Just the two of us #week38 Back to work!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week gingen Benthe en ik weer aan de slag na twee weken vakantie. En oef, dat viel best even tegen hoor! Zowel Benthe als ik hadden moeite om weer in het ritme van vroeg opstaan te komen. Gelukkig was het nog wel de hele week mooi weer, zodat we ‘s avonds toch nog eventjes van de zon konden genieten. Kijk je mee naar onze eerste werkweek?

Just the two of us

Just the two of us #week38

Benthe heeft duidelijk de herfst in haar bol. Maandenlang heeft ze niet naar haar fluffy mandje omgekeken, maar maandagavond besloot ze dat het er blijkbaar weer koud genoeg voor was. Er lagen alleen nog wat knuffels in de weg, maar daar ging ze gewoon bovenop zitten, hihihi!

Just the two of us

Na het eten spelen we vaak nog even buiten, deze week was ook haar roze olifant opeens weer favoriet 🙂

Just the two of us

Donderdag was onze vrije dag, en gingen we natuurlijk lekker wandelen. Hier zijn we in Willemstad, waar het langzaamaan ook een beetje herfst begint te worden.

Just the two of us

Hi!!

Just the two of us

OMG, ik ontdekte deze Duo Penotti Cookies & Milk ♥ Ik zou gerust die hele pot in één keer leeg kunnen lepelen!

Just the two of us

Blij ei in het gras.

Just the two of us

Just the two of us

Donderdagavond had ik een Homeparty van Mylène Beauty, en kon ik eindelijk de nieuwe producten van dichtbij zien, voelen en ruiken. Uiteraard zie je binnenkort het nodige aan nieuwe producten op Beautyspots!

Just the two of us

Waaronder deze prachtige, hemelse geurkaars ♥

Just the two of us

Wat kunnen de najaarsochtenden toch prachtig zijn. Ik hoop dat we dit weer nog lekker lang houden, ik vind dit wel lekker zo hoor!

Just the two of us

Benthe was dit weekend bij haar baasje, ik was dus alleen. Zaterdagmiddag had ik met Jori een afspraak voor Beautyspots, en daarna bleef ik frietjes bij hen eten. Door Vincent zelf gesneden en gebakken, dat zijn toch de lekkerste hoor!

Just the two of us

Ik moest wel op tijd thuis zijn, omdat ik de nieuwe tuinset nog even op de foto wilde zetten met het najaarzonnetje erbij. Dat is gelukt!

Just the two of us

Ik wil al héél lang wat producten van de Duitse drogisterijketen DM proberen, waaronder het merk Balea, Maar ja, ik woon een eind van de Duitse grens af, dus om nou alleen daarvoor een paar uur enkele reis te plannen, is ook zowat. Dus had ik Krista, die ik al heel lang op Twitter en Instagram volg (en andersom), gevraagd of zij een keer wat voor mij wilde meenemen en opsturen. En dat wilde ze! En dus komt dit lekkers komende week mijn kant op, woehoei! Heel erg bedankt Kirsta, ik vind het ontzettend lief van je!

Just the two of us

Gisteren was ik al vroeg op, ik wilde heel veel doen voor Beautyspots. Maar eerst heb ik (alweer) Caramel Shortcake gemaakt, hier zat de bodem net in de oven.

Just the two of us

Ik heb de hele dag ontzettend hard gewerkt, maar heb tussendoor nog wel even vijf kilometer gewandeld. Wat was dat gek zeg, om zonder hond te wandelen. Ik had steeds het gevoel dat ik wat vergeten was!

Deze week heb ik niet zoveel op de planning staan.En dat is maar goed ook, want mijn werk slokt momenteel bijna al mijn energie op. Zaterdag is het Open Huizenroute, willen jullie duimen dat het enorm druk wordt hier? En zaterdag bestaat Beautyspots ook vier jaar, dat ga ik natuurlijk vieren. Houd me dus goed in de gaten via Social Media 😉 Een fijne nieuwe week gewenst!

10 Comments on Just the two of us #week38 Back to work!

 1. Krista
  27 september 2016 at 19:23 (3 jaar ago)

  Oh, altijd rot hè, de eerste week na de vakantie! Vooral dat vroege opstaan 🙁 zeker nu het nog donker is ‘s morgens! Geweldig leuke tuinset heb je gekocht, gave kleur! Enneh, graag gedaan hoor, het shoppen 😀 Veel succes zaterdag, ik zal duimen dat het druk wordt!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  26 september 2016 at 21:46 (3 jaar ago)

  Ah het is dus een nieuwe tuinset, hij was me al opgevallen. Wat een prachtige kleur! En ik ga duimen voor zaterdag. Zou toch bijzonder zijn, op de dag dat Beautyspots 4 jaar bestaat iemand binnen krijgen die compleet voor het huis valt en het koopt 😉
  Sterkte deze week op het werk, valt niet mee he, weet er alles van…

  Beantwoorden
 3. Marije
  26 september 2016 at 16:00 (3 jaar ago)

  Ik kan me voorstellen dat je even moest inkomen na twee weken vakantie! Succes met de Open Huizen route! Zou toch fijn zijn als het eindelijk verkocht gaat worden.

  Beantwoorden
 4. Marion
  26 september 2016 at 14:46 (3 jaar ago)

  Oh die Duo Penotti, die ga ik dus echt niet proberen. Veel te gevaarlijk. Ik ga zeker voor je duimen zaterdag!

  Beantwoorden
 5. Babs
  26 september 2016 at 13:54 (3 jaar ago)

  Die duo penotti! Lekker! Hebben, hebben!
  Mooie tuinset, mooie Benthe!

  Beantwoorden
 6. Donna
  26 september 2016 at 13:48 (3 jaar ago)

  Volgens mij heeft Benthe overal wel een oplossing voor zoals op de eerste foto. Vers gesneden en gebakken friet zooooo lekker. Ik ga voor je duimen hoor zaterdag.

  Beantwoorden
 7. Jeanelle
  26 september 2016 at 08:58 (3 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk je tuinset! En idd die Duo Penotti is echt heerlijk!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  26 september 2016 at 07:27 (3 jaar ago)

  Wat ziet je tuinset er leuk uit zeg. Fijn dat je even een rustig weekje hebt.

  Beantwoorden
 9. marije
  26 september 2016 at 06:47 (3 jaar ago)

  Oei .. die DM spullen. Ik zie ontzettend veel spannends staan. De eerste week na de vakantie is altijd lastig hé? Duurt altijd weer even voor je in je ritme zit en alles hebt bijgewerkt. Gelukkig heb je deze week een wat rustigere week! Fijne maandag.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  26 september 2016 at 06:07 (3 jaar ago)

  Je tuinset is een prachtige kleur!
  Ik wens je veel succes de komende week en Leuk dat het feest zal zijn op je blog.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.