Just the two of us #week31

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik schreef vorige week al dat ik weinig energie had, en erg moe was. De vele regen en het donkere weer van de afgelopen week deden daar nog eens een schepje bovenop, het was eigenlijk gewoon een rotweek wat dat betreft. Maar gelukkig maakten Benthe en ik ook leuke dingen mee hoor, kijk je weer mee?

Just the two of us

Just the two of us #week31

De week begon met twee pakketjes met hele mooie inhoud! Als eerste kwam mijn bestelling van Lush Kitchen binnen, het was alweer even geleden dat ik daar bestelde.

Just the two of us

Later deze week laat ik je zien wat ik er bestelde. Er is namelijk nog een bestelling onderweg #oeps

Just the two of us

En mijn bestelling van Beautybay kwam binnen, ik bestelde er twee hele mooie oogschaduwpalettes!

Just the two of us

Liefde… ♥

Just the two of us

Ik had bij FFLO in Goirle een jeansdress besteld, die kwam woensdag binnen. Wat een feestje, als je pakketje zo aankomt!

Just the two of us

Ik had mentaal een vrij zware week, het werkte allemaal niet mee. Gelukkig is mijn lieve meisje er altijd om me te steunen, en komt ze me een extra knuffel brengen als ik die nodig heb ♥

Just the two of us

Donderdagochtend was het gelukkig droog, en dus maakten we samen een flinke wandeling. Even het hoofd leeg maken…

Just the two of us

Benthe was blij, want ze vond een leeg plastic flesje #heppiedepeppie

Just the two of us

Tijdens onze wandeling begin van de middag regenden we kletsnat, bah! Eind van de middag brak de zon echter door, dus deden we nog een extra rondje. Dat voelde een stuk beter!

Just the two of us

Pretty Girl ♥

Just the two of us

‘s Avonds maakte ik deze heerlijke maaltijd: geroerbakte groentes en Rösti-rondjes. Het smaakte goed!

Just the two of us

Vrijdag haalden we tussen de middag friet op het werk. Heerlijk! We hadden dit nog nooit eerder gedaan, maar wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar 🙂

Just the two of us

Zaterdag was ik uitgenodigd voor het 3D Bloggers event van Essence en Catrice. Het was zó ontzettend leuk, ik laat je vanmiddag een uitgebreid verslag zien!

Just the two of us

Daarna reed ik naar Veldhoven, mijn broer vierde zijn verjaardag. Die heeft bijna altijd mooi weer op zijn verjaardag, en nu ook weer. Dus werd de barbecue aangestoken, heerlijk!

Just the two of us

Afgelopen weekend was ik voor het eerst een heel weekend zonder Benthe. Dat was wel gek en heel stil in huis hoor 🙁 Maar daardoor kon ik zondagochtend wel weer eens uitgebreid in bad, dat was denk ik wel 1,5 jaar geleden!

Just the two of us

Ik heb de dag heel nuttig besteed, ik had een overvolle planning (as usual). Eind van de ochtend zette ik een make-up look op de foto, daarna heb ik meteen mijn kwasten gewassen, dat was weer tijd). En een ellenlang to do-lijstje afgewerkt, eigenlijk kwam ik nog tijd te kort. Herken je dat?

Komende week heb ik een lekker rustige week, met weinig afspraken. En dat vind ik best lekker, ik hoop dat mijn mood de komende week weer een beetje bijtrekt. Zaterdag moet ik mijn tattoo even laten bijwerken, er zitten nog een paar ‘kale’ plekjes in. Het artikel over mijn first tattoo komt dus iets later dan gepland online. En verder is mijn planning zoals gewoonlijk: werken, huishouden en bloggen. En er lekker op uit trekken met Benthe, ik hoop dat het weer niet zo slecht wordt als voorspeld wordt. Wat zijn jouw plannen voor deze week?

6 Comments on Just the two of us #week31

 1. Cindy
  8 augustus 2016 at 21:27 (5 jaar ago)

  Leuke foto’s, en gelukkig ook leuke dingen, zoals dat event. Wat kan een week af en toe zwaar zijn he?
  Hopelijk valt het weer deze week inderdaad mee maar vrees van niet.
  En ik ben ook gewoon weer aan het werk, kan het alleen niet handelen, de drukte, dus kijk uit naar het moment dat mijn collega weer terug is (vrijdag, yes!)

  Beantwoorden
 2. Manon
  8 augustus 2016 at 17:56 (5 jaar ago)

  Ik vind jouw hond zo mooi he. Super fijn dat je dat voor jezelf hebt genomen

  Beantwoorden
 3. hilde
  8 augustus 2016 at 11:53 (5 jaar ago)

  Soms heb je van die dagen/weken die je het liefst overslaat. Gelukkig kon je lekker met Benthe op stap, dat zal denk ik goed voelen zo even lekker uitwaaien! Ik vond het heel gezellig je gezien te hebben afgelopen zaterdag!

  Beantwoorden
 4. marije
  8 augustus 2016 at 09:18 (5 jaar ago)

  Vervelend dat je laag in je energie zat en je niet zo lekker voelde. Gelukkig heb je je lieve hond. Mij hielp dat altijd ontzettend. Hopelijk voel je je deze week beter!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  8 augustus 2016 at 06:14 (5 jaar ago)

  Oh dat is ook soms zo fijn om tijd voor jezelf te hebben!
  Hoop niet dat de winterjas aan moet met het slechte weer dat er voorspeld is.
  Leuke foto’s van een fijne week.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.