Just the two of us #week3 – Storm!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we een serieuze storm in Nederland, mocht Benthe maar liefst twee dagen mee naar kantoor en versloegen we Blue Monday. Het was weer een lekker gevuld weekje dus 🙂

Just the two of usJust the two of us #week3

Maandag was het Blue Monday, en dus besloten mijn jurkenzusjes en ik om dat deprimerende gedoe een halt toe te roepen. We trokken onze allervrolijkste, kleurigste en fleurigste outfit uit de kast 🙂

Just the two of usBenthe mocht maandag mee naar kantoor, lekker de hele dag dicht bij mij ♥

Just the two of us‘s Middags deed ze een lekker dutje onder mijn bureau. Ze had zich zo goed gedragen, dat ze dinsdag wéér mee mocht!

Just the two of usZe vindt alleen dat we wel heel vroeg moeten beginnen hoor!

Just the two of usBlue Monday, Code Oranje op donderdag, het was het weekje wel! Gelukkig had ik ook nog wat oranje-achtigs in de kast hangen, zo kon ik alweer in stijl gekleed gaan 🙂

Just the two of usDonderdag at ik pannenkoeken, daar had ik al de hele week zin in! Ik heb altijd de biologische pannenkoeken van Albert Heijn, die zijn erg lekker!

Just the two of usIk was al een paar weken aan het twijfelen over een jurkje in mijn kast, of ik het wel zou houden. En toen verscheen er woensdag opeens een berichtje van iemand in de Facebook-groep. Zij had hetzelfde gevoel over dit blauwe appeltjesjurkje, en wilde eventueel ruilen tegen het jurkje waar ik over twijfelde. De deal was heel snel rond, ik ben super blij met mijn nieuwe jurkje!

Just the two of usWeekend!

Just the two of usVrijdagavond toen we naar bed gingen, stond Benthe opeens zo voor de spiegel. Ik heb dus razendsnel mijn telefoon gepakt en kon nog net deze prachtige foto maken ♥

Just the two of usIk heb iedere ochtend strijd met Benthe, omdat ze altijd naar het park wil. Maar ‘s ochtends vroeg om half zeven trekt mij dat niet zo, en sowieso hebben we daar doordeweeks niet genoeg tijd voor. Maar iedere ochtend probeert ze het, staat ze op de hoek van de straat stil en wil persé richting het park. Zaterdagochtend was het dan ein-de-lijk zover! Ze was aan het rennen, sprong over een slootje en leefde zich helemaal uit. Ik geloof dat Benthe het hier in Tilburg net zo leuk vindt als ik ♥

Just the two of usHet was nog wel koud, de grond was gewoon helemaal wit van de vorst. Heerlijk!

Just the two of usLater op de ochtend gingen we naar het bos, dat was ook alweer even geleden. En dus was er genoeg te snuffelen voor Benthe 🙂

Just the two of usHoi, mag ik ook even komen snuffelen hier?

Just the two of us Just the two of usIn het bos waren de sporen van de storm héél goed te zien. Er waren veel bomen en grote takken om- en afgewaaid, het bos was aardig geplunderd.

Just the two of us Just the two of us Just the two of usNa het bos gingen we even langs de dierenwinkel, lekkers halen voor Benthe. Terwijl ik stond af te rekenen, had Benthe nog iets uit het onderste schap bij de kassa gepikt, ouwe winkeldief! Dus namen we nog wat extra’s mee, hahaha! Uiteraard heb ik het netjes afgerekend (uit de spaarpot van Benthe 😉 ).

Just the two of usTussen het wandelen door heb ik het een en ander in huis gedaan, en ‘s middags heb ik deze mooie nieuwe producten van Catrice op de foto gezet. Ik had eigenlijk een workshop Handlettering met mijn moeder, nichtje en zussen, maar helaas is mijn vader weer opgenomen in het ziekenhuis. De workshop moet dus nog even wachten.

Just the two of us‘s Avonds heb ik voor het eerst sinds ik hier woon, iets thuis laten bezorgen, pizza in dit geval. Ik had nog wel het een en ander in huis, maar daar had ik precies allemaal geen zin in, hihihi!

Just the two of usZondag liepen we om acht uur alweer buiten, in de heerlijke vrieskou. Onderweg kwamen we Willem tegen, een bruinkleurige soortgenoot. Ik geloof dat Benthe hem wel leuk vond, hihihi!

Just the two of usAls ik hier in de stilte van de vroege ochtend loop voelt het gewoon net of we op vakantie zijn…

Just the two of usEn kijk, daar komt het zonnetje al!

Just the two of usBenthe smult van heerlijk verse konijnenkeuteltjes, ieuw!

Just the two of usHet was gisteren tot een uur of drie heerlijk weer, Benthe en ik hebben dan ook optimaal genoten van het zonnetje. Het was nog wel fris, maar toch voel je wel dat de zon al sterker wordt, vind ik. Nog maar even tot het voorjaar is!

Just the two of us‘s Middags liepen we een grote ronde van bijna een uur door de wijk, er valt nog steeds genoeg te ontdekken op wandelrondjesgebied 🙂

Just the two of usBijna weer thuis!

Just the two of usDe rest van de middag hebben we niet veel meer gedaan. Ik heb nog wat dingetjes voor verkoop op de foto gezet, en verder heb ik met mijn laptop op schoot, en Benthe naast me, aan mijn blog gewerkt. Een beetje een saaie zondag dus, maar die zullen jullie vast ook weleens hebben 😉

Komende week en weekend heb ik nog niets op de planning staan, heerlijk! We schijnen deze week lente-achtige temperaturen te krijgen, maar wel helaas weer met veel regen. Van mij mag het óf vijf weken gaan vriezen, óf gewoon lekker voorjaar worden. Regen hebben we wel genoeg gehad vind ik 😉 Ik wens jullie allemaal een fijne week!

11 Comments on Just the two of us #week3 – Storm!

 1. Teddy van Veen
  28 januari 2018 at 16:54 (4 maanden ago)

  Leuke blog,ik ga je volgen.

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  27 januari 2018 at 21:30 (4 maanden ago)

  Oops ik loop wat achter zie ik. Leuke outfits weer! Ik heb Blue Monday op een of andere manier helemaal gemist whahaha. Voelde me niet blue on monday in ieder geval ;). Hoop dat het weer stukken beter met je vader gaat. Knuff!

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  23 januari 2018 at 09:29 (4 maanden ago)

  Wat een heerlijke foto’s weer van jou en Benthe, genieten hoor ! Sterkte met je vader !

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  22 januari 2018 at 19:32 (4 maanden ago)

  Oef hopelijk gaat het snel beter met je vader! Wat een heerlijke boel aan spikkel foto’s in je artikel hihi! En zo fijn dat je even niks op de planning hebt, had ik dat maar XD

  Beantwoorden
 5. Cindy
  22 januari 2018 at 15:51 (4 maanden ago)

  Leuk weekje, wat fijn dat Benthe af en toe mee mag naar kantoor. Ben zelf helemaal klaar met dat grauwe weer. Haat kou maar als dat de voorwaarde moet zijn om zon te krijgen dan moet het maar… Het is hier in NL of koud en zonnig, of zacht en grauw. Heb liever zacht en zonnig 🙂
  Sterkte voor je vader!

  Beantwoorden
 6. Roos
  22 januari 2018 at 10:43 (4 maanden ago)

  Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebben in Tilburg, krijg ook een vakantie gevoel bij jouw foto’s :-). Sterkte met je vader, wat naar om te lezen dat hij weer opgenomen is. Veel beterschap

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  22 januari 2018 at 10:20 (4 maanden ago)

  Ah lekker, pizza laten bezorgen, dat vind ik ook altijd pure verwennerij, lekker netflixje erbij. Zalig;-) Ik ben het helemaal met je eens, het moest maar eens over zijn met de regen. Kou, daar kun je je nog een beetje op kleden, maar eenmaal nat geregend….;-(

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  22 januari 2018 at 09:25 (4 maanden ago)

  Die ochtenden zijn zo mooi he. Ik voel me dan intens gelukkig en kan zo genieten van die mooie lucht.

  Beantwoorden
 9. Mireille
  22 januari 2018 at 08:40 (4 maanden ago)

  Gisterenochtend was het inderdaad heerlijk. Ik heb genoten van mijn ritje met paard en hond. Die twee zijn zo leuk met elkaar. Als Totti ergens snuffelt gaat Snow ondertussen aan Totti snuffelen.
  Heerlijk toch een rustig weekje.
  Wat vervelend dat je vader weer opgenomen is. Hopelijk gaat het snel weer beter.
  Fijne week XoX

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  22 januari 2018 at 08:23 (4 maanden ago)

  Wat staat de appeltjes dress je mooi!
  Heerlijk om even niet te koken en iets lekkers te laten bezorgen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. marije
  22 januari 2018 at 06:17 (4 maanden ago)

  Wat leuk dat Benthe met je mee mag naar kantoor.

  Heerlijk dat jullie zo veel aan het wandelen zijn geweest en allerlei nieuwe routes ontdekken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.