Just the two of us #week30

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week ging het allemaal niet zo lekker. Er dienden zich een paar kijkers aan voor het huis, maar die haakten na de eerste bezichtiging ook allemaal weer af. En iedereen die roept dat ik vooral hoop moet houden en positief moet blijven: dat valt echt, echt, echt niet mee. Iedere keer bij een bezichtiging weer een ietsiepietsie hoop, en dan toch weer die teleurstelling. En vooral: de onzekerheid, hoe lang gaat dit nog duren? Ik merk dat nu de dagen langzaam weer korter worden, ik het weer moeilijker vind om de moed erin te houden 🙁 Gelukkig had ik zaterdag een heel leuk uitje, en was er taart en chocola. Kijk maar!

Just the two of usJust the two of us #week30

Maandagavond maakte ik deze Rocky Road Feestcake (door mij omgedoopt tot ‘Vreetcake’) voor mijn collega’s en mij. Het is in deze weken extra druk omdat meer dan de helft van de collega’s op vakantie is, en het werk dus neerkomt op degenen die er nog wel zijn. Dus ik vond dat we best iets lekkers verdiend hadden 🙂

Just the two of usAfgelopen week was het best fris, daardoor kon ik mooi weer een paar nieuwe jurkjes van Tante Betsy met lange mouwen aan ♥

Just the two of usEn dinsdagavond maakte ik deze reep van Tony’s Chocolonely met framboos en knettersuiker open. Ik had hem nog niet eerder geproefd, maar het is een aanrader als je van zoet houdt.

Just the two of usWoensdag had ik een dagje vrij, Benthe moest naar de osteopaat. Normaal gesproken doe ik dat in het weekend, maar omdat ik al zo moe ben, besloot ik om er een dag vrij voor te nemen.

Just the two of usWe liepen ‘s ochtends eerst een grote ronde door de polder, we troffen het met het weer! Na een uur wandelen was Benthe hopelijk lekker moe en kon ze slapen tijdens de rit naar Heiloo (ruim anderhalf uur).

Just the two of usOm half elf stapten we in de auto, met een beetje extra speling omdat het zo’n eind rijden is.

Just the two of usNa tien minuten stonden we al stil: brug open!

Just the two of usGrrr, en vijf kilometer verderop ging de volgende brug open… Al met al hadden we hier ruim een kwartier tijd verspeeld, en was ik mijn extra tijd al meteen bijna kwijt. Gelukkig viel het verder mee met de drukte en waren we keurig op tijd voor de afspraak bij de osteopaat.

Just the two of usBenthe vindt het helemaal niet leuk bij de osteopaat. Het doet absoluut geen pijn, maar ze heeft er een hekel aan om vastgehouden te worden, dus tja… Maar het helpt haar enorm goed, dus is het een kwestie van even niet aanstellen (de osteopaat noemde het ‘Prinsessengedrag’ wat ze vertoonde, hahaha!).

Just the two of usNa ongeveer een half uur was ze weer klaar, hopelijk kan ze er weer een aantal maanden tegen!

Just the two of usNa de behandeling liepen we nog een klein rondje in Heiloo, voor we weer terug naar huis gingen. Ook op de terugweg viel het mee met de drukte, je kunt merken dat het vakantietijd is.

Just the two of usToen we weer thuiskwamen liepen we nog een klein rondje voor mijn zus en neefje op de koffie kwamen. Benthe vond een halve voetbal, en was er zielsgelukkig mee 🙂

Just the two of usIk had zelfmaak tompoucen gemaakt, maar de gele room was een beetje slap, hahaha! Gelukkig smaakte hij wel erg lekker hoor!

Just the two of us‘s Avonds waren we allebei erg moe, het was een drukke, enerverende dag geweest. Om acht uur hebben we ons laatste rondje van die dag gelopen en zijn toen lekker naar bed gegaan.

Just the two of usVan een kennis kreeg ik het boek Spark Joy van Marie Kondo opgestuurd, het vervolg op ‘Opgeruimd!’. Ik denk dat ik het lekker voor mijn vakantie bewaar, over vijf weken.

Just the two of usZaterdag had ik weer een hele rit voor de boeg: ik ging naar Heerenveen. Ik weet niet wat er deze week aan de hand was, maar ik stond onderweg weer drie keer voor een open brug.

Just the two of us Just the two of usIk had bij de winkel in Heerenveen afgesproken met een paar dames, we hebben lekker jurkjes en rokjes van de nieuwe Tante Betsy collectie gepast. En gekletst, en koffie gedronken, en nog meer gepast. Binnenkort komt er een Happy Shopping Spots artikel online over deze winkel!

Just the two of usEn ja hoor, op de terugweg ging er precies voor mijn neus weer een brug open!

Just the two of us‘s Avonds om zeven uur was ik weer thuis. Moe van de lange reis, maar wel met een paar hele mooie aankopen!

Just the two of usZondagochtend ben ik redelijk op tijd opgestaan, ik had een drukke planning. Maar na het ontbijt heb ik eerst een grote ronde van vijf kilometer gelopen. Het was hier in Brabant heerlijk weer. Het waaide wel hard, maar het grootste deel van de dag scheen de zon.

Just the two of us‘s Ochtends heb ik een poging gedaan om een make-up video op te nemen, maar die is mislukt (bleeegh!).

Just the two of usVerder heb ik ‘s ochtends OOTD foto’s gemaakt, daarna heb ik het hele huis gepoetst en mijn auto gestofzuigd, tig wassen gedraaid en daarna even lekker gedoucht, want het zweet stond op mijn kop. Daarna heb ik de nieuwe producten van Catrice op de foto gezet en nog wat voor Beautyspots gewerkt. En toen was het weekend weer voorbij 🙁

Komende week heb ik het redelijk rustig, en hoop ik een beetje bij te kunnen komen van afgelopen week. Gelukkig werkt het weer een beetje mee, het wordt de komende dagen echt perfect weer voor mij: een graad of 23 à 24 en af en toe een spatje regen. Prima hoor! En ik denk dat ik nu wel mag gaan aftellen naar mijn vakantie: nog vijf weken! Ga jij al bijna op vakantie?

13 Comments on Just the two of us #week30

 1. Cindy
  31 juli 2017 at 20:16 (12 maanden ago)

  Wat balen toch van dat huis, duurt wel erg lang zo he… En je was weer in mijn dorp, wat leuk! Hopelijk heeft Benthe er een tijdje baat bij.
  En jee, wat een lange ritten zo in 1 week. Zou toch proberen wat gas terug te nemen komende tijd, letterlijk.
  En 5 weken zijn zo voorbij moet je maar denken.
  Zelf nog 2 weken werken, dan 2 weken vrij, heerlijk vooruitzicht. En die kortere dagen had ik ook al in de gaten. Het idee dat we straks weer najaar en winter krijgen, en het ergste, kerst, pffff… het idee al! Nog maar even niet aan denken.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  31 juli 2017 at 18:55 (12 maanden ago)

  Wat een lekker gevuld verslag! 🙂 Hopelijk helpt de therapie inderdaad weer even voor de prinses haha! En wat leuk, dat boek :O Misschien een tip om het nu vast te gaan lezen, zodat je in de vakantie lekker op kunt ruimen, mocht je het willen hihi!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  31 juli 2017 at 15:24 (12 maanden ago)

  Hier nog één dagje en dan vakantie.
  Ben er ook wel aan toe kan ik je zeggen.
  Probeer jij een beetje uit te rusten deze week en ik zou zeggen verwen je zelf nog een keer met zo’n heerlijke taart. Wat ziet die er lekker uit zeg.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  31 juli 2017 at 15:22 (12 maanden ago)

  Een week met ups en downs, houd die ‘up’ momenten nog even langer vast ♡
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 5. Babs
  31 juli 2017 at 15:22 (12 maanden ago)

  Knettersuiker, spannend! Vroeger kocht ik wle eens knetter ijsjes, die vond Tom zo leuk.
  Lekkere cake, jammie.
  Ik wist niet dat honden ook naar de ostheopaat konden gaan, ik ben zelf wel eens geweest en op zich was dat best goed voor mij. Helaas moest ik alles zelf betalen, dat liep flink in de papieren.
  Leuk weekoverzicht!

  Beantwoorden
 6. Annette
  31 juli 2017 at 13:48 (12 maanden ago)

  Ja filmpjes maken valt nog niet mee, had ook eerst mijn avond routine opgenomen met de camera achter me (zag je alleen mijn achterhoofd) avond later camera opzij maar te hoog dus half hoofd op de camera hahaha uiteindelijk is het gelukt. En met mijn ochtendroutine had ik ineens een spin op de muur getverdekke hele concentratie weg.

  Beantwoorden
 7. Talitha
  31 juli 2017 at 10:16 (12 maanden ago)

  Knuffel voor jou, ik weet nog zo goed hoe moedeloos ik me toen soms voelde hopelijk komt de juiste kijker alsnog binnenkort zodat jij eindelijk een nieuw begin kunt maken na al die tijd. Gelukkig kun je aftellen naar je vakantie en word het mooi weer deze week, dat helpt hopelijk wat. Liefs!

  Beantwoorden
 8. Wendy
  31 juli 2017 at 09:46 (12 maanden ago)

  Moed proberen te houden wat de kopers betreft opeens zijn de juiste mensen daar. En op tijd je rust proberen te nemen. Wens je een fijne week toe

  Beantwoorden
 9. Nicole
  31 juli 2017 at 09:17 (12 maanden ago)

  Ik weet hoe je je voelt met je huis.
  Wij hebben ook 3 jaar op een koper moeten wachten.Wist je tevoren maar waneer het ging gebeuren….dan weet je waar je aan toe bent.
  Succes!

  Beantwoorden
 10. Anke
  31 juli 2017 at 09:13 (12 maanden ago)

  Prinsessengedrag! Zo herkenbaar hahaha

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  31 juli 2017 at 08:50 (12 maanden ago)

  Fijn dat Benthe er weer even tegenaan kan.
  Heerlijk dat jij kan aftellen naar je vakantie.
  Wat een mooie kleur jurk 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 12. Marije
  31 juli 2017 at 07:23 (12 maanden ago)

  Balen hoor, van de kijkers! Kan me voorstellen dat je de hoop af en toe opgeeft. Gelukkig kan het aftellen naar je vakantie nu echt beginnen! Mooi vooruitzicht, toch? Geniet van het weer deze week!

  Beantwoorden
 13. marije
  31 juli 2017 at 06:58 (12 maanden ago)

  Dat paarse jurkje staat je super. Ben benieuwd naar je aankopen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.