Just the two of us #week30 – Waar is mijn energie?

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik het vrij rustig, maar daardoor maakte ik het voor mezelf juist weer druk door veel voor Beautyspots te willen doen. Als je het nog begrijpt, hihihi! Ik ben momenteel erg moe, en zeker toen het weer omsloeg tegen het weekend, daalde mijn energielevel naar nul. En daarmee ook mijn mindset, bah! Gelukkig zorgt mijn werk voor Beautyspots er voor, samen met jullie trouwe bezoekjes, dat ik iedere dag weer de energie vind om door te gaan. En mijn lieve meisje natuurlijk, die me als geen ander aanvoelt en me een extra knuffeltje komt brengen als ik me down voel. Kijk je mee naar hoe Benthe en ik afgelopen week door brachten?

Just the two of us

Just the two of us #week30

Mijn blije hoekje in de keuken, met mijn mooie spulletjes die ik zelf uitgezocht en bij elkaar gespaard heb. Ik kan niet wachten om ze ook daadwerkelijk in mijn eigen huisje te kunnen neerzetten! Maar daar moet ik helaas langer geduld voor hebben dan me eigenlijk lief is…

Just the two of us

In de nacht van maandag op dinsdag was het heerlijk koel (ik werd zelfs wakker omdat ik het koud had), en dinsdagochtend was het prachtig weer! Ik houd van het zonnetje ♥

Just the two of us

Donderdag was onze vrije dag, en dus konden we lekker rustig opstarten. Momenteel is het in de hondendagopvang erg druk vanwege de vakantie, en dat merk ik goed aan Benthe. Die genoot dan ook optimaal van haar ‘vrije’ dag 🙂

Just the two of us

Ik had nieuwe voorraad schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap besteld, die kwamen woensdag binnen. Mag jij raden wat mijn favoriete geur is, hihihi!

Just the two of us

Donderdagmiddag gingen we hier in het natuurgebied wandelen, Benthe vindt het heerlijk om daar op haar gemakje rond te struinen.

Just the two of us

Afgelopen week schreef ik over de ouderdomsverschijnselen van Benthe, o.a. haar dementie. Ze krijgt nu ruim twee weken Bach Bloesem druppeltjes die speciaal voor haar zijn samengesteld. Het lijkt erop dat die werken, de afgelopen dagen heeft ze opvallend veel lekker liggen slapen in haar hoekje op de bank.

Just the two of us

Weekend!

Zaterdag heb ik geplogd, die foto’s heb je dus al voorbij zien komen. Maar deze foto van mijn pancakes met fruit en stroop wil ik nog een keer delen hoor, ik vond het zelf best kunstzinnig gemaakt, hihihi!

Just the two of us

Gisteren was Benthe een dagje bij haar baasje, en had ik dus de hele dag voor mezelf. Ik heb eerst een make-up look op de foto gezet, deze zie je later deze week hier op Beautyspots.

Just the two of us

’s Middags kwam mijn nichtje met haar dochter op bezoek, voor een privé Beautymiddag. Het was erg gezellig, en de mini High-tea (van Lidl) viel erg in de smaak!

Just the two of us

De rest van de dag heb ik het hele huis gestofzuigd en gedweild, een paar wassen gedraaid, en artikelen geschreven. Op zondag maak ik altijd een planning voor de komende week, soms zelfs twee weken vooruit. Dat geeft me rust in mijn hoofd, dan weet ik precies wat ik wanneer moet doen.

Komende week heb ik doordeweeks weinig op de planning staan, maar in het weekend heb ik een super leuk event in Amsterdam, en is mijn broer jarig. Dat wordt dus het nodige vooruit schrijven, en dan komt zo’n rustige week goed uit! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

16 Comments on Just the two of us #week30 – Waar is mijn energie?

 1. Babs
  1 augustus 2016 at 21:16 (6 jaren ago)

  Die poedel is cute! Bijna blij om te horen dat ik niet de enige ben…sinds de zon weg is ben ik zo moe.. het lijkt wel herfstig en zo donker… ik ben echt aan vakantie toe.. zit al 5 jaar zo een beetje thuis en dan 3 jaar de hele dag te bloggen.. super moe dus. Echt een andere omgeving en dan echt helemaal verplicht niets doen (wel leuke dingen doen, dat wel).. ik denk dat ik daar weer energie uit zou halen.. knuf!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  1 augustus 2016 at 20:26 (6 jaren ago)

  Weet wat je voelt, heb hetzelfde… Maar goed, zit zelf in de drukste periode van het jaar, wat zeg ik, van de 25 jaar dat ik er werk. Niet leuk meer. Maar gaat ooit weer over, hopelijk ergens in september of oktober.
  Focus mezelf maar op de vakantie 😉

  Beantwoorden
 3. Donna
  1 augustus 2016 at 19:25 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat Benthe van haar vrije dag heeft genoten.
  En dat ze haar rust weer heeft.
  Energie level is overal een beetje weg, hoor ik om me heen. Donderdag komt de zomer weer wat beter terug en hopelijk de energie ook.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:48 (6 jaren ago)

   Ik hoop inderdaad dat het zonnetje ons allemaal nog flink wat energie gaat geven, dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Manon
  1 augustus 2016 at 17:35 (6 jaren ago)

  Vervelend dat je je niet zo super voelt, hopelijk knap je snel op

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:36 (6 jaren ago)

   Dankjewel Manon! x

   Beantwoorden
 5. Mirna van Donselaar
  1 augustus 2016 at 10:30 (6 jaren ago)

  Dat is ook mijn favoriete geur van Marcel’s schoonmaakproducten:)! Wat super om te lezen dat de Bach druppels zo goed aanslaan bij Benthe

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:36 (6 jaren ago)

   Hihi, grappig om te horen! Ja, goed he? Ik sta er zelf ook versteld van, hoe snel en hoe goed ze aanslaan!

   Beantwoorden
 6. Roos
  1 augustus 2016 at 09:41 (6 jaren ago)

  Hopelijk kun je deze week weer wat energie opdoen en heb je het superleuk op het event in Amsterdam. Fijne week vast 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:35 (6 jaren ago)

   Dankjewel Roos, jij ook een fijne week!

   Beantwoorden
 7. chucky1012
  1 augustus 2016 at 09:20 (6 jaren ago)

  Dat is niet zo fijn dat jij niet zo goed was en moe.
  Ik begrijp het wel.
  Hoop toch dat jullie snel een eigen stekje zullen vinden.
  Begrijp niet dat men zegt dat de woningmarkt weer uit een dal klimt.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:33 (6 jaren ago)

   Nee, ik merk er inderdaad nog niet zo veel van, toch hoor en zie ik het om me heen wel, dat de huizenmarkt aantrekt. Nu hier nog 😉

   Beantwoorden
 8. Natascha
  1 augustus 2016 at 09:04 (6 jaren ago)

  Wat vervelend zeg dat je je niet zo top voelt. Ik hoop dat je ook alle tijd kunt nemen om wat bij te tanken en lief voor jezelf te zijn 🙂 Dat doe je in elk geval zeker met je lekkere pannenkoekjes. En daar heb je mij zaterdag mee op een heel goed idee gebracht want ik heb het nagemaakt haha. En het was heerlijk! 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:32 (6 jaren ago)

   Nee, dat is een beetje mijn probleem: ik gun mezelf de rust niet om bij te tanken :-/ Eind augustus ga ik zelf naar de Bach bloesemtherapeute, ik hoop dat zij mij ook hier een beetje bij kan helpen. Wat grappig dat je de pannenkoekjes hebt nagemaakt, hihihi!

   Beantwoorden
 9. marije
  1 augustus 2016 at 08:32 (6 jaren ago)

  Wat vervelend dat je energie levels wat minder zijn. Helaas hier ook. Iets teveel van mijzelf gevraagd. Hopelijk voel je je deze week wat beter.

  Fijne maandag!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2016 at 19:29 (6 jaren ago)

   Ik hoop dat jouw energie ook snel een beetje bijtrekt. Wat zijn we toch eigenlijk stom he, we weten precies wanneer we te ver gaan voor onszelf, en toch doen we het steeds :-/

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.