jaren ago)

  Wat een leuke week heb je gehad! En wat is Benthe mooi. Gaat het nu al wat beter met haar?

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  18 juli 2016 at 13:18 (6 jaren ago)

  Ik ga vanavond uit eten, morgen high tea’en en aankomend weekend twee barbecues op het programma. Een week van (te)veel eten maar erg gezellig.
  Verder gewoon werken en thuis rustig aan met die hitte 😎
  Dikke knuffel voor Benthe, hopelijk gaat het deze week weer beter X

  Beantwoorden
 3. Donna
  18 juli 2016 at 11:24 (6 jaren ago)

  Hier nog een hond(je) wat dit weekend niet zo lekker in zijn velletje zat. Kijkt nu gelukkig alweer een stuk frisser. Ik hoop lieve Benthe ook.
  Ik ben benieuwd naar het palette. Ziet er zo mooi uit.

  Beantwoorden
 4. Marion
  18 juli 2016 at 11:15 (6 jaren ago)

  Ontaarde hondenmoeder. Hahaha, jij bent wel de laatste die zichzelf zo moet noemen. Maar dat weet je zelf gelukkig (hoop ik!) ook wel. Die sieraden zien er echt heel erg mooi uit.

  Beantwoorden
 5. Nicole
  18 juli 2016 at 10:14 (6 jaren ago)

  Die gieter…..geweldig leuk!!
  Ik zie dat je je boodschappen door de AH thuis laat bezorgen?
  Mijn plan is om straks als ik verhuisd ben ook mijn boodschappen online te doen en thuis te laten bezorgen.
  Maar er zijn zeker drie aanbieders (AH,Plus en Jumbo)dus vroeg me af hoe je ervaringen met de AH zijn en of je ervaring hebt met een andere supermarkt?

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 juli 2016 at 10:27 (6 jaren ago)

   Hoi Nicole, ik heb geen ervaring met de andere supermarkten, maar de bezorgservice van AH bevalt mij ontzettend goed, ik heb spijt dat ik dit niet veel eerder al gedaan heb!

   Beantwoorden
 6. Angela
  18 juli 2016 at 09:47 (6 jaren ago)

  Wat een drukke maar leuke week.
  Gaaf die gieter!! Hebben. Dat wordt naar de Xenos terwijl ik daar helemaal geen tijd voor heb
  Super mooi geworden je hanger! Echt goed gedaan!
  Die Benthe! Heerlijk!

  Beantwoorden
 7. Jacqueline
  18 juli 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Dit is mijn laatste werkweek en dan 6 weken vakantie. Heb ook nog veel vergaderingen, altijd hectisch zo’n laatste week. Salade ziet er lekker uit en wat een schattige gieter. Hopelijk heeft Benthe niet teveel kast van de warmte komende week, en komt ie weer goed in zijn spikkelvelletje te zitten.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  18 juli 2016 at 08:06 (6 jaren ago)

  Leuke workshop met prachtige sieraden.
  Gossie hoop dat het met Benthe weer beter gaat.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 9. Mireille
  18 juli 2016 at 07:15 (6 jaren ago)

  Hier super druk. Nog 1,5 week werken en dan VAKANTIE. Boris heeft eindelijk zijn laatste schoolweek en die is altijd heel hectisch vind ik. Moet nog een heleboel boxen maken dus ik ga me echt niet vervelen.

  Beantwoorden
 10. Cindy
  18 juli 2016 at 06:36 (6 jaren ago)

  Haha die Benthe, leuk toch die foto’s. Hopelijk zit ze snel weer wat beter in haar vel.
  Heb sinds kort ook een strook gras rondom mijn terras, jee, wat groeit dat hard… moet eigenlijk elke week met de grastrimmer aan de gang.
  Moet deze week gewoon werken, gelukkig was het gisteren zalig weer. Woensdag vrije dag, dan ga ik samen met mijn buurvrouw naar Texel, zouden we al een tijdje doen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 juli 2016 at 09:03 (6 jaren ago)

   Oh lekker, daar heb je wel een perfecte dag voor uitgekozen! Dat wordt genieten voor je!

   Beantwoorden
   • Cindy
    18 juli 2016 at 20:00 (6 jaren ago)

    Nou, gekozen, gewoon ontzettend mazzel dat ik mijn vrije dag op woensdag heb hihi. En ja, dat wordt zeker genieten. Voor het laatst op Texel geweest met de lagere school volgens mij. Trakteer mijn buuf, voor het oppassen op de katten als ik op vakantie ben.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.