Just the two of us #week31

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week kwam ik al wat meer in mijn nieuwe blogritme, en had ik een lekker relaxed weekend samen met Benthe ♥ Kijk je weer mee naar onze foto’s?

Just the two of usJust the two of us #week31

Maandagavond at ik lekker pannenkoeken, ik had er al de hele dag naar uitgekeken. En ondanks het feit dat ik om me heen veel gemopper hoor over ‘de waardeloze zomer’, heb ik deze week volgens mij weer iedere avond (op één avond na) buiten kunnen eten. En iedere dag tussen de middag met mijn collega’s kunnen wandelen, zonder jas. Prima weertje vind ik 😉

Just the two of usBenthe wil ‘s avonds na het eten altijd even met haar piep-cupcake spelen. Echt maar heel even, want meestal ligt ze al nadat ik hem 4 of 5 keer heb weg geschopt voor haar.

Just the two of usOk, de plantjes op de achtergrond zien er een beetje uitgebloeid uit 😉 maar ik vind het wel een super lieve foto. Ze hing lekker bij me op schoot, even genieten van het avondzonnetje ♥

Just the two of usWat een prachtige zonsopkomst, ik geloof dat dit woensdagochtend was. Je kunt al wel goed merken dat het ‘s ochtends later licht wordt he, merken jullie het ook? Dat vind ik toch altijd wel jammer, het staat zoveel makkelijker op als het al licht is om kwart over 5…

Just the two of usEen outfitje van afgelopen week: helemaal in Tante Betsy ♥

Just the two of usBenthe d’r Snuffelbox kwam weer binnen. Leuk om te zien dat ze ook echt op haar gemakje de inhoud ‘besnuffelt’, hihihi! Dit keer zaten er extra veel leuke speeltjes in!

Just the two of usSmelt…

Just the two of usVrijdag mocht Benthe een dagje mee naar kantoor, omdat er die dag nauwelijks collega’s aanwezig waren. Dus kon ik lekker een half uurtje langer blijven liggen, heerlijk!

Just the two of usIk had een lekker bot voor haar meegenomen, en dat bleek een goede zet. Ze heeft zich hier gedurende de hele dag prima mee vermaakt.

Just the two of usNa het werk gingen we even langs de dierenwinkel, de kleine gedroogde vleessnoepjes waren op. Benthe staat hier ongeduldig te wachten tot ze een koekje krijgt, hihihi!

Just the two of usEn ‘s middags waren we ook lekker op tijd weer thuis, ons weekend begon dus extra vroeg!

Just the two of usIk at tosti’s, lekker!

Just the two of us‘s Avonds voor het slapen gaan liepen we nog een extra grote ronde.

Just the two of usAaaah, zo werd ik zaterdagochtend wakker… ♥ Ik vind het zo lief dat Benthe echt zo kan genieten van nieuwe knuffels.

Just the two of usZaterdagochtend liepen we na het ontbijt een grote ronde over het dorp. Het was toen nog droog en zonnig, later kwam er helaas wel wat regen.

Just the two of usIk heb zaterdag een paar dingetjes in huis gedaan, maar het meeste had ik doordeweeks ‘s avonds al gedaan. Lekker relaxed gevoel hoor! ‘s Middags gingen we nog even naar het hondenspeelveld, toen was het inmiddels droog en zonnig.

Just the two of usYou turn me upside down… ♥

Just the two of usHet werd nog heerlijk zonnig weer!

Just the two of usToen we weer thuis waren van het wandelen, heb ik buiten in het zonnetje een kopje thee gedronken, daarna zijn we lekker samen op de bank geploft. Ik heb die dag niet veel meer gedaan, alleen nog een wasje gedraaid, eten gemaakt en op mijn gemak wat voor Beautyspots gewerkt.

Just the two of us

Duh, wat een vraag… 😉

Just the two of usDoor mijn nieuwe blogplanning heb ik nu veel meer rust merk ik, ik heb afgelopen week op 1 avond zelfs mijn laptop niet aangehad! Nu scheelt het ook dat het vakantietijd is, en ik dus veel minder mails binnen krijg.

Zondag hebben we eerst een beetje uitgeslapen, na het douchen en aankleden hebben we ontbeten en gewandeld. Daarna heb ik me opgemaakt en outfitfoto’s gemaakt van een nieuw jurkje ♥ Ik heb afgelopen week een afstandbediening voor mijn goede camera gekocht, zodat ik ook outfitfoto’s nu zelf kan maken.

Just the two of us Just the two of us Just the two of us‘s Middags zijn we naar mijn ouders op de camping geweest, komende week is hun laatste week op de camping voor dit jaar. Het was prima camping-weer, en we hebben ons weer goed vermaakt!

Just the two of us

Mijn zus was er ook met haar gezin, we hebben met zijn allen naar de finale van het vrouwenvoetbal gekeken. Jeeeej!

Just the two of us Just the two of usIn de rust hebben we met zijn allen friet gegeten, en na de wedstrijd en de afwas zijn Benthe en ik weer naar huis gereden. Het was een heerlijk relaxed weekend, en ik heb zelfs spontaan twee dingen van mijn planning (die ik van plan was voor Beautyspots te doen) geskipt. Volgende week weer een weekend!

Komende week heb ik weer weinig op de planning staan. Op het werk zal het waarschijnlijk weer iets drukker worden, omdat de eerste lichting vakantiegangers weer terug komt. Mijn vakantie komt steeds dichterbij: nog maar vier weken! Een hele fijne week gewenst voor jullie allemaal!

15 Comments on Just the two of us #week31

 1. Miranda
  10 augustus 2017 at 09:55 (11 maanden ago)

  Mooie foto’s! Wat heerlijk dat je elke avond lekker buiten kunt eten, vaak wordt het ‘s avonds nog lekker weer met een blauwe hemel 😎

  Beantwoorden
 2. Cindy
  7 augustus 2017 at 20:37 (11 maanden ago)

  Leuke week weer! (en foto’s van Benthe vervelen nooit!!!!)
  Lekker dat je wat relaxter kan doen nu, en die 4 weken tot de vakantie zijn zo om! (en dan is mijn vakantie alweer voorbij, moet er ff niet aan denken hihi, ben dan alweer een week aan het werk…)
  Vind het helemaal geen rotzomer, kan vaak genoeg even in het zonnetje zitten, lekker wandelen (heb daar niet persé zon bij nodig) en ga nog steeds elke dag op de fiets naar het werk. Nog geen 1 keer natgeregend (kans is deze week wat groter denk ik… no way dat ik met de auto ga, heel veel files omdat er werkzaamheden aan een brug zijn)

  Beantwoorden
 3. Henrieke Hommersom
  7 augustus 2017 at 18:36 (11 maanden ago)

  Wat een liefje is Benthe toch en zo fotogeniek!
  Leuke jurkjes weer hoor. 🙂

  Beantwoorden
 4. Petra van Gils
  7 augustus 2017 at 18:26 (11 maanden ago)

  Fijn dat het je toch goed bevalt om minder te bloggen

  Beantwoorden
 5. Babs
  7 augustus 2017 at 17:07 (11 maanden ago)

  Haha, dat theezakje! Nou inderdaad, ik zou het ook wel weten! Wat lief dat Benthe ook mee poseert, hihi.
  Toffe zonnebril draag je, heel leuk!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  7 augustus 2017 at 12:59 (11 maanden ago)

  Mooie outfits van TB 😉
  Gezellig dat jullie met z’n allen op de camping naar de finale van het damesvoetbal hadden gekeken.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Donna
  7 augustus 2017 at 12:45 (11 maanden ago)

  Ah sportieve Benthe met vlaggetjes op d’r koppie. Ik smelt bij alle foto’s van haar.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 augustus 2017 at 15:17 (11 maanden ago)

   Hihihi, soms ben ik bang dat ik jullie verveel met de foto’s van Benthe, fijn om te horen dat dat niet het geval is 😉

   Beantwoorden
 8. Mireille
  7 augustus 2017 at 11:17 (11 maanden ago)

  Goed bezig zeg.
  Ik heb voor Totti de Woefbox besteld deze komt als het goed is deze week binnen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 augustus 2017 at 15:17 (11 maanden ago)

   Ik ben benieuwd wat hij er van vindt!

   Beantwoorden
  • Natasja
   7 augustus 2017 at 15:18 (11 maanden ago)

   dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 9. Corine
  7 augustus 2017 at 10:16 (11 maanden ago)

  Lekker relaxed weekje zo, ik geniet ook van de zomer, heetlijk weer, bijna elke dag buiten zitten. En lekket jurkjes aan met blote benen

  Beantwoorden
 10. Mieke
  7 augustus 2017 at 08:53 (11 maanden ago)

  Heerlijke foto’s! De ontspanning straalt er vanaf! En inderdaad, zo slecht is het weer helemaal niet!
  Ik vind je Adidas sneakers erg leuk staan onder je jurkjes! Xxx

  Beantwoorden
 11. Marije
  7 augustus 2017 at 06:17 (11 maanden ago)

  Wat een lekkere week en wat fijn dat je je rust aan het vinden bent.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.