Just the two of us #week36

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was mijn (onze) eerste vakantieweek. En zoveel plannen als ik had, zo weinig heb ik gedaan. Ik had gewoon nergens zin in. Heb iedere nacht veel geslapen, en ook overdag heb ik buiten het wandelen en een beetje bloggen (en vloggen) niets gedaan. We zijn nog een dagje naar Ouwehands Dierenpark geweest, maar verder hadden we een über relaxte week. Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week36

Ik start deze editie van Just the two of us op de zondagmiddag van de week daarvoor. Ik ging uit eten met mijn familie. En dat was een groot succes, we hebben heerlijk en gezellig gegeten! Hier een kleine selectie van wat ik allemaal at. Het waren allemaal kleine gerechtjes hoor, niet dat jullie denken dat ik zo asociaal heb zitten bunkeren, hihihi!

Just the two of us Just the two of usDit was de laatste ronde: spekkoek-ijs en bananencrème met caramelsaus ♥

Just the two of usBegin van de week was het nog prima weer voor korte mouwen. Wel met panties, die heb ik afgelopen week weer uit de kast getrokken.

Just the two of usZo zag onze week er ongeveer uit, als we niet aan het wandelen waren 🙂

Just the two of usDinsdag gingen we samen naar Ouwehands Dierenpark. We zouden eigenlijk komende week gaan, samen met mijn ouders, maar ze voorspellen zulk slecht weer dat ik besloot om alvast te gaan. En als het weer meevalt, gaan we gewoon nog een keer 🙂

Just the two of usAan het eind van de middag zaten we weer samen relaxed op de bank. Mét de nieuwe knuffel van Benthe erbij.

Just the two of usDe hele week hebben we lekker van mooi nazomerweer kunnen genieten. En omdat ik wist dat het vanaf vrijdag over was met de pret, hebben we er extra van genoten.

Just the two of usHahaha, ik zag dit pas toen ik de foto’s ging uitzoeken 🙂

Just the two of usDierbare foto met mijn lieve spikkelmeisje ♥

Just the two of us Just the two of usDoordat het afgelopen week niet meer zo warm was, konden we ook weer lekker naar het bos. Daar kom ik in de zomermaanden eigenlijk nooit, vanwege de vele stekebeesten die er dan zijn. Maar die zijn nu hopelijk allemaal weer vertrokken. Leuk om te zien hoe Benthe dan altijd weer geniet van alle nieuwe geurtjes in het bos.

Just the two of usVrijdagochtend kwam mijn collega op de koffie, en ze nam gebak mee. Mjammie!

Just the two of usVrijdagmiddag was ik uitgenodigd voor de officiële opening van een bedrijf waar ik regelmatig mee samenwerk. Check deze leuke (en lekkere) boom!

Just the two of usGeweldig en inspirerend om het verhaal van dit bedrijf te horen. Deze meneer mag ontzettend trots zijn op wat hij samen met zijn team heeft bereikt!

Na de presentatie kregen we een rondleiding door het prachtige pand, en kregen we alle noviteiten van de verschillende merken te zien. Ik kom hier later nog op terug, want we kregen een prachtige perstas mee naar huis. Maar ik laat ze hier even kort aan je zien:

Just the two of usPayot komt dit najaar met verschillende nieuwe producten. De toner rechts op de foto, die een anti-aging effect heeft, kreeg ik mee naar huis om te testen.

Just the two of usEen hele nieuwe nagellijn van Pupa, met verzorgende producten, en nagellakjes met verzorgende ingrediënten. De producten bevatten ook nog eens 75% natuurlijke ingrediënten. Hier heb ik een aantal producten van mee gekregen, ik ben er erg benieuwd naar!

Just the two of usEen prachtige nieuwe lijn van Annemarie Börlind ♥

Just the two of usEen natuurlijke deodorant van Ahava, ook deze gaat de test in!

Just the two of usDe prachtige najaarscollectie van T. LeClerc ♥

Just the two of us Just the two of usTwee nieuwe producten van Matis die de teint direct en op de langere termijn verbeteren.

Just the two of us Just the two of usDarphin, één van de mooiste luxe gezichtsverzorgingsmerken die ik ken ♥

Just the two of us Just the two of usIn het bedrijf is zelfs een sportruimte, waar de werknemers tussendoor gewoon even mogen sporten. Uiteraard spotten we hier de nieuwe Sport Addicted lijn van Pupa 🙂

Just the two of us Just the two of usEn als laatste mochten we een kijkje nemen in het magazijn. Een echt walhalla, hihihi!

Just the two of usEven mijn perskaart showen hoor, ziet dat er niet stoer uit?

Just the two of usNa afloop van de rondleiding hebben we nog wat gedronken, en spotte ik nog de nieuwe lijn van Pupa, Collection Privée. Is hij niet schitterend? ♥

Just the two of usZaterdag was het weer gelukkig flink opgeklaard, al vielen er nog wel een paar flinke buien. Maar Benthe en ik hadden geluk, want ze vielen precies als we niet aan het wandelen waren. En dus konden we er weer lekker op uit, en kon Benthe weer fris gras eten 🙂

Just the two of us Just the two of us‘s Avonds had ik een culinair hoogstandje: gebakken zoete aardappel met rode kool en vegetarische gehaktballen. Jammie, het was heerlijk!

Just the two of usHihihi, terwijl ik mijn outfit of the Sunday op de foto zette, was Benthe een knuffel aan het vermorzelen (niet echt hoor) 😉

Just the two of us Just the two of usGisteren was het ook prima weer, zeker om te wandelen. Benthe vindt het helemaal niet erg dat het niet zo warm meer is, en ik stiekem ook niet. Ik vind het wel weer wat hebben, de vesten en de panties uit de kast 🙂

Just the two of us Just the two of usVerder heb ik gisteren nog wat in het huishouden gedaan, en alle producten die de afgelopen weken waren binnen gekomen, op de foto gezet. Nu alleen de producten van afgelopen vrijdag nog, en dan ben ik weer helemaal bij 🙂

Zo, dat was mijn eerste vakantieweek. Weinig van mijn planning afgewerkt, maar ik heb besloten om me daar maar niet te druk over te maken. Blijkbaar heb ik de rust even nodig, en de komende maanden zullen nog hectisch genoeg worden voor me, dus nu even bijtanken is geen overbodige luxe. Op naar de tweede vakantieweek!

9 Comments on Just the two of us #week36

 1. Hennie
  12 september 2017 at 05:41 (10 maanden ago)

  Heb hardop zitten lachen bij jouw selfie waar de show eigenlijk wordt gestolen door Benthe. Je had echt een heerlijk weekje!

  Beantwoorden
 2. Angela Schaaf-Verhoeven
  12 september 2017 at 03:30 (10 maanden ago)

  Ziet er uit als een heerlijke week. Lekker rustig aan en zien wat de dag brengt. Dat is vakantie. Goed dat je even fijn kunt toegeven. Op naar nog zo’n heerlijke week. Geniet er samen van. X

  Beantwoorden
 3. Cindy
  11 september 2017 at 18:39 (10 maanden ago)

  Niet zo erg dat het kouder wordt??? Doe maar net of ik dat niet gelezen heb 🙂
  En lekker genieten juist, lekker doen waar je zin in hebt, zonder al teveel te plannen. Dat is vakantie! Geniet van deze week.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  11 september 2017 at 14:17 (10 maanden ago)

  Ik vindt dat jij alle rust verdient hebt want jij werkt keihard en moet tenslotte ook nog met de hond wandelen, boodschappen doen en het huishouden etc..
  Toppie hoe dit alles doet.

  Geniet ze….

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. mireille
  11 september 2017 at 12:40 (10 maanden ago)

  Daar is de vakantie toch ook voor lekker uitrusten.
  Wat leuk dat je bij de opening van Care aanwezig was. Lukte mij helaas niet. Onze week was even in de ban van Boris zijn verjaardag. Maar ik mag binnenkort naar een Pupa Event dus komt goed.
  Ik heb het nieuwe product van Payot vandaag binnen gekregen en de mooie herfstlook van Pupa staat al even te schitteren hier.
  Geniet er nog van deze week xxx

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  11 september 2017 at 10:19 (10 maanden ago)

  Eerst maar eens lekker uitrusten en echt proberen te genieten van de vrije tijd die je nu hebt! Ik vond het leuk om je vrijdag weer te zien, wat een mooie producten allemaal weer he!Ik heb vandaag ook weer voor het eerst een panty aan (bah bah)

  Beantwoorden
 7. Miranda
  11 september 2017 at 09:49 (10 maanden ago)

  Wat een relaxte week voor jou en Benthe!
  Echt zoals een vakantie hoort te zijn: doen waar je zin in hebt en niet doen wat je geen zin in hebt 🙂
  Geniet er van samen ♡

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  11 september 2017 at 08:11 (10 maanden ago)

  Wat goed dat je je niet druk maakt om je planning! En ik ben ook wel benieuwd naar die vega ballen! 🙂

  Beantwoorden
 9. Marije
  11 september 2017 at 07:41 (10 maanden ago)

  Je hebt groot gelijk dat je lekker rustig aan hebt gedaan. Heel herkenbaar. Ik ben ook moe.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.